رفتن به مطلب

دسته PS5 برای PC مناسبه ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه دسته ایکس باکس سریز ایکس برای پی سی خریدم و راضی هستم

میخوام یه دسته PS5 هم برای پی سی بخرم 

کسی برای پیسی این دسته رو خریده ؟

راحت میشه باهاش بازی کرد ؟ تمام امکاناتش فعال میشه ؟

من چند جایی مطلب خوندم که باید خیلی از بازی ها تو استیم اد بشه تا بشه از دسته پلی استیشن 5 استفاده کرد 

کلا چجوریاست ممنون میشم اگر کسی خریده تجربشو به اشتراک بزاره و راهنماییم کنه 🌹

لینک به دیدگاه

سلام داداش خوبی

دسته PS5 DualSense برای PC کاملاً قابل استفاده است، اما چند تا نکته داره که باید بدونی:

اتصال و شناسایی در ویندوز

1. اتصال با کابل USB-C: راحت‌ترین روشه، ویندوز به‌صورت خودکار شناسایی می‌کنه.

2. اتصال با بلوتوث: اگر دانگل بلوتوث قوی داشته باشی، می‌تونی بی‌سیم هم وصلش کنی. (اما ممکنه همه قابلیت‌ها فعال نشه)

🎮 سازگاری با بازی‌ها

• در Steam دسته PS5 به‌صورت رسمی پشتیبانی میشه و می‌تونی تنظیمات شخصی‌سازی دکمه‌ها، تریگرهای تطبیقی و هپتیک فیدبک رو در برخی بازی‌ها فعال کنی.

• بازی‌هایی که از کنترلر Xbox پشتیبانی دارن اما دسته PS5 رو نمی‌شناسن، ممکنه نیاز به شبیه‌ساز (DS4Windows) داشته باشن.

🚀 قابلیت‌های پیشرفته

1. Adaptive Triggers (تریگرهای تطبیقی): فقط در بعضی بازی‌های خاص مثل Spider-Man Remastered و Cyberpunk 2077 روی PC فعال میشه.

2. Haptic Feedback (لرزش پیشرفته): بعضی بازی‌ها پشتیبانی می‌کنن اما در ویندوز عمومی نیست.

3. تاچ‌پد و ژیروسکوپ: در برخی بازی‌ها مثل Horizon Zero Dawn و Death Stranding قابل استفاده‌ است.

🔧 مشکلات احتمالی

• بعضی بازی‌های غیر استیم ممکنه شناسایی نکنن و نیاز به تنظیمات اضافی داشته باشی.

• در ویندوز 10 و 11 گاهی با بلوتوث مشکل داره و بهتره با کابل بازی کنی.

🎯 جمع‌بندی

• برای استیم عالیه و بیشتر قابلیت‌هاش فعاله.

• برای بازی‌های غیر استیم ممکنه نیاز به نرم‌افزار اضافی داشته باشی.

• اگر به امکانات خاص مثل Adaptive Triggers و Haptic Feedback اهمیت میدی، بررسی کن که بازی موردنظرت پشتیبانی می‌کنه یا نه.

اگه قصد خرید داری، برای تجربه کامل بهتره بازی‌ها رو از استیم اجرا کنی. 🚀🎮

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، SWAT_MEHDI گفته است:

سلام دوستان یه دسته ایکس باکس سریز ایکس برای پی سی خریدم و راضی هستم

میخوام یه دسته PS5 هم برای پی سی بخرم 

کسی برای پیسی این دسته رو خریده ؟

راحت میشه باهاش بازی کرد ؟ تمام امکاناتش فعال میشه ؟

من چند جایی مطلب خوندم که باید خیلی از بازی ها تو استیم اد بشه تا بشه از دسته پلی استیشن 5 استفاده کرد 

کلا چجوریاست ممنون میشم اگر کسی خریده تجربشو به اشتراک بزاره و راهنماییم کنه 🌹

بله من استفاده می کنم خیلی هم عالیه، با بلوتوث خود مادربرد به راحتی وصل میشه و هیچ تنظیمات خاصی هم نداره، هر موقع روشنش کنید خودش وصل میشه.
تمام امکاناتش هم قابل استفاده هست از جمله haptic feedback روی تریگر ها یا همون L2 و R2 که توی بازی هایی که از این قابلیت استفاده کردن حس خیلی خوبی را منتقل می کنه. از جمله بازی های Sony، با نسخه های کرک شده هم هیچ مشکلی نداره و راحت کار می کنه. تاچ پدش هم به خوبی کار می کنه روی بازی هایی که ساپورت می کنن. من اهل بازی های خیلی قدیمی نیستم و برای همین نمیدونم که از نظر شناسایی با اونا چطوره ولی برای بازی های جدید فرقی با دسته xbox نداره از نظر شناسایی شدن.
قابلیت های دیگه مثل ژیروسکوپ هم کار می کنه حتی با بلوتوث، مثلا توی بازی helldivers از همه این قابلیت های دسته پشتیبانی میشه حتی برای هدف گیری میتونید gyro aim استفاده کنید.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است:

