رفتن به مطلب
  • 0

راهنمای خرید ایرفون گیمینگ

Miad007
 اشتراک گذاری

سوال

درود

در حال حاضر یه samsung galaxy buds fe و یه هدست ریزر blackshark v2 دارم و از اونجایی که این هدست ریزر (کلا هدست های رو گوشی) گوشم رو اذیت میکنه و وسط موهای سرمو حسابی میخوابونه تصمیم گرفتم از این نوع هدستا خدافظی کنم! ایرباد سامسونگ هم مناسب گیم نیست

ترجیحا هدفون سیمی میخوام باشه به خاطر کاهش لگ و اینکه حوصله شارژ کردن دائم ندارم مگه اینکه واقعا باتری قوی داشته باشه

بودجه تا ۷ تومن

پیشاپیش سپاس از کمکتون

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
18 دقیقه قبل، Miad007 گفته است:

درود
در حال حاضر یه samsung galaxy buds fe و یه هدست ریزر blackshark v2 دارم و از اونجایی که این هدست ریزر (کلا هدست های رو گوشی) گوشم رو اذیت میکنه و وسط موهای سرمو حسابی میخوابونه تصمیم گرفتم از این نوع هدستا خدافظی کنم! ایرباد سامسونگ هم مناسب گیم نیست

درود و عرض ادب.
وای وای منم دقیقا همینم.
کلا موهام فرم گرفته.
همین هدست رو هم دارم.😁

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
6 ساعت قبل، Miad007 گفته است:

درود

ترجیحا هدفون سیمی میخوام باشه به خاطر کاهش لگ و اینکه حوصله شارژ کردن دائم ندارم مگه اینکه واقعا باتری قوی داشته باشه

بودجه تا ۷ تومن

پیشاپیش سپاس از کمکتون

بهتر از همشون بنظر من ایرپاد هست. یه شیاعومی x1 pro دارم عالیه. سیم هم نداره هی مزاحم بشه. شارژم خوب نگر میداره. کیفیت صداش هم خوبه با کیفیت هست. فک کنم حدود 2500 باشه. من اینو پیشنهاد میدم. البته مادربردم بلوتوث داره. با دانگل بلوتوث نمیدونم همون کارایی رو بده یا نه

لینک به دیدگاه

• 0
21 ساعت قبل، Miad007 گفته است:

درود

بودجه تا ۷ تومن

پیشاپیش سپاس از کمکتون

درود و ارادت

اگر که توانایی افزایش بودجه رو دارید پیشنهاد میکنم برید سراغ IEM ها که بهترین گزینه هستن

صدای بی نقص و بسیار دقیق و طبیعی ای رو در اختیارتون میزارن که میتونین بر حسب کاربری مدل مورد نظرتون رو تهیه کنین

یکی از مدل های بسیار خوب در بازار این مدله که برای کاربری های موسیقی و گیمینگ بسیار مناسبه

در ضمن پیشنهاد میشه که برای نهایت لذت شنیداری یک AMP هم بعدها براش تهیه کنین

ویرایش شده توسط AM1R
لینک به دیدگاه

• 0

من هدفون فیلیپس SHP9500 دارم.

هدفون روگوشی و آدیوفیله، چند ساعت هم روی گوشتون بذارین گوشتون رو خسته نمیکنه و به خاطر پد اسفنجیش فرم موهارو به هم نمیزنه و چون پشت باز هم هست به شدت خنکه و گوشتون عرق نمیکنه.

از نظر کیفیت صدا و ساونداستیج و غیره هم که فوق العادست برای موسیقی و گیم

هدفون های ریزر رو خیلی سال پیش تست کردم، آشغالی بیش نبودن.

من جای شما باشم یه هدفون روگوشی درست و حسابی میگیرم، هدفون های توگوشی هم بلند مدت اذیت میکنن گوش رو، واسه سلامت شنوایی هم خوب نیستن.

https://homestudiobasics.com/the-philips-shp9500-will-change-your-life/

image.thumb.png.346408b8826a62f89a2edb8313854815.png

ویرایش شده توسط Cantaver
لینک به دیدگاه

• 0
30 دقیقه قبل، Cantaver گفته است:

هدفون های ریزر رو خیلی سال پیش تست کردم، آشغالی بیش نبودن.

