رفتن به مطلب
  • 0

معرفی گوشی در بازه‌های 10 تا 13 و 6 تا 10 میلیون تومان

smhk
 اشتراک گذاری

سوال

سلام می‌خواستم لطفا دوتا گوشی تو بازه‌های تا 13 و 6 تا 10 میلیون تومان معرفی کنید که تجربه‌ی روانی رو ارائه بدن. افراد مورد نظر اهل بازی نیستن در حد همین تلگرام و وب گردی اینجور چیزا نیاز دارند بدون دردسر و گیرکردن

این‌ مدل‌ها را دیدم. ممنون می‌شم روی اینا یا مدل‌های دیگه نظر بدید. روی برند خاصی هم تعصب ندارم

A05s,A06

A16,A165g,A15,HonorX7C, xiaomi note 14

ویرایش شده توسط smhk
لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 1
3 ساعت قبل، smhk گفته است:

سلام می‌خواستم لطفا دوتا گوشی تو بازه‌های تا 13 و 6 تا 10 میلیون تومان معرفی کنید که تجربه‌ی روانی رو ارائه بدن. افراد مورد نظر اهل بازی نیستن در حد همین تلگرام و وب گردی اینجور چیزا نیاز دارند بدون دردسر و گیرکردن

این‌ مدل‌ها را دیدم. ممنون می‌شم روی اینا یا مدل‌های دیگه نظر بدید. روی برند خاصی هم تعصب ندارم

A05s,A06

درود اگر روی برند خاصی تعصب ندارید قطعاً Redmi note 14 بیشترین قابلیت سخت افزاری رو در بازه قیمتی 13 میلیون میده جدیدا سیاست آپدیت نرم افزاری شیاومی با هایپر او اس هم بهتر شده و ساپورت گوشی های پایین رده این شرکت هم بهتر شده 4 اپدیت اندروید و 6 سال آپدیت امنیتی برای این مدل 4g که در بازار ایران هست در نظر گرفته شده

لینک به دیدگاه

• 0
37 دقیقه قبل، smhk گفته است:

A05s,A06

درود و عرض ادب.
من یه A05s برای خانواده خریدم 3-4 ماه پیش.(64/4)
گوشی با اداپتور 25 وات اصلی سامسونگ سرعت شارژ قابل قبولی داره.
صفحه 90 هرتز و رابط کاری one ui کاملا روی این گوشی روون اجرا میشه.(رابط کاربری سامسونگ انقدر ساده و خوش ساخت هست که حتی نسل های پیش هم میتونن بدون مشکل ازش استفاده کنن)
باطری گوشی شارژدهی واقعا خوبی داره برا استفاده روزمره.
توی این رنج قیمتی دوربین قابل قبولی داره.
استحکامش هم خوبه و فریمش آلمینیومی هست.
توی همین 3-4 ماه هم چندین بار آپدیت امنیتی براش اومده انگار.

فقط یه مشکل داره بزرگ داره.
فیلم برداری دوربین اصلی این گوشی بی نهایت افتضاحه.
مخصوصا توی نور متوسط رو به پایین, هیچی تقریبا پیدا نیست. 
یه بار مجبور شدم باهاش از صفحه پروژکتور 60 هرتز فیلم برداری کنم, اونجا پرش تصویر رو دیدم و متوجه شدم که 60 فریم فیلم برداری نمیکنه حتی...

