رفتن به مطلب

مشکل chatter‌ و عمل نکردن کیبورد logitech g413

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر دوستان.

بنده ی کیبورد لاجیتک g413 دست دوم خریداری کردم.

این کیبورد بعضی از دکمه هاش (مخصوصا دکمه های F و numpadها و end و ...) درست عمل نمیکنن و باید چندین بار بزنم تا عمل کنن. بعد که چندبار عمل کردن، یکم وضعیت بهتر میشه تا اینکه ی مدت دکمه رو نزنم و دوباره همونطوری باید ۱۰بار بزنم تا ۱ بار عمل کنه. 

بعضی از دکمه هاش هم مثل D و L و 0 و ... هم با ی بار زدن، ۲بار تایپ میشه. 

توی بازی هم که دکمه های wasd رو زیاد استفاده میکنم، بعضی وقت (هر ۷ ۸ دقیقه اینا) یکی از دکمه های w a s d کار نمیکنه و باید دستمو بردارم و دوباره دکمه رو بزنم.

دکمه Enter روی numpad هم همین مشکل رو داشت، کلید رو دراوردم و داخلش فوت کردم. این باعث شد که ۲ روز اوکی شه ولی باز هم برگشن حالت قبل.

اون شخصی که ازش خریدم هم پس نمیگیره چون تو ۱ ۲ روز اول نتونستم تست کنم و میگه که الان دیره (تو همین لیون خریدم)

آیا راهی برای درست کردنش هست؟ اگه نیست امکان فروشش با این وضعیت هست؟‌ کیبورد سرکلیدهاش و بوردش سالمه، فک کنم مشکل از کلیدهای romero g باشه. 
لطفا راهنمایی کنید و اگه ی کیبورد خوب هم که گرون نباشه معرفی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

والا یا خود سوییچ ها خراب شدن یا برد مشکل پیدا کرده، قابل تعمیر که احتمالا هست ولی هزینش فکر نمیکنم صرف کنه براتون

کیبورد خیلی جون دار میخواین و فقط مناسب باشه سری A4tech Bloody نگاه کنین اونم مکانیکی هاش واقعا عالین

لینک به دیدگاه

کیبرد خواستی بفروشی من خریدارم.چون منم همینو دارم خراب شده لوازمش به دردم میخوره.

لینک به دیدگاه

اگر مشکل از سووچ باشه باید با این که لینکشو فرستادم عوض کنی ولی خیلی وقته موجود نیست

https://www.digikala.com/product/dkp-4253386/سوییچ-کیبورد-romer-g-مدل-b3k-t13l2-بسته-5-عددی/

اگر مشکل از برد باشه که باید بندازی دور.

کیبرد رپو مکانیکال بخر. ارزونه ولی واست چند سال عمر می‌کنه.

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، دارا گفته است:

کیبرد خواستی بفروشی من خریدارم.چون منم همینو دارم خراب شده لوازمش به دردم میخوره.

من قیمتشو نمیدونم، لفطا برام پ خ کنید. خیلی ممنون

21 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

والا یا خود سوییچ ها خراب شدن یا برد مشکل پیدا کرده، قابل تعمیر که احتمالا هست ولی هزینش فکر نمیکنم صرف کنه براتون

کیبورد خیلی جون دار میخواین و فقط مناسب باشه سری A4tech Bloody نگاه کنین اونم مکانیکی هاش واقعا عالین

A4ttech زیاد کیبورد داره، کدومش خوبه؟ تو reddit مردم زیاد راضی نیستن از این کیبوردها ولی به نظر کیبورد خوبی میان (من خودم که موس bloody  دارم عالیه)

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، arash13131313 گفته است:

A4ttech زیاد کیبورد داره، کدومش خوبه؟ تو reddit مردم زیاد راضی نیستن از این کیبوردها ولی به نظر کیبورد خوبی میان (من خودم که موس bloody  دارم عالیه)

بلادی عالیه، این خارجیا خل و چل رو ول کن

والا الان خودم یه b700 دارم 8 ساله داره بیچاره کار میکنه صداش در نیومده! یه بار چای ریخت روش کلا خاموش شد گذاشتمش جلو آفتاب خشک که شد دوباره شروع به کار کرد بدون هیچ مشکلی!

