رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام دوستان AIO من به دلیل رسوب در قسمت پمپ از کار افتاد و مجبور شدم قطعه رو باز کنم و تعمیر کنم این کار را انجام دادم ولی به دلیل اینکه به کولانت مخصوص AIO دسترسی نداشتم مجبور شدم موقت از آب دیونیزه استفاده کنم حالا از دوستانی که در این زمینه تخصص دارند میخواهم منو راهنمایی کنند که :
 آیا میتونم خودم coolant اختصاصی  بسازم ؟
اگر نه از کجا میتونم تهیه کنم ؟ چون من در اینترنت جایی پیدا نکردم!

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، matinm گفته است:

سلام دوستان AIO من به دلیل رسوب در قسمت پمپ از کار افتاد و مجبور شدم قطعه رو باز کنم و تعمیر کنم این کار را انجام دادم ولی به دلیل اینکه به کولانت مخصوص AIO دسترسی نداشتم مجبور شدم موقت از آب دیونیزه استفاده کنم حالا از دوستانی که در این زمینه تخصص دارند میخواهم منو راهنمایی کنند که :
 آیا میتونم خودم coolant اختصاصی  بسازم ؟
اگر نه از کجا میتونم تهیه کنم ؟ چون من در اینترنت جایی پیدا نکردم!

آب واقعا مقطر! بهترین مایعی هست که میتونی استفاده کنی.

قبلش خوب سیکلو تمیز کن. خیلی مهمه.

به نظر من کولانت برای دمای بالای 100 یا زیر 0 درجه بیشتر کاربرد داره تا دمای بین این اعداد.

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

باسلام.

اب به تنهایی حتی تو خالص ترین حالت نمیتونه کاهش دما بده تو شرایط بحرانی چون سیکل گرفتن دمای بالا و رسوندنش به دمای پایین با اب به تنهایی زمان بره، و تو مسیر aio انجام نمیشه به طور کامل و دما بالا میره.

باید یه کانالیزر کاهنده دما مثل الکل خالص بهش اضافه بشه ( البته اب و الکل حل نمیشن مثال گفتم) که بتونه سریعتر دماش رو از دست بده ‌وقتی وارد لوپ میشه.

میتونی از کولانت حرفه ای خودرو هم استفاده کنی 

https://tehrancar119.com/product/ضدیخ-و-ضدجوش-و-کولانت-لوکاس-مدل-super-coolant-حجم-473-م/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

مدل های ارزونتر هم هست که خودشم اب قاطی داره.

این کولانت کاملا غلیظه و حداقل ۵ لیتر اب باید بهش اضافه بشه تا حالت مایع کامل پیدا کنه، میتونی یه مقداریشو بریزی بقیشو اب مقطر خالص بریزی‌.

البته قدیم یادمه خود کولانت واترکولینگ هم گیر میومد. فک کنم پاساژ ایران بری طبقه روی همکف گیرت بیاد. یا طبقه همکف اول پاساژ نور هم احتمالا باشه.

هفته قبل عید بود که رفته بودم خرید ,کولانت داشت برند ekwb هم بود.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چون جنس رادیاتور های AIO آلمینیومه و جنس بلاکشون مسه، این دوتا هم دیگرو میخورن. خورندگی گالوانیک اسمشه میتونید سرچ کنید؛ از کولانت مخصوص این قضیه استفاده کنید. کولانت های اپن لوپ چون این مشکل رو ندارن به شما کمکی نمیکنن.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۱/۱۹ در 01:17، Ali Subi گفته است:

باسلام.

اب به تنهایی حتی تو خالص ترین حالت نمیتونه کاهش دما بده تو شرایط بحرانی چون سیکل گرفتن دمای بالا و رسوندنش به دمای پایین با اب به تنهایی زمان بره، و تو مسیر aio انجام نمیشه به طور کامل و دما بالا میره.

باید یه کانالیزر کاهنده دما مثل الکل خالص بهش اضافه بشه ( البته اب و الکل حل نمیشن مثال گفتم) که بتونه سریعتر دماش رو از دست بده ‌وقتی وارد لوپ میشه.

میتونی از کولانت حرفه ای خودرو هم استفاده کنی 

https://tehrancar119.com/product/ضدیخ-و-ضدجوش-و-کولانت-لوکاس-مدل-super-coolant-حجم-473-م/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

مدل های ارزونتر هم هست که خودشم اب قاطی داره.

این کولانت کاملا غلیظه و حداقل ۵ لیتر اب باید بهش اضافه بشه تا حالت مایع کامل پیدا کنه، میتونی یه مقداریشو بریزی بقیشو اب مقطر خالص بریزی‌.

البته قدیم یادمه خود کولانت واترکولینگ هم گیر میومد. فک کنم پاساژ ایران بری طبقه روی همکف گیرت بیاد. یا طبقه همکف اول پاساژ نور هم احتمالا باشه.

هفته قبل عید بود که رفته بودم خرید ,کولانت داشت برند ekwb هم بود.

ممنون بابت راهنماییت, در مورد استفاده از کولانت خودرو جایی خوندم که از اتیلن گلیکول استفاده میشه که هم سمی است و هم  باعث تشدید خوردگی میشه , من تصمیم گرفتم خودم کولانت درست کنم , طبق تحقیقاتی که کردم به ترکیب ( آب مقطر, پروپیلن گلیکول + ماده زده خوردگی مس و آلمینیوم  + بیوساید ) رسیدم.
 نمیدونم از چه ماده ای استفاده کنم برای  زده خوردگی مس و آلمینیوم که باعث رسوب در طولانی مدت نشه !!

در ۱۴۰۴/۱/۱۹ در 10:54، Devileytion گفته است:

چون جنس رادیاتور های AIO آلمینیومه و جنس بلاکشون مسه، این دوتا هم دیگرو میخورن. خورندگی گالوانیک اسمشه میتونید سرچ کنید؛ از کولانت مخصوص این قضیه استفاده کنید. کولانت های اپن لوپ چون این مشکل رو ندارن به شما کمکی نمیکنن.

ممنون بابت راهنماییت, بله دقیقا من برای حل این مشکل به این ۲ ماده رسیدم ( بنزوتریازول برای جلوگیری از خوردگی  مس + سدیم مولیبدات زد خوردگی آلومینیوم ) , ولی چون رشته من شیمی نیست و مطمئن نیستم دارم تحقیق میکنم که ترکیب زد خوردگی بهتر از این میتونم پیدا کنم !!

لینک به دیدگاه

اوه.

چقدر بحث تخصصی و بدور از دانش منیه.

تشکر از دوستی که گفتن بحث خورندگی رو که خدای نکرده مشکلات بعدی پیش نیان.

بنظرم برو یسر پاساژ ایران یا نور پیدا کن مغازه که تخصصی لوازم های اند کار میکنه.

ازش کولانت کلوزلوپ بگیر خودتو به دردسر ننداز‌.

به هر دلیلی کوچکترین نشتی بده این مجموعه ضررش خیلی کمرشکن خاهد بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...