رفتن به مطلب

برق خورشیدی

amirafshar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

میخوام تو منطقه دماوند تهران که فاقد برق هست یه برق خورشیدی راه اندازی کنم 

لوازم برقی که مصرف داریم رو بگم 

1: یک پمپ نیم اسب (دائم که وصله ولی مواقعی که شیر آب باز میکنیم شروع به کار میکنه)

2:حدود 25 تا لامپ (تو روز که خیلی کم روشن میشه بیشتر شبا حدود 9 ساعت)

3:یه یخچال معمولی فریزر دار (دائم تو برقه)

4:تلویزیون حالا 47 اینچ ( حدود 7 ساعت)

5:یه کنسول بازی  (حدود 7 ساعت)

6:جاروبرقی (نیم ساعت)

7:کولر آبی متوسط (حدود 10 ساعت)

8:سیستم صوتی معمولی (6 ساعت)

اینا مصارف هستن که بیشترشون دائم نیست روشن شدنشون

حالا بحث اصلی اینه چه سانورتری بگیرم 

سانورتر 3.2 جوابگو هست یا 6.2 بگیرم از همه مهم تر چه برندی بگیرم (خودم با تحقیق هایی که کردم anern نسبت به قیمتش خوبه)

چه نوع پنلی خوبه که تو هوا ابری هم جوابگو باشه

چون بودجه محدودی هم دارم میخوام باتری ژل کارکرده بردارم (به شرط ضمانت میگیرم)

و کلا چیا لازم داره خورده ریز کسی سر در میاره یا نصاب سراغ دارید

کلا کسی تجربه داشته

لینک به دیدگاه

درود.

هوای ابری رو کاریش نمیتونی بکنی. فقط باید بانک باطری ها رو زیاد کنی. شب ها رو هم باید محاسبه کنید.

سیستم خورشیدی حداقل 48 ولت برای کارایی بالاتر نیاز هست (سمت 12 ولت و 24 ولت نباید برید) .اینورتر ترانسی 5000 وات. شارژ کنترولر MPPT نیاز دارید . اینورتر نزدیک 50 میلیون و کنترولر 20 تومنی میشه.(یا پکیج هایی که هر دو با هم داشته باشه) به صورت کومبو.

باتر یو پی اس 12 ولت  155 یا 200 آمپر جدید صبا نیاز دارید یا مدل های 100 آمپر به تعداد بالاتر.

4 تا 12 ولت 200 آمپر ساعتی میشه  140 میلیون فقط باتری.

10 تا پنل 550 وات هر پنل آخرین قیمتی که داشتم دونه 10 میلیون بودن.

کابل هست. اینم قیمت بالایی داره.

جوشکاری پایه ها پول نصاب و ...

دست آخر یک ژنراتور 20 میلیونی برای بک آپ همه ی موارد بالا در صورتی که چندین روز آفتاب نداشته باشید.

اینا رو میتونید با توجه به نیازتون کمو زیاد کنید.

البته نظر من اینه بیخیال بشید و ژنراتور دیزلی یا گازی بخرید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
16 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

درود.

هوای ابری رو کاریش نمیتونی بکنی. فقط باید بانک باطری ها رو زیاد کنی. شب ها رو هم باید محاسبه کنید.

سیستم خورشیدی حداقل 48 ولت برای کارایی بالاتر نیاز هست (سمت 12 ولت و 24 ولت نباید برید) .اینورتر ترانسی 5000 وات. شارژ کنترولر MPPT نیاز دارید . اینورتر نزدیک 50 میلیون و کنترولر 20 تومنی میشه.(یا پکیج هایی که هر دو با هم داشته باشه) به صورت کومبو.

باتر یو پی اس 12 ولت  155 یا 200 آمپر جدید صبا نیاز دارید یا مدل های 100 آمپر به تعداد بالاتر.

4 تا 12 ولت 200 آمپر ساعتی میشه  140 میلیون فقط باتری.

10 تا پنل 550 وات هر پنل آخرین قیمتی که داشتم دونه 10 میلیون بودن.

کابل هست. اینم قیمت بالایی داره.

جوشکاری پایه ها پول نصاب و ...

دست آخر یک ژنراتور 20 میلیونی برای بک آپ همه ی موارد بالا در صورتی که چندین روز آفتاب نداشته باشید.

اینا رو میتونید با توجه به نیازتون کمو زیاد کنید.

البته نظر من اینه بیخیال بشید و ژنراتور دیزلی یا گازی بخرید.

سلام  

بااجازه  استارتر

ممنون بابت توضیحات عالی

آیا موتوربرق  جوابگو هست  بنزینی  و بهترین مدل  چی هست  ؟

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، ferdosi گفته است:

سلام  

بااجازه  استارتر

ممنون بابت توضیحات عالی

آیا موتوربرق  جوابگو هست  بنزینی  و بهترین مدل  چی هست  ؟

درود.

