رفتن به مطلب

تغییر سرور رینبو 6

Recommended Posts

درود و عرض ادب.
شنیدم میشه سرور بازی رو به UAE تغییر داد که پینگ بیاد پایین.
چطوری باید انجامش بدم؟

لینک به دیدگاه

تیمیت خوب که به ما نمیرسه انگار.

image.thumb.png.d03cc38e23a7df8f5fc581f0bca49459.png

کسی راهنمایی برای سرور نداره؟

لینک به دیدگاه

C:\Users\"ID"\Documents\My Games\Rainbow Six - Siege

وارد داکیومنت شو ، وارد پوشه my game بعد پوشه رینبو سیکس ، بعد یه فایل نوت پد که به نام game settingهست رو بازش کن  و اسکرول کن پایین صفحه یه خط مونده به آخر ، جلوی عبارت  : DataCenterHint ،این عبارت رو بزار  : playfab/uaenorth و درآخر ذخیره و از فایل خارج شو ،حالا میتونی بازی رو اجراکنی .

دوست داشتی دعوت کن ،میام که باهم یه چند دستی رو بازی کنیم.

id: Senior2002

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

C:\Users\"ID"\Documents\My Games\Rainbow Six - Siege

وارد داکیومنت شو ، وارد پوشه my game بعد پوشه رینبو سیکس ، بعد یه فایل نوت پد که به نام game settingهست رو بازش کن  و اسکرول کن پایین صفحه یه خط مونده به آخر ، جلوی عبارت  : DataCenterHint ،این عبارت رو بزار  : playfab/uaenorth و درآخر ذخیره و از فایل خارج شو ،حالا میتونی بازی رو اجراکنی .

دوست داشتی دعوت کن ،میام که باهم یه چند دستی رو بازی کنیم.

id: Senior2002

ممنون ولی نمیدونم چرا فرقی نکرد.😐

ماشالا چقدر پلی تایم.👌
من که نوبم ولی خب اد دادم.😁

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

ممنون ولی نمیدونم چرا فرقی نکرد.😐

ماشالا چقدر پلی تایم.👌
من که نوبم ولی خب اد دادم.😁

https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/xs4yys/how_to_select_server_manually_in_rainbow_six_siege/

aghoqbnhm0r91.webp

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ در 15:00، yasin1380 گفته است:

یه راهنمایی لازم داشتم درمورد اپراتور ها.

من توی دیفند بدک نیستم و با Azami بازی میکنم و به سبک بازی من میخوره کامل.
ولی توی اتک سردرگمم و هیچ استراتژی ندارم. با IQ بازی میکنم توی اتک.
پروفایل شمارو دیدم و انگار با OSA برای بازی میکنین.
ولی من از یوتیوب گیمپلی اش رو دیدم و به من نمیخورد اصلا.
نظر شما چیه؟ NOMAD خوبه؟

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

یه راهنمایی لازم داشتم درمورد اپراتور ها.

من توی دیفند بدک نیستم و با Azami بازی میکنم و به سبک بازی من میخوره کامل.
ولی توی اتک سردرگمم و هیچ استراتژی ندارم. با IQ بازی میکنم توی اتک.
پروفایل شمارو دیدم و انگار با OSA برای بازی میکنین.
ولی من از یوتیوب گیمپلی اش رو دیدم و به من نمیخورد اصلا.
نظر شما چیه؟ NOMAD خوبه؟

Lana بردارید،پلی بدید،brava هم مناسب هست.

من osa با dokkaebi  پلی میدم.

لینک به دیدگاه

چه گیری کردیما.😂😁
پینگ زیر 150 نمیاد توی هیچ سروری.

image.thumb.png.a07f596701468eac74ffde4382006566.png

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
8 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

چه گیری کردیما.😂😁
پینگ زیر 150 نمیاد توی هیچ سروری.

image.thumb.png.a07f596701468eac74ffde4382006566.png

شانست اگه بگیره بیفتی تو سرور سنتر، پینگ حدود 100-110 عه، وضع نت خوب باشه تا 70 هم میاد. سرور وست بهینه تر از همه ست، پینگش بدک نی، هم تیمی هم بهتره. من یه سیزن نت ها خراب بود، سرور امارات پلی دادم، تا ته سیزن از کوپر بالاتر نیومد رنکم انقدر که ایرانی تاکزیک و  عرب چیتر داشت.

من چند شب پیش اپدیت کردم، یه دست زدم ببینم چجوریه، افتادم سرور اروپا سنتر، پینگ با نت همراه اول بدون وی پی، روی 100-110 بود.

https://r6.tracker.network/r6siege/profile/ubi/itsnaz./overview
منم
اینم، اد بزن بودیم پلی بدیم.

