رفتن به مطلب

آینده انجمن های کامپیوتری در عصر هوش مصنوعی

arvin_393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود دوستان عزیز و گرامی

خوشحال میشم نظراتتون رو بگید

با پیشرفت سریع هوش مصنوعی و دسترسی آسان به پاسخ‌ها و راهکارها، چه دلایلی برای ادامه فعالیت انجمن‌های کامپیوتری وجود داره؟

آیا در آینده هنوز هم انجمن‌ها نقش مهمی در حل مشکلات و تبادل تجربه دارند؟ یا به مرور جای خودشونو به AI خواهند داد؟ 

نظر شخصی خودم اینه که برای حل مشکلات مگر در موارد خیلی خاص که نیاز به تجربه افراد متخصص باشه، هوش مصنوعی خیلی بهتر و سریعتر میتونه کمک کنه

ولی بنظر میاد شاید هنوز هم تاپیک های تبادل تجربه محصولات جدید جای خودشو داره و در آینده میتونه گفتگوهای آزاد بیشتر توی انجمن به چشم بیاد ...

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

البته اینو بگم انجمن ها خیلی قبل تر از هوش منصوعی بیاید، کنار گذاشته شدن و جاشون رو به شبکه های اجتماعی دادن. صد البته اونجا برای گفتگوی آزاد ، آزادی بیشتری هم داره.

تصور کن سالی که من عضو شدم هیچی به جز فیس بوک نبود. انجمن بهترین مکان برای سوال پرسیدن و جواب گرفتن بود. گوگل هم این قدر قوی نبود خدایی.

فکر میکنم یکی از آخرین بازماند ها همین انجمن لیون کامپیوتر باشه که الماس پشتش هست وگرنه نظر شخصیم اینه که خرجی که این انجمن داره بیشتر از سودش(مادی) هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای کارهای تخصصی انجمن بهترین جا هست 

برای این مورد هیچی نمیتونه جای انجمن رو بگیره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...