سلام داداش خوبی

دسته PS5 DualSense برای PC کاملاً قابل استفاده است، اما چند تا نکته داره که باید بدونی:

اتصال و شناسایی در ویندوز

1. اتصال با کابل USB-C: راحت‌ترین روشه، ویندوز به‌صورت خودکار شناسایی می‌کنه.

2. اتصال با بلوتوث: اگر دانگل بلوتوث قوی داشته باشی، می‌تونی بی‌سیم هم وصلش کنی. (اما ممکنه همه قابلیت‌ها فعال نشه)

🎮 سازگاری با بازی‌ها

• در Steam دسته PS5 به‌صورت رسمی پشتیبانی میشه و می‌تونی تنظیمات شخصی‌سازی دکمه‌ها، تریگرهای تطبیقی و هپتیک فیدبک رو در برخی بازی‌ها فعال کنی.

• بازی‌هایی که از کنترلر Xbox پشتیبانی دارن اما دسته PS5 رو نمی‌شناسن، ممکنه نیاز به شبیه‌ساز (DS4Windows) داشته باشن.

🚀 قابلیت‌های پیشرفته

1. Adaptive Triggers (تریگرهای تطبیقی): فقط در بعضی بازی‌های خاص مثل Spider-Man Remastered و Cyberpunk 2077 روی PC فعال میشه.

2. Haptic Feedback (لرزش پیشرفته): بعضی بازی‌ها پشتیبانی می‌کنن اما در ویندوز عمومی نیست.

3. تاچ‌پد و ژیروسکوپ: در برخی بازی‌ها مثل Horizon Zero Dawn و Death Stranding قابل استفاده‌ است.

🔧 مشکلات احتمالی

• بعضی بازی‌های غیر استیم ممکنه شناسایی نکنن و نیاز به تنظیمات اضافی داشته باشی.

• در ویندوز 10 و 11 گاهی با بلوتوث مشکل داره و بهتره با کابل بازی کنی.

🎯 جمع‌بندی

• برای استیم عالیه و بیشتر قابلیت‌هاش فعاله.

• برای بازی‌های غیر استیم ممکنه نیاز به نرم‌افزار اضافی داشته باشی.

• اگر به امکانات خاص مثل Adaptive Triggers و Haptic Feedback اهمیت میدی، بررسی کن که بازی موردنظرت پشتیبانی می‌کنه یا نه.

اگه قصد خرید داری، برای تجربه کامل بهتره بازی‌ها رو از استیم اجرا کنی. 🚀🎮

ممنون 🌹

10 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

بله من استفاده می کنم خیلی هم عالیه، با بلوتوث خود مادربرد به راحتی وصل میشه و هیچ تنظیمات خاصی هم نداره، هر موقع روشنش کنید خودش وصل میشه.
تمام امکاناتش هم قابل استفاده هست از جمله haptic feedback روی تریگر ها یا همون L2 و R2 که توی بازی هایی که از این قابلیت استفاده کردن حس خیلی خوبی را منتقل می کنه. از جمله بازی های Sony، با نسخه های کرک شده هم هیچ مشکلی نداره و راحت کار می کنه. تاچ پدش هم به خوبی کار می کنه روی بازی هایی که ساپورت می کنن. من اهل بازی های خیلی قدیمی نیستم و برای همین نمیدونم که از نظر شناسایی با اونا چطوره ولی برای بازی های جدید فرقی با دسته xbox نداره از نظر شناسایی شدن.
قابلیت های دیگه مثل ژیروسکوپ هم کار می کنه حتی با بلوتوث، مثلا توی بازی helldivers از همه این قابلیت های دسته پشتیبانی میشه حتی برای هدف گیری میتونید gyro aim استفاده کنید.

مرسی . احتمالا یه دسته پلی استیشن میگیرم 🌹

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
من که دسته PS4 دارم و بازی های جدید که ساپورت میکنن کامل.
قدیمی تر ها یا اونایی که ساپورت نمیکنن رو با DS4(فکر کنم برا دوال سنس هم کانفیگ داره) راحت پلی میدم و با مشکلی تاحالا از نظر ساپورت برنخوردم.❤

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...