رفتن به مطلب

نصب نشدن درایو گرافیک rx580

mehdi1662
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سللم دوستان من برای اپدیت درایور گرافیکم اونو حذف کردم و نسخه جدیدو از سایت ای ام دی دانلود کردم اما وقتی که میخام اونو نصب کنم  یهو میره روی ۱۰۰ درصد و به مرحله بعدی نمیره اگه میشه راه حل بگین

IMG_20250123_090822_596.jpg

لینک به دیدگاه

نصب نشدن درایور کارت گرافیک = خرابی کارت گرافیک

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

نه داداش من یه ساله دارم از این گرافیک استفاده میکنم  امروز درایورو پاک کردم که اپدیتش کنم 

لینک به دیدگاه

سلام . اول با برنامه ddu از تو سیف مود پاک کن ( برنامه رو که اجرا کردی همون اول تیکشو از نرمال بزار روب safe mod )

درایور جدیدا هم فک نکنم ۵۸۰ دو به درستی ساپورت کنن . 

۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

اون مال زمانیه که کلا کارت رو همون اول کار نشناسه و نره تو نصب که اون موقع از اصلی نبودن بایوس هم میتونه باشه . خراب باشه نصب میکنه ولی نهایتا تصویر میره

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mehdi1662 گفته است:

سللم دوستان من برای اپدیت درایور گرافیکم اونو حذف کردم و نسخه جدیدو از سایت ای ام دی دانلود کردم اما وقتی که میخام اونو نصب کنم  یهو میره روی ۱۰۰ درصد و به مرحله بعدی نمیره اگه میشه راه حل بگین

IMG_20250123_090822_596.jpg

سیستمو تو حالت سیف بالا بیار تو قسمت Option DDU این قسمت همه تیکاشو بزار یبار درایور رو پاک کن مجدد نصب رو تست کن

1758246404_Screenshot2025-01-23114319.thumb.png.0315125c966bbab8250c8b1f99a598b7.png

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نسخه مخصوص خود ۵۸۰ رو دانلود کردین ؟

یا کلا اخرین درایوری که   amd  داده رو دانلود کردین ؟

لینک به دیدگاه

https://drivers.amd.com/drivers/whql-amd-software-adrenalin-edition-24.9.1-win10-win11-vega-polaris.exe

احتمالا درایور اشتباه دانلود کردید ،دوباره دانلود و نصب کنید.

لینک به دیدگاه

اگه مشکلت حل نشده از خود سازنده برند کارت گرافیک درایو رو دانلود کن مثلا اگه کارتت asus rx580هست همین رو سرچ کن از سایت خود asusدرایو کارتت رو دانلود کن  وبه گفته خود دوستان درایو قبلی رو کامل پاک کن بعد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...