اگه قرار نیست فیلم برداری کنین واقعا در رنج قیمتی خودش بی رقیبه.
کلا گوشی های سامسونگ عمر بالاتری دارن, مخصوصا نسبت به شیائومی.
توی این رنج قیمتی تنها سامسونگ رو پیشنهاد میدم.(البته اینا پیشنهاد منه و تصمیم اصلی با خودتونه)

لینک به دیدگاه

• 0
38 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

درود اگر روی برند خاصی تعصب ندارید قطعاً Redmi note 14 بیشترین قابلیت سخت افزاری رو در بازه قیمتی 13 میلیون میده جدیدا سیاست آپدیت نرم افزاری شیاومی با هایپر او اس هم بهتر شده و ساپورت گوشی های پایین رده این شرکت هم بهتر شده 4 اپدیت اندروید و 6 سال آپدیت امنیتی برای این مدل 4g که در بازار ایران هست در نظر گرفته شده

ردمی نوت 14 همون تراشه a16 - a15 رو داره و اون پسوند الترا هم فقط 1 - 2 درصد اختلاف رو نهایت ایجاد میکنه.(همون چیپ g99 ساده اس که اورکلاک کارخونه ای ریزی توش انجام شده)
و a16 هم به جای 4 تا اپدیت اندروید ردمی 14, 6 تا آپدیت میگیره که 2 تا اندروید بیشتره.
و در مجموع خریدش از "نظر من" میتونه منطقی به نظر نرسه.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• 0
3 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

ردمی نوت 14 همون تراشه a16 - a15 رو داره و اون پسوند الترا هم فقط 1 - 2 درصد اختلاف رو نهایت ایجاد میکنه.(همون چیپ g99 ساده اس که اورکلاک کارخونه ای ریزی توش انجام شده)
و a16 هم به جای 4 تا اپدیت اندروید ردمی 14, 6 تا آپدیت میگیره که 2 تا اندروید بیشتره.
و در مجموع خریدش از "نظر من" میتونه منطقی به نظر نرسه.

فقط بحث چیپست نیست اون حافظه 256 گیگابایتی و رم 8 گیگابایتی اون شارژر داخل جعبه 33 واتی اون پنل AMOLED که 120 هرتزی هست اون دوربین پشتی 108 مگاپیکسلی که سایز سنسورش هم نسبتاً بزرگ هست برای این قیمت 

لینک به دیدگاه

• 0
3 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

فقط بحث چیپست نیست اون حافظه 256 گیگابایتی و رم 8 گیگابایتی اون شارژر داخل جعبه 33 واتی اون پنل AMOLED که 120 هرتزی هست اون دوربین پشتی 108 مگاپیکسلی که سایز سنسورش هم نسبتاً بزرگ هست برای این قیمت 

a16 هم با همین قیمت کانفیگ 256/8 داره ربطی نداره خب.
a55 لنز 50 مگاپیکسل داره و ردمی نوت 14 هم لنز 108, ولی کدوم بهتره بنظرتون؟

سهامدار سامسونگ نیستم. رم 6 هم برای g99 زیادیه چه برسه به 8 گیگ.
در کل خرید گوشی اونم توی این دوره, سلیقه ای هم هست.
امیدوارم چیزی بخرین که به دلتون بشینه.❤🙌

لینک به دیدگاه

• 0
1 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

a16 هم با همین قیمت کانفیگ 256/8 داره ربطی نداره خب.
a55 لنز 50 مگاپیکسل داره و ردمی نوت 14 هم لنز 108, ولی کدوم بهتره بنظرتون؟

امیدوارم چیزی بخرین که به دلتون بشینه.❤🙌

خیر اشتباه می کنید با قیمت 13 میلیون هیچ جای ایران مدل 8 و 256 سامسونگ رو نمیدن هزینه شارژر 25 وات رو هم جدا اضافه کنید رم 8 دیگه الان کف چیزی هست که باید باشه در اندرویدهای آینده اگر مصرف رم زیاد شد چه تضمینی هست گوشی سامسونگ روان باشه در رابط کاربری اینم خرید چند روز قبل من برای برادر زاده های مدرسه ایم بازم تاکید می کنم با اختلاف برتر هست در این قیمت 

Screenshot_2025-04-22-19-30-57-369_com.digikala.jpg

لینک به دیدگاه

• 0

سلام.

