رفتن به مطلب

فیریز شدن کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه سیستم تازه بستم و یه مشکل پیش اومده واسم ، هرازگاهی داخل گیم‌ فیریز میشه ، بعضا یکی دو بار هم داخل محیط ویندوز این اتفاق افتاده و باید دکمه پاور رو بگیرم تا ریست بشه و یه صدایی هم از اسپیکر میاد صدای : Zzzz پیش همون که سیستم رو بسته بردم نتونست مشکلش رو حل کنه

مشخصات سیستم

Core i3 14100f

H610 m e Msi DDR5

ram a data D5 16g

cooler gammax 200

Rx590 Gme 2fan

Power 450 green

دوستان و اینکه کارت گرافیک دیگه و یه پاور دیگه انداختیم مشکل حل نشد

داخل بازی هم کارت بیشتر از ۷۵ درجه نمیره و بعضا داخل ۷۵ درجه فیریز میشه ، بعضی وقتا هم داخل یه گیم معمولی که دما روی ۶۰ هست فیریز میشه ، بنظرتون چیکار کنم کلافه شدم

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، sobhanfr گفته است:

سلام دوستان من یه سیستم تازه بستم و یه مشکل پیش اومده واسم ، هرازگاهی داخل گیم‌ فیریز میشه ، بعضا یکی دو بار هم داخل محیط ویندوز این اتفاق افتاده و باید دکمه پاور رو بگیرم تا ریست بشه و یه صدایی هم از اسپیکر میاد صدای : Zzzz پیش همون که سیستم رو بسته بردم نتونست مشکلش رو حل کنه

مشخصات سیستم

Core i3 14100f

H610 m e Msi DDR5

ram a data D5 16g

cooler gammax 200

Rx590 Gme 2fan

Power 450 green

داخل بازی هم کارت بیشتر از ۷۵ درجه نمیره و بعضا داخل ۷۵ درجه فیریز میشه ، بعضی وقتا هم داخل یه گیم معمولی که دما روی ۶۰ هست فیریز میشه ، بنظرتون چیکار کنم کلافه شدم

بنظرم یه بار دیگه اسمبل کن و ویندوز جدید بریز.بغیر از این از رم هم یه تست بگیر.هرچند پاورت هم برای این سیستم زیاد جالب نیست

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

مشکل فریز بیشتر به پردازنده بر میگرده با یه پردازنده دیگه تست کن.

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، sobhanfr گفته است:

مشخصات سیستم

Core i3 14100f

H610 m e Msi DDR5

ram a data D5 16g

cooler gammax 200

Rx590 Gme 2fan

Power 450 green

کارت RX 590 حداقل یه پاور 600 واتی لازم داره.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۲/۱ در 19:34، Grayli گفته است:

بنظرم یه بار دیگه اسمبل کن و ویندوز جدید بریز.بغیر از این از رم هم یه تست بگیر.هرچند پاورت هم برای این سیستم زیاد جالب نیست

یکبار دیگه دادم کسی اسمبل کرد مشکل دو روز حل شد ، سی پی یو رو برداشت دوباره گذاشت بعد دو روز باز فیریز شد داخل گیم. با پاور گلد هم تست کردم فرقی نکرد اوضاع

در ۱۴۰۴/۲/۱ در 21:33، masooyan گفته است:

مشکل فریز بیشتر به پردازنده بر میگرده با یه پردازنده دیگه تست کن.

یعنی شما میگید پردازنده خرابه؟ نو خریدم ، البته یبار برداشتم دوباره زدم جا مشکل دو روز حل شد باز امروز فیریز شد ، فکر میکردم درست شده ، هرجا هم میبرم نمیتونن تشخیص بدن مشکل رو

لینک به دیدگاه

مشکل این طوری که شما فرمودید مال کارت گرافیک هست.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، blooder گفته است:

مشکل این طوری که شما فرمودید مال کارت گرافیک هست.

درسته ، مشکل از کارت گرافیک بود که با بایوس مادربرد همخانی نداشت و فیریز میشد ، کارت اینویدیا انداختم مشکل حل شده هست.

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، sobhanfr گفته است:

یکبار دیگه دادم کسی اسمبل کرد مشکل دو روز حل شد ، سی پی یو رو برداشت دوباره گذاشت بعد دو روز باز فیریز شد داخل گیم. با پاور گلد هم تست کردم فرقی نکرد اوضاع

یعنی شما میگید پردازنده خرابه؟ نو خریدم ، البته یبار برداشتم دوباره زدم جا مشکل دو روز حل شد باز امروز فیریز شد ، فکر میکردم درست شده ، هرجا هم میبرم نمیتونن تشخیص بدن مشکل رو

تست cinebench از پردازنده بگیر ببین پاس میکنه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل شما از پاور هست، من خودم قدیما همچین مشکلی داشتم و میدونم دقیقا منظورتون چیه

اینکه کارت انویدیا انداختین و مشکلی نداره حتما کارت کم‌مصرف‌تری هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...