رفتن به مطلب

مشاوره خرید تلویزیون 4K برای PS5

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

بنده قصد خرید ی تلویزیون 4K سایز 65 اینچ دارم که بیشتر کاربریش با PS5 یا PS5 PRO میشه و در کنارش خونواده فیلم و سریال و فوتبال میبینن. بودجه ترجیحا طرفای 50 تومن ولی اگه بیارزه تا 70 میشه رفت. تحقیق کردم میگن بهتره 120 هرتز و HDMI 2.1 باشه. 

تو سایت RTINGS مدل های پیشنهادی تو این بودجه Hisense U7N/U7N - TCL C655 بودن. یسری TCL بود مثل Q6 که معادل آسیاش رو پیدا نکردم ولی هست احتمالا.

حالا بنظرتون TCL مونتاژ داخل با 2 سال گارانتی بهتره یا هایسنس / سونی / الجی مونتاژ خارج بدون گارانتی؟ میگن بانه یا بندر ممکنه فیک بیاد یا مشکل دار باشه نمیدونم. 

هر تجربه ای ازشون دارین بگین ممنون میشم. 

لینک به دیدگاه

تلویزیون های mini led از TCL ندیدم بیاد که اگر بود خیلی خوب بود . 

https://www.mi.com/global/product/xiaomi-tv-s-mini-led-55-2025/

فعلا شیاعومی دیدم که البته باتوجه نقاط کنترل نوری خیلی کمی که داره ازش نمیشه توقع کنتراست نوری خوبی داشت(حداقل 800-900تا نقطه کنترل نور لازمه برای ایجاد کنتراست مناسب) ولی شدت روشنایی خیلی خوبی داره.

https://www.samsung.com/levant/monitors/gaming/odyssey-neo-g7-g70nc-43-inch-144hz-1ms-4k-uhd-ls43cg700nmxue/

برای گیمینگ تخصصی هم مانیتور اودیسی سامسونگ هست که میشه به عنوان تلویزیون هم استفاده کرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هم TCL هم هایسنس به خاطر مونتاژ ها و ریجن های متفاوت نمیشه به بررسی هاشون اتکایی کرد.

بنده شیاومی M55S دارم 55 اینچ mini LED هست. نسبت به پولش ارزش نداره. اینپوت لگش بالاس چون پروسسورش آشغاله. G7 43 اینچ هم همین مشکل رو داره که نتایجش رو میتونید تو youtube بدست بیارید.

65 اینچ 50 میلیون، درب داغون های "تولید داخل" میتونید تهیه کنید که کنتراست آب دهن دارن و به جای پردازنده، قیر رو PCB تف کردن. پولتون رو دور میریزید. یکم بیشتر هزینه کنید DU یا CU سامسونگ تهیه کنید. بانه ای.

لینک به دیدگاه

درود.حقیقتش نمیدونم توصیه کنم بخرین در حال حاضر یا خیر.مراجع هرکدوم یه نظری دارن.قیمت ها الان بالاست و نمیشه گفت بعد عید پایین تر میاد یا میره بالا.ولی اگر بودجتون ۵۰ هستش یا همین حدودا سامسونگ Q70C گزینه خوبیه.اگر بودجتون بیشتر میرسه قطعا Q70D بهتره.

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

هم TCL هم هایسنس به خاطر مونتاژ ها و ریجن های متفاوت نمیشه به بررسی هاشون اتکایی کرد.

بنده شیاومی M55S دارم 55 اینچ mini LED هست. نسبت به پولش ارزش نداره. اینپوت لگش بالاس چون پروسسورش آشغاله. G7 43 اینچ هم همین مشکل رو داره که نتایجش رو میتونید تو youtube بدست بیارید.

65 اینچ 50 میلیون، درب داغون های "تولید داخل" میتونید تهیه کنید که کنتراست آب دهن دارن و به جای پردازنده، قیر رو PCB تف کردن. پولتون رو دور میریزید. یکم بیشتر هزینه کنید DU یا CU سامسونگ تهیه کنید. بانه ای.

بانه ای ریسک مشکل دار بودن نداره؟ شاید ریفرب آمازون باشه مثلا

بانه طرفای 75 میشه qned86 گرفت 

سامسونگ دیدم 60 هرتز بودن

2 ساعت قبل، Peyman.S گفته است:

درود.حقیقتش نمیدونم توصیه کنم بخرین در حال حاضر یا خیر.مراجع هرکدوم یه نظری دارن.قیمت ها الان بالاست و نمیشه گفت بعد عید پایین تر میاد یا میره بالا.ولی اگر بودجتون ۵۰ هستش یا همین حدودا سامسونگ Q70C گزینه خوبیه.اگر بودجتون بیشتر میرسه قطعا Q70D بهتره.

اینا رو هم بررسی میکنم فقط میگن الجی بهتره از سامسونگ در کل بخاطر پنل هاش درسته؟

لینک به دیدگاه

عزیز شما هم اگه ممکنه ی نظر آپدیت شده بدین چون تو تاپیک پارسال مشابه اطلاعات خوبی داشتین @Kiarash

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

بانه ای ریسک مشکل دار بودن نداره؟ شاید ریفرب آمازون باشه مثلا

بانه طرفای 75 میشه qned86 گرفت 

سامسونگ دیدم 60 هرتز بودن

اینا رو هم بررسی میکنم فقط میگن الجی بهتره از سامسونگ در کل بخاطر پنل هاش درسته؟

پنل‌های ال جی بیشتر مناسب جاهای تاریک یا کم نور هست ولی سامسونگ برای محیط های روشن توضیحش یه خورده طولانی میشه.بستگی به استفاده شما و محیط منزلتون داره.گزینه هایی که گفتم ارزانترین مدلهای گیمینگ سامسونگ برای نسل ۹ هستن گه برای کارهای دیگه هم گزینه های خوبی هستن.اگه محدودیت بودجه ندارین گزینه های بهتری هم هستن.

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...