اگر این سوال رو ۲ سال پیش میپرسیدید میگفتم شیاومی بگیرید.

اما چند وقتیه شیاومی گوشی هاش مثل قبل نیست‌. خیلی زود روون بودن و smooth touch رو از دست میدن. خیلی زود باتریشون پیر و فرتوت میشه. البته اینا مربوط به گوشی های ردمی و پوکو هست و تولیدات خود mi هنوزم قابل تحسینن ولی تو بازه قیمتیه ما ایرانیا جا نمیگیرن.

از قدیم با سامسونگ مشکل شخصی داشتم.

اما تو گزینه هاتون برند honor هست که گوشی فعلی من از همین برنده.

میتونم بگم جزو بهترین گوشی هایی هست ک داشتم از نظر روون بودن و پیوستگی تصویر کاملا حس گوشی خیلی گرونتر رو میده.

تو بحث دوربین میشه گفت خداروشکر همین که هست و سایش بالاسرمونه. شیاومی دوربین بهتری داره تو قیمت برابر نسبت به آنر.

اما تو بحث قدرت پردازش و گرافیک و صفحه نمایش و عمر باتری کاملا رقیب قدری هست برای بقیه و من خیلی ازش راضیم.

یه چیز دیگم بگم ردمی یه کار ایرانی طوری کرده، میاد گوشی رو اول خیلی با کیفیت و روون و خوب ارایه میده، اما دیری نمیگذره که روند پیری زودرسش شرو میشه. این قضیه از نوت ۱۱ شرو شده و الان شدیدتر شده.

بنده برای عزیزانم به سفارش خودشون از نوت ۱۱ رو خریدم تا ۱۴ و این جملاتی میگم نتیجه همنشینی با ۴ نسل ردمی نوت هست.

موفق باشیم.

لینک به دیدگاه

• 0
8 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

سلام.

اگر این سوال رو ۲ سال پیش میپرسیدید میگفتم شیاومی بگیرید.

یه چیز دیگم بگم ردمی یه کار ایرانی طوری کرده، میاد گوشی رو اول خیلی با کیفیت و روون و خوب ارایه میده، اما دیری نمیگذره که روند پیری زودرسش شرو میشه. این قضیه از نوت ۱۱ شرو شده و الان شدیدتر شده.

بنده برای عزیزانم به سفارش خودشون از نوت ۱۱ رو خریدم تا ۱۴ و این جملاتی میگم نتیجه همنشینی با ۴ نسل ردمی نوت هست.

موفق باشیم.

اگه بحث پایداری و طول عمر باشه واقعا شیائومی نمیتونه توی 5 تای اول هم قرار بگیره.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• 0
21 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

اگه

گوشی های شیاومی ینی mi گوشی های عالی هستن که جزو پرچمدارها حساب میشن.

گوشی های پایین رده و اقتصادیش که با برند redmi و پوکو تولید میشن جدیدا افت کیفیت پیدا کردن. و حقیقت اینه که جزو ارزونترین اسمارت فون ها هستن.

تو بحث عمر باتری و زندگی واقعی ما هزارتا پارامتر دخیلن که یه سریاش خنده دارن. مثلا گوشی آنر من تو محل کار حدود ۹ ساعت دستمه همه کاریم باهاش میکنم نهایتا ۴۰ درصد شارژ از دست میده. همین گوشی میام خونه نصف اون مقدار هم استفاده نمیکنم ولی ۵۰ درصد از دست میده.

برام سوال بود که چرا این اتفاق میفته. یه عالمه سرچ زدم فهمیدم انتنی که گوشی بهش وصل میشه اگر استیبل نباشه، به هر دلیلی نوسان داشته باشه باتری گوشی سریعتر تموم میشه. ینی شما نزدیک دکل باشی عمر باتریت بیشتر میشه. به همین خنده داری.

