رفتن به مطلب

مشاوره خرید پرایم CS2

ViCT0R
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود و عرض ادب.
پرایم ارزش خرید داره؟
باکس های هر هفته میانگین چقدر ارزش فروش داره؟
برای 2 نفره پلی دادن حتما نیاز به دو اکانت پرایم دار هستش؟
متشکرم

لینک به دیدگاه

داداش یه بار تا مکس لول آپ کنی، میشی پرایم نیاز به خریدن نداره تا جایی که من میدونم البته من خیلی وقته این بازی آشغال رو دنبال نمیکنم جریاناتشو شایدم برداشته باشن تا چند سال پیش که اینجوری بود

دراپ هم هر هفته 50 سنت میده میانگین اونم 20 سنتشو استیم ورمیداره موقع فروش میشه 30 سنت هفتگی

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

داداش یه بار تا مکس لول آپ کنی، میشی پرایم نیاز به خریدن نداره تا جایی که من میدونم البته من خیلی وقته این بازی آشغال رو دنبال نمیکنم جریاناتشو شایدم برداشته باشن تا چند سال پیش که اینجوری بود

دراپ هم هر هفته 50 سنت میده میانگین اونم 20 سنتشو استیم ورمیداره موقع فروش میشه 30 سنت هفتگی

خب اصلا مگه لول آپ میشه کرد بدون پرایم؟
یعنی ماهی 1 دلار؟😂

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

خب اصلا مگه لول آپ میشه کرد بدون پرایم؟
یعنی ماهی 1 دلار؟😂

میگم که، قبلا دقیق یادم هست که میتونستی xp بگیری ولی دراپ نمیداد تا اینکه یه بار تا لول 21 (اگر اشتباه نکنم ) میرفتی بعدش خودش پرایم میشد، الان ولی فکر کنم برداشتنش، ارزش که نه نداره بخوای بخری، چون گیم پلی اش هم تهوع آوره از بس چیرت ریخته داخل گیم، بازم خواستی نهایت یه اکانتش رو بگیر فکر کنم 1 دلار میدن اکانت پرایم دارش رو

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

بازم خواستی نهایت یه اکانتش رو بگیر فکر کنم 1 دلار میدن اکانت پرایم دارش رو

کجا یه دلار میدن؟

لینک به دیدگاه

برادر 

به نظرم شما سمت سی اس نیا مثل دوستمون خاطره تلخی میشه برات :))

الانم باید پرایم بخری فک کنم راحت یک میلیون به بالا در میاد

دیگه لول 21 اینا بری پرایم میشه پریده

بابت دراپ هم 

هر 4 شنبه به 4 شنبه یه لول آپ کنید یه کیس میده بیشتر حدود 20 سنت نهایت 70 سنت میده

بازی با پرایم پر چیتره بدون پرایم که هیچ

البته یه سری سرور ایرانی هست که بدون پرایم هم میتونی بری داخلشون که نری خیلی بهتره :)

لینک به دیدگاه

درود کانتر پلیر حرفه ای Faceit بازی میکنه که نیازی به پرایم نداره . دراپ هفتگی هم ارزش زیادی نداره بالاترین کیس حدودا 87 هریونیا اوکراین یا 2 دلار قیمت داره اکثرا زیر یک دلار قیمت دارن تنها مزیت پرایم اینه که مدال و بج بدست میاری که برای اکانتت جنبه نمایشی داره اگه میخوای زیاد مچ میکینگ (کژوال و کامپ و پریمیر) بازی کنی میتونی پرایم بخری 15 دلار قیمت داره که بهترین راه شارژ اکانت با کلید Tf2 هست و در کل سیستم مچ میکینگ چه با پرایم چه بدون پرایم پر چیتره کسی که میخواد پرایم بخره باید حداقل چند صد ساعت پلی تایم داشته باشه بعد خودت میفهمی که ارزش داره بخری یا نه

لینک به دیدگاه

سلام
برای پرام باید هزینه کنید و رایگان نیست
به امید دراپ هفتگی پرایم نخرید چون بسیار درصدش پایینه که
ولی دراپ خوب هم داره
مثلا این هفته به دوستم 15 دلار آیتم داده

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، amirafshar گفته است:

به نظرم شما سمت سی اس نیا مثل دوستمون خاطره تلخی میشه برات :))

