رفتن به مطلب

بالا بودن غیر معقول قیمت گرافیکهای سری 9000 AMD

mehdi125
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت همه همینطور که در جریانید گرافیکهای سری 9000 شرکت AMD هم لیون موجود کرده که بین 700 تا 800 دلار قیمت جهانی خوردن الان من داخل لیون مشاهده کردم قیمت گرافیکی که نهایت با دلار 100 تومن هم بخوای حساب کنی باید 80 تا 90 تموم بشه به قیمت 133 تومان داخل سایت گذاشته شده که الان بخواین همین ps5 pro که به قیمت 700 دلار تهیه کنید امروز رند 70 میلیون در میاد علت این آشفتگی بازار کامپیوتر چی میتونه باشه تا این حد روی یک قطعه بخوان سود ببرن !!

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، mehdi125 گفته است:

با درود خدمت همه همینطور که در جریانید گرافیکهای سری 9000 شرکت AMD هم لیون موجود کرده که بین 700 تا 800 دلار قیمت جهانی خوردن الان من داخل لیون مشاهده کردم قیمت گرافیکی که نهایت با دلار 100 تومن هم بخوای حساب کنی باید 80 تا 90 تموم بشه به قیمت 133 تومان داخل سایت گذاشته شده که الان بخواین همین ps5 pro که به قیمت 700 دلار تهیه کنید امروز رند 70 میلیون در میاد علت این آشفتگی بازار کامپیوتر چی میتونه باشه تا این حد روی یک قطعه بخوان سود ببرن !!

درود و عرض ادب.
با این وضعیت نسل بعد خودم میخوام به کنسول مهاجرت کنم.
یه 3060 + 11400 دارم که به زور توی وارزون با DLSS 90 فریم میده.
عرضه کننده محترم هم که هرچی دوست داشته باشه قیمت میزنه.

لینک به دیدگاه

سلام 

عجله نکنید . اکثر قطعات توی معرفی و ورود به بازار قیمت بالایی دارند. کم کم با گذشت زمان هم شرکتهای سازنده برای رقابت با یکدیگر اقدام به کاهش قیمت میکنن. خصوصا ای ام دی. تب بازارهای جهانی که خوابید آفرهای جذابی میزارن. هم موجودی انبارها باید خالی بشه برای ورود قطعات جدیدتر و هم وارد کنندگان باید خودشون رو با قدرت خرید ملت وقف بدن و حاشیه سودشون رو کمتر کنند. البته اگه دلار بالاتر نره. کلا وضعیت جامعه جوری شده که به غیر از طلا و دلار که میشه نقدا روش حساب کرد بقیه چیزا مثل ماشین و خونه و کالاهای دیگه با این وضعیت تورم خیلی وقته بازارشون پکیده و عده کمی اونم خواص به علت نیاز و داشتن نقدینگی و درآمد خوب اقدام به خرید میکنن. 

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
22 دقیقه قبل، blooder گفته است:

سلام 

عجله نکنید . اکثر قطعات توی معرفی و ورود به بازار قیمت بالایی دارند. کم کم با گذشت زمان هم شرکتهای سازنده برای رقابت با یکدیگر اقدام به کاهش قیمت میکنن. خصوصا ای ام دی. تب بازارهای جهانی که خوابید آفرهای جذابی میزارن. هم موجودی انبارها باید خالی بشه برای ورود قطعات جدیدتر و هم وارد کنندگان باید خودشون رو با قدرت خرید ملت وقف بدن و حاشیه سودشون رو کمتر کنند. البته اگه دلار بالاتر نره. کلا وضعیت جامعه جوری شده که به غیر از طلا و دلار که میشه نقدا روش حساب کرد بقیه چیزا مثل ماشین و خونه و کالاهای دیگه با این وضعیت تورم خیلی وقته بازارشون پکیده و عده کمی اونم خواص به علت نیاز و داشتن نقدینگی و درآمد خوب اقدام به خرید میکنن. 