ولی قطعا تو بحث عمر باتری شرایط افرادی که خارج از ایران زندگی میکنن و با حقوق یه ماهشون میتونن ۳ تا گوشی ارزون بخرن و بعد از یک سال عوض میکنن با مایی که بیشتر از یه ماه حقوقمونو باید بدیم و توقع داریم ۳ ۴ سال گوشی عمر کنه خیلی فرق میکنه.

باتری اورجینال دوربین من بعد از ۱۰ سال از ۴۰۰ شات اولیه رسیده به ۱۰۰ شات. تو فروم عکاسی نوشتم باتری اورجینال نیکن اینجوری شده، همشون نوشتن مگه هنوز اون باتری رو داری!!! نمیدونن باتری اورجینال نه، های کپیش الان ۲ میلیون قیمتشه من کل دوربینو ۲ میلیون خریده بودم.

اینجا ما داریم تو لیگ دیگه ای زندگی میکنیم.

لینک به دیدگاه

• 0
59 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

گوشی های شیاومی ینی mi گوشی های عالی هستن که جزو پرچمدارها حساب میشن.

ولی قطعا تو بحث عمر باتری شرایط افرادی که خارج از ایران زندگی میکنن و با حقوق یه ماهشون میتونن ۳ تا گوشی ارزون بخرن و بعد از یک سال عوض میکنن با مایی که بیشتر از یه ماه حقوقمونو باید بدیم و توقع داریم ۳ ۴ سال گوشی عمر کنه خیلی فرق میکنه.

باتری اورجینال دوربین من بعد از ۱۰ سال از ۴۰۰ شات اولیه رسیده به ۱۰۰ شات. تو فروم عکاسی نوشتم باتری اورجینال نیکن اینجوری شده، همشون نوشتن مگه هنوز اون باتری رو داری!!! نمیدونن باتری اورجینال نه، های کپیش الان ۲ میلیون قیمتشه من کل دوربینو ۲ میلیون خریده بودم.

اینجا ما داریم تو لیگ دیگه ای زندگی میکنیم.

وقتی آیفون XS یا فکر کنم 11 اومده بود من با اولین حقوقام تونستم یه 6s دست دو بخرم.
هنوزم دارمش و بدون اینکه باتری رو عوض کنم سلامتش 93 درصده.😁

من الان همون گوشی که 10 سال پیش اومده میتونم به 3 برابر قیمتی که 5-6 سال پیش خریدم بفروشم.😂
خارجی ها واقعا اینجور چیزا براشون قفله.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• 0
18 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

دوست عزیز با پردازنده های رده پایین داغون این گوشیها به هیچ وجه رو اپدیتهای بلند مدت حساب نکنید همین اندروید فعلی و اپ ها که روز به روز به قابلیتاشون اضافه و سنگین میشن بسختی بالا میان چه برسه به اینکه 6تا اندروید بعدی با اپدیت هم روش نصب کنی!😂

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

• 0

درود ... تا 13 میلیون برید سراغ a16
a15 هم خوبه اگر از جک 3.5 میلیمتری استفاده می کنید
در بازه ی 6 تا 10 میلیون هم a05s بهترین انتخابه
سراغ شیائومی هم ترجیحا نرید چون ممکنه به باگ های عجیب و غریب بربخورید
من پارسال یه مدت poco x6 به عنوان گوشی دوم دستم بود ... یه باگ عجیب داشت توی تلگرام وقتی ویس یا آهنگ پلی میکردی اسپیکر بالاییش خاموش میشد ... فقط هم توی تلگرام اینجوری بود ... توی این گروه های تلگرامی دیدم که کس دیگه ای هم همین مشکلو داشت و فقط مشکل من نبوده
اینو درنظر داشته باشید دقیق ترین و بهترین نظرهارو کسی میده که خودش تجربه ی استفاده از اون گوشی رو داشته باشه و اینکه زیاد به مشخصات روی کاغذ توجه نکنید

لینک به دیدگاه

• 0
4 ساعت قبل، Vikings گفته است:

