رفتن به مطلب

مشکل در ورود به بازی Apex Legends

Lovely_killer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان,

من یه 4-5 روزی هست نمیتونم به بازی Apex Legends وارد بشم. توی صفحه ی اول بازی میمونه روی لودینگ. حتی اون دکمه ی ورود و سرورها هم نمیاره. هنگ هم نکرده و میشه ESC زد و خروج یا کنسل رو بزنی. یه عکس میذارم.

image.thumb.png.ae95cc3771c6ffe99f2c4ceb50719a7f.png

تقریبا هر راهی به ذهنم میرسید یا تو اینترنت میشد پیدا کرد تست کردم. با نت ایرانسل و همراه اول نتیجه نداد. DNS هایی که قبلا راحت اوکی میشد جواب نداد. یه چند تایی هم از DNS Jumper گرفتم. با قند شکن هم حتی وصل نمیشه. فقط در صورتی سرور هارو میبینم که توی همون صفحه که هست اینترنت رو قطع کنم  که پیغام وصل نبودن اینترنت بیاد و بعد با وصل کردنش هم وارد نمیشه.

فایل های بازی رو وریفای کردم. بازی رو به درایو دیگه انتقال دادم و شناسایی کردم نشد. از اول 78 گیگ دانلود کردم روی SSD باز نشد. 

آنتی ویروس غیرفعال کردم, درایور کارت گرافیک رو برگردوندم چند ورژن قبل, تمام نرم افزار های جانبی رو کامل غیرفعال کردم, بازی رو تحت ویندوز 7 و 8 زدم اجرا شه نشد, سرور دانلود استیم رو به امارات و یکی دوتا دیگه تغییر دادم نشد. 

همش احساس میکنم یه چیز ساده تری هست که من در نظر نگرفتم. خلاصه هر راهکار دیگه ای دارید که ممکنه کمک کنه ممنون میشم راحت پیشنهاد بدین

ویندوز 10 پرو
4070s
ryzen 7 5700x3d
32 ram ddr4

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینقدر خودت رو درگیر نکن

فقط بخاطر نت هست

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.

14 دقیقه قبل، WINNER گفته است:

اینقدر خودت رو درگیر نکن

فقط بخاطر نت هست

اومدم دقیقا همینو بنویسم.
اینترنت رو چنج بدین و ترجیحا با اینترنت ثابت تست بگیرین.
والا منم وضعیتم با وارزون همینه.
سی اس هم سرور آسیا پینگ 140-150 میگیرم به زور.🤣

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبل از جریانات مه سی پینگ 140-160 قابل بازی بعدش به کل نت ترکید چندین اینترنت و تحریم شکن و کاهش پینگ تست کردم قابل بازی نبود در بهترین حالت بدون پک لاست پینگ 220 میشد

تیرها ریجستر نمیشدن اعصاب میخواست هر از گاهی پلی میدادم بیخیال شدم

مشکل از اینترنت هست باید صب کنید تا درست بشه البته اگه بشه گاد پینگ هم تست کنید برای بنده اون موقع بیشتر مواقع جواب میداد و هزینه های که نت و غیره رو دستم گذاشت ارزششو نداشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حدود یک سال پیش تی دی ایرانسل تو اهواز سرعت اپلودش امد روی 20 و دیگه هیچ بازی انلاینی نمیشد انجام داد

رفتم مبین نت گرفتم

الان حدود یک ماهی میشه مبین نت هم سرعت اپلودش امده پایین

حدود 20 تا 50 نوسان داره

لینک به دیدگاه

ممکنه باگی چیزی خورده باشید وگرنه من با رایتل که پینگم مطابق تصویر هست ،با نت همراه اولم که پایدارتر هست و پکت لاست صفرمیشه .

image.jpeg

لینک به دیدگاه

یه مورد جالبی که امروز بهش رسیدم این بود که بازی رو با نرم افزار EA نصب و اجرا کردم و هیچ مشکلی نداشت. البته پینگم 200-250 بود.

نمیدونم چرا روی استیم این شکلیه. یه بار هم استیم رو باز پاک کردم دوباره ریختم همون مشکل پابرجاست. بازی های دیگه هم هیچ مشکلی ندارند فقط Apex

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...