رفتن به مطلب

واردکنندگان اصلی سی پی یو اینتل چه کسانی هستند؟

Recommended Posts

سلام.

از عنوان مشخص است که کدام شرکت جز واردکنندگان اصلی سی پی یو اینتل محسوب می شوند ؟ مخصوصا باکس نه تری. برای مثال سی پی یو باکس 12700 و 11700K

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

و دلیل این سوال چیه؟ 

پردازنده ها توسط یک فرد یا شرکت وارد نمیشه بلکه از روش های مختلف از مسافری گرفته تا گمرک وارد میشه. 

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
باکس هارو که نمیدونم.
ولی تری هارو یه آشنایی داشتم که مغازه داشت.
میگفت تری ها اکثرا از جنوب وارد میشن, تری هارو گوشه لنج و ... میزارن و رد میکنن.😐

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

عده ای که به فکر سود بسیار بسیار کم و حداقلی هستن.بسیار دلسوز و مهربان.بالا رفتن دلار و قیمت ها خیلی ناراحتشون میکنه.انقدر ناراحت هستن که ملت دیگه قدرت خرید ندارن.به هیچ کجا هم متصل نیستن.آدم دلش براشون کباب میشه...

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، jj-191 گفته است:

و دلیل این سوال چیه؟ 

پردازنده ها توسط یک فرد یا شرکت وارد نمیشه بلکه از روش های مختلف از مسافری گرفته تا گمرک وارد میشه. 

کنجکاو هستم برای اینکه گارانتی ندارد. ولی ای ام دی گارانتی داشت.مخصوصا پردازنده خودم Ryzen 1600X گوشه اتاق گذاشتم.

7 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
باکس هارو که نمیدونم.
ولی تری هارو یه آشنایی داشتم که مغازه داشت.
میگفت تری ها اکثرا از جنوب وارد میشن, تری هارو گوشه لنج و ... میزارن و رد میکنن.😐

عجب... اینطوری که احتمالا آسیب دیدن پردازنده تری بالاست.مخصوصا رطوبت و تماس فیزیکی

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، BehrouzSedigh گفته است:

عجب... اینطوری که احتمالا آسیب دیدن پردازنده تری بالاست.مخصوصا رطوبت و تماس فیزیکی

همینه که میگن تری خریداری نکنین.
البته برادرا شغلشونه سالم تحویل میدن.😂

لینک به دیدگاه

با اجازه ی استارتر ... منم کنجکاو شدم یک سوال بپرسم
دوستان کسی شخصا سی پی یو های نسل 12 تا 14 ( تری یا باکس) خریده که همون اول کار مشکل دار باشه؟

4 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

همینه که میگن تری خریداری نکنین.
البته برادرا شغلشونه سالم تحویل میدن.😂

متاسفانه برادرا برمیدارن سی پی یو های تری رو خودشون باکس میکنن!

ویرایش شده توسط MRO
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، MRO گفته است:

متاسفانه برادرا برمیدارن سی پی یو های تری رو خودشون باکس میکنن!

هرکسی میتونه با خرید عمده تری از واردکننده غیرمجاز و کمی وقت, سیپیو رو باکس کنه.
ازشون دفاع نمیکنم.
بله, یه سری هم باکس میکنن.
یه سری اصلا ریفر وارد میکنن.
یه سری هم خراب هاش رو هم میفروشن.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است:

سلام.

از عنوان مشخص است که کدام شرکت جز واردکنندگان اصلی سی پی یو اینتل محسوب می شوند ؟ مخصوصا باکس نه تری. برای مثال سی پی یو باکس 12700 و 11700K

وارد کنندگان خرد زیاد داره، اما عمده ترین وارد کننده پردازنده‌های اینتل، شرکت الماسه. چطور میگه؟

۱ ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

هرکسی میتونه با خرید عمده تری از واردکننده غیرمجاز و کمی وقت, سیپیو رو باکس کنه.
ازشون دفاع نمیکنم.