دوست عزیز با پردازنده های رده پایین داغون این گوشیها به هیچ وجه رو اپدیتهای بلند مدت حساب نکنید همین اندروید فعلی و اپ ها که روز به روز به قابلیتاشون اضافه و سنگین میشن بسختی بالا میان چه برسه به اینکه 6تا اندروید بعدی با اپدیت هم روش نصب کنی!😂

دیدگاهتون متاسفانه اشتباه هست برای تجربه روان در UI قدرت کافی داره این چیپست ولی برای اجرای بازی های آینده قطعاً خیر پردازنده های رده پایین الان مشابه پرچمداران سال های دور عمل می کنن امتیاز antutu چیزی بیشتر از snapdragon 835 هست برای این چیپست!

لینک به دیدگاه

• 0
3 ساعت قبل، MRO گفته است:

درود ... تا 13 میلیون برید سراغ a16
a15 هم خوبه اگر از جک 3.5 میلیمتری استفاده می کنید
در بازه ی 6 تا 10 میلیون هم a05s بهترین انتخابه
سراغ شیائومی هم ترجیحا نرید چون ممکنه به باگ های عجیب و غریب بربخورید
من پارسال یه مدت poco x6 به عنوان گوشی دوم دستم بود ... یه باگ عجیب داشت توی تلگرام وقتی ویس یا آهنگ پلی میکردی اسپیکر بالاییش خاموش میشد ... فقط هم توی تلگرام اینجوری بود ... توی این گروه های تلگرامی دیدم که کس دیگه ای هم همین مشکلو داشت و فقط مشکل من نبوده
اینو درنظر داشته باشید دقیق ترین و بهترین نظرهارو کسی میده که خودش تجربه ی استفاده از اون گوشی رو داشته باشه و اینکه زیاد به مشخصات روی کاغذ توجه نکنید

جسارت نشه داداش شما خودتون میگید تجربه با مدل پیشنهادی داشته باشید بعد از گوشی x6 به عنوان معیار تجربه صحبت می کنید بنده تجربه کار کردن با مدل های note 12 و note 13 و note 14 رو داشتم همه بهترین بودن در زمان خودشون هر چند برای خودم نخریدم و گوشی خودم 13T pro هست ولی کامل ارزیابی کردم و واقعاً هیچ رقمه هیچ شرکتی توانایی رقابت در این سگمنت قیمتی رو با این سری نداره تازه من بعضی مزایا رو گفتم نیومدم از باتری بزرگتر 5500 میلی امپری و نقطه ای بودن دوربین سلفی و بعضی چیزای دیگه بگم بخوام دلیل بیارم بالای 10 دلیل هست که این گوشی برتر از سامسونگ هست در قیمت مشابه

ویرایش شده توسط matrix.trixx
لینک به دیدگاه

• 0
۱ ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

جسارت نشه داداش شما خودتون میگید تجربه با مدل پیشنهادی داشته باشید بعد از گوشی x6 به عنوان معیار تجربه صحبت می کنید بنده تجربه کار کردن با مدل های note 12 و note 13 و note 14 رو داشتم همه بهترین بودن در زمان خودشون هر چند برای خودم نخریدم و گوشی خودم 13T pro هست ولی کامل ارزیابی کردم و واقعاً هیچ رقمه هیچ شرکتی توانایی رقابت در این سگمنت قیمتی رو با این سری نداره تازه من بعضی مزایا رو گفتم نیومدم از باتری بزرگتر 5500 میلی امپری و نقطه ای بودن دوربین سلفی و بعضی چیزای دیگه بگم بخوام دلیل بیارم بالای 10 دلیل هست که این گوشی برتر از سامسونگ هست در قیمت مشابه

23 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

شما شاید فن شیائومی باشی, هرچی بگیم شیائومی بده و فلانه, قبول نمیکنین.
بقیه رو هم فن بقیه برندها در نظر بگیرین, چون هرچی ازشون بد بگین, بازم انتخابمون متفاوته.