یه چند نفر رو اینجا میشناسم با همین خیالات میخواستن قطعه یا کیس بخرن 

الان قیمتا نه اینکه پایینتر امده 

حالا اون قطعات قدیمی رو باید با قیمت بالاتر بخرن 

گرافیکهای سری ۴۰۰۰ فقط یک نمونه ش هست 

حالا نخرید فردا باید گرونتر بخرید 

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، WINNER گفته است:

اگر اینطوریه که اجباری نیست بخوای سیسیتم ببندی با 65 تا 70 یک PS5 Pro تهیه میکنی که تا دو تا سه سال دیگه همه ساپورت میکنه بازیها درکنارش نسل بعد پلی استیشن هم وارد بازار بخواد بشه نهایت قیمتی که بخوره احتمالا بین 90 تا 95 که الان هم شما بخواین یک 5090 تهیه کنی الان بایستی 450 تا 500 میلیون پول بدی با این وضیعیت اگر کسی گیم بخواد بزنه کنسول بهترین گزیته خریدسیستم اصلا برای گیم بصرفه نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
7 دقیقه قبل، mehdi125 گفته است:

اگر اینطوریه که اجباری نیست بخوای سیسیتم ببندی با 65 تا 70 یک PS5 Pro تهیه میکنی که تا دو تا سه سال دیگه همه ساپورت میکنه بازیها درکنارش نسل بعد پلی استیشن هم وارد بازار بخواد بشه نهایت قیمتی که بخوره احتمالا بین 90 تا 95 که الان هم شما بخواین یک 5090 تهیه کنی الان بایستی 450 تا 500 میلیون پول بدی با این وضیعیت اگر کسی گیم بخواد بزنه کنسول بهترین گزیته خریدسیستم اصلا برای گیم بصرفه نیست

شاید شما مجبور نباشی

دنیا هم حول محور شما نمیگرده 

یکی سیستم رو علاوه بر گیم برای کارهای دیگش هم میخره

یکی هم مثل من اصلا ابش با کنسول تو یک جوب نمیره 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mehdi125 گفته است:

ارادت

بزرگوار شما چه چیزی رو میتونین داخل این کشور با بهای جهانی بخرید ؟

جوری شده که الان اقلام سر سفره مردم از کشور های اروپایی و آمریکایی گرونتر در میاد اینها که بماند

علاوه بر این احتکار کننده ها و کمبود موجودی اولیه مقداری بهای این دسته رو بیشتر میکنن اگرچه وارد کننده های عزیز ایرانی هم باید یه نون توی خون مردم بزنن

بقول دوستان منتظر ارزان شدن نباشید یا الان بخرید یا بعدها بخاطرش گریه کنین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمته کارتهای سری 4 و 5 به دلیل کمبود جهانی افزایش داشتن سری 9 ای ام دی هم روز عرضه ناموجود شد 4-6 ماه حداقل باید صبر کرد تا موجودی بهتر بشه و اینکه وارد کننده محترم یکمی انعطاف به خرج بده و قیمت درستی بده هم مشتری و تعداد فروشش بیشتر میشه 

متاسفانه هر روز قیمتها بیشتر کالاها روز به روز گرونتر میشن خیلیها یکیش خودم تصمیم به ارتقا داشتم به کل قیدشو زدم

لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، WINNER گفته است:

دوست عزیز متن صاحب تاپیک رو بخونید و متن بنده رو هم کامل بخونید. ایشون کارتهای سری 9000 مد نظرشون بود و بنده هم دلیل قیمت بالاتر نسبت به بازارهای جهانی رو اعلام کردم. کلا بحث سر خریدن یا نخریدن قطعات دیگه نبود. در ثانی وسط متن اعلام کردم به شرط ثابت بودن دلار. تعجبم از این هست شما که فروشنده هستی و این موارد رو میدونید چرا این رو میگید. پشیمون که بله کلا کار ما 80 میلیون ایرانی پشیمونی هست که اگه فلان موقع فلان کار رو میکردم یا فلان چیز رو میخریدم الان وضعم این نبود و بهتر بود چون هر روز بدتر از دیروز میشه و این لازم به گفتن نیست و همه میدونن. بحث کلی سر بالا بودن قیمت  کالا در ایران نسبت به بازارهای جهانی یا قیمت تولید کننده هست اونم الان چون از فردا هیچ کس خبر نداره. ما تو این کشور هر کاری کنیم بازم پشیمونیم.