برای بهتر شدن بازیت هم سعی کن وقتی مردی، گیم پلی هم تیمی هات رو ببینی که چطور بازی میکنن و چه استراتژی ای پیاده میکنن، بیشترین تاثیر رو داره.

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

شانست اگه بگیره بیفتی تو سرور سنتر، پینگ حدود 100-110 عه، وضع نت خوب باشه تا 70 هم میاد. سرور وست بهینه تر از همه ست، پینگش بدک نی، هم تیمی هم بهتره. من یه سیزن نت ها خراب بود، سرور امارات پلی دادم، تا ته سیزن از کوپر بالاتر نیومد رنکم انقدر که ایرانی تاکزیک و  عرب چیتر داشت.

من چند شب پیش اپدیت کردم، یه دست زدم ببینم چجوریه، افتادم سرور اروپا سنتر، پینگ با نت همراه اول بدون وی پی، روی 100-110 بود.

https://r6.tracker.network/r6siege/profile/ubi/itsnaz./overview
منم
اینم، اد بزن بودیم پلی بدیم.

برای بهتر شدن بازیت هم سعی کن وقتی مردی، گیم پلی هم تیمی هات رو ببینی که چطور بازی میکنن و چه استراتژی ای پیاده میکنن، بیشترین تاثیر رو داره.

بدترین پینگی که سرور امارات میده 100هست ،اونم در بعضی مواقع محدود و به غیر از اون سیزنی که فرمودید که دلیلشم قطع کابل ایران و یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بود.

عمده مواقع پینگ من 60-70 هست که شیراز با فیبر نوری تو گیم نت پینگ 40-50 گرفتم.

اروپا اصلا به درد ما در این بازی رقابتی نمیخوره.

برای دوری از پلیر سمی هم نام کاربری که اصلا فینگلیش نباشه بعدم بازی کردن بدون میکروفن بهترین روش برای دوری از چنین مسائلی هست.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

اد بزن بودیم پلی بدیم.

پینگم وست یوروپ روی 160-180 عه.
نورث یوروپ میره روی 200.
من که نوبم ولی بهتون اد دادم.😁

2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

بدترین پینگی که سرور امارات میده 100هست ،اونم در بعضی مواقع محدود و به غیر از اون سیزنی که فرمودید که دلیلشم قطع کابل ایران و یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بود.

عمده مواقع پینگ من 60-70 هست که شیراز با فیبر نوری تو گیم نت پینگ 40-50 گرفتم.

اروپا اصلا به درد ما در این بازی رقابتی نمیخوره.

برای دوری از پلیر سمی هم نام کاربری که اصلا فینگلیش نباشه بعدم بازی کردن بدون میکروفن بهترین روش برای دوری از چنین مسائلی هست.

وای وای.
انقدر سرور امارات افتضاحه که اصلا دستی گذاشتم اروپا.
حاضرم پینگ 180 اروپا رو به 60 امارات ترجیح بدم ولی ایرانی و عرب نیوفته جلوم.
چطوری عربا توی سرور عربستان و امارات پینگ زیر 10 میگیرن ولی اروپایی ها توی سرورای اروپا پینگشون زیر 20 نمیاد؟
من که مایک ندارم ولی حتی صدای تیمیت هارو هم بستم از روز اول.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فعلا اثاث کشی کردم، خونه اینترنت ندارم، نت های همراه هم همشون افتضاحه، دیشب یه دست اومدم تست کنم، دیدم پینگ رو 200 عه، در جا alt+f4 زدم 😂

لینک به دیدگاه

سرور امارات cs2 هم همین داستانه، در واقع انگار بازی 2v9، از هر 10 تا بازی، یه اسکواد خوب میندازه که اونم تیم انمی فول استک 21K هستش.😂

با اینترنت فیبرنوری مخابرات پینگ به سرور دبی cs2 بین 30 تا 40 با 20% پکت لاس😑، سرور اروپا پینگ 80 تا 90 میزنه ولی انگار با پینگ 140 پلی میدم. 

