رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید مانیتور مستر تک master tec

ultragame888
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام رفقا انشاالله بعدازظهر میخوام مانیتور 2k بخرم و متاسفانه فروشنده که حضوری میرم پیشش فقط مدل های مسترتک داره

به نظرتون خوبه این برند؟

کسی تجربه خرید داشته ؟

ممنون میشم باهام به اشتراک بزارید 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ultragame888 گفته است:

سلام رفقا انشاالله بعدازظهر میخوام مانیتور 2k بخرم و متاسفانه فروشنده که حضوری میرم پیشش فقط مدل های مسترتک داره

به نظرتون خوبه این برند؟

کسی تجربه خرید داشته ؟

ممنون میشم باهام به اشتراک بزارید 

سلام کدام مدل را داره . و بودجه شما چقدر هست نهایت؟

لینک به دیدگاه

برند خوبی که واقعا نیست یدونه کارکرده سالم برند بهتری بتونی بخری خیلی بهتره 

لینک به دیدگاه

باسلام.

برند های ایرانی مثل جی پلاس مسترتک و دایهوا و ... تو خرید ا‌ولیه هزینه کمتری دارن ولی در ادامه کیفیت پایینی ارایه میکنن و از اون بدتر عمر به شدت کمیه که دارن، با یه سرچ تو دیوار متوجه میشید که چقدر خرابی این برند ها زیاده.

قطعا بتونید مانیتور برند اصلی استوک بخرید کاملا به صرفه تر هست.

موفق باشیم.

لینک به دیدگاه

سلام.ببخشید دیر پاسخ میدم 

مدل pg277aq مسترتک 

نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، ultragame888 گفته است:

مدل pg277aq مسترتک 

نظرتون چیه؟

سلام همشهری, 

جساراتا نظرتون روی پنل VA هست و منحنی؟ گیم های شوتر و رقابتی میزنید یا فقط داستانی؟ 

شما از ترنج کامپیوتر تو خیابان نیسانیان هم میتونی بگیری. مدل خاصی مد نظرت بود سفارش بده ببین برات میاره.

شاید با حدود 3-4 تومن بیشتر بتونید برندهایی مثل سامسونگ و ال جی تهیه کنید یا ام اس آی. 

ویرایش شده توسط Lovely_killer
لینک به دیدگاه

الان G5 samsung رو دیدم حدود 20.5 هست. چند تا مدل در نظر بگیرید و اینجا از دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند بپرسید تا به نتیجه ی بهتری برسید.

بودجه ی حداکثرتون رو هم بگید, بهتر راهنمایی میگیرید. 

ویرایش شده توسط Lovely_killer
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

سلام همشهری, 

جساراتا نظرتون روی پنل VA هست و منحنی؟ گیم های شوتر و رقابتی میزنید یا فقط داستانی؟ 

شما از ترنج کامپیوتر تو خیابان نیسانیان هم میتونی بگیری. مدل خاصی مد نظرت بود سفارش بده ببین برات میاره.

شاید با حدود 3-4 تومن بیشتر بتونید برندهایی مثل سامسونگ و ال جی تهیه کنید یا ام اس آی. 

سلام داداش گلم 

بیشتر داستانی بازی میکنم 

اونا همه نقدی میارن من میخوام چکی بخرم 

و بودجم هم محدوده نهایتاً تا 18 اونم چکی 

حالا اینا مهم نیست 

فقط اون مدلی که بالا نوشتم میخوام بررسی کنم ببینم خوبه یا نه 

۱ ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

الان G5 samsung رو دیدم حدود 20.5 هست. چند تا مدل در نظر بگیرید و اینجا از دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند بپرسید تا به نتیجه ی بهتری برسید.

بودجه ی حداکثرتون رو هم بگید, بهتر راهنمایی میگیرید. 

ممنون 

لینک به دیدگاه

مشکلاتش اینه

بلک اسمیرینگ شدید 

گوستینگ شدید 

vrr و hdr هم نداره 

قیمتش هم خدایی خیلی بالاست برای این مانیتور 

لینک به دیدگاه

سلطان اصلا زحمت دادی به خودت این مدل بزنی تو گوگل بعد نظر بدی؟

هم vrr داره و hdr10 داره هم g sync داره 

۱۶۵هرتز 2کی هم هست

فدات بشم ممنونم که نظر دادی .خواهش میکنم جای دیگه موقع نظر دادن تحقیق کن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

@matrix.trixx
یه مدل ایشون گرفته الترا واید راضیه خودش بیاد توضیح بده
ولی اینجور برندها سخت فروش میرن مگر به دوستی آشنایی بفروشی

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، ultragame888 گفته است:

