رفتن به مطلب

مشکل ریست شدن کامپیوتر

Arash Naimiyan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کسی میدونه سیستم چرا یهو بعد ده دقیقه الی بیست دقیقه روشن شدن ریست میشه؟؟

وقتی ریست میشه حداقل بعدش 5 الی 6 بار روی قسمت بوت کامپیوتر دوباره ریست میشه خودکار یا باید دکمه پاور بزنم یکم صبر کنم دوباره روشن کنم که اوکی بشه یا همینور خودش ریست میشه تا یه بار اوکی میشه ولی بازم بعد بیست دقیقه یا ده دقیقه اینطوری میشه حتی فک کردم مشکل از ویندوز باشه ولی ویندوز پاک کردم الان موقع نصبش هم اینطوری میشه 

دما سی پی یو چک کردم همه چی اوک بود 

مشخصاتش 

رم16

مین asus h81mv3

cpu i5-4460

power 480w green

لینک به دیدگاه

یه نکته ای اشتباه گفتم سیستم انگار ریست میشه ولی در اصل انگار برق سیستم قطع میشه و بعد یک ثانیه خودش روشن میشه تا 5 سری سر ارم ایسوس همین مشکل پیش میاد واسش 

لینک به دیدگاه

سلام کابل برق کامپیوتر رو چک کنید و اینکه ممکنه کلید خاموش روشن پاور مشکل داشته باشه یه بار سوکتا رو در بیارید از رو مادر بورد سیستم رو روشن کنید چون برام اتفاق افتاده با تعویض کلید پاور سیستم درست شد البته ممکنه پاورم مشکل داشته باشه ولی در کل این دو مورد رو چک کنید درست نشد با یه پاور دیگه سیستم رو تست کنید 

لینک به دیدگاه

سلام

باید توضیحات کامل تری بدید مثل این که در هنگام لود سنگین و یا کارای گرافیکی و بازی ریست میشه و آیا گرافیک مجزا داره یا خیر یا در هنگام کار کرد عادی. اگه گرافیک دارید بردارید و بدون کارت چک کنید. اگر مشکل پا برجاست بایوس مادربرد رو آپدیت و ریست کنید اگه بازم پابرجاست باید به پاور شک کرد و با یه پاور دیگه چک کنید اگر بازم مشکل  پابرجا بود میرسید به مادربرد که احتمالا خازنی دیودی چیزی مشکل دار شده و باید توسط تعمیرکار چک بشه. در ضمن با همه این تفاسیر از رم هم غافل نشید و اونارم تست کنید . البته با توضیحاتی که در ادامه دادید و فرمودید 5 سری روی آرم ایسوس میمونه بیشتر مشکل مال مادربرد هست و امکان داره با یک سرویس و به روز رسانی و ریست بایوس حل بشه. منظور از سرویس یعنی تمیز کاری و باد گیری اتصالات و همچنین در آوردن و جا زدن مجدد کانکتورهای روی برد و همچنین سوکت رمها هست.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Sky84 گفته است:

سلام کابل برق کامپیوتر رو چک کنید و اینکه ممکنه کلید خاموش روشن پاور مشکل داشته باشه یه بار سوکتا رو در بیارید از رو مادر بورد سیستم رو روشن کنید چون برام اتفاق افتاده با تعویض کلید پاور سیستم درست شد البته ممکنه پاورم مشکل داشته باشه ولی در کل این دو مورد رو چک کنید درست نشد با یه پاور دیگه سیستم رو تست کنید 

الان چک کردم تست کردم حرکتتونو اوکی نشد 

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، blooder گفته است:

