رفتن به مطلب

پیشنهاد خرید باندل

Recommended Posts

دوستان باندل سیپیو و برد و رم چی پیشنهاد میکنن با حداکثر کارایی و کیفیت تا 50

لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

دوستان باندل سیپیو و برد و رم چی پیشنهاد میکنن با حداکثر کارایی و کیفیت تا 50

درود و عرض ادب.
کاربری و پلتفرم مد نظر رو بفرمایید که بهتر بشه راهنمایی کرد.❤
متاسفانه خرید قطعه این روزا خیلی سخت شده.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

چه هدف گیمینگ باشه چه نباشه،نهایت چیزی که میشه خرید درحال حاضر همون کانفیگ مذکور هست.

لینک به دیدگاه

با 9600x + ASUS X870-P پرفرورمنس بهتری نسبت ب 285k تو گیم میگیری

UacqtYWFJGCCzZSuS553nV-970-80.png.webp

relative-performance-games-1920-1080.png

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

چه هدف گیمینگ باشه چه نباشه،نهایت چیزی که میشه خرید درحال حاضر همون کانفیگ مذکور هست.

گیم اینتل مرده. دو سالی هست ! دیگه همه میدونن حتی خودشم فهمیده.البته اول برای گیم بود الان هم فروش دیتا سنترش کاهش داشته....

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

گیم اینتل مرده. دو سالی هست ! دیگه همه میدونن حتی خودشم فهمیده.البته اول برای گیم بود الان هم فروش دیتا سنترش کاهش داشته....

منظور بنده رو شاید درست متوجه نشدید،گفتم نهایت چیزی که میشه خرید .تو نرمفزار ها نسبت به 9600x بهتره ولی برای گیم مشخصا رایزن.

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

منظور بنده رو شاید درست متوجه نشدید،گفتم نهایت چیزی که میشه خرید .تو نرمفزار ها نسبت به 9600x بهتره ولی برای گیم مشخصا رایزن.

منظورت خیلی گنگه باید منتظر همچین بازخورد هایی هم باشید  نهایت چیزی یعنی چی! گرونترین لاکچری ترین توازن قیمت و کارایی رندینگ؟! در دسترس بود؟!گیمینگ؟

دوستمون پرسیده حداکثر کارایی و کیفیت بار دوم هم گفته گیم بیشتر! خوب...

با توجه به این سه معیار جوابتون زیر سوال رفت!

موفق باشید. 

من هم با باندل رایزن در هر شرایطی موافقم. چه گیم په کارهای دیگه. هسته های E core اینتل بدرد نخور ترین چیز ممکن هستند بعد از HT

لینک به دیدگاه

برای پردازنده بهتر هست سراغ 7700x برید تا 9600x به دلیل 8 هسته ای بودن 7700xقیمت این دو مدل نزدیک هست البته پیشنهاد می کنم 7700x به صورت ترای و بدون باکس خریداری بشه برای مادربرد هم چیپست x870 بهترین هست برای بالانس قیمت و کارایی با وای فای 7 و مخلفات برای هم هم برند klevv بهترین هست در پرایس پرفورمنس در بازار ایران

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، αяιαиχ97 گفته است:

با 9600x + ASUS X870-P پرفرورمنس بهتری نسبت ب 285k تو گیم میگیری

UacqtYWFJGCCzZSuS553nV-970-80.png.webp

relative-performance-games-1920-1080.png

درود  بنده هم بیشتر متمایل به رایزن شدم با توجه به مشکلات اینتل ولی تا الان سمت رایزن نرفتم  البته اگه بتونم کار کرده سری x3d هم گیر بیارم خوبه

لینک به دیدگاه

یکی از دوستان همسایه تاپیک فروش زده بودن یه 7800x3dمتاسفانه گفتن فروش رفت 😭 یه باندل 14600k داشتم اوایل امسال فروختم گفتم سری جدید اینتل بیاد بهتره  بدون سیستم موندم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...