نه سامسونگ و نه اپل و نه شیائومی هیچکدوم لزوما "بهترین" نیستند, چون اصلا "بهترین" وجود نداره.
بسته به نوع کاربری و سلیقه فرد "بهترین" معنا پیدا میکنه.

لینک به دیدگاه

• 0
3 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

شما شاید فن شیائومی باشی, هرچی بگیم شیائومی بده و فلانه, قبول نمیکنین.
بقیه رو هم فن بقیه برندها در نظر بگیرین, چون هرچی ازشون بد بگین, بازم انتخابمون متفاوته.

نه سامسونگ و نه اپل و نه شیائومی هیچکدوم لزوما "بهترین" نیستند, چون اصلا "بهترین" وجود نداره.
بسته به نوع کاربری و سلیقه فرد "بهترین" معنا پیدا میکنه.

الان شما غیر مستقیم اشاره کرد فن سامسونگ هستی مرسی که اعتراف کردید موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 0
1 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

بعد از گوشی x6 به عنوان معیار تجربه صحبت می کنید

یه مثال کلی زدم که منظور رو برسونم که اگر شیائومی میخرید پی باگ های رابط کاربریش رو هم باید به تنتون بمالید ... مثلا چند وقت پیش توی اینستاگرام دیدم میگن اونایی که پردازنده گوشیشون مدیاتکه وقتی به هایپر 2 آپدیت میکنن ، volte میپره !
من note 12 هم یه زمانی داشتم ... یه مشکلی که داشت این بود که خیلی اوقات وای فای خونه رو هرکاری میکردی نمیشناخت ... باید اینقدر گوشی رو ریست میکردی تا بالاخره بشناسه ... بعد دو سه هفته استفاده خودکار اوکی شد حالا نمیدونم به خاطر آپدیتی که دادن اوکی شد یا تغییراتی که خودم انجام دادم ... یادمه به خاطر چیپست ضعیفی هم که داشت توی تلگرام لگ میزد گوشی
note 13 و note 14 رو تجربه ی کار باهاشون نداشتم که نظر بدم ولی از note 12 که اصلا راضی نبودم ... باز poco x6 بدک نبود ولی جفتشونو سر 5-6 ماه فروختم
من note 7 هم داشتم ، گوشی خوبی بود و راضی بودم ازش و باگ خاصی هم ندیدم توش ولی از یه زمانی به بعد شیائومی خیلی افت کرد ... از بالا رده هاش خبر ندارم چون هیچوقت نخریدم ولی اوضاع پایین رده و میانرده هاش که رفته رفته بدتر شد 

هر چند برای خودم نخریدم

اون که بخری و راه اندازی کنی برای کس دیگه که ملاک نیست ... ملاک تجربه ی طولانی مدت استفاده از گوشیه

نقطه ای بودن دوربین سلفی

پانچ هول منظورته؟

ویرایش شده توسط MRO
لینک به دیدگاه

• 0

دوستان فرقی در کیفیت مونتاژ چین با ویتنام هست؟ مثلا همین a05s دو میلیون تفاوت قیمتشونه. چین ارزونتره

لینک به دیدگاه

• 0
12 دقیقه قبل، Vikings گفته است:

دوستان فرقی در کیفیت مونتاژ چین با ویتنام هست؟

مگه a05s هم مونتاژ ویتنام داره؟!

لینک به دیدگاه

• 0
1 ساعت قبل، Vikings گفته است:

دوستان فرقی در کیفیت مونتاژ چین با ویتنام هست؟ مثلا همین a05s دو میلیون تفاوت قیمتشونه. چین ارزونتره

تفاوتی بینشون نیست.
بیشتر این چیزا توی ایران مد شده.
واگرنه همه گوشی های ریجن آمریکا توی هند و چین تولید میشن.

