رفتن به مطلب

تاپیک تبریک عید نوروز و سال نوی 1404

ARMIN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت تمامی کاربران محترم انجمن لیون کامپیوتر

به نوبه خودم، از طرف تیم مدیریت انجمن و همچنین از طرف مجموعه بزرگ لیون کامپیوتر، عید نوروز و فرارسیدن سال نوی شمسی 1404 را خدمت تک تک شما تبریک عرض می‌کنم.

برای همه اعضا در سال جدید، سلامتی، شادی، جیب پر پول، امید و نیکی آرزو میکنم. امیدوارم خداوند بزرگ برکت و رحمت بی حساب خود را بر تمام موجودات این سرزمین بتابونه و این مرز و بوم آریایی را، از خشکسالی، جنگ، و نا امنی دور و محفوظ نگهداره.

سال گذشته برای خیلی‌ از دوستان، سال خوبی بود، خیلی‌ها تونستن قطعات دلخواهشون رو خریداری کنند، تونستن سیستم رویاهاشون رو ببندن، تونستن دستاوردهای کاری خوبی بدست بیارند، خیلی‌ها به آدمهایی که دوستشون داشتند رسیدند، برای همه‌ی این عزیزان خوشحالم و امیدوارم سال آینده، سالی پربارتر و بهتری براشون باشه. 

خیلی‌ها از دوستان هم سال گذشته سال سختی داشتند، نتوانستند به هر دلیلی، قطعاتی که دوست داشتند رو تهیه کنند، بعضی‌ها شکست اقتصادی رو تجربه کردند، بعضی‌ها جدا شدند، بعضی هم متأسفانه عزیزانشون رو از دست دادند. برای روح درگذشتکان رحمت الهی، و برای همه‌ی این دوستان هم صبر آرزو میکنم، و از خداوند بزرگ می‌خواهم که به دلهاشون امید، و به قلبهاشون آرامش بده، و انشاالله سال آینده، برای همه اشون سالی سرشار از موفقیت و دستاوردهای متعدد اقتصادی مثبت باشه.

عاشق باشین، و عشقتون رو ابراز کنین، که در نهایت، آنچه که برآمده از احساس شماست، در این جهان جاودان است.

نوروزتان پیروز، هر روزتان نوروز

آرمین ابیشی

231321.thumb.png.62f046fd49833e3d9f60bb1117576a0b.png

• لایک 15
  • ممنونم 4
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

باسلام.

من هم سال جدید رو به همه لیونی های عزیز تبریک میگم🌹🌹🌹.

ایشالا سال جدید سال خوبترین ها باشه برای همه‌ ❤️.

موفق و پیروز باشیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و عرض ادب

شاید تبریک گفتن برای رسیدن سال جدید برای اکثریت بی معنی شده باشد. نه ذوقی در دل مردم مانده نه حال خوبی. وضعیت اقتصادی مناسب نیست. خبرها اکثرا بد و دل آزار هستند.

من هم با اجازه تبریک عرض نمی کنم.

از دوستان میخوام در این سال جدید کتاب کتاب بخوانید و دیگران را به خواندن کتاب دعوت کنید.

ویرایش شده توسط fireinpole
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مبارک باشه، ایشالله در سال جدید پُر قدرت بریم برای دلار ۲۰۰ هزار تومنی😅

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
خدمت دوستان فرا رسیدن سال جدید رو تبریک عرض میکنم.
امیدوارم در سال جدید در کنار عزیزاتون سالم و تندرست باشین.
حالا که از همه طرف مورد هجوم انرژی های ناامید کننده هستیم, حداقل خودمون به خودمون و عزیزامون انرژی مثبت هدیه بدیم.
بیشتر حواسمون به همدیگه باشه.❤

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

درود آرمین جان 

نوروز  همه عزیزان فرخنده باد !

آرزو میکنم این اهریمنی که سایه اش بالای ایرانه بالاخره از بین بره و هممون روی خوشی رو توی زندگی هامون ببینیم

لینک به دیدگاه

درود بر همه ی ایرانیان فروم
نوروز بر همگان پیروز
امیدوارم سال خوبی داشته باشید
به قول فرخزاد :
سالی که میاد اگر هم سال مبارکی برای من و شما نباشه باید بگیم سالمون مبارک باشه به هر جهت در یکی از این سال ها ، سال مبارک خواهد شد و اوضاع جور دیگری خواهد شد.

1 ساعت قبل، fireinpole گفته است:

شاید تبریک گفتن برای رسیدن سال جدید برای اکثریت بی معنی شده باشد. نه ذوقی در دل مردم مانده نه حال خوبی. وضعیت اقتصادی مناسب نیست. خبرها اکثرا بد و دل آزار هستند.

با احترام به نظر شما ... بله شرایط زندگی بسیار سخت شده و نوروز امسال به دلیل وضعیت اقتصادی مثل سال های گذشته دل مردم شاد نیست ولی به نظر من در هر شرایطی باید آداب و رسوم کهن ایرانی رو زنده نگه داشت ...مگه غیر از فرهنگ ایران یعنی نوروز - چهارشنبه سوری - شب یلدا - حافظ - سعدی - خیام- مولوی و ... چی برای ما مردم ایران مونده؟
آنچه که باید روز به روز بی معنی تر و مضحک تر بشه خرافات قرون وسطایی اعرابه که خوشبختانه روز به روز داره کمرنگ تر میشه بین مردم ... حداقل توی قشر جوان که اینطوره

1 ساعت قبل، fireinpole گفته است:

از دوستان میخوام در این سال جدید کتاب کتاب بخوانید و دیگران را به خواندن کتاب دعوت کنید.

بسیار کار پسندیده ایه ... من متاسفانه یکی دو سالی میشه نرفتم سراغ کتاب به دلیل مشغله و کم حوصلگی
کتابی که معرفی میکنم سوگلی کتاب هاییه که خوندم ... اورول اینقدر خوب نوشته بود که دوبار پشت سر هم خوندمش : 1984

ویرایش شده توسط MRO
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...