رفتن به مطلب

کول پد مناسب پیشنهاد بدین

Recommended Posts

درود و تبریک سال نو:

لطفاً راهنمایی کنید که برای این مدل لپ تاپ چه نوع کول پدی (دمنده ،مکنده) و از چه برندی خوب و مناسبه؟

-lenovo v15 g4 iru
intel core i3-1315U-24GB DDR4 3200 -1TB SSD
ارتقاء یافته.

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
استفاده سنگین میکنید؟ یا برای تنظیم ارتفاع میخواید؟
این لپتاپ حرارتی ایجاد نمیکنه که نیاز به کولپد باشه بنظرم.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
استفاده سنگین میکنید؟ یا برای تنظیم ارتفاع میخواید؟
این لپتاپ حرارتی ایجاد نمیکنه که نیاز به کولپد باشه بنظرم.

گاها تدوین ویدئو ، گاها فتوشاپ

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

گاها تدوین ویدئو ، گاها فتوشاپ

این لپتاپ سری U و i3 داره.
تست کنین اگه دور فن بالا و دما هم بالا بود نیاز به کولپد دارین.
بنظرم این لپتاپ نیازی به کولپد نداره.

لینک به دیدگاه

درود

یه کول پد درست و حسابی خیلی گرون در میاد مثل این :

https://torob.com/p/7bb59fe0-867a-48db-99de-db30f5a46dc5/کولپد-iets-مدل-gt600-نسخه/

میتونید یدونه کتاب یا ... رو طوری بزارید فن های لپتاپ کمی از سطح اتفاع بگیرن .

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

نهایت دمای سیپیو این لپتاپ میخواد بشه 60 درجه، نیازی به کولپد نیست، روی یه سطح صاف استفاده کنید کفایت میکنه.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۴/۱/۴ در 14:36، _Shayan_ گفته است:

درود

یه کول پد درست و حسابی خیلی گرون در میاد مثل این :

https://torob.com/p/7bb59fe0-867a-48db-99de-db30f5a46dc5/کولپد-iets-مدل-gt600-نسخه/

میتونید یدونه کتاب یا ... رو طوری بزارید فن های لپتاپ کمی از سطح اتفاع بگیرن .

دمنده س ؟ درست و حسابی که چه عرض کنم ۱۱ میلیون.

مگه چه قابلیت خاص داره ؟

تا دو سه ملیون ، چی خوبه؟

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

مگه چه قابلیت خاص داره ؟

نقد و بررسی زیادی در اینترنت ازش هست میتونید بررسی کنید ‌.

تنها کولپدی که واقعا تفاوت ایجاد میکنه همینه که البته برای لپتاپ های بالای 2000 دلار ارزش خرید پیدا میکنه ، بغیر از این پول کولپد بدین انگار پولتون رو دور ریختید . بهترین کار اینه که اون قسمتی که فن ها قرار میگیرن رو کمی ارتفاع بدید تفاوتش با کولر نهایتا 1 الی 2 درجه است . البته لپتاپ شما کولپد نیاز نداره .

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

مگه چه قابلیت خاص داره ؟

درود و عرض ادب.
بالاتر هم گفتم که این لپتاپ و مخصوصا این پردازنده اونقدری گرما ایجاد نمیکنه که اصلا بخواد نیاز به کولپد داشته باشه.
کولپد هایی هم که توی بازار توی این رنج هستن برای لپتاپ های بالارده هم فرقی ایجاد نمیکنن چون اصلا "کارایی" بالایی ندارن.

بنظرم شما همینطور که دوستمون فرمودن ارتفاع به زیر لپتاپ بدید بهتر باشه.
تا 2-3 میلیون میتونین پایه تنظیم ارتفاع تهیه کنین که هم بتونین ارتفاع لپتاپ رو تنظیم کنین(خیلی استفاده رو راحت تر کرد برای من) و اینکه یه فضای خالی به فن لپتاپ بدین که بتونه راحت هوا رو وارد و خارج کنه.

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

لپتاپ شما کولپد نیاز نداره

حتی در اجرای برنامه های سنگین تر هم خنک عمل میکنه؟ یعنی ضعیفه یا فرکانس پایین کار میکنه یا چی؟

19 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

تفاوتش با کولر نهایتا 1 الی 2 درجه

جدا؟ ۱۱ پول کول پد بده برای ۲ درجه فقط؟

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

حتی در اجرای برنامه های سنگین تر هم خنک عمل میکنه؟ یعنی ضعیفه یا فرکانس پایین کار میکنه یا چی؟

جدا؟ ۱۱ پول کول پد بده برای ۲ درجه فقط؟

این پردازنده 15 واته و زیاد حرارت نداره ، به احتمال زیاد کولر خود لپتاپ براش کافیه .

