رفتن به مطلب

خرید قطعات کامپیوتر جدید - قیمت دلار

Recommended Posts

درود دوستان 

بنده قصد دارم سیستم جدید ببندم . راستش با این وضعیت قیمت دلار و وسایل که بالا پایین میشه دو دل شدم . به نظرتون منتظر بمونم تا شنبه و بعدش یا همین الان بخرم که بعدا همین هم گیرم نمیاد ؟ 

لینک به دیدگاه

یه یکی دو هفته دیگه صبر کنید ببینید اوضاع خوب پیش می‌ره برا مذاکره یا نه اگه ترامپ خشم اژدها گرفتش و گفت مذاکره رو قبول ندارم آنوقت فورا بخرید😄

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

یه یکی دو هفته دیگه صبر کنید ببینید اوضاع خوب پیش می‌ره برا مذاکره یا نه اگه ترامپ خشم اژدها گرفتش و گفت مذاکره رو قبول ندارم آنوقت فورا بخرید😄

دیگه وحشتناک شده وضعیت با هر اتفاق کوچک و بزرگی نوسان سنگین پیدا میکنه 😂 دیگه چکار میشه کرد صبر میکنیم 

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.

اینکه ارزش پولی ما به مو بنده واقعا بده.
پیشنهادی نمیکنم حقیقتا چون میترسم باعث ضرر و زیان بشه.❤

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.

یه جایی خوندم که اگه شما الان بری درهم بخری, بعد درجا همونجا تو صرافی بخوای درهم هارو به دلار تبدیل کنی دلار برات میوفته 95 تومن نه 86 تومن.(بقیه ارز ها افتی رو تجربه نکردن تقریبا)
بنظرم برای جو سازی مذاکره قیمت رو کاهش دادن.

درست و غلطش با خودتون.❤

بله این مورد هم بعید نیست ...

لینک به دیدگاه

اتفاقا موقع خوبی هست برای خرید ولی به 2 مورد بستگی داره ؛1 -تهیه قطعات از ایران تقریبا صرف نداره چون عوامل توزیع سخت افزار درایران  قیمت رو پایین نیوردن پس باید از خارج سفارش بدید که عموما ارزش تهیه از چین وجود داره  اما به شرایطی 2- بودجه شما مطرح هست اگر زیر 120-130 میلیون هست که موضوع اول کنسله وباید خرد -خرد دید از بازار داخل کجا ها قیمت رو کاهش دادند که بتونید  تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

اتفاقا موقع خوبی هست برای خرید ولی به 2 مورد بستگی داره ؛1 -تهیه قطعات از ایران تقریبا صرف نداره چون عوامل توزیع سخت افزار درایران  قیمت رو پایین نیوردن پس باید از خارج سفارش بدید که عموما ارزش تهیه از چین وجود داره  اما به شرایطی 2- بودجه شما مطرح هست اگر زیر 120-130 میلیون هست که موضوع اول کنسله وباید خرد -خرد دید از بازار داخل کجا ها قیمت رو کاهش دادند که بتونید  تهیه کنید.

بله متاسفانه تا اون حد بودجه ندارم که ارزش داشته باشه از خارج از کشور سفارش بدم . 

یعنی به نظرتون حتی با کمتر شدن قیمت دلار امکان ریزش قیمت قطعات سخت افزاری وجود نداره ؟ 

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، MehranPlt گفته است:

بله متاسفانه تا اون حد بودجه ندارم که ارزش داشته باشه از خارج از کشور سفارش بدم . 

یعنی به نظرتون حتی با کمتر شدن قیمت دلار امکان ریزش قیمت قطعات سخت افزاری وجود نداره ؟ 

به دلایلی بنظرم قیمت دلار در همین حدود فعلی فعلا خواهد چرخید .

هیچی تو بازار تغییر نکرده تا به الان منی که در گیر خونه ساختن هستم از هفته پیش تاالان گرون تر مصالح خرید کردم که ارزونتر نبوده،بقیه موارد هم همینطور هست.

حالا بودجه دقیقتون رو بفرمایید،ببینیم با شرایط شما چه خرد جمعی میشه پیشه گرفت.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

به دلایلی بنظرم قیمت دلار در همین حدود فعلی فعلا خواهد چرخید .

هیچی تو بازار تغییر نکرده تا به الان منی که در گیر خونه ساختن هستم از هفته پیش تاالان گرون تر مصالح خرید کردم که ارزونتر نبوده،بقیه موارد هم همینطور هست.

حالا بودجه دقیقتون رو بفرمایید،ببینیم با شرایط شما چه خرد جمعی میشه پیشه گرفت.

دقیق که نمیتونم بگم راستش . ولی فکر کنم تا 60 بتونم برسونمش

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، MehranPlt گفته است:

دقیق که نمیتونم بگم راستش . ولی فکر کنم تا 60 بتونم برسونمش

با این بودجه پیشنهادم این هست اگر هدف اصلی بازی کردن هست ،مستقیم برید یه ps5 تهیه کنید و خلاص ولی اگر واقعا میخواید با سیستم "کار"کنید ،بگید دقیقا برای چه کاری میخواید و با قطعات استوک مشکل دارید یا خیر.

