رفتن به مطلب

مشکل دما با 7950x3D

mrs76
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من دمای cpu رو حالت idle 44 درجه است تو بازی بین 50 تا 55 تو تست cinebench R23 دماش تا 80 میره ولی tdp میره رو 150W خنک کننده هم mastrquie360 میخواستم ببینم این عدد ها طبیعه یا مشکل داره خمیر سیلیکون ام ترمال گریزلی هست 

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ در 18:46، mrs76 گفته است:

سلام 

من دمای cpu رو حالت idle 44 درجه است تو بازی بین 50 تا 55 تو تست cinebench R23 دماش تا 80 میره ولی tdp میره رو 150W خنک کننده هم mastrquie360 میخواستم ببینم این عدد ها طبیعه یا مشکل داره خمیر سیلیکون ام ترمال گریزلی هست 

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز دما کاملا عادی و اوکی هست نگران نباشید. تو چند تا از سایت ها دما این سی پی یو را بین ۷۹ تا ۸۵ درجه زدن . و مشکلی هم نیست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از نظر من دما خوبه

@rajah

لینک به دیدگاه

سلام 

ممنون میشم راهنمایی کنید

اگ دمای محیط 20 به بالا باشه اوکی هس

میتونی با یکم اندرولت از طریق منوی curve optimizer بایوس دما رو بیاری پایین و فرکانس بوست رو هم افزایش بدی

image.thumb.jpeg.bb22a106786e991d4c278a5f150bb627.jpeg

برا شروع با مقدار -10 تست بگیر اگ اوکی بود -15 و همینطور ادامه بده تا پردازنده تو تست های پایداری مث occt, y-cruncher, prime95, aida64 ارور بده

لینک به دیدگاه

53 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

از نظر من دما خوبه

@rajah

سلام مهندس جان

دما نرمال هست و نیازی به دستکاری در بایوس نیست.

لینک به دیدگاه

سلام 

ممنون میشم راهنمایی کنید

چه امتیازی در تست مولتی کور میگیرید در تایم 1 دقیقه؟

باتوجه به میزان 150 وات کورپکیج دما منطقی بنظر میرسه

بنده از کولر بادی اساسین 4 دیپ کول استفاده می کنم و با تنظیمات اعمالی در بایوس و قرار دادن لیمیت دمایی رو 84 با کور پکیج 154 وات در تایم 1 دقیقه امتیاز مولتی کور حدود 36.900 میگیرم.

البته سایر قطعات نیز در دما و اسکور تاثیر گذار هستند

لینک به دیدگاه

سلام

چند سالی با این نسل am5 کار کردم در مورد دما همون طور که دوستان گفتن  هیچ مشکلی ندارد حتی می‌تونه   هفته ها  روی ۹۵ درجه بدون مشکل کار کنه. اما  اکثر اوقات این سیپیو ها قدرتشون فراتر از خواسته ماست  به نوعی بی خودی انرژی مصرف میکنن شما بهتره داخل بایوس core performance boost  رو خاموش کنی در حد خیلی کم قدرت سیپیو میاد پایین دما به شدت کم میشه

ویرایش شده توسط Mohammad-DS
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...