رفتن به مطلب

نمایش تبلیغات در برنامه های پیشفرض گوشی شیائومی

Recommended Posts

سلام

من مدتی هستش دارم از گوشی شیائومی نوت 13 استفاده می کنم و متوجه یک مورد خیلی خنده دار شدم .... 😳

اگر به اینترنت وصل باشم اَپ های پیشفرض گوشی مثل FM Radio یا Cleaner تبلیغات نشون میدن, چیزیکه اینهمه سال تو ios و یا گوش های سامسونگ اصلا ندیدم!

میخواستم بدونم این طبیعی هستش یا لایسنس گوشی ایرادی داره که اینجوری میشه؟

ممنون

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
طبیعی هست.
اگه میخواین قطعش کنین یه سرچ بزنین راحت آموزشش پیدا میشه.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۱/۱۶ در 17:01، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
طبیعی هست.
اگه میخواین قطعش کنین یه سرچ بزنین راحت آموزشش پیدا میشه.

موفق و موید باشید.

بله الان دیدم ظاهرا برای ارزون شدن گوشی ها اینکار و کردن ولی بنظرم همچین ارزون هم نیستن تو ایران؟

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، mhmd.1398 گفته است:

بله الان دیدم ظاهرا برای ارزون شدن گوشی ها اینکار و کردن ولی بنظرم همچین ارزون هم نیستن تو ایران؟

سلام

ربطی به قیمت نداره حتی گرون‌ قیمت‌ترین گوشی شیائومی یعنی 15الترا که 120میلیون هست هم تبلیغات نشون میده از از گاهی, سیاست کلی شیائومی و hyperos هست.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، mhmd.1398 گفته است:

شیائومی چه بخوایم چه نخوایم برندی غیر پرمیومی هست.(همین تبلیغ ها یکی از دلایلش هست)
اینکه در ایران پرفروش هست بخاطر قیمت پایین و پردازنده قدرتمند نسبت به قیمتش هست.
و صد البته علاقه واردکننده, چون وان پلاس و ویوو, چینی های خیلی بهتری هستن ولی خب به مزاج واردکننده خوش نمیاد.

۱ ساعت قبل، Aimbot گفته است:

ربطی به قیمت نداره حتی گرون‌ قیمت‌ترین گوشی شیائومی یعنی 15الترا که 120میلیون هست هم تبلیغات نشون میده از از گاهی, سیاست کلی شیائومی و hyperos هست.

سیاستی هست که شیائومی شروع کرده و به بقیه برند های غیر پرمیوم هم به زودی راه پیدا میکنه و ربطی به ارزون کردن هم نداره وقتی میشه خاموشش کرد.

همه شرکتا اول هندزفری سیمی ساده هارو رو حذف کردن, چون میگفتن استفاده ای نداره.
بعدش بعضی گوشی ها روی خودشون یه گارد بی رنگ با کیفیت داشتن که حذف شد.
بعد بخاطر محیط زیست, آداپتور رو حذف کردن.
بعد یه سری آپشن هایی که روی گوشی شون تبلیغ کرده بودن, رو پولی کردن.
الان هم که حتی به کابل شارژ هم رحم نکردن و بعضی شرکتا شروع به حذفش کردن.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

صد البته علاقه واردکننده, چون وان پلاس و ویوو, چینی های خیلی بهتری هستن ...

چند سالی هست که شیاومی بعد از اپل و سامسونگ رتبه سوم فروش اسمارت فون رو داره.

https://www.counterpointresearch.com/insight/global-smartphone-share/#:~:text=MARKET HIGHLIGHTS,spot with a 16% share.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

چند سالی هست که شیاومی بعد از اپل و سامسونگ رتبه سوم فروش اسمارت فون رو داره.

https://www.counterpointresearch.com/insight/global-smartphone-share/#:~:text=MARKET HIGHLIGHTS,spot with a 16% share.

فروش مبنای کیفیت نیست.