لینک به دیدگاه

خرید کن برادر تو ایران چیزی به نام ارزونی نداریم

فک نکن وقتی ۵میلیون یچی گرون میشه باز ۵میلیون ارزون بشه خیر

نهایت نهایت ۵۰۰هزار کم بشه اونم که به ریسکش نمیرزه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

با این بودجه پیشنهادم این هست اگر هدف اصلی بازی کردن هست ،مستقیم برید یه ps5 تهیه کنید و خلاص ولی اگر واقعا میخواید با سیستم "کار"کنید ،بگید دقیقا برای چه کاری میخواید و با قطعات استوک مشکل دارید یا خیر.

برای بازی کردن میخوام . برای کار لپ تاپ هست . به نظرم خرید ps5 هم گزینه منطقی باشه مشکل فقط قیمت سرسام آور گیم ها هست

38 دقیقه قبل، Ho3iN_ گفته است:

خرید کن برادر تو ایران چیزی به نام ارزونی نداریم

فک نکن وقتی ۵میلیون یچی گرون میشه باز ۵میلیون ارزون بشه خیر

نهایت نهایت ۵۰۰هزار کم بشه اونم که به ریسکش نمیرزه

طبق تجربه یعنی قیمت ها کم نمیشه دیگه ؟ 

لینک به دیدگاه

تا بخواد قیمتا تو ایران بیاد پایین قیمت تو دنیا افزایش پیدا می‌کنه بخاطر جنگ تجاری چین و آمریکا ،همین الآنم داره تحمیل میشه ،2 روز دیگه ps5 هم نمی‌تونی تهیه کنی.

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

تا بخواد قیمتا تو ایران بیاد پایین قیمت تو دنیا افزایش پیدا می‌کنه بخاطر جنگ تجاری چین و آمریکا ،همین الآنم داره تحمیل میشه ،2 روز دیگه ps5 هم نمی‌تونی تهیه کنی.

آقا ممنون بابت راهنمایی و زمانی که گذاشتی . همون ps5 به نظرم گزینه بهتری باشه برای بازی ساخته شده دیگه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MehranPlt گفته است:

مشکل فقط قیمت سرسام آور گیم ها هست

منم همین ترسو داشتم ولی دوستان توضیح دادن که میتونی ببری جای معتبر برات کل حافظه رو پر از گیم آفلاین کنن کلا 1تا2 تومن میگیرن. فقط اصلا نباید به نت وصل شی.

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

منم همین ترسو داشتم ولی دوستان توضیح دادن که میتونی ببری جای معتبر برات کل حافظه رو پر از گیم آفلاین کنن کلا 1تا2 تومن میگیرن. فقط اصلا نباید به نت وصل شی.

آره فکر میکنم کپی خور میگن بهش ولی بدیش همینه دیگه نمیشه به اینترنت وصلش کرد یا بازی های مولتی پلیر انجام داد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  همین الانم  دلار  بشدت دستوری با زور پایین نگه داشتن 

ولی  خیلی  از اجناس باهمون دلار  105  فروخته میشه   کمتر هم نمیدن  و نخواهند داد !

دراین چندین ساله بسیار  فریب خوردیم و درس عبرت نگرفتیم !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
18 دقیقه قبل، ferdosi گفته است:

سلام  همین الانم  دلار  بشدت دستوری با زور پایین نگه داشتن 

ولی  خیلی  از اجناس باهمون دلار  105  فروخته میشه   کمتر هم نمیدن  و نخواهند داد !

دراین چندین ساله بسیار  فریب خوردیم و درس عبرت نگرفتیم !

دستوری نیست 

بخاطر فشار فروش هست 

خیلیا ریختن تو بازار دارن دلارهاشون رو میفروشن 

همین باعث شده قیمت دلار بیاد پایین 

ولی قیمت درهم 

ارزی که واقعا باهاش قطعات از امارات وارد میشه زیاد پایین نیومده 

برای همین ما تو بازار کاهش قیمت انچنانیی نداشتیم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
27 دقیقه قبل، WINNER گفته است:

دستوری نیست 

بخاطر فشار فروش هست 

خیلیا ریختن تو بازار دارن دلارهاشون رو میفروشن 

همین باعث شده قیمت دلار بیاد پایین 

ولی قیمت درهم 

ارزی که واقعا باهاش قطعات از امارات وارد میشه زیاد پایین نیومده 

برای همین ما تو بازار کاهش قیمت انچنانیی نداشتیم 

به هرحال  مردمی که باز فریب خوردن   .بازم میخورن و بازم  ...!!!!!!

لینک به دیدگاه

متاسفانه تجربه ثابت کرده یه سری چیزا هیچ وقت درست نمیشن تا وقتی یه سری چیزا هستن!!

ایکاش میشد امید داشت به درست شدن اوضاع اما امید ساده لوحانه ای هست

شخصا اگه پول داشتم همین الان خرید میکردم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۱/۲۶ در 17:15، MehranPlt گفته است:

طبق تجربه یعنی قیمت ها کم نمیشه دیگه ؟ 

من خودم فروشندم دارم میگم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...