رفتن به مطلب

مشکل Read Error Rate و Seek Error Rate در هارددیسک

Sina123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود

بخشی از لاگ S.M.A.R.T هارد Internal 7200rpm Seagate Barracuda 1T در سیستمی به صورت زیر است :

ID Cur Wor Thr RawValues(6) Attribute Name
*01 117 _99 __6 0000086BA2F0 Read Error Rate
03 _97 _96 __0 000000000000 Spin-Up Time
04 _93 _93 _20 000000001F32 Start/Stop Count
05 100 100 _36 000000000000 Reallocated Sectors Count
*07 _79 _60 _30 000005FAA956 Seek Error Rate

موارد Read Error Rate و Seek Error Rate دارن هر لحظه تغییر میکنن (زیاد میشن) (RawValues یا Data) .. در عملکرد سیستم هم delay هایی دیده میشه مخصوصا موقع loginscreen !!

چی داره میشه؟ این شمارش معکوسه ؟  چرا نوشته always ok؟!  چه کارهایی میشه کرد ؟

اگه اطلاعات دیگه ای برای بررسی مشکل لازم هست بفرمایید اضافه کنم.

ممنون

Internal 7200rpm Seagate Barracuda.jpg

ویرایش شده توسط Sina123
اشاره به دیتا
لینک به دیدگاه

اگه تو تب اورویو خطایی ندارید مشکلی نیست  

وضعیف هارد من بخاطر سهل انگاری 3 سال پیش 

تو این سالها اون 448 بدسکتور نه زیاد شده نه کم

Screenshot 2025-02-03 171253.png

Screenshot 2025-02-03 171313.png

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

از وقتی با نرم افزاری با حفظ اطلاعات تبدیلش کردم به GPT انگار این دو تا مشکل که عرض کردم به وجود آمده هی داره زیاد میشه! نوشته اوکی هست و سلامت 100% ولی در عمل برخی اوقات چند ثانیه ای فریز میشه به صورت رندوم هر جایی مثلا باز کردن یک فولدر یا اینکه موقعی که لاگین اسکرین ویندوز میخواد بیاد یا میخواد سوئیچ کنه تو ویندوز اون موقع ممکنه تا 2 دقیقه هم صفحه سیاه باشه یا گیر کنه! (این هارد اصلی سیستم عامل هست)

اومدم فست استارتاپ را برداشتم و بهینه سازی هایی روی تنظیمات استارتاپ انجام دادم  (با نرم افزار) یه موقع هایی خوب بالا میاد یه موقعی گیر میکنه!!  scan & repair و دفرگ هم کردم این زیاد شدن مقدار مشکل Read Error Rate و Seek Error Rate رو اعصابه.. از طرفی بکاپ این همه اطلاعات ریز و درشت مشکله ...

نمیدونم شانسی ممکنه چه اتفاقی بیافته..

اگه شمارش معکوسه برم تو فکر جایگزینی

چندجا هم خوندم این اشکال تو سیگیت انگار عادی بوده!  فکر میکنم  نمیتونه موقعیت اطلاعات رو پیدا کنه یا هدش یا اجزائش مشکل مکانیکی دارن!!

علتشو بگید لطفا و پیشنهاد یا راهکار

لینک به دیدگاه

یبار هارد 0 کن دوباره پارتیشن بندی کن با خود ویندوز ببین درست میشه

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

یبار هارد 0 کن دوباره پارتیشن بندی کن با خود ویندوز ببین درست میشه

ممنون از اینکه تجربه رو به اشتراک گذاشتید.. اینترنت رو شخم زدم زیاد متوجه علت اصلی نشدم ولی یه جا گفته بود اولین اشتباهت این بوده که سیگیت خریدی!!   یادمه قدیما تو ایران روی سیگیت مخصوصا این باراکودا تعریف میشد! حالا خوب کار کرده و این مشکلی که عرض کردم قریب به یقین تازه شروع شده!   نمیدونم ربطی به تبدیل GPT و مجوزهای کاربری درایوها داشته یا نه ولی به همین خاطر توی یک هارد دیگه تعدادی فایلها خراب شدن اما ریکاوری شدن!

قصد دارم اول کابلاش رو عوض کنم شاید فرقی کرد! (ساتا و برق)  هر چند گفته شده این در هاردهای سیگیت فعلا نشونه عادی است! و ممکنه از موقعیت یابی مکانیکی باشه که فعلا عادیه!!

کپی کردن این حجم اطلاعات اکثرا اضافه خیلی طاقت فرساست!

اگه کسی مشکلی با این موضوع داشته یا اطلاعات بیشتری دارد بیاد بگه لطفا.

اینجا یه چیزایی برای ماست مالی کردن این مقدار RAW نوشته ولی من نگرانم این موضوع چرا الان به وجود اومده و لنگهایی هم در ویندوز دیده میشه الان و ممکنه بالاخره به اون 16 بیت ابتدایی برسه ! :

https://web.archive.org/web/20120217031429/http://www.users.on.net/~fzabkar/HDD/Seagate_SER_RRER_HEC.html
https://s.i.wtf

لینک به دیدگاه

سلام با هیچ نرم افزاری درست نمیشه بدتر هم میشه -هارد رو باید بدید تعمیرکار هارد با دستگاه pc3000  یا MRT درستش کنن

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ENERMAX گفته است:

سلام با هیچ نرم افزاری درست نمیشه بدتر هم میشه -هارد رو باید بدید تعمیرکار هارد با دستگاه pc3000  یا MRT درستش کنن

سلام

pc3000  یا MRT  ریکاوری میکند یا تعمیر ؟   

مشکل Read Error Rate و Seek Error Rate  است!

ویرایش شده توسط Sina123
لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، Sina123 گفته است:

سلام

pc3000  یا MRT  ریکاوری میکند یا تعمیر ؟   

مشکل Read Error Rate و Seek Error Rate  است!

هم تعمیر میکنن هم ریکاوری  -اگه هد هارد  اسیب ندیده باشه راحت تعمیر  و ریکاوری میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...