رفتن به مطلب

مشکل با اینترنت مخابرات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان دو سه روزیه نت مخابرات با افت سرعت شدیدی مواجهم سرعتم 16مگ هست اما میاد رو 200کیلوبیت پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه خطت احتمالا نویز داره امروز مامور مخابرات اومد سیمو از تابلو تا خانه چک کرد بوق ازاد داشت و صدا خش خش و نویز نیومد. 2020هی دختره میگه میخوای خرابی ثبت کنم کارشناس بفرستیم چک کنه. میگم کارشناس مگه شق القمر میخواد کنه.کسی راه حلی نداره؟ متاسفانه از جا دیگه نمیتونم نت بگیرم گیر افتادیم دست این نت سرطان مخابرات 

این وضعیت خط چطوره نویز داره؟

1.jpg

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

50 دقیقه قبل، Vikings گفته است:

سلام دوستان دو سه روزیه نت مخابرات با افت سرعت شدیدی مواجهم سرعتم 16مگ هست اما میاد رو 200کیلوبیت پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه خطت احتمالا نویز داره امروز مامور مخابرات اومد سیمو از تابلو تا خانه چک کرد بوق ازاد داشت و صدا خش خش و نویز نیومد. 2020هی دختره میگه میخوای خرابی ثبت کنم کارشناس بفرستیم چک کنه. میگم کارشناس مگه شق القمر میخواد کنه.کسی راه حلی نداره؟ متاسفانه از جا دیگه نمیتونم نت بگیرم گیر افتادیم دست این نت سرطان مخابرات 

این وضعیت خط چطوره نویز داره؟

درود و عرض ادب.
اینی که شما فرستادین استیبل هستش و نویزی نداره.
منم adsl مخابراتم پینگ وحشتناک میده این یه هفته اخیر.
قبلا 80-90 میداد توی وارزون, الان نزدیک به 180-190 میده.😂🤷‍♀️
من سابقه دارم که برای جای دیگه حتی کارشناس مخابرات هم برام اومد گفتش که شاتل اینجارو فیبر کشیده اگه میخوای همین الان شماره کارت بدم بهت؟😐😂
عالیه اصلا...

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

سلام من ساکن شیراز هستم متاسفانه همین مشکل دارم. خطم vdsl است و مودم خودم Tp-link w9960 V1.2 است.قبلا سرویس 30 مگابیت با پهنای مشخص گرفتم که چون مودم ADSL یعنی Tp-link W8960Nداشتم بهم سرعت فول میداد یعنی 16 مگابیت حالا یک سرویس جدید با 50 مگابیت ولی ارزانتر گرفتم و سرعتش اومد روی 8 بعد رسید به 6 مگابیت.

حالا همین یک ساعت پیش مودم جدید Tp-link W9960 V1.2 خریدم که بتونم سرعت 50 مگابیت بگیرم که نشد. هنوز روی 11 مگابیت گیر کرده.وقتی شب باشه SNR خط میاد تو 4 یا 5. مشکل اینه طرف می پرسه که سرعت خط چند میده نمیاد بگه SNR خط چنده....

وضعیت کلی اینترنت بنده

image.thumb.png.cb6c90873b6f3118c9adaca3525dbb37.png

ویرایش : همی الان مودم ریست شد. نویز خط از 9 رسید به 0.2 بعد برگشت روی 9

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
اینی که شما فرستادین استیبل هستش و نویزی نداره.
منم adsl مخابراتم پینگ وحشتناک میده این یه هفته اخیر.
قبلا 80-90 میداد توی وارزون, الان نزدیک به 180-190 میده.😂🤷‍♀️
من سابقه دارم که برای جای دیگه حتی کارشناس مخابرات هم برام اومد گفتش که شاتل اینجارو فیبر کشیده اگه میخوای همین الان شماره کارت بدم بهت؟😐😂
عالیه اصلا...

29 دقیقه قبل، BehrouzSedigh گفته است:

سلام من ساکن شیراز هستم متاسفانه همین مشکل دارم. خطم vdsl است و مودم خودم Tp-link w9960 V1.2 است.قبلا سرویس 30 مگابیت با پهنای مشخص گرفتم که چون مودم ADSL داشتم بهم سرعت فول میداد یعنی 16 مگابیت حالا یک سرویس جدید با 50 مگابیت ولی ارزانتر گرفتم و سرعتش اومد روی 8 بعد رسید به 6 مگابیت.

حالا همین یک ساعت پیش خریدم که بتونم سرعت 50 مگابیت بگیرم که نشد. هنوز روی 11 گیر کرده.وقتی شب باشه SNR خط میاد تو 4 یا 5. مشکل اینه طرف می پرسه که سرعت خط چند میده نمیاد بگه SNR خط چنده....

وضعیت کلی اینترنت بنده

image.thumb.png.cb6c90873b6f3118c9adaca3525dbb37.png

ویرایش : همی الان مودم ریست شد. نویز خط از 9 رسید به 0.2 بعد برگشت روی 9

والا دیگه چند روزه کلافه شدیم از این نت اشغال مخابرات

الان مجدد تست سرعت گرفتم سرعت نرمال و خوبی که قبلا داشتم رو داد منتهی 5-10دقیقه دیگه میاد رو 200کیلوبیت بعد باز میاد پاییتر در اخر هیچی باز نمیشه کلا قطع میشه!

1161411426_Screenshot2025-02-13202938.jpg.f2177522a8609b521b3b9ded5d65ed49.jpg

لینک به دیدگاه

من حدس میزنم جعبه تقسیم یا همان کافو سر کوچه هست اونجا احتمالا دچار سولفاته شده یعنی در اثر رطوبت یا باران این مورد پیش میاد. یا اینکه نه سر جعبه اونقدر سیم ها باهم کلافه میکنن که نویز خط روی هم می افته.

لینک به دیدگاه

48 دقیقه قبل، Vikings گفته است:

والا دیگه چند روزه کلافه شدیم از این نت اشغال مخابرات

الان مجدد تست سرعت گرفتم سرعت نرمال و خوبی که قبلا داشتم رو داد منتهی 5-10دقیقه دیگه میاد رو 200کیلوبیت بعد باز میاد پاییتر در اخر هیچی باز نمیشه کلا قطع میشه!

برای من کلا همین وضعیت هست.
پینگم که ملاحظه میفرمایید.😐😁

image.png.45c1df5bc7a04a4ffbdd0c3f136f4636.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...