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، arash13131313 گفته است:

درود و عرض ادب.
بلادی فوق العاده اس.
کیبورد های رد دراگون هم نگاهی بندازین چون کیفیت بالایی دارن واقعا.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

بلادی عالیه، این خارجیا خل و چل رو ول کن

والا الان خودم یه b700 دارم 8 ساله داره بیچاره کار میکنه صداش در نیومده! یه بار چای ریخت روش کلا خاموش شد گذاشتمش جلو آفتاب خشک که شد دوباره شروع به کار کرد بدون هیچ مشکلی!

3 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
بلادی فوق العاده اس.
کیبورد های رد دراگون هم نگاهی بندازین چون کیفیت بالایی دارن واقعا.

https://www.amazon.ae/Bloody-Technology-Mechanical-Long-Lasting-Programmable/dp/B08LBN7MPM/ref=sr_1_5?crid=PHYJTXOL1D41&dib=eyJ2IjoiMSJ9.MhxVAGH1CCx4Q0OwHOURlEZFYxLbCrMzttOvnj5w2yWTbI_40zAlGsSBF2IEopNwIaJWdYQmT_UX4ReQXbCI8vmTwMGo3FLoZdT_9mjYJUQEmHVpy_7w1nER7PUetikTJxXntpcMa-txk3jNIqggqFlawzDgGGeQW851o3iPAaCew8AmjRW1HtScFy_sPQ7v1Z9sj1talWIGUI-C2PNb-MSQ_d50O1o76jd5Rq6Y-PmLsnEJ7ffijyviwf_mHgd0v69f2Rg4DLXWbFarPKYCE4FS9OKWg49pMVk0CMRD_KXXFIGFXrZOK2zTAtvJ_gd3bBkgOshXvSvzkyY_aqoNEA14c5yl48_Oz-OHwU4nQqS65H5CWNNEmaho66KUjvlDVGWKTb6lHFFa20EUvCIlGbE-xx7Ze65yWgIQo6JJMMhmgdN_-OwWFiBaU_jkEbXG.5Z9dAsk0YHlRCZU1_v8VwO2jSu4w_ERNrx2nHGZc2YQ&dib_tag=se&keywords=bloody+keyboard&qid=1738072985&sprefix=bloody+keyboard%2Caps%2C186&sr=8-5

شرمنده به  نظرتون این خوبه؟

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، arash13131313 گفته است:

شرمنده به  نظرتون این خوبه؟

به نظرم خوبه, سوییچ های قرمز واقعا خوبن.
ولی بنظرم سعی کنید سری های جدید و موجود بازار ایران تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

تعویض سوییچ که کار سختی نیست با یکم مهارت لحیم کاری و داشتن ابزار مناسب از جمله هویه با کیفیت و با سر نازک، قلع کش مکنده، روغن فلاکس، سیم قلع کش مسی، و لحیم خوب قابل انجام هست. مشکل نبودن سوییچ های این مدل در بازار هست که در این صورت کاری که میتونی انجام بدی اینه که اون دکمه هایی که خراب شدن و مهم هستن را با یکسری از کلید های کم اهمیت مثل Pg up، Pg down، Insert, end یا کلید های F6 تا F12 تعویض کنی. یا مثلا کلید های Scr Lk، Pause و Prt Scr... 

من خودم یه کیبورد کولر مستر داشتم که بعد از چندین سال سوییچ های wasd اش مشکل دار شده بود با همین روش با سوییچ های بی مصرفش عوض کردم و الان به خوبی کار می کنه.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...