لینک به دیدگاه

یعنی نوب ترین تیمیت های تاریخ بودن.
یه بار اتفاقی وقتی یکیشون دمیج بود تیرم خورد بهش و کیل شد.
2 راند درجا بعد ریسپان هد منو زد...
3 راند اتک, دیفیوزر رو نزاشتن و سر تایم باختم.
کلی اسپات درست کردم همه رو رینفورس میکردن...
 image.thumb.png.136b3559d3cbe8a3d52838686239dea7.png

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
50 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

یعنی نوب ترین تیمیت های تاریخ بودن.
یه بار اتفاقی وقتی یکیشون دمیج بود تیرم خورد بهش و کیل شد.
2 راند بعد درجا بعد ریسپان هد منو زد...
3 راند اتک, دیفیوزر رو نزاشتن و سر تایم باختم.
کلی اسپات درست کردم همه رو رینفورس میکردن...
 image.thumb.png.136b3559d3cbe8a3d52838686239dea7.png

این بازی بدون اسکواد و اینفو کلا لوزه. من یه سیزن رنکم راحت تا امرالد رفت بالا، قبلش هم یه سیزن بود پلی نداده بودم و نوب محض بودم، چون تو سرور امارات پلی دادم و جند تا ایرانی پیدا کردم، یه چنل دیسکورد زدیم و تقریبا همیشه اسکواد فول میرفتیم، سیزن بعدش نت ها داغون شد و دیگه هیچکدوم پلی نمیدادن. نهایت رنکم به گلد میرسید تکی، اونم با کیدی 1.2! یار تاکزیک هم بیفته بهت که عالیه.

مشکل اصلی پینگ افتضاح هم بخاطر استفاده ایپی اشتراکی توسط ارائه دهندگان اینترنت عزیز هست. اولش دیدن ایپی کمه، اومدن روی cgnat که واقعا تجهیزات زیادی میخواد. دیدن کسی نفهمید، بیخیال تجهیزات شدن و nat ساده کردن، همین قضیه راحت 20 تا گذاشت روی پینگ. در حالی که جای این کار ها، باید سوییچ میکردن به ایپی وی6 و خودشون و مردم رو از این وضعیت خلاص میکردن. اگه بتونید ایپی استاتیک تهیه کنید، تاثیر خوبی روی پینگ داره.

لینک به دیدگاه

این بازی 30-50 درصدش توانایی شخصی هست بقیش به کار تیمی وابسته هست دلیل اینکه بازی های جهان باز طرفدار بیشتری نسبت به چند نفره دارند این هست که کار تیمی کمتر درش اهمیت داره.

تو این بازی توانایی فردی هم وابسته به تجهیزات هرچه بهتر می‌تونه باشه ،من با تغییر یه مانیتور از  نهایت امتیاز ستاره طلایی اومدم زمرد به صورت تک نفره.اگر می‌تونستم هزینه کنم و تغییراتی در تجهیزاتم میدادم می‌تونستم تا امتیاز حرفه‌ای برم ولی برای قهرمانی نیاز به تیم حتماً هست،به هرحال دیگه خرداد میرم سربازی تا بعداً ببینم چه فکری میشه کرد ،باید از این بازی بیشتر لذت برد تا جنبه رقابتیش رو درنظر گرفت گرچه که خاصیت این بازی بر عکس هست .

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

مشکل اصلی پینگ افتضاح هم بخاطر استفاده ایپی اشتراکی توسط ارائه دهندگان اینترنت عزیز هست. اولش دیدن ایپی کمه، اومدن روی cgnat که واقعا تجهیزات زیادی میخواد. دیدن کسی نفهمید، بیخیال تجهیزات شدن و nat ساده کردن، همین قضیه راحت 20 تا گذاشت روی پینگ. در حالی که جای این کار ها، باید سوییچ میکردن به ایپی وی6 و خودشون و مردم رو از این وضعیت خلاص میکردن. اگه بتونید ایپی استاتیک تهیه کنید، تاثیر خوبی روی پینگ داره.

من کویرا برمیدارم بخاطر همین مجبورم هی یه گوشه بشینم و با دوربین ملتو پینگ کنم که بتونم بزنم.
یادمه تاپیکتون رو...

23 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

این بازی 30-50 درصدش توانایی شخصی هست بقیش به کار تیمی وابسته هست دلیل اینکه بازی های جهان باز طرفدار بیشتری نسبت به چند نفره دارند این هست که کار تیمی کمتر درش اهمیت داره.

تو این بازی توانایی فردی هم وابسته به تجهیزات هرچه بهتر می‌تونه باشه ،من با تغییر یه مانیتور از  نهایت امتیاز ستاره طلایی اومدم زمرد به صورت تک نفره.اگر می‌تونستم هزینه کنم و تغییراتی در تجهیزاتم میدادم می‌تونستم تا امتیاز حرفه‌ای برم ولی برای قهرمانی نیاز به تیم حتماً هست،به هرحال دیگه خرداد میرم سربازی تا بعداً ببینم چه فکری میشه کرد ،باید از این بازی بیشتر لذت برد تا جنبه رقابتیش رو درنظر گرفت گرچه که خاصیت این بازی بر عکس هست .

امیدوارم سربازیتون براحتی بگذره.
واقعا سخته.❤😥

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...