آنر و وان پلاس و ویوو و هواوی برند های بهتری هستند.(کیفیت و ماندگاری آنر بی نظیره واقعا)
اگه هواوی تحریم نشده بود الان به جای اپل و سامسونگ صدرنشین بود.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

فروش مبنای کیفیت نیست.

متاسفانه فقط تو ایران هست که این جمله صدق میکنه. تو هیچ جای دنیا فروش بالا دلیلی جز کیفیت بالاتر نداره چون شما برای انتخاب دستت بازه، مثل بازار انحصاری و مرداب گونه ی اینجا نیست.

من خودم اولین بار که شیاومی خریدم از اپل کوچ کردم به اندروید و ان قدر عالی و بی نقص بود که نظر منو راجب اندروید عوض کرد، الان اما قیمتش بالارفته، در نتیجه آنر خریدم و خیلیم راضیم.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۱/۲۳ در 19:39، ViCT0R گفته است:

روش مبنای کیفیت نیست.

دقیقا

من سال ۹۷ که تازه اسم شیائومی داشت میفتاد سر زبونا note 7 خریدم ... واقعا هم راضی بودم نه اذیتی و ازاری داشت نه باگی نه خرابی ... هنوزم کار میکنه منتها از زمانی که باتریش باد کرد و عوضش کردم شارژ خوب نگه نمیداره

ولی هرچی گذشت تولیدات شیائومی رفته رفته بی کیفیت تر شد علی الخصوص poco ها نمونش poco x3 و x3 pro که اکثرا به مشکل لحیم سردی سی پی یو میخورن و باید ریبال بشن 

یکی از دوستانم پارسال x6 pro خرید ... گوشی رو که دستم گرفتم جنس بدنش جوری بود انگار از پلاستیک بازیافتی ساخته شده ... کیفیت بدنش واقعا افتضاح بود! تو یوتوب تست مقاومتش رو نگاه کنید ... واقعا داغونه ... با فشار گوشی از وسط نصف میشه :)

خودمم یه مدت x6 معمولی به عنوان گوشی دوم دستم بود به نظر من جنس بدنش بهتر از نسخه ی پرو بود ... ولی یه باگ عجیب داشت توی تلگرام وقتی ویس یا آهنگ پلی میکردی اسپیکر بالاییش خاموش میشد ... فقط هم توی تلگرام اینجوری بود 

این که برداشته گوشی های میان‌رده ی جدیدش رو با صفحه نمایش edge عرضه کرده اصلا خوشایند نیست به نظرم ... چون گلسش دردسرهای خودشو داره

ویرایش شده توسط MRO
لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

متاسفانه فقط تو ایران هست که این جمله صدق میکنه. تو هیچ جای دنیا فروش بالا دلیلی جز کیفیت بالاتر نداره چون شما برای انتخاب دستت بازه، مثل بازار انحصاری و مرداب گونه ی اینجا نیست.

من خودم اولین بار که شیاومی خریدم از اپل کوچ کردم به اندروید و ان قدر عالی و بی نقص بود که نظر منو راجب اندروید عوض کرد، الان اما قیمتش بالارفته، در نتیجه آنر خریدم و خیلیم راضیم.

تو بیشتر کشورهای دنیا مردم آیفون دارن چون اقساطی میخرن و مثلا تو 2 سال پولش رو برمیگردونن! من فقط تو یکسری کشور آسیایی و ایران و عراق گوشی هایی مثل سامسونگ, ال جی و شیائومی رو دیدم. تو اروپا اصلا نمیدونن شیائومی چیه؟! 😁

اینم از یک سایت خارجی دیدم:

نقل قول

Xiaomi and Redmi heavily rely on advertising revenue to keep their devices affordable. They integrate ads into various system apps and services, such as the default browser, file manager, and even the lock screen.

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

ربطی نداره.
اینطوری باشه اپل با فروش گوشی پرمیوم رتبه اول رو داره.
شیائومی با فروش پایین رده هاش سومه.

