رفتن به مطلب

فرق بین ۱۶۵ هرتز با ۱۸۰ هرتز

Ali 123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من میخوام مانیتور بگیرم میشه فرق بین ۱۶۵ با ۱۸۰ را توضیح بدید اگرشد با تصویر لطفا چقدر با هم تو گیم های ریسندگ فرق داره خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرق خاصی نداره  ،  سیستم شما باید اونقدر قوی باشه که بتونه به 165 فریم یا 180 برسه

لینک به دیدگاه

درود
میگن چشم انسان بیشتر از 60 رو نمیتونه تشخیص بده
به نظرم این حرف حداقل طبق تجربه بنده در ابتدای امر حرف درستیه 
طبق تجربه بنده :
شما زمانی ک ی مانیتور 60  هرتزی دارید و تا به امروز بیش از این رو تجربه نکرده باشی :
بعد از خرید یک مانیتور 180 هرتز هیچ تفاوتی رو احساس نمیکنی
وقتی چند ماه استفاده کنی به مرور تاثیرش واضح میشه
گویی چشم شما به مرور زمان تمرین میکنه که خودش رو با رفرش ریت های بالاتر وقف بده و بتونه درک بهتری ازشون داشته باشه و دیگه به 60 محدود نخواهد بود و بیشتر از 60 رو هم میتونه تشخیص بده(همونطور که اگر بری باشگاه و وزنه بزنی به مرور عضلاتت تقویت میشه,دیدن تصاویر در رفرش ریت های بالا به نظرم همین تاثیر رو برای چشم داره)
نتیجش این میشه که وقتی برگردی روی 60 هم تاثیرش رو متوجه میشی(چون چشمت از ی چشم معمولی ب چشم عقاب تغییر موضع داده) هم اذیت میشی(چون به رفرش ریت های بالاتر عادت کردی)
برگردیم به سوال اصلی شما : تفاوت 165 و 180
بازم همون چیزی که قبل تر گفتم : بستگی داره شما چه مدت از 180 استفاده کنی و چشم هات با این رفرش ریت سازگار بشه جوری که بتونه یادبگیره تفاوتش رو از 165 تشخیص بده
اگر 90 درصد تایمت رو داری بین 60 الی 144 فریم بازی میکنی ارتقا به 180 موردی نیست که اصلا به چشم بیاد
از طرفی به درصد هم باید توجه داشته باشی
180 کمتر از 10 درصد از 165 بهتر خواهد بود حتی اگر چشم شما هم بتونه این تغییر رو تشخیص بده درصد پایینه و در رقابتی ترین بازی ها هم تاثیر زیادی نداره

ویرایش شده توسط sajad564
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Ali 123 گفته است:

سلام من میخوام مانیتور بگیرم میشه فرق بین ۱۶۵ با ۱۸۰ را توضیح بدید اگرشد با تصویر لطفا چقدر با هم تو گیم های ریسندگ فرق داره خیلی ممنون

درود

پرش از 60 به 144 اصل کاره که از زمین تا آسمون فرق داره. چه برا گوشی چه سیستم

ولی 144 به بالا دیگه خیلی تفاوت نداره مگه اینکه fps فوق حرفه ای پلی بدی

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، sajad564 گفته است:

درود
میگن چشم انسان بیشتر از 60 رو نمیتونه تشخیص بده
به نظرم این حرف حداقل طبق تجربه بنده در ابتدای امر حرف درستیه 
طبق تجربه بنده :
شما زمانی ک ی مانیتور 60  هرتزی دارید و تا به امروز بیش از این رو تجربه نکرده باشی :
بعد از خرید یک مانیتور 180 هرتز هیچ تفاوتی رو احساس نمیکنی
وقتی چند ماه استفاده کنی به مرور تاثیرش واضح میشه
گویی چشم شما به مرور زمان تمرین میکنه که خودش رو با رفرش ریت های بالاتر وقف بده و بتونه درک بهتری ازشون داشته باشه و دیگه به 60 محدود نخواهد بود و بیشتر از 60 رو هم میتونه تشخیص بده(همونطور که اگر بری باشگاه و وزنه بزنی به مرور عضلاتت تقویت 

با کمال احترام این گفته شمارو کاملا رد میکنم ، تاثیر کاملا محسوس و از همون زمان اول مشخص هست ،از 144 هرتز تا 180 هرتز تفاوت محسوس نیست و اینجا بیشتر کیفیت تصاویر اهمیت پیدا میکنه و نباید گول مساعل تبلیغاتی رو خورد.پله بعدی 240 هرتز هست اما تاثیرش به اندازه 60 به 144 نیست.