سلطان اصلا زحمت دادی به خودت این مدل بزنی تو گوگل بعد نظر بدی؟

هم vrr داره و hdr10 داره هم g sync داره 

۱۶۵هرتز 2کی هم هست

فدات بشم ممنونم که نظر دادی .خواهش میکنم جای دیگه موقع نظر دادن تحقیق کن 

عزیزم سرچ نزدم دیدم

تمام اطلاعاتی که داده همش سرکاریه حتی 165 فریم هم شاید نده ریسپان تایمش زده 1 میلی ثانیه قول میدم 20 بود راحت انقدر به وضوح میشد ببینیش 

بخاطر این رفتم برند کمی معتبر تر گرفتم فیلیپس که اون خیلی بهتر بود ولی بازم قابل تحمل نبود پیکسل سوخته هم داشت گوستینگ و بلک اسمیرینگ هم داشت مشتریش گیرم اومد فروختم درجا

hdr هم اصلا نداره گول نخور 

نهایتا یدونه سری گیمینگ لنوو گرفتم ips اینم زده gsync داره ولی اونم نداره فعال میشه تو سایت انویدیا هم زده که ساپورت میکنه اما خاموشش میکنم چونکه خوب کار نمیکنه 

مستر تک که اصلا فعال هم نمیشد چه برسه استفادش کنی 

لینک به دیدگاه

درود ظاهراً حسن جان تگ کردن بیام کمی توضیح بدم به درد بقیه دوستان هم بخوره کلا خرید پنل va اقتصادی به دلیل معایب بزرگش در سال 2025 توصیه نمیشه بله زمان قدیم من خودم نسل اول odyssey g5 رو خریدم چون قیمتش نصف قیمت ips بود 300 دلار در مقابل 600 دلار!!! الان تقریباً در قیمت دلاری برابر شدن حتی بعضاً ارزونتر!!!! مدلی که بنده خریدم PA345UQ هست که دو سال پیش خریداری شد دلیل خریدش هم در مرحله اول قیمت خیلی تهاجمی بود که نسبت به کالاهای مشابه خودش در بازار ایران داشت من خریدم 18500 در حالی که مدل msi با کانفیگ مشابه 36 میلیون قیمت داشت مانیتور من گارانتش خرداد ماه تمام هست و توی این 2 سال مشکلی در استفاده نداشتم شاید تنها ایرادی که می تونم بگیرم کالیبراسیون رنگ بود که در بهترین حالت نبود و خودم مجبور شدم مانیتور رو تیون کنم به نسبت ذایقه شخصیم یکدونه عکس از پنل BOE مانیتور می گذارم قضاوت کیفیت پنل با اهل فنش پس نتیجه نهایی شد اینکه بری سراغ سری PA اونم با پنل ips آخرین مدلش هم 180 هرتزی هست که جدیداً موجود شده 

IMG_20250408_011246.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۱/۱۸ در 03:56، ultragame888 گفته است:

مدل pg277aq مسترتک 

نظرتون چیه؟

درود و عرض ادب.
پیشنهاد میکنم, مانیتور خوبیه.

در ۱۴۰۴/۱/۱۸ در 14:02، SSIINNAA گفته است:

مشکلاتش اینه

بلک اسمیرینگ شدید 

گوستینگ شدید 

vrr و hdr هم نداره 

قیمتش هم خدایی خیلی بالاست برای این مانیتور 

انقدر نظرتون دقیق بود که صفحه ام رفرش شد.😂

20 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

عزیزم سرچ نزدم دیدم

تمام اطلاعاتی که داده همش سرکاریه حتی 165 فریم هم شاید نده ریسپان تایمش زده 1 میلی ثانیه قول میدم 20 بود راحت انقدر به وضوح میشد ببینیش 

بخاطر این رفتم برند کمی معتبر تر گرفتم فیلیپس که اون خیلی بهتر بود ولی بازم قابل تحمل نبود پیکسل سوخته هم داشت گوستینگ و بلک اسمیرینگ هم داشت مشتریش گیرم اومد فروختم درجا

hdr هم اصلا نداره گول نخور 

نهایتا یدونه سری گیمینگ لنوو گرفتم ips اینم زده gsync داره ولی اونم نداره فعال میشه تو سایت انویدیا هم زده که ساپورت میکنه اما خاموشش میکنم چونکه خوب کار نمیکنه 

مستر تک که اصلا فعال هم نمیشد چه برسه استفادش کنی 

نه ببین.
165 فریمش فیکه. ریسپان تایمش 20 میلی ثانیه اس. HDR هم نداره.
البته یادتون رفت بگین 2K هم نیست و 360p هست.😂

اگه اینجوریه منم یه 4090 گرفتم اصلا نه Cuda داشت نه هسته RT.😁

والا من 6 سال پیش یه مستر تک خریداری کردم برای جایی.
فکر کنم 75 هرتز بود ولی جزو بالارده های مستر تک بود.
27 اینچ بود و کیفیت خوبی داشت و حتی با زیر 8-9 تومنی های الان میشه هنوز مقایسه اش کرد.