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، AM1R گفته است:

ارادت

بزرگوار شما چه چیزی رو میتونین داخل این کشور با بهای جهانی بخرید ؟

جوری شده که الان اقلام سر سفره مردم از کشور های اروپایی و آمریکایی گرونتر در میاد اینها که بماند

علاوه بر این احتکار کننده ها و کمبود موجودی اولیه مقداری بهای این دسته رو بیشتر میکنن اگرچه وارد کننده های عزیز ایرانی هم باید یه نون توی خون مردم بزنن

بقول دوستان منتظر ارزان شدن نباشید یا الان بخرید یا بعدها بخاطرش گریه کنین

من همین الان پلی استیشن 5 پرو مثال زدم که قیمتش با قیمت جهانی فرقی نداره تازه همونم هنوز یکم بالایه در کل بازار کامپیوتر کلا آشفته بنظر بنده با این قیمتها سیستم دیگه ارزش بستن نداره برای کسی که برای گیم میخوادتنها اونم با این پیشرفت گرافیک مابقی قطعات کامپیوتر که هر دو تا سه سال یک قطعه جدید از سوی انویدیا و ای ام دی بیرون میادشما خودت بنظرت این قیمتها منتطقی که بخواین خرید کنید مثالم زدم پلی استیشن قیمت جهانی اون 700 دلار سری 9000 کارتهای ای ام دی حدود 700 تا 800 دلار !

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، mehdi125 گفته است:

من همین الان پلی استیشن 5 پرو مثال زدم که قیمتش با قیمت جهانی فرقی نداره تازه همونم هنوز یکم بالایه در کل بازار کامپیوتر کلا آشفته بنظر بنده با این قیمتها سیستم دیگه ارزش بستن نداره برای کسی که برای گیم میخوادتنها اونم با این پیشرفت گرافیک مابقی قطعات کامپیوتر که هر دو تا سه سال یک قطعه جدید از سوی انویدیا و ای ام دی بیرون میادشما خودت بنظرت این قیمتها منتطقی که بخواین خرید کنید مثالم زدم پلی استیشن قیمت جهانی اون 700 دلار سری 9000 کارتهای ای ام دی حدود 700 تا 800 دلار !

بنده خودم بیشتر کارم با سیستم هستش برای کد زدن و کار های دیگه کنسول برای من توجیه اقتصادی و منطقی ای نداره

چرا که در کنارش شما باید هزینه های جانبی هم انجام بدید مثل اشتراک پلاس با هزینه های گزاف و خرید گیم ها به صورت قانونی برای آنلاین بازی کردن

دیگه اگر دسته خراب بشه و مجبور به خرید اون هم بشید که کارت بانکی شما در این صورت باز هم در امان نخواهد بود

در ضمن بزرگوار فردی که داره این محصولات رو به صورت عمده وارد میکنه در این حد بانفوذ هستش که دلار دولتی بگیره و بعدش بیاد با دلار آزاد به من و شما بفروشه

همین الان PS5 PRO رو اگر بخواید با گارانتی یکساله بخرید نزدیک به 75 میلیون تومان باید بپردازید که با نرخ دلار امروز میشه 800 دلار که من نزدیکی ای به بهای جهانیش نمیبینم

ویرایش شده توسط AM1R
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، AM1R گفته است:

بنده خودم بیشتر کارم با سیستم هستش برای کد زدن و کار های دیگه کنسول برای من توجیه اقتصادی و منطقی ای نداره

چرا که در کنارش شما باید هزینه های جانبی هم انجام بدید مثل اشتراک پلاس با هزینه های گزاف و خرید گیم ها به صورت قانونی برای آنلاین بازی کردن

دیگه اگر دسته خراب بشه و مجبور به خرید اون هم بشید که کارت بانکی شما در این صورت باز هم در امان نخواهد بود

در ضمن بزرگوار فردی که داره این محصولات رو به صورت عمده وارد میکنه در این حد بانفوذ هستش که دلار دولتی بگیره و بعدش بیاد با دلار آزاد به من و شما بفروشه

همین الان PS5 PRO رو اگر بخواید با گارانتی یکساله بخرید نزدیک به 75 میلیون تومان باید بپردازید که با نرخ دلار امروز میشه 800 دلار که من نزدیکی ای به بهای جهانیش نمیبینم