مورد بعدی رفرش صفحه در کنار لگ ورودی یا ریسپانس تایم درست هست که میتونه تاثیر گذار باشه که این مورد رو برخی ازدوستان که مانیتور اولد دارند باید تایید کنند اما بشخصه ندید میگم زمان پاسخ گویی مانیتور از نرخ بروز رسانی صفحه میتونه مهم تر باشه به طوری که شما یه صفحه 144hz با rt :0.03ms داشته باشی از صفحه 240hz با rt: 1ms gtg به مراتب بهتر خواهد بود و تاثیرش محسوس.

..........

صاحب تاپیک بهتر هست بفرمایید دقیقا دارید چه مانیتور هایی رو باهم مقایسه میکنید شاید در اون رنج بشه به شما مانیتور بهتری رو هم معرفی کرد یا درانتخابتون  بهتر راهنمایی کرد.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

شما یه صفحه 144hz با rt :0.03ms داشته باشی از صفحه 240hz با rt: 1ms gtg به مراتب بهتر خواهد بود

بله دقیقا من تجربش کردم اصلا شما فکر کن 240 فریم در ثانیه بگیری ولی پیکسلا نتونن به موقع رنگ عوض کنن فایدش چیه 

متاسفانه تمام اون ریسپان تایمایی هم که میزنن به هیچ کدومش نمیشه اعتماد کرد حتی معتبر ترین برندشم 

شما اگه حساب کنی یک مانیتور با ریسپان تایم 6 میلی ثانیه میتونه 165 فریم بدونه کوچک ترین گوستینگی بده 

اما اکثرا میزنن 1 میلی ثانیه و همه هم گوستینگ دارن سایت rtings با دستگاه مانیتورایی که 1 میلی ثانیه زدن رو تست کرده اکثرا 8 میلی ثانیه گفته حتی بیشترم 

ظاهرا معیار مشخص جهانی براش تایین نشده هر برندی هر طوری که خاسته سنجیده 

لینک به دیدگاه

از 165 تا 180 رو نه شما نه کسی دیگه متوجه نخواهد شد پس خیلی حساس نباشید بهتره بفرمایید برای چه بازی میخواید مثلا از اگه برای بازی سی اس میخوای 180 هم بگیری بازم قدیمه، چون دارن تا سطح جهانی 360 هرتز بازی میکنن !! در مورد ریسپان تایم هم کلا دروغه چیزی به اسم 1 میلی ثانیه نداریم  به عنوان مثال مانیتور خودم ریسپان تایم 6 میلی ثانیه ذکر شده ولی تو تست 27 هست!!!!!!!! اینم گذاشتم آخر ببین

https://www.youtube.com/watch?v=xI8Vg-WOzCc

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
من وقتی از AOC 2230 که 60 هرتز بود به 75 هرتز LS24C360 ارتقا دادم واقعا همون 15 هرتز رو کامل حس میکردم.
وقتی از LS24C360 به LC27G75TQ که 240 هرتز هست ارتقا دادم واقعا دوباره وارد یه دنیای دیگه شدم.
از 165 تا 180 رو هیچکس احساس نمیکنه.
اگه اختلاف قیمت 1-2 میلیونی هست 180 بخرید اگه بیشتر از 2 میلیون هست اصلا ارزش نداره.❤

4 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

بله دقیقا من تجربش کردم اصلا شما فکر کن 240 فریم در ثانیه بگیری ولی پیکسلا نتونن به موقع رنگ عوض کنن فایدش چیه 

متاسفانه تمام اون ریسپان تایمایی هم که میزنن به هیچ کدومش نمیشه اعتماد کرد حتی معتبر ترین برندشم 

شما اگه حساب کنی یک مانیتور با ریسپان تایم 6 میلی ثانیه میتونه 165 فریم بدونه کوچک ترین گوستینگی بده 

اما اکثرا میزنن 1 میلی ثانیه و همه هم گوستینگ دارن سایت rtings با دستگاه مانیتورایی که 1 میلی ثانیه زدن رو تست کرده اکثرا 8 میلی ثانیه گفته حتی بیشترم 

ظاهرا معیار مشخص جهانی براش تایین نشده هر برندی هر طوری که خاسته سنجیده 

دقیقا درسته.👏

لینک به دیدگاه

من دارم یک مانیتور که ۱ میلی ثانیه هست میگم ولی من همیشه زوق داشتم که سفحه روان باشه تو ویدیو ها میدیدم که وقتی موس تکون میدن موس انگار رون هست همیشه دوست داشتم این توری باشه چون دو گزنه ی خوب هست که ۳۴ اینچ ۱۴۴۰×۳۴۴۰ هست  یک ۱۶۵ و یکی ۱۸۰ هست میخوام تصویر روان باشه خیلی برام مهم هست 

راستی لطفا بگید فرق بین ۱میلی ثانیه gtg یا mbrt چیست و کدوم بهتر هست خیلی ممنون 

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

درود

پرش از 60 به 144 اصل کاره که از زمین تا آسمون فرق داره. چه برا گوشی چه سیستم

ولی 144 به بالا دیگه خیلی تفاوت نداره مگه اینکه fps فوق حرفه ای پلی بدی

والا من از 60 هرتز به 165 نقل مکان دادم و هیچ نرمی حس نمیکنم از پس مانیتورم بی کیفیته 😂😂😂😂