والا از بلک اپس 6 خسته شدیم.
میخوام یه تاپیک دربارش جدا بزنم ولی مختصر توضیح بدم بد نیست.
بازی بشدت p2w شده.
بازی برای من به شخصه بعد آپدیت پر از فریم دراپ شده.
کلا بتل پس نابود شده و طراحی کاراکترا بی نهایت سطحی و مزخرف شده.(نمیشه از کاراکتر های قبلی مدرن 2 و 3 استفاده کرد!!!!)
کاراکترا شدن عین فورتنایت, لاک پشت های نینجا و اسکین های انیمیشنی رو به بازی اضافه کرده...
لول آپ کردن بی ارزش شده و بی معنی.
ایونت های تکراری و بدون برنامه ریزی, یه ایونت رو میشه توی یه راند تموم کرد!
کلا بازی بی معنی شده بنظرم.
بخاطر همین دنبال یه جایگزین میگردم که وقتمو پر کنه حداقل.

۱ ساعت قبل، DLawyer گفته است:

درود کانتر پلیر حرفه ای Faceit بازی میکنه که نیازی به پرایم نداره . دراپ هفتگی هم ارزش زیادی نداره بالاترین کیس حدودا 87 هریونیا اوکراین یا 2 دلار قیمت داره اکثرا زیر یک دلار قیمت دارن تنها مزیت پرایم اینه که مدال و بج بدست میاری که برای اکانتت جنبه نمایشی داره

والا برای نمایش و حرفه ای پلی نمیدم.
شنیده بودم میشه ایتم هاشو برای فروش گذاشت.😂👏

41 دقیقه قبل، eMineLLL گفته است:

سلام
برای پرام باید هزینه کنید و رایگان نیست
به امید دراپ هفتگی پرایم نخرید چون بسیار درصدش پایینه 

پس هیچی.😑🤣

از دوستانی که راهنمایی کردن سپاسگزارم.❤

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

والا از بلک اپس 6 خسته شدیم.
میخوام یه تاپیک دربارش جدا بزنم ولی مختصر توضیح بدم بد نیست.
بازی بشدت p2w شده.
بازی برای من به شخصه بعد آپدیت پر از فریم دراپ شده.
کلا بتل پس نابود شده و طراحی کاراکترا بی نهایت سطحی و مزخرف شده.(نمیشه از کاراکتر های قبلی مدرن 2 و 3 استفاده کرد!!!!)
کاراکترا شدن عین فورتنایت, لاک پشت های نینجا و اسکین های انیمیشنی رو به بازی اضافه کرده...
لول آپ کردن بی ارزش شده و بی معنی.
ایونت های تکراری و بدون برنامه ریزی, یه ایونت رو میشه توی یه راند تموم کرد!
کلا بازی بی معنی شده بنظرم.
بخاطر همین دنبال یه جایگزین میگردم که وقتمو پر کنه حداقل.

والا برای نمایش و حرفه ای پلی نمیدم.
شنیده بودم میشه ایتم هاشو برای فروش گذاشت.😂👏

پس هیچی.😑🤣

از دوستانی که راهنمایی کردن سپاسگزارم.❤

چهارتا آیتم دراپ میده دو تارو میتونی انتخاب کنی معمولا یک کیس و یک اسکین بعد میتونی تو مارکت بفروشی برای وقت پرکنی بد نیست به خودتون بستگی داره من بعد از هزار ساعت پلی تایم تو Csgo پرایم خریدم باید اول بازی کنی تا همچی دستت بیاد

لینک به دیدگاه

باسلام.

به نظرم بیا دوتادو بازی کن.

هم وقتت پر میشه هم نورون های عصبت.

بازی شوتر کلا چیتر زیاد داره. من مدتی کانتر بازی کردم اوکی بود همه چی.

یهو یه پیام داد شما نمیتونم چی شدی. ده مچ پشت سر هم یه بنده خدای سر یه زیری وسط مپ وامیساد تا ما قسمتی از بدنمون نمایان میشد هدشاتمون میکرد با کلت دوباره سر و تنفگ و تمام اعضای بدنشو رو به زمین میکرد‌.

فهمیدم قابلیت بازی نداره دیگه.

دوتادو خوبیش اینه چیتر خیلی توش کمه ولی جدا از اسکیل خیلی بالایی که میخاد اعصاب فولادی هم نیاز داره.

لینک به دیدگاه

56 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

باسلام.

بازی شوتر کلا چیتر زیاد داره. من مدتی کانتر بازی کردم اوکی بود همه چی.

