رفتن به مطلب

راهنمایی برای ارتقای سیستم

PERSIAN GRIFFIN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

۱ ساعت قبل، MRO گفته است:

درود ... خام 35 میلیون دارم ... اونا رو بعدا میفروشم میذارم جیبم :)
نمیصرفه به خاطر 4 تا گیم این همه خرج کنم

اختلاف قدرتش با 7500f میارزه به 7-8 تومن اختلاف قیمت؟

اونا که هیچ ولی کولر سی پی یو هم باید بخرم با همین بودجه :(

ای بابا.😂🙌

بین 18-21 درصد اختلاف دارن.
همه چی به بودجه مربوطه. آدم یه میلیارد پول داشته باشه برا خرید سیستم اون موقع 5090 هم میارزه که بخره.

تلاش تون رو بکنین اگه نشد هم خیلی سخت نگیرین حالا حالا ها برای am5 سیپیو میاد بعدا ارتقا میدین.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

همه چی به بودجه مربوطه. آدم یه میلیارد پول داشته باشه برا خرید سیستم اون موقع 5090 هم میارزه که بخره.

پولم داشته باشم با توجه به حواشی سری 50 ، سراغشون نمیرم😂

۱ ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

تلاش تون رو بکنین اگه نشد هم خیلی سخت نگیرین حالا حالا ها برای am5 سیپیو میاد بعدا ارتقا میدین.

فعلا سیستممو بذارم برای فروش ... ببینم چی پیش میاد ولی سعی میکنم یه چیزی بگیرم که تا چند سال سراغ ارتقا نرم دیگه

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MRO گفته است:

متاسفانه سی پی یو am4 پیدا نمیشه

3070 ... حالا لازم نیست حتما گلوگاه صفر بشه ... همینکه 60 فریم بگیرم کافیه ... مثلا با ryzen 3600 توی استاکر 2 به شهرها که میرسم بعضی مواقع fps میاد روی 30 و 40 و جی پی یو یوزج میاد پایین

اره واقعا سخته ... هرکانفیگی میچینم یه مشکلی داره ... به همین خاطر خواستم با همفکری بقیه قطعات رو بخرم

الان یادم اومد کولر سی پی یوم (deepcool neptwin v2) هم سوکت های جدید رو پشتیبانی نمیکنه :(
تا 35 تومن هم میتونم بیام ولی بیشتر نه

استاتر 2، لگ آو چرنوبیل 😂

من صرفا واسه تست سی پی یو دانلودش کردم و 5700x3d حدود 50 تا 60 فریم توی اون شهر اولیه بهم میداد، داخل طبیعت هم حدودا 70 80 (تنظیمات همه پایینترین حد)

من باشم یه سی پی یو مثل 5700x پیدا میکنم، کار رو راه میندازه بدون هزینه گزاف (مدل معمولیش) با بقیه پول هم یه مانیتور خوب 1440p میگیرم.(تاثیر مانیتور در لذت بردن از گیم بیشتر از 10 تا فریم بیشتره) البته خرید پلتفرم جدید مزیت های خودش رو داره مثل آینده نگری و ...

یه چکی کردم5700x حدود 40 تا 50 فریم توی اون شهر اولیه میده و حدودای 60 جاهای دیگه.

در مورد am5 هم قیمتارو چک نکردم ولی اگه تفاوت قیمت بین 9600x و 7500f حدود 7 8 میلیونه به نظرم 7500f گزینه بهتریه، سری جدید اونقدرها بهتر نیست که ارزش این همه اختلاف قیمت رو داشته باشه. مخصوصا شما گرافیک خیلی قوی ای هم ندارین که کار به باتلنک برسه. 

تو استاکر هم باهاش همون حدود 5700x3d اف پی اس میگیرین.

6 دقیقه قبل، MRO گفته است:

فعلا سیستممو بذارم برای فروش ... ببینم چی پیش میاد ولی سعی میکنم یه چیزی بگیرم که تا چند سال سراغ ارتقا نرم دیگه

اول سیستم رو بخر بعد بفروش، یا حداقل همزمان اینکارو انجام بده.

شانسه دیگه یهو فردای روزی که سیستمت رو فروختی دلار دوباره رفت بالای 100 تومن و بعد دیگه نتونستی سیستم جدید بگیری.

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، Cantaver گفته است:

واسه تست سی پی یو

170 گیگ واسه تست سی پی یو زیاده خداییش ... پلی بده درسته باگ خیلی زیاد داره و بهینه سازیش هم افتضاحه ولی داستان و گیم پلی خوبی داره

1262173837_S.T.A.L.K.E.R.2_HeartofChornobyl4_6_20251_19_56PM.thumb.png.73b74d9748e083cd21c52ee14722ea37.png

مخصوصا شما گرافیک خیلی قوی ای هم ندارین که کار به باتلنک برسه. 

داداش 3070 رو ننداز دور😂

اول سیستم رو بخر بعد بفروش، یا حداقل همزمان اینکارو انجام بده.

شانسه دیگه یهو فردای روزی که سیستمت رو فروختی دلار دوباره رفت بالای 100 تومن و بعد دیگه نتونستی سیستم جدید بگیری.

دارم تاپیک فروش رو میزنم ... شنبه هم میرم همه چی رو میگیرم تموم شه بره

ویرایش شده توسط MRO
لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، MRO گفته است:

170 گیگ واسه تست سی پی یو زیاده خداییش ... پلی بده درسته باگ خیلی زیاد داره و بهینه سازیش هم افتضاحه ولی داستان و گیم پلی خوبی داره

1262173837_S.T.A.L.K.E.R.2_HeartofChornobyl4_6_20251_19_56PM.thumb.png.73b74d9748e083cd21c52ee14722ea37.png

داداش 3070 رو ننداز دور😂

دارم تاپیک فروش رو میزنم ... شنبه هم میرم همه چی رو میگیرم تموم شه بره

والا یه بسته گرفته بودم 6000 گیگ دنبال این بودم مصرفش کنم :D 

گرافیکم ضعیفه وگرنه بازیش میکردم.

3070 هم گرافیک خوبیه ولی اونقدر قوی نیست که سی پی یو های نسل جدید رو باتلنک کنه.

لینک به دیدگاه

دوستان متاسفانه به علت خرید مادربرد و سی پی یو و کولر سی پی یو به کسری بودجه خوردم ...

خیلی دوست داشتم lian li 216 رو بخرم ولی در حال حاضر نهایت نهایتش ۴ میلیون میتونم خرج کیس کنم

نظرتون راجع به کیس های لاجیکی چیه؟

ویرایش شده توسط MRO
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...