رفتن به مطلب

روش فعال کردن dlss4 و فریم جنریشن 4x ,3x ,2x با dlss swaper

RAMIN VAMP
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

بنده با کلی تحقیق متوجه شدم که برنامه nvidia app یا برای ما ایرانیا فعال نمیشه یا اگر فعال هم بشه معمولا و طبق تحقیقی که انجام دادم بدرستی کار نمیکنه . پس با راهنمایی دوستمون و تحقیق تصمیم گرفتم با dlss swaper این کار رو انجام بدم. حالا نمیدونم که با این برنامه میشه فریم جنریشن 4x , 3x رو هم فعال کرد؟ یه ویدیویی تو یوتیوب دیدم که طرف خیلی ترو تمیز موقع تست 5080 اول فریم جنریشن 2x و بعد 3x و بعد 4x رو به خوبی فعال کرد و تاثیرش رو هم درتست نشون داد. منتهی اصلا آموزشی در مورد فعال کردن گزینه های فریم جنریشن پیدا نکردم. 

کسی هست که به این کار وارد باشه؟ با توجه به اینکه بسیار مهمه و در فریم دریافتی از گرافیک 100 درصد تاثیر داره. همچنین با عث بالا رفتن کیفیت میشه این x4

دوستان هر اطلاعاتی درین زمینه دارین از بقیه دوستان دریغ نکنین

Untitled.jpg

ویرایش شده توسط RAMIN VAMP
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی کسی با این نرم افزار انویدیا کار نکرده؟ نمیتونم گیم add کنم. لطفا کمکم کنین

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

درود

کسی از دوستان با برنامه nvidia app کار کرده؟ در قسمت گرافیک موقع اضافه کردن بازی به برنامه برای دسترسی به تنظیمات گرافیکی این خطا رو میده.

فعال کردن dlss4 برای بازی ها ازین برنامه انجام میشه و خیلی تو فریم بازی ها تاثیر داره.

Untitled.jpg

سلام. با یه قند شکن و یه جیمیل از اون بالا سمت راست لاگین کنید. اتوماتیک اکثر بازیهاتون رو شناسایی میکنه و میاره و بقیه هم میتونید خواستید دستی اضافه کنید. اگر نتونستین هم از برنامه های جایگزین مثل DLSS Swapper هم میتونید استفاده کنید. 

image.thumb.png.52b0934f68457b3ec21edd4379fa3ec9.png

دوست داشتین این ویدئو هم ببینید شاید براتون مفید باشه:

https://www.youtube.com/watch?v=0VY_7Rb4K5Y&t=166s

ویرایش شده توسط Lovely_killer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
12 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

سلام. با یه قند شکن و یه جیمیل از اون بالا سمت راست لاگین کنید. اتوماتیک اکثر بازیهاتون رو شناسایی میکنه و میاره و بقیه هم میتونید خواستید دستی اضافه کنید. اگر نتونستین هم از برنامه های جایگزین مثل DLSS Swapper هم میتونید استفاده کنید. 

ممنون بابت پاسخ

ولی بنده هر چقدر تلاش میکنم که لوگین شم اجازه نمیده. از سایت لاگین میشه ولی از برنامه نمیشه

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

ممنون بابت پاسخ

ولی بنده هر چقدر تلاش میکنم که لوگین شم اجازه نمیده. از سایت لاگین میشه ولی از برنامه نمیشه

درود و عرض ادب.
من که خبر ندارم.
ولی این ارور رو معمولا وقتی بخواین با گوگل لاگین کنین میده.
از سایت انویدیا یه اکانت بسازین توی اپ لاگین کنین.❤😁

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
15 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

با dlss swaper فعال کردم. ولی نمیدونم چطور فریم جنریشن 2xبه بالا رو فعال کنم. مثلا من که 5080 دارم باید فریم جنریشن x4 رو ساپورت کنه. نمیدونم چجوری فعال میشه

واقعیتش الان 2 ساله این dlss4 با برنامه ها فعال میشه حتی برای سری 20 و 30 انویدیا ولی میدونم خیلی ها نحوه استفاده و فعال کردنش رو نمیدونن. نمیدونن که با فعال کردنش 3090 رو میتونن بکنن در حد 4090. البته 3090 تا فریم جنریشن x3 ساپورت میکنه ولی همینم باعث میشه کلی فریم اضافه بشه و کیفیت تصویر هم بره بالا. 

اگه اطلاعاتم کافی بود یه آموزش میذاشتم همه استفاده کنن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
من که خبر ندارم.
ولی این ارور رو معمولا وقتی بخواین با گوگل لاگین کنین میده.
از سایت انویدیا یه اکانت بسازین توی اپ لاگین کنین.❤😁

اکانت ساختم. اپ میفرسته داخل سایت و اونجا لاگین میشه ولی داخل برنامه میگه دوباره سعی کن...

لینک به دیدگاه

شما از داخل خود بازی اینکار رو انجام بده احتیاجی به nvidia app نیست.

و فعلا هم برای همه بازیها که نیمده که فعالش کنی حالا به عنوان مثال در cyberpunk  و alan wake وجود داره .

در بازی cyberpunk توضیح میدم که اگر روی 3x بزاری تا سه برابر و روی 4x تا چهار برابر افزایش فریم وجود داره و اگر مانیتور شما که بهتر هست 4k باشه انجام بدی اول dlss رو روی quality بزار و بعد fg روی 3x میشه فریم جنریشن و اگه رو 4x بزاری میشه mfg و مولتی فریم جن و dlss ray recunstract حتما فعال باشه path trace هم که فعال می کنی. 