یهو یه پیام داد شما نمیتونم چی شدی. ده مچ پشت سر هم یه بنده خدای سر یه زیری وسط مپ وامیساد تا ما قسمتی از بدنمون نمایان میشد هدشاتمون میکرد با کلت دوباره سر و تنفگ و تمام اعضای بدنشو رو به زمین میکرد‌.

فهمیدم قابلیت بازی نداره دیگه.

دوتادو خوبیش اینه چیتر خیلی توش کمه ولی جدا از اسکیل خیلی بالایی که میخاد اعصاب فولادی هم نیاز داره.

دوتا دو مچ میکینگ و بالانس هیروهاش خیلی بد هست. چیتر هم داره تا دلت بخاد. چون چیت هاش باز هم نیاز به اسکیل داره شاید زیاد حس نشه.

شما یک اکانت جدید بساز 10 تا گیم بزن همشو ببر بعد ببین با کیا میوفتی همه چیتر ها و اسکریپت ها SF و شمان و اینوکر و پاچ....

مثلا آرکان رو میندازن با دیواین یا هر لول بالاتری در Rank خیلی مسخرست.

دوتا فورس لوز داره. یعنی چی؟ مثلا وین استریک که بزنی عملا یه طوری مچ میکینگت میکنه که احتمال بسیار بالا ببازی.

سیستم ریپورت هاش خیلی بد هست. بیهیور 10 کا هم بازم بازیکن آشغالی بات هست که هم لجن بازی میکنه هم داخل پارتی هست ریپورت نمیشه.

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، DLawyer گفته است:

چهارتا آیتم دراپ میده دو تارو میتونی انتخاب کنی معمولا یک کیس و یک اسکین بعد میتونی تو مارکت بفروشی برای وقت پرکنی بد نیست به خودتون بستگی داره من بعد از هزار ساعت پلی تایم تو Csgo پرایم خریدم باید اول بازی کنی تا همچی دستت بیاد

8 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

باسلام.

خب خب.
شنیدم lol هم خوبه توی این سبک.
تست میکنم.😁

7 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

دوتا دو مچ میکینگ و بالانس هیروهاش خیلی بد هست. چیتر هم داره تا دلت بخاد. چون چیت هاش باز هم نیاز به اسکیل داره شاید زیاد حس نشه.

دوتا فورس لوز داره. یعنی چی؟ مثلا وین استریک که بزنی عملا یه طوری مچ میکینگت میکنه که احتمال بسیار بالا ببازی.

وای.
همین یه fc25 رو بازی میکردم آنلاینش رو کافیه برای فورس لوز.
دو سه مچ برنده میشدی یهو یکی مینداخت پله و r9 و امباپه و زیدان و ... داشت.😐😂

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

چقدر این گیم سمیه.
یه 3-4 تا ایرانی تیمیتم شدن.
سرجمع 4 تا کیل نداشتن من 11 تا زده بودم.
نمیدونستم اینا با همن.
vote گذاشتم که یکیشون رو بدم بیرون.
همه دیس لایک زدن بعدش یه رای گیری دیگه گذاشتن منو انداختن بیرون.😐

لینک به دیدگاه

اگه جنبه در امدی بخای بهش نگاه کنی با بازی تو خود استیم خیلی نمیشه شاید سالی 15 الی 20 دلار بهت بده که تو تخفیفات اخر هر سال بتونی 1 الی 2 تا بازی بخری اگه بخوای تو faceit بازی کنی باید سیستم خوبی داشته باشی چون کسی که اونجا بازی میکنی معمولا خیلی جدی تری داره بازی رو انجام میده و جنبه درامدی میتونه داشته باشه واقعا، ولی بازیت باید واقعا خوب باشه و نکته اخر ایتم هایی که هر هفته به عنوان جایزه بهت میده در صورتی که بیشتر بازی ها رو ببری و خوب بازی کنی مثلا همیشه فرک 1 یا 2 باشی ایتم بهتر گیرت میاد مثلا خودم الان 4 یا 5 هفتس دارم ایتم بالای 1.5 دلار جایزه میبرم 

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

شما یک اکانت جدید بساز 10 تا گیم بزن همشو ببر بعد ببین با کیا میوفتی همه چیتر ها و اسکریپت ها SF و شمان و اینوکر و پاچ....

مثلا آرکان رو میندازن با دیواین یا هر لول بالاتری در Rank خیلی مسخرست.

سیستم ریپورت هاش خیلی بد هست. بیهیور 10 کا هم بازم بازیکن آشغالی بات هست که هم لجن بازی میکنه هم داخل پارتی هست ریپورت نمیشه.