سلام

باید توضیحات کامل تری بدید مثل این که در هنگام لود سنگین و یا کارای گرافیکی و بازی ریست میشه و آیا گرافیک مجزا داره یا خیر یا در هنگام کار کرد عادی. اگه گرافیک دارید بردارید و بدون کارت چک کنید. اگر مشکل پا برجاست بایوس مادربرد رو آپدیت و ریست کنید اگه بازم پابرجاست باید به پاور شک کرد و با یه پاور دیگه چک کنید اگر بازم مشکل  پابرجا بود میرسید به مادربرد که احتمالا خازنی دیودی چیزی مشکل دار شده و باید توسط تعمیرکار چک بشه. در ضمن با همه این تفاسیر از رم هم غافل نشید و اونارم تست کنید . البته با توضیحاتی که در ادامه دادید و فرمودید 5 سری روی آرم ایسوس میمونه بیشتر مشکل مال مادربرد هست و امکان داره با یک سرویس و به روز رسانی و ریست بایوس حل بشه. منظور از سرویس یعنی تمیز کاری و باد گیری اتصالات و همچنین در آوردن و جا زدن مجدد کانکتورهای روی برد و همچنین سوکت رمها هست.

نه یه گرافیک 1070 گیگا داشتم از روش دراوردمش چند وقته الان گرافیک انبرد سیستم میارم بالا اصلا کار سنگین انجام نیاز نیست مثلا الان به سختی ویندوز نصب کردم سیستم روشن میکنم یه بیست مین همینطوری کامپیوتر بدون استفاده که بزاری یهو خودش مثل خاموش میشه یک ثانیه بعد روشن میشه دیگه هی روشن میشه خاموش میشه روی ارم ایسوس مادربرد صدای بوق بوت سیستم میاد ارم ایسوس میاد ولی هی خاموش میشه روشن میشه امروز دیگه تا برق پشت پاور قطع نکنم چند ثانیه صبر نکنم اوکی نمیشه دیگه 

لینک به دیدگاه

بایوس به اخرین ورژن اپدیت کردم ولی فایده ای نداشت کسی راه حلی داره بگه بهم؟

لینک به دیدگاه

اقا مشکل از پاور بود یه پاور 350وات تست کردم دیگه خاموش نشد 

پاور چه برندی پیشنهاد میدین باتوجه به اینکه تا دوماه دیگه میخوام نسل 10یا11 بخرم ارتقا بدم با گرافیکم 1070گیگا سه فن چه برند و چند وات پاور پیشنهاد میدین

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Arash Naimiyan گفته است:

اقا مشکل از پاور بود یه پاور 350وات تست کردم دیگه خاموش نشد 

پاور چه برندی پیشنهاد میدین باتوجه به اینکه تا دوماه دیگه میخوام نسل 10یا11 بخرم ارتقا بدم با گرافیکم 1070گیگا سه فن چه برند و چند وات پاور پیشنهاد میدین

حداقل پاور برای این کارت 650 وات هست. کولر مستر هم خوبه ولی پیشنهاد من گرین هست. یک 650 یا 750 ocpt پیدا کنید. حتی دست دوم. ده سال گارانتی دارن. بنده خو م 650 ocpt داشتم که باهاش 12400 با 6800xt ران میکردم و حتی فن اتوماتش یک بار هم روشن نشد. حیف شد چون مفت فروختم با بقیه قطعات. دادم 2500 ولی الان همون 650 رو حداقل پنج باید پیاده بشی. در ضمن اگر فعلن قصد ارتقا ندارید همون 480 رو بدید نمایندگی با هزینه کم تعمیر و سرویس میکنه. بعدا موقع ارتقا با بقیه قطعات بخرید.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، blooder گفته است:

حداقل پاور برای این کارت 650 وات هست. کولر مستر هم خوبه ولی پیشنهاد من گرین هست. یک 650 یا 750 ocpt پیدا کنید. حتی دست دوم. ده سال گارانتی دارن. بنده خو م 650 ocpt داشتم که باهاش 12400 با 6800xt ران میکردم و حتی فن اتوماتش یک بار هم روشن نشد. حیف شد چون مفت فروختم با بقیه قطعات. دادم 2500 ولی الان همون 650 رو حداقل پنج باید پیاده بشی. در ضمن اگر فعلن قصد ارتقا ندارید همون 480 رو بدید نمایندگی با هزینه کم تعمیر و سرویس میکنه. بعدا موقع ارتقا با بقیه قطعات بخرید.

والا بهم 750 گرین دست دوم 6500

و 850 کولرمستر 7500 استوک هر دو قیمت دادن چون ماه اینده سیستم ارتقا میدم دیگه از الان میخرم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...