دقیقا، متاسفانه وارد کنندگان خرد، ممکنه این کارها رو انجام بدن. حتی پردازنده خراب و ریفر وارد کنند، جای نو بفروشند.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MRO گفته است:

دوستان کسی شخصا سی پی یو های نسل 12 تا 14 ( تری یا باکس) خریده که همون اول کار مشکل دار باشه؟

الان پیام آقا آرمین رو دیدم یادم افتاد.
اونطور که یادمه یکی از همین فروم چند وقت پیش یه 13700K تری خریداری کرده بود و بعد از مهلت تست خراب شده بود.

نتونستم تاپیکشو پیدا کنم.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

ازشون دفاع نمیکنم.

امروز به یکی از شرکت های واردکننده و گارانتی پیام دادم ... علنا گفتن سی پی یو های اینتلی که ما می‌فروشیم هیچگونه گارانتی و مهلت تستی ندارن

ینی اگر خریدی و خراب بود بندازش دور!

لینک به دیدگاه

این تاپیک به نحوی تداعی کننده موضوعی برای من بود. زمانی که سی پی های نسل ششم اینتل وارد بازار ایران شد، در کمال ناباوری و به دور از انتظار یک پردازنده 6700K از لیون کامپیوتر با گارانتی سریر خریداری کردم. غیر قابل باور بود چون شنیده بودم پردازنده های اینتل دارای گارانتی داخلی نیست. بعد از چند مدت دچار مشکل شد و بخش گارانتی لیون کامپیوتر بسیار پیگیر از شرکت گارانتی بود. تا این که بعد از مدتی به علت عدم موجودی، توسط شرکت سریر تعویض شد! تجربه شیرینی بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 ساعت قبل، MRO گفته است:

امروز به یکی از شرکت های واردکننده و گارانتی پیام دادم ... علنا گفتن سی پی یو های اینتلی که ما می‌فروشیم هیچگونه گارانتی و مهلت تستی ندارن

ینی اگر خریدی و خراب بود بندازش دور!

چند سال پیش i5 10400 از همین لیون باکس خریدم همون اوایل ورود به بازار بدون مهلت تست و گارانتی !

6 دقیقه قبل، Najm گفته است:

این تاپیک به نحوی تداعی کننده موضوعی برای من بود. زمانی که سی پی های نسل ششم اینتل وارد بازار ایران شد، در کمال ناباوری و به دور از انتظار یک پردازنده 6700K از لیون کامپیوتر با گارانتی سریر خریداری کردم. غیر قابل باور بود چون شنیده بودم پردازنده های اینتل دارای گارانتی داخلی نیست. بعد از چند مدت دچار مشکل شد و بخش گارانتی لیون کامپیوتر بسیار پیگیر از شرکت گارانتی بود. تا این که بعد از مدتی به علت عدم موجودی، توسط شرکت سریر تعویض شد! تجربه شیرینی بود.

برام جالب بود تا حالا ندیدم گارانتی داشته باشه حتی روی باکس مهلت تست هم نمیدن فقط تری !

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

برام جالب بود تا حالا ندیدم گارانتی داشته باشه حتی روی باکس مهلت تست هم نمیدن فقط تری !

برای من هم این موضوع، زمان خرید بسیار تعجب برانگیز بود و وقتی به مشکل خورد، بابت این مورد چندان نگرانی ای با وجود گارانتی نداشتم.

لینک به دیدگاه

عزیزان یک سری کالا ها رو در ایران تا میاد باید بخرید

یعنی عرضه جهانی شد و در ایران هم موجود شد بخرید

به دلایل مختلف

بهترین پیشنهاد این هست که از فروشگاه معتبر تهیه کنید 

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، Najm گفته است:

برای من هم این موضوع، زمان خرید بسیار تعجب برانگیز بود و وقتی به مشکل خورد، بابت این مورد چندان نگرانی ای با وجود گارانتی نداشتم.

میشه یه نگاه دیگه هم داشت.
سیپیو های ریفر و تعمیری رو گارانتی کردن.
که اگه سالم موند که هیچی, اگه خراب شد پس بگیرن.
البته بازم اینکه گارانتی کردن و بی نام و نشون مثل الان نفروختن, بازم جای شکر داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...