4x فقط برای سری 50 هست و  3090 و کلا سری 30 هم که تا 2x بیشتر نمیشه اصلا.

سری 40 تا 3x ساپورت میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
50 دقیقه قبل، MEHDI 7 گفته است:

شما از داخل خود بازی اینکار رو انجام بده احتیاجی به nvidia app نیست.

و فعلا هم برای همه بازیها که نیمده که فعالش کنی حالا به عنوان مثال در cyberpunk  و alan wake وجود داره .

در بازی cyberpunk توضیح میدم که اگر روی 3x بزاری تا سه برابر و روی 4x تا چهار برابر افزایش فریم وجود داره و اگر مانیتور شما که بهتر هست 4k باشه انجام بدی اول dlss رو روی quality بزار و بعد fg روی 3x میشه فریم جنریشن و اگه رو 4x بزاری میشه mfg و مولتی فریم جن و dlss ray recunstract حتما فعال باشه path trace هم که فعال می کنی. 

4x فقط برای سری 50 هست و  3090 و کلا سری 30 هم که تا 2x بیشتر نمیشه اصلا.

سری 40 تا 3x ساپورت میشه.

از داخل بازی فقط گزینه فریم جنریشن هست و اشاره ای به 2x و یا 3 و 4x بودنش نمیکنه. برای همین باید از dlss swaper آخرین ورژن فریم جنریشن و dlss4 انتخاب بشه و بعد داخل گیم که فریم جنریشن فعال میشه بسته به گرافیک که کدوم سری هست x3 یا x4 فعال میشه. منتهی من نمیدونم اون یوتیوبر چطوری گذاشت روی 3xو بعدش 4x . الان که اینو مینویسم بعد از دوروز تحقیق تونستم 4x رو فعال کنم. و در استالکر 2 با 5080 میتونم در 4k بالای 130 فریم بگیرم. در حالیکه با 4090 100 فریم بیشتر نمیتونستم بگیرم. کیفیت تصویر هم خیلی بالا رفته.

تمامی گیمهای جدید اکثرا ساپورت میکنن و صددرصد بزودی تمام گیمها مجهز میشن به این فناوری. 

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

ممنون بابت پاسخ

Untitled.jpg

برای من با جیمیل مشکلی نداشت. البته قبلا یادمه اذیت میکرد که سرور قند شکن رو عوض کردم اوکی شد. 

8 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

با dlss swaper فعال کردم. ولی نمیدونم چطور فریم جنریشن 2xبه بالا رو فعال کنم. مثلا من که 5080 دارم باید فریم جنریشن x4 رو ساپورت کنه. نمیدونم چجوری فعال میشه

واقعیتش الان 2 ساله این dlss4 با برنامه ها فعال میشه حتی برای سری 20 و 30 انویدیا ولی میدونم خیلی ها نحوه استفاده و فعال کردنش رو نمیدونن. نمیدونن که با فعال کردنش 3090 رو میتونن بکنن در حد 4090. البته 3090 تا فریم جنریشن x3 ساپورت میکنه ولی همینم باعث میشه کلی فریم اضافه بشه و کیفیت تصویر هم بره بالا. 

اگه اطلاعاتم کافی بود یه آموزش میذاشتم همه استفاده کنن.

منم اطلاعات بالایی در این مورد ندارم وگرنه بیشتر راهنمایی تون میکردم. تا جایی که میدونم مهم اینه که اون گیم قابلیت ساپورت از ویژگی های جدید رو داشته باشه که دیدم خیلی از بازی های میان یه آپدیت میدن با پشتیبانی از ویژگی های جدید. یه لیست خوب توی سایت خود Nvidia هست که دقیق نوشته چه گیمی از DLSS Frame Generation پشتیبانی میکنه و کدوم از Multi Frame generation و غیره که پیشنهاد میکنم یه نگاه بندازین (با قند شکن برید): https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-rtx-games-engines-apps/

image.thumb.png.514347c79237f3ed123a5bc92a79ae84.png

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

از داخل بازی فقط گزینه فریم جنریشن هست و اشاره ای به 2x و یا 3 و 4x بودنش نمیکنه. برای همین باید از dlss swaper آخرین ورژن فریم جنریشن و dlss4 انتخاب بشه و بعد داخل گیم که فریم جنریشن فعال میشه بسته به گرافیک که کدوم سری هست x3 یا x4 فعال میشه. منتهی من نمیدونم اون یوتیوبر چطوری گذاشت روی 3xو بعدش 4x . الان که اینو مینویسم بعد از دوروز تحقیق تونستم 4x رو فعال کنم. و در استالکر 2 با 5080 میتونم در 4k بالای 130 فریم بگیرم. در حالیکه با 4090 100 فریم بیشتر نمیتونستم بگیرم. کیفیت تصویر هم خیلی بالا رفته.

تمامی گیمهای جدید اکثرا ساپورت میکنن و صددرصد بزودی تمام گیمها مجهز میشن به این فناوری. 

بازی هایی که فعلا پشتیبانی میشن باید اخرین اپدیت نصب باشه که برای cyberpunk اپدیت اخر این گزینه رو داره وگرنه که در تنظیمات بازی دیده نمیشه و در اخر اپدیت کارت گرافیک به اخرین driver

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...