رفتن به مطلب

مشکل من با برنامه acronis

GIG
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ؟ خیلی گیرم  🙏

من چند ماه پیش یک سیستم جمع کردم و بعد از نصب ویندوز و برنامه های مورد نیازم  یک بکاپ توسط برنامه اکرونیز از ویندوز گرفتم برای روز مبادا ( از طریق فلش بوت اکرونیز )  دیروز که خواستم اون بکاپ را برگردونم ، بعد از بوت با فلش اکرونیز و رفتن به قسمت بارگزاری فایل بکاپ . دیدم برنامه اصلا اس اس دی روی سیستم را نمیشناسه ! بکاپ را ریختم روی یه فلش دیگه زدم به کیس برگشتم تو بوت اکرونیز اینبار اون فلش را میشناسه اما خب کماکان اس اس دی را  نمیشناسه که بخواد روی اون ویندوز را دوباره بنشونه! 😡 

چیکار کنم اکرونیز این اس اس دی رو بشناسه این نکات را هم بگم 

1 _ الان ویندوزم کار میکنه ولی ایراد داره و حتما میخوام برگردونم بکاپم رو

2 _ بایوس و همه درایورا و ویندوز  آپدیت هستن .

3 _ خیلی ساله از اکرونیز استفاده میکنم و کار کردن باهاشو بلدم .

4 _ رو سیستم فقط  یک اس اس دی  m2 دارم 1 ترابایت . 

ویرایش شده توسط GIG
لینک به دیدگاه

احتمالا بخاطر NVME بودن اس اس دی هست ، بک اپی که گرفتید با Acronis رو با نرم افزار دیگه ای میریزد رو فلش و Bootable میکنید ؟ اگه اینطوری انجام میدید باید حتما Booting Scheme UEFI باشه و توی BIOS موارد Secure Boot رو غیرفعال کنید و فقط به دیوایس UEFI اجازه بوت شدن بدید

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Sam-j گفته است:

احتمالا بخاطر NVME بودن اس اس دی هست ، بک اپی که گرفتید با Acronis رو با نرم افزار دیگه ای میریزد رو فلش و Bootable میکنید ؟ اگه اینطوری انجام میدید باید حتما Booting Scheme UEFI باشه و توی BIOS موارد Secure Boot رو غیرفعال کنید و فقط به دیوایس UEFI اجازه بوت شدن بدید

سلام . ممنون از توجهتون /  بکاپ رو خود اس اس دی هست . با فلش بوت اکرونیز از رویه درایو d به درایو c میخوام انتقال بدم که نمیشه !

یکم تو اینترنت چرخیدم مثل اینکه خود برنامه اکرونیز با ویندوز 11 و سی پی یو های نسل 12 به بعد مشکل داره و راه کارش یه برنامه هست بنام IRST که من نتونستم فعلا باهاش کاری بکنم .

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، GIG گفته است:

سلام . ممنون از توجهتون /  بکاپ رو خود اس اس دی هست . با فلش بوت اکرونیز از رویه درایو d به درایو c میخوام انتقال بدم که نمیشه !

یکم تو اینترنت چرخیدم مثل اینکه خود برنامه اکرونیز با ویندوز 11 و سی پی یو های نسل 12 به بعد مشکل داره و راه کارش یه برنامه هست بنام IRST که من نتونستم فعلا باهاش کاری بکنم .

سلام ، IRST مال زمانی هست که شما رید کنترلر رو توی بایوس با اپشن Intel Rapid Storage فعال کرده باشید و باید فایل های درایور IRST رو توی درایوی که الان ویندوز روش نصب هست بذارید که توی محیط نصب ویندوز درایو ها لود بشن ولی فک نمیکنم مشکل الان این باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...