من کیس مسترتک T500 دارم الان که فوق العاده اس.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۱/۱۸ در 18:09، Hassan.SK گفته است:

@matrix.trixx
یه مدل ایشون گرفته الترا واید راضیه خودش بیاد توضیح بده
ولی اینجور برندها سخت فروش میرن مگر به دوستی آشنایی بفروشی

ممنونم از نظرتون 

5 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

درود ظاهراً حسن جان تگ کردن بیام کمی توضیح بدم به درد بقیه دوستان هم بخوره کلا خرید پنل va اقتصادی به دلیل معایب بزرگش در سال 2025 توصیه نمیشه بله زمان قدیم من خودم نسل اول odyssey g5 رو خریدم چون قیمتش نصف قیمت ips بود 300 دلار در مقابل 600 دلار!!! الان تقریباً در قیمت دلاری برابر شدن حتی بعضاً ارزونتر!!!! مدلی که بنده خریدم PA345UQ هست که دو سال پیش خریداری شد دلیل خریدش هم در مرحله اول قیمت خیلی تهاجمی بود که نسبت به کالاهای مشابه خودش در بازار ایران داشت من خریدم 18500 در حالی که مدل msi با کانفیگ مشابه 36 میلیون قیمت داشت مانیتور من گارانتش خرداد ماه تمام هست و توی این 2 سال مشکلی در استفاده نداشتم شاید تنها ایرادی که می تونم بگیرم کالیبراسیون رنگ بود که در بهترین حالت نبود و خودم مجبور شدم مانیتور رو تیون کنم به نسبت ذایقه شخصیم یکدونه عکس از پنل BOE مانیتور می گذارم قضاوت کیفیت پنل با اهل فنش پس نتیجه نهایی شد اینکه بری سراغ سری PA اونم با پنل ips آخرین مدلش هم 180 هرتزی هست که جدیداً موجود شده 

IMG_20250408_011246.jpg

ممنونم از نظرتون 

5 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
پیشنهاد میکنم, مانیتور خوبیه.

انقدر نظرتون دقیق بود که صفحه ام رفرش شد.😂

نه ببین.
165 فریمش فیکه. ریسپان تایمش 20 میلی ثانیه اس. HDR هم نداره.
البته یادتون رفت بگین 2K هم نیست و 360p هست.😂

اگه اینجوریه منم یه 4090 گرفتم اصلا نه Cuda داشت نه هسته RT.😁

والا من 6 سال پیش یه مستر تک خریداری کردم برای جایی.
فکر کنم 75 هرتز بود ولی جزو بالارده های مستر تک بود.
27 اینچ بود و کیفیت خوبی داشت و حتی با زیر 8-9 تومنی های الان میشه هنوز مقایسه اش کرد.

من کیس مسترتک T500 دارم الان که فوق العاده اس.

ممنونم از نظرتون 

خریدمش خدارو شکر کیفیتش فوق‌العاده هست

کیفیت ساختش عالیه 

ممنونم از همه دوستانی که نظر دادن 

لینک به دیدگاه

حالا دوستانی که قصد دارند تو این رنج مانیتور تهیه کنند ،گزینه ی دیگه ای هم میتونند مدنظر داشته باشند.

msi mag 275qf که احتمال زیاد مونتاژ ایران هست ،البته به معنی بد بودن نیست من یه چند ماهی میشه که  یه مدل دیگه از msi مونتاژی تهیه کردم و کیفیت خوبی داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

حالا دوستانی که قصد دارند تو این رنج مانیتور تهیه کنند ،گزینه ی دیگه ای هم میتونند مدنظر داشته باشند.

msi mag 275qf که احتمال زیاد مونتاژ ایران هست ،البته به معنی بد بودن نیست من یه چند ماهی میشه که  یه مدل دیگه از msi مونتاژی تهیه کردم و کیفیت خوبی داره.

این مانیتور زباله هست بنده تهیه کردم 10-15 تا و بیشتر پیکسل سوخته داشت زاویه دید بدی داشت اسما ips هست یکمی از کنار نگاه میکنی گوشه های طرف مقابل کم رنگ میشدن

یک ساعت استفاده کردم سردرد وحشتناکی گرفتم البته مانیتور جدید معمولا چند روزی طول میکشه تا عادت کنی

بله مونتاژ داخلی هست هیچ بررسی معتبری هم تو نت ازش نیست

در هر حالت به شدت توصیه میشه از مانیتور ام اس آی دوری بشه حتی مدل 30 تومنی هم مونتاژ داخلیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...