رفتن به مطلب

از کجا میشه لپتاپ‌های نسل قدیمی‌تر (با RTX 3080Ti) رو بصورت حضوری خرید؟

Moh33eN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من بزودی میخوام یه لپتاپ جدید بگیرم. بخاطر استفاده‌ای که دارم بهترین گزینه برام مدلی هست که GPU مدل RTX 3080Ti داشته باشه، که مدل خوبیه اما خب، نسبت به نسل 40 و 50 فعلی خیلی سخت گیر میاد. توی هر سایتی هم چک میکنم "ناموجود" هست متاسفانه.

مثلا چند مدل که این GPU رو دارن:
Asus ROG strix G15
ROG Strix SCAR 15
MSI GE76 Raider

میخواستم ببینم شما تجربه‌ای دارید که کجا میتونم سر بزنم که این مدل‌ها رو هم موجود داشته باشه؟

ویرایش شده توسط Moh33eN
لینک به دیدگاه

سلام گروه های تلگرامی هستن که معروف هم هستن میتونید هر لپ تاپی بخایید خرید کنید بیشترشون هم حضوری هم ارسال دارن

لینک به دیدگاه

ممنون. منظورتون خرید مدلای دست دوم هست، یا نو؟ (من آکبند میخوام)

ممنون میشم چند نمونه از این گروه‌ها رو ارسال کنید.

لینک به دیدگاه

درود جسارتا دوست عزیز بودجه مد نظرتون برای خرید لپ تاپ آکبند چه قدر هست؟ این مورد رو شفاف بگید بهتر می تونم راهنماییتون کنم

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز.

والا مبلغ خاصی تو ذهنم نیست، چون توی هیچ سایتی موجودی نداره، نمیتونم اصلا قیمت حدودیش رو هم چک کنم!

صرفا بخاطر کارم مهمه که گرافیکش RTX 3080 Ti 16GB باشه و برای اینکه قیمت نهاییش پایین‌تر بیاد، اوکی هست که باقی قطعاتش پایین‌تر باشه. مثلا cpuش i7 باشه یا ssd حجمش کمتر باشه. خلاصه مهمترین قطعه برام گرافیکش هست و باید بودجش رو هم جور کنم.

لینک به دیدگاه

درود شما که دنبال خرید لپ تاپ پرچمدار هستید اونم نو باید حسابی سر کیسه رو شل کنید حداقل به 2000 دلار برای لپ تاپ با گرافیک قدرتمند باید فکر کرد فعلا تمرکزتون رو روی تکمیل وجه بگذارید و بهتر هست بیاید سراغ نسل های جدیدتر مثل 4080 و یا حتی اگر صبور هستید 5080البته با قیمت گزاف تر 3000 دلاری

لینک به دیدگاه

گیرت نمیاد نو،از تاریخ تولیدش خیلی وقته گذشته .

ولی لبتاپ با rtx4080 هست،بهترم هست برید سمت این سری.

اگر میبینی کیس مثل مدلی که عکس فرستادم کارتو راه میندازه ،میشه کانفیگ بهت پیشنهاد داد که عملکرد بسیار بهتری هم از لبتاپ خواهد داشت.

04_03.webp

لینک به دیدگاه

داداش چه اصراریه حتما 3080ti باشه برو نسل جدیدتر بگیر فراوون موجوده خرید لپتاپ همینجوریش ریسکه دست دوم ریسکش بیشتر

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان.

8 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

درود شما که دنبال خرید لپ تاپ پرچمدار هستید اونم نو باید حسابی سر کیسه رو شل کنید حداقل به 2000 دلار برای لپ تاپ با گرافیک قدرتمند باید فکر کرد فعلا تمرکزتون رو روی تکمیل وجه بگذارید و بهتر هست بیاید سراغ نسل های جدیدتر مثل 4080 و یا حتی اگر صبور هستید 5080البته با قیمت گزاف تر 3000 دلاری

تشکر. اینجوری که دارم میبینم همین 4080 و اینا رو 3 هزار دلار هست! 😢

8 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

گیرت نمیاد نو،از تاریخ تولیدش خیلی وقته گذشته .

ولی لبتاپ با rtx4080 هست،بهترم هست برید سمت این سری.

اگر میبینی کیس مثل مدلی که عکس فرستادم کارتو راه میندازه ،میشه کانفیگ بهت پیشنهاد داد که عملکرد بسیار بهتری هم از لبتاپ خواهد داشت.

آره، بنظر چارۀ دیگه‌ای نیست و باید برم سراغ سری 40.

این مدل کیس هم متاسفانه به کارم نمیاد. بخاطر جابجایی زیاد حتما نیاز به لپتاپ دارم.