خیر این دو درجه که گفتم برای کولر های داخل بازار ، اختلافش با اون مدل 11 تومنی به 20 الی 30 درجه میرسه .

لینک به دیدگاه

دوستان ، بنظرتون این بدرد میخوره ؟ و میتونه مشابه کار اون ۱۱ تومنی رو انجام بده؟

https://torob.com/p/0b02bbf7-aa53-4df2-b1fa-fc9a37747f62/پایه-خنک-کننده-دیپ-کول-مدل-n80-rgb/

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

دوستان ، بنظرتون این بدرد میخوره ؟ و میتونه مشابه کار اون ۱۱ تومنی رو انجام بده؟

https://torob.com/p/0b02bbf7-aa53-4df2-b1fa-fc9a37747f62/پایه-خنک-کننده-دیپ-کول-مدل-n80-rgb/

نظراتش توی جیجی کالا که خیلی افتضاح بود.
یکی گفته بود پیچاش لقه, برا اون یکی rgb اش سوخته بود و همه شون هم در کارایی پایینش تفاهم نظر داشتن.

بنظر من مورد خوبی فکر نکنم باشه.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

اینم والا نظرای جیجی کالاش خیلی افتضاح بود.(حداقل قبلی دیپ کول بود و نام و نشون داشت)

کلا سعی کنین سمت چیزی که "برند" نداره و پر rgb هست نرید.(همشون ساخت درجه 5 چین هستن)
نمیدونم واقعا چطوری راهنمایی کنم, توی این بازه قیمتی مورد خوبی ندیدم, بازه قیمتی بالاتر هم فراتر از بودجه شما هست و خیلی بیشتر از نیازتون.
چون توی این بازه قیمتی تقریبا "کارایی" صفر هست و حتی قوی تر ها هم بنظرم لازم نیست چون پردازنده لپتاپ های دانشجویی و مخصوصا سری i3 و U ها اصلا نیاز به کولپد ندارن.

لینک به دیدگاه

دوستان برای لپتاپ asus tuf  با سیپیو 12700 و گرافیک 4070 چی پیشنهاد میدید ؟ تک فن . دو فن یا مدل دیگه ای؟؟ . ترجیحا یه چیزی میخوام که برای قرار گیری روی پا یا پتو هم مناسب باشه 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۲/۹ در 16:15، ViCT0R گفته است:

قیمتی بالاتر هم فراتر از بودجه شما هست و خیلی بیشتر از نیازتون.

والا فراتر از جیبم که نیس حتی اون 11تومنه ، نمیخام این مبلغ هزینه کنم و خب بنظرم ، این درجه از راندمان کول پد،  شاید نیاز لپ تاپ گیمینگ باشه.

توی این بازه قیمتی تقریبا "کارایی" صفر هست

پس توی کدوم بازه قیمتی ، کارایی قابل قبول (متمایل به خوب)   ، میتونم داشته باشم؟

مخصوصا سری i3 و U ها اصلا نیاز به کولپد ندارن.

حداقل استندی پایه ای چیزی بگیرم ، اون کول کلد ، هم بیشتر بخاطر استند ۷ زاویه ایش ، پسند کرده بودم .

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

والا فراتر از جیبم که نیس حتی اون 11تومنه ، نمیخام این مبلغ هزینه کنم و خب بنظرم ، این درجه از راندمان کول پد،  شاید نیاز لپ تاپ گیمینگ باشه.

پس توی کدوم بازه قیمتی ، کارایی قابل قبول (متمایل به خوب)   ، میتونم داشته باشم؟

حداقل استندی پایه ای چیزی بگیرم ، اون کول کلد ، هم بیشتر بخاطر استند ۷ زاویه ایش ، پسند کرده بودم .

آخه کارایی قابل قبولی توی بازه قیمتی متوسط, واقعا نیست توی بازار که اصلا بخوام بگم.
این مدلی که دوستمون فرستادن واقعا حرفه ای هست و حتی بنظرم کمیاب.
یه سری مدل های متفرقه بی نام و نشون و پر rgb هم هست که اصلا کاراییشون 0 هست.
قبلا مدل های زیادی توی بازار بود و میشد خرید خوبی کرد ولی من الان چک میکنم اصلا مثل قدیم نیست.
نمیدونم یا وارد نمیشه یا تقاضایی براش وجود نداره یا اینکه وارد کننده سود بیشتری از فروش مدل های بی نام و نشون میبره بخاطر همین, مدل های خوب دیگه وارد نمیشن.