بله درست میگید با نزدیک به 6000 هزار ساعت تایم پلی الان چند ماهه دیگه پلی نمیدم چون مطمنم دیگه جوری بازی ساخته شده که به شدت به سیستم کازینو شباهت داره فقط پول بدی و بازی کن تا وقتت تلف شه و قرار هم نیست ببری و 4 نفر هم بولد میکنن میارن بالا تا شما رو گول بزنن

لینک به دیدگاه

من دو سالی هست هر هفته بازی میکنم و میتونم بگم بازی شدیدا جذاب اما خیلی وقتا هم اعصاب خورد کنه کافیه رو رنکت حساس باشی و هر مچ با یه سری نوب بیفتی حسابی فشاری میشی

تو سرورای دبی ایرانی و پاکستانی توکسیک و نوب زیاد هست (هندیا و عربا با فرهنگ ترن) تو سرورای اروپا هم روسا وحشین اما همین چیزاش جذاب و گاهی طنزه

از نظر من پرایم قطعا ارزششو داره و من خیلی از بازیامو با همین دراپای هفتگی گرفتم

البته اگه ریجن اکانت استیمت اوکراین یا کشوری مثل اوکراین باشه میارزه

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

53 دقیقه قبل، rambo01 گفته است:

اگه جنبه در امدی بخای بهش نگاه کنی با بازی تو خود استیم خیلی نمیشه شاید سالی 15 الی 20 دلار بهت بده که تو تخفیفات اخر هر سال بتونی 1 الی 2 تا بازی بخری اگه بخوای تو faceit بازی کنی باید سیستم خوبی داشته باشی چون کسی که اونجا بازی میکنی معمولا خیلی جدی تری داره بازی رو انجام میده و جنبه درامدی میتونه داشته باشه واقعا، ولی بازیت باید واقعا خوب باشه و نکته اخر ایتم هایی که هر هفته به عنوان جایزه بهت میده در صورتی که بیشتر بازی ها رو ببری و خوب بازی کنی مثلا همیشه فرک 1 یا 2 باشی ایتم بهتر گیرت میاد مثلا خودم الان 4 یا 5 هفتس دارم ایتم بالای 1.5 دلار جایزه میبرم 

ایمم خداروشکر خوبه.
پس آیتم هاش چندان دندون گیر نیست.
یعنی چی سیستم خوبی داشته باشی؟

51 دقیقه قبل، rambo01 گفته است:

بله درست میگید با نزدیک به 6000 هزار ساعت تایم پلی الان چند ماهه دیگه پلی نمیدم چون مطمنم دیگه جوری بازی ساخته شده که به شدت به سیستم کازینو شباهت داره فقط پول بدی و بازی کن تا وقتت تلف شه و قرار هم نیست ببری و 4 نفر هم بولد میکنن میارن بالا تا شما رو گول بزنن

وضعیت Lol چطوره؟ 
اونم رنکینگش همینطوریه؟

10 دقیقه قبل، Miad007 گفته است:

من دو سالی هست هر هفته بازی میکنم و میتونم بگم بازی شدیدا جذاب اما خیلی وقتا هم اعصاب خورد کنه کافیه رو رنکت حساس باشی و هر مچ با یه سری نوب بیفتی حسابی فشاری میشی

تو سرورای دبی ایرانی و پاکستانی توکسیک و نوب زیاد هست (هندیا و عربا با فرهنگ ترن) تو سرورای اروپا هم روسا وحشین اما همین چیزاش جذاب و گاهی طنزه

از نظر من پرایم قطعا ارزششو داره و من خیلی از بازیامو با همین دراپای هفتگی گرفتم

من برای تفریح میخوام دو نفری پلی بدم اصلا رنکش هم مهم نیست برام.
اونم چون مچ میکینگ بدون پرایم پر چیتره میخوام بگیرم.😂

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

ایمم خداروشکر خوبه.
پس آیتم هاش چندان دندون گیر نیست.
یعنی چی سیستم خوبی داشته باشی؟

وضعیت Lol چطوره؟ 
اونم رنکینگش همینطوریه؟

من برای تفریح میخوام دو نفری پلی بدم اصلا رنکش هم مهم نیست برام.
اونم چون مچ میکینگ بدون پرایم پر چیتره میخوام بگیرم.😂

سیستم خوب یعنی یه مانیتور 240 هرتز یا بالاتر با سیستمی که بتونه همین مقدار هم بهت اف پی اس بده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...