خرید کنسول خیلی به صرفه هست حتی برای ما که برنامه نویس هستیم. الان قیمت گرافیک هارو ببین. من سیستمم رو گذاشتم برای فروش چون دیگه گرافیک برام صرفه نداره پی اس 5 روهم فروختم تا پرو بخرم. با 5 معمولی کلی بازی کردم بدون دردسر با هزینه کم ظرفیت های 3 و 1/2 قابل فروش

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، Hooman96 گفته است:

خرید کنسول خیلی به صرفه هست حتی برای ما که برنامه نویس هستیم. الان قیمت گرافیک هارو ببین. من سیستمم رو گذاشتم برای فروش چون دیگه گرافیک برام صرفه نداره پی اس 5 روهم فروختم تا پرو بخرم. با 5 معمولی کلی بازی کردم بدون دردسر با هزینه کم ظرفیت های 3 و 1/2 قابل فروش

متاسفانه داریم به سمتی حرکت میکنیم که ممکنه همین کنسول هم آرزو بشه و برای خیلی از افراد هم شده تا به الان

من بیشترین علاقه ام به حوزه یادگیری ماشینه و نیاز به سیستم نسبتا قوی دارم و لپ تاپ هم برام پرفورمنسش اذیت کنندست شاید توی نسخه های 200 300 میلیونی اینطور نباشه ولی من یکی بودجشو ندارم

امیدوارم خدا سرانجام این مسیرو قشنگ بچینه چون برای ما مردم دیگه نوایی نمونده - آخرین پست بنده در این تاپیک

لینک به دیدگاه

در هرصورت خرید بستن سیستم با این قیمتهایی که من دارم میبینم اصلا توجیه اقتصادی نداره که بخوای بهش فکر کنی به قول همین دوستمون یک ps5 pro میگیری با ظرفیتهای 1 و 2 و 3 که گفتن قابل فروش بنده صرفا هدفم از زدن تاپیک قیمت غیر معقول کارتهای گرافیک بود مخصوصا تو نسل جدیدمنم که از اول سیستم داشتم با این قیمتهای فضایی که روی قطعات کامپیوتری گذاشتن ps5 pro انتخاب میکنم تا نسل بعد پلی استیشن که دو تا سه سال دیگه وارد بازار بشه یا ایکس باکس که اونم گیم پس داره اکثرا هم انتخابشون بنظرم بطرف کنسول باشه تا سیستم تا زمانی که قیمتها عادی بشه دیگه بحث من ادامه نمیدم ممنون از همه

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، AM1R گفته است:

متاسفانه داریم به سمتی حرکت میکنیم که ممکنه همین کنسول هم آرزو بشه و برای خیلی از افراد هم شده تا به الان

من بیشترین علاقه ام به حوزه یادگیری ماشینه و نیاز به سیستم نسبتا قوی دارم و لپ تاپ هم برام پرفورمنسش اذیت کنندست شاید توی نسخه های 200 300 میلیونی اینطور نباشه ولی من یکی بودجشو ندارم

امیدوارم خدا سرانجام این مسیرو قشنگ بچینه چون برای ما مردم دیگه نوایی نمونده - آخرین پست بنده در این تاپیک

شوربختانه کنسول رو گذاشتم بعد عید بخرم و فکر نکنم بشه خریدش. اما نیازی به سیستم قوی نداری یعنی الان واقعا برای ترین کردن و فاین تیون کردن فقط باید گرافیک ساعتی کرایه کنی. پس یه سیستم یا لپتاپ معقول داشته باشی کافیه

ویرایش شده توسط Hooman96
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، WINNER گفته است:

من 2 ماه پیش که همه میگفتن وایسین نسل جدید بیاد به همه میگفتم که هرچه سریعتر گرافیک بخرین، پستاشم توی همین فروم هست.

ولی الان حرف شما کاملا اشتباهه، تنها دلیل گرونی فعلی طمع فروشندگان به خاطر کمبود کارت گرافیکه که حداکثر سود رو ببرن، بازار جهانی هم وضعش همینه.

9070 xt با قیمت بالای 80 تومن به هیچ وجه ارزش خرید نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...