همون طور که بالاتر هم گفتم یه استند بگیرین که فن هم اولا خاک نکشه داخل و دوما بتونه راحت هوا رو وارد و خارج کنه کافیه بنظر من.
اگه استفاده سنگینی ندارین بنظرم همون استند کافی هست, در دراز مدت هم به مشکل درد کمر و گردن هم کمتر مواجه میشین چون میشه زاویه لپتاپ رو تنظیم کرد.
اگر هم میخواین کولپد بگیرین یه سر حضوری تهران یا پاساژ های کامپیوتری بزرگ شهرتون برین و حضوری ببینین شاید موردی خوبی پیدا کردین.(حضوری هم میتونین یه تست کنین و ببینین خوبه یا نه)

من صرفا مشاوره میدم و پیشنهادی نمیدم, چون ممکنه پس از خرید به پشیمونی بربخورین, شاید نتونسته باشم خوب "نیازتون" رو درک کرده باشم.
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین.❤

لینک به دیدگاه

notePal U2 PLUS R9-NBC-U2PK-GP

از شرکت کولر مستر ،بعنوان استند (و دو فن غیر مهم   سطحش ) در محدوده ۱,۸۰۰ چطوره؟

لینک به دیدگاه

notePal U2 PLUS R9-NBC-U2PK-GP

از شرکت کولر مستر ،بعنوان استند (و دو فن غیر مهم   سطحش ) در محدوده ۱,۸۰۰ چطوره؟

میتونه خوب باشه بنظر من, اگه دو مورد پایین رو فاکتور بگیرین.
فن هاش که بنظر من ظاهری و دکوری هست کلا.
پایه تنظیم ارتفاع هم نداره.(اگه لازم ندارین مهم نیست)

در کل چون توری مش هست, فن های لپتاپ میتونن راحت هوا رو انتقال بدن.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

پایه تنظیم ارتفاع هم نداره.(اگه لازم ندارین مهم نیست)

لازمه

3 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

فن هاش

بله متوجهم.

شما یه استند با قابلیت تنظیم ارتفاع خوب سراغ دارید؟

ضمناً اون کول پد گرون ۱۱ تومنی ،  موجود شد دوباره تو یه فروشگاه اینترنتی ، منتها شکر خدا بازم گرونتر شد و ۱,۴۰۰ گذاشت روش ،نهایت ناقابل ۱۲,۴۰۰. 

به سرم زده بود بگیرماااا

لینک به دیدگاه

سلام مجدد؛

کول پد IETS GT 626 به مبلغ ۸ میل ، خریداری شد ، که اکثر فروشگاه های اینترنتی ، ۱۱و خرده ای تا ۱۲,۴۰۰ میل ، قیمت زده بودن.

تشکر از راهنمایی ها.

51FpYBKuF73U-v89.jpg

f0u3NTnTf7Kxmvg5.jpg

tzjoCnY6eupe_jsT.jpg

CjxRmnOKiGkBis3v.jpg

لینک به دیدگاه

سلام مجدد؛

کول پد IETS GT 626 به مبلغ ۸ میل ، خریداری شد ، که اکثر فروشگاه های اینترنتی ، ۱۱و خرده ای تا ۱۲,۴۰۰ میل ، قیمت زده بودن.

تشکر از راهنمایی ها.

درود و عرض ادب.
امیدوارم به خوبی استفاده کنین.❤🙌
با این کولپد دیگه لپتاپتون دماش اصلا بالا نمیره دیگه.😁
حضوری خرید کردین؟

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

54 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

لپتاپتون دماش اصلا بالا نمیره دیگه

درسته ، خواستم سردش بشه 😉.البته بیشتر آینده نگری بود که شاید در آینده اگر لپ تاپ تعویض کنم ، استفاده مفیدتری بشه و اونجا کارایی حداکثرشو نشون بده. فعلی هم که خنک و سرد کار کنه عمرش بهتره.

59 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

حضوری خرید کردین؟

بله ، یکی از دوستان عالی راهنمایی کرد که از جایی که با قیمت کاملا منصفانه و معقول میفروخت.

56 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

امیدوارم به خوبی استفاده کنین.

خیلی ممنون .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...