رفتن به مطلب

استفاده بیش از حد از سیپیو در بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، من سیستممو ۱ ماه خریدم همه چیز اوکی بود تا اینکه یه سری آپدیت ها انجام دادم (درایور ها، بایوس ، ویندوز) همشونم از سایت ها و برنامه های سازنده ولی بعد از این آپدیت ها با افزایش دما و افزایش مصرف سیپیو مواجه شدم که هنوز نتونستم درستش کنم ، انگاری ۷۰ درصد بار پردازش گرافیکی بر روی سی پی یو هست تا کارت گرافیک 

یکی کمک کنه واقعا :)

مشخصات سیستم

14600KF

4070 Super

B760 MSI

850W

32GB RAM 6000

لینک به دیدگاه

اگر رزولوشنی که بازی میکنید fhd و هرتز مانیتورتون بالا هست با این کارت گرافیک چیز عجیبی نیست برادر چون اکثرا بازیهای روز نسبت به قبل بیشتر پردازنده محور شدن و با آپدیت کردن بایوس و درایورها طبیعتا از حداکثر کارایی قطعات استفاده میکنند. اگر روزولوشن 2k یا 4k و رفرش ریت زیر 100 و پایین تر باشه نظر شما درسته و نباید سی پی یوتون به غیر از بازیهای پورت شده پلی استیشن خصوصا لاست آف آس بالاتر از 50 یا 60 درصد بره.

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، farshad v گفته است:

سلام ، من سیستممو ۱ ماه خریدم همه چیز اوکی بود تا اینکه یه سری آپدیت ها انجام دادم (درایور ها، بایوس ، ویندوز) همشونم از سایت ها و برنامه های سازنده ولی بعد از این آپدیت ها با افزایش دما و افزایش مصرف سیپیو مواجه شدم که هنوز نتونستم درستش کنم ، انگاری ۷۰ درصد بار پردازش گرافیکی بر روی سی پی یو هست تا کارت گرافیک 

یکی کمک کنه واقعا :)

مشخصات سیستم

14600KF

4070 Super

B760 MSI

850W

32GB RAM 6000

اگه fps بهتر شده چه اشکالی داره آپدیت کردی سیستمت داره بهتر کار میکنه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...