لینک به دیدگاه

• 0
3 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

الان شما غیر مستقیم اشاره کرد فن سامسونگ هستی مرسی که اعتراف کردید موفق باشید

اینو الان دیدم حقیقتا.😂
حداقل خوبه زامبی نیستم که بدی هارو نبینم و خودم اولش به بزرگترین ضعفش اشاره کردم.
محض اطلاعتون هم گوشی خودم آیفون 14 پرو هست, حتی گوشی قبلیم هم سامسونگ نبوده.(بالاتر اشاره کردم)

انگار اعتراف کامل نیاز داشتین.
موید باشید.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• 0
5 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

اینو الان دیدم حقیقتا.😂
حداقل خوبه زامبی نیستم که بدی هارو نبینم و خودم اولش به بزرگترین ضعفش اشاره کردم.
محض اطلاعتون هم گوشی خودم آیفون 14 پرو هست, حتی سامسونگ هم ندارم.

انگار اعتراف کامل نیاز داشتین.
موید باشید.

زامبی هم می بود تا الان گوشی 256 گیگی رو با قیمت درخواستی صاحب تاپیک پیدا کرده بود نیازی به اعتراف نیست بنده خودم می دونم چه خبره کسی که بخواد اطلاعات پیدا کنه شماره یک رفرنس دنیا GSMArena رو بلده نیازی نیست اینجا به حس و حال اکبر آقا و اصغر آقا اعتماد کنه!

لینک به دیدگاه

• 0
14 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

زامبی هم می بود تا الان گوشی 256 گیگی رو با قیمت درخواستی صاحب تاپیک پیدا کرده بود نیازی به اعتراف نیست بنده خودم می دونم چه خبره کسی که بخواد اطلاعات پیدا کنه شماره یک رفرنس دنیا GSMArena رو بلده نیازی نیست اینجا به حس و حال اکبر آقا و اصغر آقا اعتماد کنه!

یه ترنسلیت بزنین تبدیلش کنین به فارسی, بعد بفرستین چون این یکی رو واقعا متوجه نشدم.

میتونین از این به بعد توی "GSMArena" فعالیت کنین انگار به تحلیل های شما نیاز جدی پیدا کردن.
فکر نمیکنم اسم های "اکبر" و "اصغر" رو بشه برای خطاب کردن توهین آمیز استفاده کرد.
اینجا یه فرومی هست و درکنار هم فعالیت میکنیم, قرار نیست به نظر همدیگه بی احترامی کنیم.
هیچکدوم نه حقوقی میگیریم و نه سهامدار شرکتی هستیم, نهایتا تنها هدفمون مشاوره و کمک به فردی دیگه اس.

پیروز و سربلند باشید.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• 0
2 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

یه ترنسلیت بزنین تبدیلش کنین به فارسی, بعد بفرستین چون این یکی رو واقعا متوجه نشدم.

لطفا از این به بعد توی "GSMArena" فعالیت کنین انگار به تحلیل های شما نیاز جدی پیدا کردن.
فکر نمیکنم اسم های "اکبر" و "اصغر" رو بشه برای خطاب کردن توهین آمیز استفاده کرد.

آقا آرمین عزیز, جدیدا خیلی از کاربرا اینجارو بی اهمیت و اعضا رو کم سواد فرض میکنن, خبریه؟ @ARMIN

پیروز و سربلند باشید.

آرمین جان رفیق صمیمی بنده هستن شما نیو یوزرها بهتر هست خدا روزیتون رو جای دیگه حواله کنه لابد زامبی خطاب کردن دیگران محترمانست از نظر شما توقع دارید لبخندی بزنم و رد هم بشم بنده با هر کس با زبان خودش صحبت می کنم دفعه آخرتم باشه منو تگ می کنی اول برو کانفیگ قطعات موبایل رو یاد بگیر اینجوری آبروریزی درست نشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...