رفتن به مطلب

ندیدن بایوس دربوت شدن با کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه مشکلی با سیستم دارم قبلا سیستم رو اسنبل می کردیم وکابل hdmiرو می زدی به گرافیک بعد می رفتی بایوس وکارهای نصب ویندوز رو انجام میدادی اما الان باید بعداز اسنبل کردن کابل تصویر hdmiرو به مادربردوصل کنم تا بتونم کارهای بوت رو انجام بدم وبعداز نصب گرافیک دیگه به هیچ عنوان بایوس رو نمی تونم ببینم مگه اینکه دوباره hdmi رو به خودمادربرد وصل کنم چرا گرافیک تصویر خود بایوس رو نشون نمیده واز خود ویندوز بوت میشه بدون دیدن بایوس ممنون میشم اگه راهنمایی داره چون هربار بخوام بایوس رو ببینم باید کابل رو دربیارم از گرافیک وبه مادربرد وصل کنم تا بتونم به بایوس دسترسی داشته باشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

کارتتون احتمالا rx580 نیست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این مدل کارت روی بعضی از مادربردها این مشکل رو داره 

خود کارت گرافیک مشکل نداره 

کلا سیستمش اینطوریه 

لینک به دیدگاه

پس کاری نمیشه کرد مگه اینکه گرافیک رو تعویض کنیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
42 دقیقه قبل، 17behrooz گفته است:

پس کاری نمیشه کرد مگه اینکه گرافیک رو تعویض کنیم

من که نتونستم راه حلی واسش پیدا کنم 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، WINNER گفته است:

من که نتونستم راه حلی واسش پیدا کنم 

فقط هم amd rx580 اینجوری میشه یا بقیه کارتهای بالاتر هم همین مشکل رو دارن چون من باندل دیگرو هم تست کردم مادربرد asusبا گرافیک asusrx580هم همینطوری بود وبایوس رو نشون نمیداد

لینک به دیدگاه

واسه منم همین مشکل داره تا روشن میکنم برفکی تور میشه با کاپر صورتی گفتن عادیه از بایوسه گرافیکه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
22 دقیقه قبل، 17behrooz گفته است:

فقط هم amd rx580 اینجوری میشه یا بقیه کارتهای بالاتر هم همین مشکل رو دارن چون من باندل دیگرو هم تست کردم مادربرد asusبا گرافیک asusrx580هم همینطوری بود وبایوس رو نشون نمیداد

من فقط با ۵۸۰ این مشکل رو داشتم 

حتی ۵۷۰ یا ۵۶۰ که داشتم هم اینطور نبودن 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز  این مشکل رو قبلا در یک سیستم با باندل 12400 و rx 580 دیدم در تنظیمات بایوس csm رو فعال کن ببین اوکی میشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من تقریبا با کارت های مختلف این مشکل رو دیدم، این مورد هم از اونجایی میاد که بایوس گرافیک شما رو نمیشناسه و اگه بوق مادربرد داشته باشید، 5 تا بوق میزنه که آقا تو خروجی تصویر نداری. ولی وقتی ویندوز میاد بالا، درایور کارت لود میشه و تصویر میاد.

من راه حل دقیقی براش ندارم، ولی معمولا این کار رو که میکنم جواب میده.

کارت گرافیک رو در میارم، یک بار بدون گرافیک روشن میکنم، بعد بایوس رو ریست میکنم و مجدد روشن میکنم، بعد کارت رو میذارم و بازم بایوس رو ریست میکنم، 90 درصد مواقع با این کار مشکل رفع میشه.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان .

۵۸۰ هایی که بایوس لگاسی دارن اغلب اینطوری هستن . باید بایوس uefi روشون بزنین . بهم بگین csm support تو قصمت بوت مین فعاله یا غیر فعال ؟

لینک به دیدگاه

من هم این مشکل رو دارم با 580 داخل ویندوز مانیتور تصویر میده

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

من تقریبا با کارت های مختلف این مشکل رو دیدم، این مورد هم از اونجایی میاد که بایوس گرافیک شما رو نمیشناسه و اگه بوق مادربرد داشته باشید، 5 تا بوق میزنه که آقا تو خروجی تصویر نداری. ولی وقتی ویندوز میاد بالا، درایور کارت لود میشه و تصویر میاد.