موتور برق بنزینی کلا با هوا خنک میشن و عملا برای کار های اضطراری ساخته شدن و 7/24 خراب میشن.

ژنراتور های داعم کار با آب خنک میشن و ساختار بسیار بزرگتری دارن. مدل های مینیمال تری هم دارن البته.

اکثرا با سوخت دیزل یا گاز طبیعی کار میکنند. هزینه ی این مدل ها بیشتر تعویض روغن و سوختشون هست.

https://www.famcocorp.com/pcat/67/دیزل-ژنراتور

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

درود.

درود

با اجازه از استارتر محترم ،در مورد کسب درآمد از پنل های خورشیدی هم اطلاعی دارید؟

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، Alireza631 گفته است:

درود

با اجازه از استارتر محترم ،در مورد کسب درآمد از پنل های خورشیدی هم اطلاعی دارید؟

درود. دقیق متوجه نمیشم یعنی بازرگانی فروشش ؟ شبکه پخش و توضیع و خرده فروشی ؟ یا درآمد از راه اندازی کار پیمانکاری نصب؟ یا درآمد بعد از نصب؟

برای درآمد بعد از نصب :

سانورتر و اینورتر های آنگرید هستن که برق رو به شبکه توضیع برمیگردانند و قبض منفی براتون میاد با سازمان برق حساب کنید! که اصلا توصیه نمیشه!

ماین با کارت گرافیک که عملا مرده.

ماین بیت کوین با پنل خورشیدی ارزش نداره.

میمونه AI فارم با کارت گرافی 4090 و 5090 هست که ROI خیلی خوبی نداره.

پنل خورشیدی شهر های کرمان و یزد خوب جواب میگیره به نظرم. چون آفتاب خوبی دارن ابر کمتر آلودگی کمترو...

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

سلام تشکر از کاربر @saeed0c والا اینجور که شما گفتی خیلی داستان شد 

من امروز خرید کردم سانورتر anern 4200 24vو دو تا پنل ۵۶۵ وات تا بقیه ش بخرم

والا طرف این آشنامون همه پنل نصب کردن 

ازشون پرسیدم همه اوکی بودن فقط گفتن تو شب مدیریت باید کنی ولی جوابگو هست 

بعد کنترل شارژر دیگه نیاز نیست خود سانورتر داخلش کنترل شارژر داره

حالا برای آشنامون ۴ تا پنل ۵۶۵ وات ۴ تا باتری ۱۰۰ gel و یه سانورتر anern وات ۴۲۰۰ و ۲۴ ولت گرفتیم حالا قراره اخر این هفته نصبش کنیم نتیجه رو میگم

لینک به دیدگاه

ببینید در طول روز پنل هم باید باتری ها رو شارژ کنه هم باید برق لوازمتون رو تامین کنه. 2 تا 565 وات تازه نامینال! بعیده برسونه. باتری ها زود خراب میشن.

یک سری کتاب هست اگر مطالعه کنید خودتون هم میتونید اصولی نصب کنید ولی این طوری آزمون خطایی ممکنه دستتون رو بگذاره داخل حنا .

باتری ها هم باید نصف ظرفیتشون دشارژ بشن(حتی دیپ سایکل ها) تا عمر بیشتر از 200 چرخه داشته باشن.

همین که کولر گازی ندارید خیلی خوبه ولی پیک مصرف همه ی دستگاه باید محاسبه کنید.

مدیریت کنید یعنی پیش بینی نکنید هر چی شد شد مثل بقیه چیز های ایران!

مواردی که گفتین و تهیه کردین بیشتر برای یک دکه بین راهی یا کاروان هست تا یک خانه.

خوبیش اینه ظرفیت سانورترت بالاست حداقل میتونی در آینده اکسپندش کنی ولی ولتاژ 24 ولت اصلا خوب نیست هر چی ولتاژ بالاتر ضخامت سیم ها رو میتونید کمتر کنید هزینه ها کمتر میشه.

به امید خدا که موفق باشید.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

ببینید در طول روز پنل هم باید باتری ها رو شارژ کنه هم باید برق لوازمتون رو تامین کنه. 2 تا 565 وات تازه نامینال! بعیده برسونه. باتری ها زود خراب میشن.

یک سری کتاب هست اگر مطالعه کنید خودتون هم میتونید اصولی نصب کنید ولی این طوری آزمون خطایی ممکنه دستتون رو بگذاره داخل حنا .

باتری ها هم باید نصف ظرفیتشون دشارژ بشن(حتی دیپ سایکل ها) تا عمر بیشتر از 200 چرخه داشته باشن.

همین که کولر گازی ندارید خیلی خوبه ولی پیک مصرف همه ی دستگاه باید محاسبه کنید.

مدیریت کنید یعنی پیش بینی نکنید هر چی شد شد مثل بقیه چیز های ایران!

مواردی که گفتین و تهیه کردین بیشتر برای یک دکه بین راهی یا کاروان هست تا یک خانه.