میتونم بدونم از چه نظر؟
هم Kraken X Lite رو دارم هم BlackShark v2x.
ولی کراکن ارزون قیمت و اقتصادی بود, بخاطر همین پایه های تنظیم سایزش پلاستیکی بود و بی استحکام, بعد از یه سال یکیش شکست و مجبور به تعمیرش شدم, مشکل دیگه ای ندیدم.
از کیفیت صداشون هم راضی هستم.
خیلی سال پیش؟؟؟

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• 0
18 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

میتونم بدونم از چه نظر؟
هم Kraken X Lite رو دارم هم BlackShark v2x.
ولی کراکن ارزون قیمت و اقتصادی بود, بخاطر همین پایه های تنظیم سایزش پلاستیکی بود و بی استحکام, بعد از یه سال یکیش شکست و مجبور به تعمیرش شدم, مشکل دیگه ای ندیدم.
از کیفیت صداشون هم راضی هستم.
خیلی سال پیش؟؟؟

کیفیت صدا نداشت، فقط و فقط بیس بود صداش

گوشی دورش هم به گوش فشار میاورد و چون چرمی بود عرق میکرد.

من البته ریزر کراکن های اولیه رو تست کرده بودم، اون موقع 400 تومن بود(طرفای 100 دلار)

در کل اون موقع نسبت به قیمت واقعا هدفون هاش به درد نمیخوردن، جدیداش رو تست نکردم ولی به احتمال زیاد صداشون هنوز تا حد زیادی بیسی باشه چون خیلیا طرفدار بیس بالان (کلا هدفونای مین استریم بر بیس بیشتر تمرکز دارن تا کیفیت صدا)

این هدفون فیلیپسی که من میگم برای مثال صدای تا حد زیاد فلتی داره و بیس اغراق شده ای نداره.

این قضیه کیفیت صدا هم از اونجور مسائله که تا هدفون باکیفیت استفاده نکنین متوجه کیفیت صداهای پایین نمیشین ولی بعدش دیگه نمیتونین کیفیت پایین رو تحمل کنین.

لینک به دیدگاه

• 0
۱ ساعت قبل، Cantaver گفته است:

کیفیت صدا نداشت، فقط و فقط بیس بود صداش

گوشی دورش هم به گوش فشار میاورد و چون چرمی بود عرق میکرد.

من البته ریزر کراکن های اولیه رو تست کرده بودم، اون موقع 400 تومن بود(طرفای 100 دلار)

در کل اون موقع نسبت به قیمت واقعا هدفون هاش به درد نمیخوردن، جدیداش رو تست نکردم ولی به احتمال زیاد صداشون هنوز تا حد زیادی بیسی باشه چون خیلیا طرفدار بیس بالان (کلا هدفونای مین استریم بر بیس بیشتر تمرکز دارن تا کیفیت صدا)

این هدفون فیلیپسی که من میگم برای مثال صدای تا حد زیاد فلتی داره و بیس اغراق شده ای نداره.

این قضیه کیفیت صدا هم از اونجور مسائله که تا هدفون باکیفیت استفاده نکنین متوجه کیفیت صداهای پایین نمیشین ولی بعدش دیگه نمیتونین کیفیت پایین رو تحمل کنین.

احتمالا شما خیلی قدیمیتر ها رو تست کردین.
با اینکه هنوز بیس محور هست صداش ولی کیفیت پایه صدا خیلی بهتر شده.
هدفون بیرداینامیک و هایپرایکس که خوبای بازار هستن بنظرم شاید یه پله از بلک شارک و دو پله از کراکن بهتر باشن.
من که بازی های شوتر رو پلی میدم, صداپای بی نظیری میگیرم و راضیم.
همین کراکن لایت الان 2-3 میلیون تومن قیمت پیدا کرده...

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۴/۱/۳ در 19:14، Miad007 گفته است:

درود

بودجه تا ۷ تومن

پیشاپیش سپاس از کمکتون

سلام، از اونجایی که باید سمت iem یا ایرفون برید ،داخل سایت ردیت ،یه ساب به اسم iem هست معمولا خوباشون پیشنهاد میدن

و یه سایت داخلی بود من ازش خریدم مدل blon bl03 که چیز خوبیم هست ،اما الان شاید مدل های بهتر اومده ،من همونی که خریدم رو تعریفشو از ردیت شنیدم 

اکثرشونم برند های چینی هستن خوبه خوب دارن آشغالم دارن حتی داخل محصولاته یک برند 

قیمت iem ها از هدفون over ear یا همون بزرگا ارزونتره، با صدای بهتر چون قشنگ داخل گوش باید گیپ بشه

اون مدلایی که treble یا فرکانس بالاشون صدای بیشتری داره رو پیشنهاد میدم نخرید، چون که ممکنه سردرد بگیرید در طولانی مدت 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...