رفتن به مطلب
  • 0

معرفی گوشی در بازه‌های 10 تا 13 و 6 تا 10 میلیون تومان

smhk
 اشتراک گذاری

سوال

سلام می‌خواستم لطفا دوتا گوشی تو بازه‌های تا 13 و 6 تا 10 میلیون تومان معرفی کنید که تجربه‌ی روانی رو ارائه بدن. افراد مورد نظر اهل بازی نیستن در حد همین تلگرام و وب گردی اینجور چیزا نیاز دارند بدون دردسر و گیرکردن

این‌ مدل‌ها را دیدم. ممنون می‌شم روی اینا یا مدل‌های دیگه نظر بدید. روی برند خاصی هم تعصب ندارم

A05s,A06

A16,A165g,A15,HonorX7C, xiaomi note 14

ویرایش شده توسط smhk
لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 0

باشد که افراد کم دانش رستگار شوند ختم ماجرا رو با مقایسه سایت GSMARENA اعلام می کنم https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13383&idPhone2=13616

Screenshot_2025-04-25-23-46-26-678_com.android.chrome.jpg

لینک به دیدگاه

• 0
5 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

آرمین جان رفیق صمیمی بنده هستن شما نیو یوزرها بهتر هست خدا روزیتون رو جای دیگه حواله کنه لابد زامبی خطاب کردن دیگران محترمانست از نظر شما توقع دارید لبخندی بزنم و رد هم بشم بنده با هر کس با زبان خودش صحبت می کنم دفعه آخرتم باشه منو تگ می کنی اول برو کانفیگ قطعات موبایل رو یاد بگیر اینجوری آبروریزی درست نشه 

خوب شد اولش ویرایش کردم بعد پیامتون رو دیدم.

اگه آقا آرمین هم بخواد از این پیام های توهین آمیز شما طرفداری هم بکنه, من دیگه اینجا فعالیت نمیکنم. چون حتی با وجود لحن توهین آمیز شما بازم احترامتون رو نگه داشتم و خواهم داشت. @ARMIN
همونطور که بالاتر گفتم نهایت کاری که من اینجا میتونم بکنم اینه که با "نظر شخصی" و "دانش اندک" خودم به کسایی که سوالات مرتبط دارن راهنمایی بدم.
ادعای علم غیب هم ندارم.

4 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

نه سامسونگ و نه اپل و نه شیائومی هیچکدوم لزوما "بهترین" نیستند, چون اصلا "بهترین" وجود نداره.
بسته به نوع کاربری و سلیقه فرد "بهترین" معنا پیدا میکنه.

اگه شما بلدین با هرکسی به اندازه خودش صحبت کنین پس جوابتون به این پیام من چی بود؟
اینکه به سلیقه و نظرتون احترام گذاشتم, در نهایت جوابش همین بود؟

4 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

الان شما غیر مستقیم اشاره کرد فن سامسونگ هستی مرسی که اعتراف کردید موفق باشید

"تگ کردن" توهین آمیز شده جدیدا.
کدوم آبروریزی آخه؟😂

لینک به دیدگاه

• 0
13 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

باشد که افراد کم دانش رستگار شوند ختم ماجرا رو با مقایسه سایت GSMARENA اعلام می کنم https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13383&idPhone2=13616

لطفا یه صفحه خالی نفرستین.
این مشخصات خام رو حتی زومیت بهتر نشون میده.
بخش پرفورمنس تست هم خالیه چون نوت 14 ازش چیزی ثبت نشده.(چیپ ها یکسانن)
همون دو تا تستی که انجام شده هم از نظر باتری و اسپیکر a16 با وجود 500 میلی آمپر حجم باتری کمتر تونسته زمان بهتری رو کسب کنه.
تازه به قیمت دلاری نوت 14 حدود 60 دلار گرون تر هم هست که انگار شما پول 1.5 تا a16 میدین.

خوشحالم از اینکه جلوی افرادی مثل شما "کم دانش" هستم.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• 0
9 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

لطفا یه صفحه خالی نفرستین.
این مشخصات خام رو حتی زومیت بهتر نشون میده.
بخش پرفورمنس تست هم خالیه چون نوت 14 ازش چیزی ثبت نشده.(چیپ ها یکسانن)
همون دو تا تستی که انجام شده هم از نظر باتری و اسپیکر a16 با وجود 500 میلی آمپر حجم باتری کمتر تونسته زمان بهتری رو کسب کنه.
تازه به قیمت دلاری نوت 14 حدود 60 دلار گرون تر هم هست که انگار شما پول 1.5 تا a16 میدین.

خوشحالم از اینکه جلوی افرادی مثل شما "کم دانش" هستم.

ادامه بده تو می تونی سنسور 108 مگاپیکسلی شیاومی بهتره یا سامسونگ اسپیکر مونو سامسونگ بهتره یا اسپیکر استریو شیاومی سنسور زیر صفحه نمایش شیاومی بهتره یا سنسور کناری سامسونگ بس کن برو بیشتر از این خودتو ضایع نکن

از دید امثال تو سنسور کناری سامسونگ و اسپیکر مونو و نبود شارژر داخل جعبه و سنسور اصلی کوچیکتر دوربین و صفحه نمایش 90 هرتزی و حافظه 128 گیگابایتی و رم 6 گیگابایتی و ... همش آپشنه آفرین که اینقدر سقف خواسته های سخت افزاریت کوچیک هست قرار نیست بقیه مثل تو کوچیک ببینن

ویرایش شده توسط matrix.trixx
لینک به دیدگاه

• 0
55 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

لطفا ...

عزیز دل صفحه قبل دیدم یه چیزایی ریپلی کردید و نوشتید برام سوال بود چیو ریپلی کردید!! تا اینکه متوجه شدم یه شخص معلوم الحال و مشخصا پیوسته بال رو من قبلتر زدم گزینه ٫نادیده گرفتن٫ نه پستاشو میبینم نه هیچیشو. قبلتر به من توهین کرد و با الفاظی که مشخصا شایسته نبود تو این فروم گفته بشه خودشو معرفی کرد. گزارش ندادم گفتم حتما مدیرها پیگیری میکنن.

بزن گزینه رو خودت رو راحت کن.

ما اینجاییم به هم کمک کنیم و اگر کسی متوجه این نمیشه بدترین تنبیهی که میشه براش در نظر گرفت نادیده شدنه، که تا ابد تو جهل و نادانی خودش بمونه.

لینک به دیدگاه

• 0

جهت دونستن عزیزان بنده اصلا این رفیقمون رو نمیشناسم اینی که چرا بنده رو نادیده گرفته به خودش مربوط هست فقط یادمه خیلی سال قبل داخل تاپیک پاور گرین از شتاب ماشین حرف میزد🤣خدا همه مارو به راه راست هدایت کنه

Screenshot_2025-04-26-01-50-25-987_com.android.chrome.jpg

لینک به دیدگاه

• 0

گوشی های شیائومی امکانات بیشتر و مشخصات بهتر در مقابل قیمت کمتر دارن 

گوشی های سامسونگ در بازه قیمتی یکسان امکانات کمتر اما عمر بیشتری دارن و باگ های کمتر

اگر هر 2-3 سال یکبار گوشی عوض میکنید  شیائومی با توجه ب قیمتش میتونه انتخاب خوبی باشه ( البته در کنار یک سری باگ عجیب و غریب اما ازار دهنده نیست )

اما اگر گوشی رو برای طولانی مدت میخواید فقط سمت سامسونگ برید

ویرایش شده توسط soheyl1
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...