خوبیش اینه ظرفیت سانورترت بالاست حداقل میتونی در آینده اکسپندش کنی ولی ولتاژ 24 ولت اصلا خوب نیست هر چی ولتاژ بالاتر ضخامت سیم ها رو میتونید کمتر کنید هزینه ها کمتر میشه.

به امید خدا که موفق باشید.

ممنونم ازت

من اینا رو خریدم چک اینا تازه میخوام که گرون نشه 

برای خودم صحبت کردم سانورتر 6.2 گرفتم 48 ولت 

2 تا پنل هم فعلا

ولی خوب کلا موقع نصب 4 تا پنل 565 وات 

4 تا باتری 100 

با این سانورتر میزنم 

فقط نمیدونم شب اوکیه یا مشکل میخورم ؟

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

ممنونم ازت

من اینا رو خریدم چک اینا تازه میخوام که گرون نشه 

برای خودم صحبت کردم سانورتر 6.2 گرفتم 48 ولت 

2 تا پنل هم فعلا

ولی خوب کلا موقع نصب 4 تا پنل 565 وات 

4 تا باتری 100 

با این سانورتر میزنم 

فقط نمیدونم شب اوکیه یا مشکل میخورم ؟

یک کلمپی بنداز همه دستگاه روشن کن عدد آمپرشو یادداشت کن. 12 ساعت بگو آفتاب نداری. کیلووات ساعتشو در بیار.

فرمولش اینه :

باتری 100 آمپر ساعت روی 24 ولت میشه 2.4 کیلووات ساعت.باتری 200 آمپر ساعت روی 24 ولت میشه 4.8 کیلووات ساعتِ تولید کننده هات (باتری)

توان مصرفی کل x  ساعت مصرف(ساعتی که روشنه) = کیلووات ساعت مصرف کننده هات

مثال :

اگر 1000 وات دستگاه 24 ساعت روشن باشه میشه 24 کیلووات ساعت.

اگر نرخ تبدیل 100 درصد باشه(که نیست) میتونی ظرفیت باتری هاتو با مصرف کننده مقایسه کنی ببینی چند ساعت روشن نگهت میداره.

مثال:

برای مصرف کننده 1000 واتی 24 ساعته روشن باشه 4 تا باتری شما با اون مشخصات چقدر روشن نگه میداره بارتو؟ حدودا میشه 4.5 ساعت. شب (بدون آفتاب) 12 ساعت بود. یعنی جواب نمیده.

برای مثال آخر باتری های شما 400 وات لود رو به صورت داعم روشن تا 12 ساعت شب میتونند زنده نگه دارن.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

یک کلمپی بنداز همه دستگاه روشن کن عدد آمپرشو یادداشت کن. 12 ساعت بگو آفتاب نداری. کیلووات ساعتشو در بیار.

فرمولش اینه :

باتری 100 آمپر ساعت روی 24 ولت میشه 2.4 کیلووات ساعت.باتری 200 آمپر ساعت روی 24 ولت میشه 4.8 کیلووات ساعتِ تولید کننده هات (باتری)

توان مصرفی کل x  ساعت مصرف(ساعتی که روشنه) = کیلووات ساعت مصرف کننده هات

مثال :

اگر 1000 وات دستگاه 24 ساعت روشن باشه میشه 24 کیلووات ساعت.

اگر نرخ تبدیل 100 درصد باشه(که نیست) میتونی ظرفیت باتری هاتو با مصرف کننده مقایسه کنی ببینی چند ساعت روشن نگهت میداره.

مثال:

برای مصرف کننده 1000 واتی 24 ساعته روشن باشه 4 تا باتری شما با اون مشخصات چقدر روشن نگه میداره بارتو؟ حدودا میشه 4.5 ساعت. شب (بدون آفتاب) 12 ساعت بود. یعنی جواب نمیده.

برای مثال آخر باتری های شما 400 وات لود رو به صورت داعم روشن تا 12 ساعت شب میتونند زنده نگه دارن.

پس حدود 16 باتری و 8 تا پنل باید بزاری داستانه اصلا نمیارزه 

به جز پنل خورشیدی چیکار میشه کرد 😥

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

پس حدود 16 باتری و 8 تا پنل باید بزاری داستانه اصلا نمیارزه 

به جز پنل خورشیدی چیکار میشه کرد 😥

با توجه به قیمت زشتِ! پنل خورشیدی و قیمت باتری های چرت سیلد اسیدی و از همه مهم تر عمر باتری های UPS .... درسته خیلی ارزش نداره.

دیزل ژنراتور ارزونترینه چون گازوییل خیلی ارزانه.

گاز طبیعی ارزانه....(در ایران)

دست دوم اینا رو بخرید یا وارد کنید یا کرایه کنید.مدل خانگی هم داره.با توجه به محدودیت های فعلی از واردات باتری لیتیومی گرفته تا توربین بادی مدرن...فعلا ارزونترین راه ژنراتور دیزلی هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...