منظورم اینه باید خیلی تحقیق کرد قبل خرید مانیتور که آیا پنلش نرمی واقعی اون هرتز رو ارائه میده یا نه

22 دقیقه قبل، Ali 123 گفته است:

من دارم یک مانیتور که ۱ میلی ثانیه هست میگم ولی من همیشه زوق داشتم که سفحه روان باشه تو ویدیو ها میدیدم که وقتی موس تکون میدن موس انگار رون هست همیشه دوست داشتم این توری باشه چون دو گزنه ی خوب هست که ۳۴ اینچ ۱۴۴۰×۳۴۴۰ هست  یک ۱۶۵ و یکی ۱۸۰ هست میخوام تصویر روان باشه خیلی برام مهم هست 

راستی لطفا بگید فرق بین ۱میلی ثانیه gtg یا mbrt چیست و کدوم بهتر هست خیلی ممنون 

اگه برای روون بودن موس میخواید بخرید از همینجا بهتون میگم حرکت موس بین 60 هرتز و 170 هرتز حتی فرق آنچنانی نداره که قابل حس باشه

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Nortrom گفته است:

والا من از 60 هرتز به 165 نقل مکان دادم و هیچ نرمی حس نمیکنم از پس مانیتورم بی کیفیته 😂😂😂😂

برید تو تنظیمات ویندوز و بزارید رو 60 متوجه میشید تفاوت رو

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

من فک میکنم احتمالا بره تو تنظیمات تازه متوجه شه که همه این مدت روی 60 هرتز بوده مانیتور 😂

خیلی معموله چون خود ویندوز همیشه اتومات میذاره روی 60 هرتز و خیلی ها یادشون میره که عوضش کنن.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

تو مانیتوری که دیفالت 170 هرتزه آره ولی تو خود مانیتور 60 هرتزی نه

28 دقیقه قبل، Cantaver گفته است:

من فک میکنم احتمالا بره تو تنظیمات تازه متوجه شه که همه این مدت روی 60 هرتز بوده مانیتور 😂

خیلی معموله چون خود ویندوز همیشه اتومات میذاره روی 60 هرتز و خیلی ها یادشون میره که عوضش کنن.

وای آره خیلی ممنونم بعد این همه مدت فهمیدم مشکل از کجاست واقعا معجزه کردید بسیار بسیار سپاس گزارم ای کاش زودتر شما رو پیدا میکردم 😍

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ در 23:53، sajad564 گفته است:

بیشتر از 60

انسان تا 120 هرتز رو میتونه تشخیص بده به راحتی 
فقط 5% از افراد میتونن بیشتر از 120 هرتز رو هم تشخیص بدن

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Slasher گفته است:

انسان تا 120 هرتز رو میتونه تشخیص بده به راحتی 
فقط 5% از افراد میتونن بیشتر از 120 هرتز رو هم تشخیص بدن

درود

فکر نمیکنم چنین چیزی باشه عزیز، خودم رو 120 و 165 هرتز تست کردم کاملا برام قابل تشخیص بود! الانم مانیتورهای 500 هرتز اومده اگه تو یوتوب ببینید همه تعریف میکنن و میگن انگار که از پنجره دارید به بیرون نگاه میکنید انقدر که نرمی حس میشه!

لینک به دیدگاه

تو رو به خدا دوستان جمع کنید این موضوع  چشم نمی تونه یا می تونه ببینه  اصلا اینطور نیست وقتی مانیتور 240 هرتز یا هر چی میشه حرکات نرم تر و اروم تر میشه ولی به شرط اینکه همونقدر fps داشته باشید و تمام 

لینک به دیدگاه

من منظورم این هست که نرمی نوس رو داخل مانیتور ۱۸۰دیدم اما نمی دونم داخل ۱۶۵ هرتز هست 

لینک به دیدگاه

لطفا نگید که چشم انسان نمی تونه ببینه من داخل تحقیقات دانشگاه های بزرگ خواندم که چشم میتونه حتی بالاتر از این هرتز ها رو ببینه 

لینک به دیدگاه

وقتی به فکر خرید ۱۸۰ هرتز هستی 

باید اول در نظر بگیری برای چی میخوای؟ برای کانتر و دوتا ۲ میخوای که با 1080 بازی کنی؟ یا برای بازیهای داستانی میخوای ، یا اصلا کارت گرافیکت چیه ؟

معقولانه ترین انتخاب یه 2k 170 یا 144hz هست

یادت باشه برای رزولوشن 2k 4k  بجز چندتا بازی انلاین، رسیدن به فریم ریت پایدار! بالای ۱۲۰ برای بالارده ترین کارت گرافیک ها هم توی اکثر مواقع دست نیافتنیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...