۱ ساعت قبل، MRO گفته است:

دقیقا

من سال ۹۷ که تازه اسم شیائومی داشت میفتاد سر زبونا note 7 خریدم ... واقعا هم راضی بودم نه اذیتی و ازاری داشت نه باگی نه خرابی ... هنوزم کار میکنه منتها از زمانی که باتریش باد کرد و عوضش کردم شارژ خوب نگه نمیداره

ولی هرچی گذشت تولیدات شیائومی رفته رفته بی کیفیت تر شد علی الخصوص poco ها نمونش poco x3 و x3 pro که اکثرا به مشکل لحیم سردی سی پی یو میخورن و باید ریبال بشن 

یکی از دوستانم پارسال x6 pro خرید ... گوشی رو که دستم گرفتم جنس بدنش جوری بود انگار از پلاستیک بازیافتی ساخته شده ... کیفیت بدنش واقعا افتضاح بود! تو یوتوب تست مقاومتش رو نگاه کنید ... واقعا داغونه ... با فشار گوشی از وسط نصف میشه :)

خودمم یه مدت x6 معمولی به عنوان گوشی دوم دستم بود به نظر من جنس بدنش بهتر از نسخه ی پرو بود ... ولی یه باگ عجیب داشت توی تلگرام وقتی ویس یا آهنگ پلی میکردی اسپیکر بالاییش خاموش میشد ... فقط هم توی تلگرام اینجوری بود 

X3 PRO هم حتی افسانه ای بود.
پردازنده قوی با اون قیمت رو هیچکس عرضه نمیکرد.
بعد از اون خیلی افت کرد شیائومی و الان بنظرم با احترام, واقعا درجه 3 هست.

20 دقیقه قبل، mhmd.1398 گفته است:

تو بیشتر کشورهای دنیا مردم آیفون دارن چون اقساطی میخرن و مثلا تو 2 سال پولش رو برمیگردونن! من فقط تو یکسری کشور آسیایی و ایران و عراق گوشی هایی مثل سامسونگ, ال جی و شیائومی رو دیدم. تو اروپا اصلا نمیدونن شیائومی چیه؟! 😁

👌

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

بنده طرفدار شیائومی نیستم اتفاقا چون برند چینیه و از چین متنفرم حالم ازش بهم میخوره ولی در حال حاضر یه poco x6 pro دارم و میتونم بگم نسبت به گوشی قبلیم که سامسونگ a32 بود و کندیش حسابی رو مخ بود خیلی خیلی بهتره اما صفحه نمایشش اصلا در حد سامسونگ ها نیست

جنسشم زیاد فرقی با سامسونگ نداره یا من متوجه نشدم

یه شیائومی note 8 pro هم داشتم(پر باگ بود)

شیائومی مثل هواوی خدابیامرز خر کاره اما باگ نرم افزاریش خیلی زیاد مثلا این poco x6 pro بعضی وقتا رنگ صفحش تو بعضی از اپ ها بهم میریزه

در کل مجبوری و ریال بی ارزش باعث شده شیائومی پرفروش باشه و در کل گوشی خوبی برای کشورای جهان سومی هست

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Miad007 گفته است:

در کل مجبوری و ریال بی ارزش باعث شده شیائومی پرفروش باشه و در کل گوشی خوبی برای کشورای جهان سومی هست

یه زمان که آیفون ها رجیستر نمیشد و غیرقانونی وارد میشد, بعضی از گوشی های دیگه هم بدون رجیستر وارد میشدن و قیمت خوبی داشتن واقعا.
الان همون آیفون رو هم باید دوبرابر قیمتی بخری که غیررسمی عرضه میشد.
واقعا حساب میکنم اون زمان واردکننده های غیرقانونی کمترین سود ممکن رو روی گوشی ها میبردن.
گوشی غیرقانونی با قیمت دلاریش عرضه میشد.

واردکننده های قانونی حتی 50 میلیون آیفون 13 پرومکس رو بالاتر از 14 پرومکس غیرقانونی میدادن.😐

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...