48 دقیقه قبل، CAPITAN PRICE گفته است:

داداش چه اصراریه حتما 3080ti باشه برو نسل جدیدتر بگیر فراوون موجوده خرید لپتاپ همینجوریش ریسکه دست دوم ریسکش بیشتر

اصرارم روی 3080Ti بخاطر 16 گیگ VRAMش بود که برای کارم لازم میشه. گرافیک دیگه‌ای که 16 گیگ باشه 4090 میشه که در مقایسه به 3080 طبیعتا قیمتش خیلی بالاتر میره. فکر میکردم میتونم نسل قبلیش یعنی 3080Ti رو با قیمت کمتری بگیرم، اما بنظر میرسه که نوش اصلا گیر نمیاد و منم دست دو نمیخوام. شایدم مجبور شم برم 4080 که 12 گیگ هست 😞

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Moh33eN گفته است:

تشکر. اینجوری که دارم میبینم همین 4080 و اینا رو 3 هزار دلار هست! 😢

جسارتا کی قصد خرید دارید؟ اگر به همین زودیا هست شاید کلید حل مشکلتون دست من باشه

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

جسارتا کی قصد خرید دارید؟ اگر به همین زودیا هست شاید کلید حل مشکلتون دست من باشه

نه متاسفانه به این زودیا نیست، شاید طی چند ماه آینده! فعلا در حال تحقیق و جستجو هستم که ببینم اصلا سراغ چی میتونم برم.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Moh33eN گفته است:

نه متاسفانه به این زودیا نیست، شاید طی چند ماه آینده! فعلا در حال تحقیق و جستجو هستم که ببینم اصلا سراغ چی میتونم برم.

اوکی پس بودجتون جور شد همینجا یک منشن بدید اون موقع راهنمایتون کنم اینجا ساعتی قیمت ها تغییر می کنه و نمیشه حتی در مورد چند روز آینده با قاطعیت نظر دادند چند ماه که حکم چند سال قدیم رو داره

لینک به دیدگاه

ممنونم. موردی که گفتید کاملا درسته! برای همین من قیمت دلاریش رو در نظر میگیرم برای تحقیق، نه ریالی. بودجم بین 2 تا 3 هزار دلار هست.

من چون اصلا پیگیر سخت‌افزار و قطعات نبودم اطلاعاتم خیلی کم هست و الآن بیشتر دنبال اینم که ببینم اصلا چه گزینه‌هایی دارم. یعنی من تازه چنروزه دربارۀ قطعات تحقیق کردم و با سری‌های مختلف گرافیک و اینا دارم آشنا میشم! 😅

اولویتم هم توی قطعات، کارت گرافیک هست که VRAMش 16 یا حداقل دیگه 12 گیگ باشه. بخاطر همین گزینه‌هام محدود میشه به مدلایی که گرافیک 3080، 3080Ti، 4080، یا 4090 داشته باشه. و البته اینکه CPU اینتل باشه.

حالا میخوام ببینم با در نظر داشتن این اولویت و البته بودجه‌ای که دارم، کدوم مدل بهترین بازدهی رو نسبت به قیمت داره.

ویرایش شده توسط Moh33eN
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Moh33eN گفته است:

ممنونم. موردی که گفتید کاملا درسته! برای همین من قیمت دلاریش رو در نظر میگیرم برای تحقیق، نه ریالی. بودجم بین 2 تا 3 هزار دلار هست.

من چون اصلا پیگیر سخت‌افزار و قطعات نبودم اطلاعاتم خیلی کم هست و الآن بیشتر دنبال اینم که ببینم اصلا چه گزینه‌هایی دارم. یعنی من تازه چنروزه دربارۀ قطعات تحقیق کردم و با سری‌های مختلف گرافیک و اینا دارم آشنا میشم! 😅

اولویتم هم توی قطعات، کارت گرافیک هست که VRAMش 16 یا حداقل دیگه 12 گیگ باشه. بخاطر همین گزینه‌هام محدود میشه به مدلایی که گرافیک 3080، 3080Ti، 4080، یا 4090 داشته باشه. و البته اینکه CPU اینتل باشه.

حالا میخوام ببینم با در نظر داشتن این اولویت و البته بودجه‌ای که دارم، کدوم مدل بهترین بازدهی رو نسبت به قیمت داره.

4070 ti super 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

4070 ti super 

اون دسکتاپ هست، من لپتاپ میخوام.

لینک به دیدگاه

باتوجه به اینکه کاربری تون گیمینگ نیست ،دنبال لبتاپ های ورک استیشن استوک و اوپن باکس از برند های hp&dell باشید که گرافیک انبرد rtx a5000m داشته باشه.

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، Moh33eN گفته است:

بهترین پردازنده برای کار رندرینگ برای کسی که دنبال پرایس پرفورمنس هستش مدل 13900hx هست که الان افت قیمتشم کرده روی مدل های رده بالای 2000 دلار به بالاست این پردازنده در اصل i9 13900k هست که آوردنش روی لپ تاپ پس 24 هسته ای و 32 ترد هستش گرافیک هم Rtx 4080 در اصل همون Rtx 4070ti دسکتاپ هستش که آوردنش روی لپ تاپ بالانس ترین کانفیگ که قیمتشم سر به فلک نکشه و رده بالا هم باشه میشه این رم هم 32 گیگابایت ddr5 برای این بازه قیمتی مرسوم هست صفحه نمایش هم حتما QHD و‌240 هرتزی بردارید حالا که قرار هست هزینه بشه بهتر هست لپ تاپی تهیه بشه که تا دندان مسلح باشه از لحاظ سخت افزاری 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...