کارت گرافیک رو در میارم، یک بار بدون گرافیک روشن میکنم، بعد بایوس رو ریست میکنم و مجدد روشن میکنم، بعد کارت رو میذارم و بازم بایوس رو ریست میکنم، 90 درصد مواقع با این کار مشکل رفع میشه.

دقیقا همینطوریه ۵تا بوق می زنه 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ در 23:55، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

دقیقا درسته و مختص به 580 ها نیست !
من قبلا 6700 راگ داشتم روی رایزر گذاشته بودم مادربردم 360 اف گیمینگ هست همه چی هم میزون بود
دو ماهی سیستم گرافیک نداشت تا اینکه دیروز یه مورد 1070 زوتک اکستریم انداختم روی رایزر بوق بوت رو زد اما چراغ گرافیک روی برد روشن موند و  5 بوق زد و اصلا تصویر نداد !
رمها رو دراورم بازم اوکی نشد
گرافیک رو روی اسلات مادربرد زدم گفتم شاید با رایزر مشکل داره بازم تصویر نداد و همون 5 بوق رو زد ..
باتری بایوس رو دراوردم و جا زدم
این سری که گراف رو روی رایزر گذاشتم و کانکتورهای 8 پین رو وصل کردم از چراغ گرافیک رد شد و بوت اوکی شد تصویر هم داد و همه چی میزون در ویندوز بدون مشکل کار کرد
دوباره رفتم تنظیمات ریسایز بار رو فعال کردم توی بایوس باز همونجوری شد و روی چراغ گرافیک موند 😂
بازم باتری دراوردم سی موس شد و گراف گذاشتم اوکی شد و الان بدون مشکل کار میکنه
فقط میخوام بدونم مشکل از گرافیک نیست به نظرتون و اینکه بعدا بخوام بفروشم این مشکل روی برد دیگه هم بوجود میاد ؟!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
6 ساعت قبل، alirezamrl گفته است:

دقیقا درسته و مختص به 580 ها نیست !
من قبلا 6700 راگ داشتم روی رایزر گذاشته بودم مادربردم 360 اف گیمینگ هست همه چی هم میزون بود
دو ماهی سیستم گرافیک نداشت تا اینکه دیروز یه مورد 1070 زوتک اکستریم انداختم روی رایزر بوق بوت رو زد اما چراغ گرافیک روی برد روشن موند و  5 بوق زد و اصلا تصویر نداد !
رمها رو دراورم بازم اوکی نشد
گرافیک رو روی اسلات مادربرد زدم گفتم شاید با رایزر مشکل داره بازم تصویر نداد و همون 5 بوق رو زد ..
باتری بایوس رو دراوردم و جا زدم
این سری که گراف رو روی رایزر گذاشتم و کانکتورهای 8 پین رو وصل کردم از چراغ گرافیک رد شد و بوت اوکی شد تصویر هم داد و همه چی میزون در ویندوز بدون مشکل کار کرد
دوباره رفتم تنظیمات ریسایز بار رو فعال کردم توی بایوس باز همونجوری شد و روی چراغ گرافیک موند 😂
بازم باتری دراوردم سی موس شد و گراف گذاشتم اوکی شد و الان بدون مشکل کار میکنه
فقط میخوام بدونم مشکل از گرافیک نیست به نظرتون و اینکه بعدا بخوام بفروشم این مشکل روی برد دیگه هم بوجود میاد ؟!!

مشکل هر چی هست از مادربرد و بایوسه، هیچ ربطی به گرافیک نداره، من حتی با گرافیک داخلی هم به این مورد بر خوردم!!! با برد b760m elite ax و سیپیو 12400 دقیقا همین مورد بود و با اپدیت بایوس حل شد، با گرافیک های مختلف هم انویدیا هم amd این مورد رو تجربه کردم. کارت ها هم اکبند بودن و نمیشد گفت که قبلا دستکاری شدن. ولی برای گرافیک های مجزا، اپدیت بایوس اثر نکردن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...