رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید لپ تاپ با شرایط خاص من.

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود و خداقوت؛

برای ارتقای لپ تاپ فعلی Lenovo V110-15AST با ویندوز ۱۰ (مشخصات سخت افزاری دراینترنت- ارتقا رم انجام شده که الان ۱۲ Gb DDR4 2400 هست و یک ssd 128gb adata بجای درایو نوری جا زده شده) ؛

بشکلی که با ویندوز ۱۱ و ویندوزهای جدید آینده سازگار باشه ،و با کاربری سبک دانلود و وبگردی و نرم افزارهای عمومی ، قابل قبول و روان باشد ؛

۱)چه لپ تاپی با چه مشخصاتی پیشنهاد میدهید و هزینه ش؟(+کارت خوان و LAN و ترجیحا با درایو نوری).

نکات و تبصره هایی هم مدنظر دارم البته ، که ناچار به ذکر هستم؛

۲) این لپ تاپ چقدر فروش میره الان حدودا؟ با توجه به ارتقای رم از 4GB DDR4  2400 به12GB  و ssd 128 -با این اقلام اضافه باید بفروشم ؟ و اگر بردارم ، مابقی پایه و نرمال ، چقدر میرزه؟

۳)بنظرم میاد،رم ۸ گیگ اضافه شده لپ تاپ با رم خور ۲۴۰۰ بردارم ، که اگر در مدل های جدید ۲۴۰۰ موجود باشه یا در صورت خرید دست دو، اضافه کنم به دستگاه ، نظرتون؟

۴) در صورت خرید دست دوم، با کاربری ذکر شده در بالا و نیم نگاهی به سخت افزار آینده ، چه مواردی (چه برندی ،چه مشخصاتی) پیشنهاد میدید؟

۵) با توجه به اینکه در مورد دست دو ، تبحر و تخصص تست دستگاه و تعیین سلامت قطعه ها رو ندارم ، با فروشنده چه مواردی باید طی کنم و مهلت تست چقدر بده ؟ و به کارشناسان فن و کامپیوتر هم جهت تست بدم ، چه مواردی رو باید دقیق تست کنه؟

ممنون و شرمنده از اینکه طولانی شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...