رفتن به مطلب

لطفا اساتید فن راهنمایی کنید

Mr.King
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
میخوام یه دوربین فیلمبرداری بگیرم تو رنج قیمت 30 ت شاید یکم بالا پایین
اول چیزی که نظرمو جلب مرد دوربین سونی zve10 بود که قیمتش یکم بالاست 
بعد همینجوری گشت میزدم توی یوتیوب , دیدم یکی دوربین Osmo pocket 3 گرفته و خیلی راضیه
بعد که ازش خوشم اومد دیدم تو همین مایه ها ( منظورم دوربین های کوچولو موچوله ) چند مدل دیگه هم هست که جالب بودن
مثلا دوربین Gopro hero 13 
دوربین insta360 x3
دوربین dji action 5 pro

بیشترین کاربریم فیلمبرداری توی اتاق با ابعاد ریلز اینستاگرام هست ( البته با شرایط نورپردازی )

ممنون میشم اساتید راهنماییم کنید
حسابی تو آمپاس موندم

لینک به دیدگاه

اول از همه اینکه نورت باید اکی باشه اگه اکی هست نورت بنظرم باز هم دوربین سونی تصویر بهتری بهت میده چون سنسورش خیلی بزرگتره. البته سه تا مورد برای ولاگ گرفتن خیلی راحت ترن. اما انتخاب من برای اینکه روی سه پایه بذاری دوربینو و از خودت فیلم بگیری صد در صد دوربین zve10 هست یه مدت با لنز معمولی بگذرون و یکم که پول دستت اومد لنز Sigma 16 f1.4 بگیر. یکی از دوستام همین ترکیب برای ساخت ویدیو برای اینستا و یوتیوب استفاده میکنه و خیلی راضیه از کیفیت خروجی کارش در مقایسه با دوربین گوشی و اکشن کم. 

ادیت: باورم نمیشه سیگما 16 سری DC شده 31 میلیون ... ترجیحا بگرد ZVE10 کارکرده پیدا کن، پیدا میشه اونقد سخت نیست بتونی تر تمیز پیدا کنی یدونه

ویرایش شده توسط rewiecs
  • لایک 2
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، rewiecs گفته است:

اول از همه اینکه نورت باید اکی باشه اگه اکی هست نورت بنظرم باز هم دوربین سونی تصویر بهتری بهت میده چون سنسورش خیلی بزرگتره. البته سه تا مورد برای ولاگ گرفتن خیلی راحت ترن. اما انتخاب من برای اینکه روی سه پایه بذاری دوربینو و از خودت فیلم بگیری صد در صد دوربین zve10 هست یه مدت با لنز معمولی بگذرون و یکم که پول دستت اومد لنز Sigma 16 f1.4 بگیر. یکی از دوستام همین ترکیب برای ساخت ویدیو برای اینستا و یوتیوب استفاده میکنه و خیلی راضیه از کیفیت خروجی کارش در مقایسه با دوربین گوشی و اکشن کم. 

ادیت: باورم نمیشه سیگما 16 سری DC شده 31 میلیون ... ترجیحا بگرد ZVE10 کارکرده پیدا کن، پیدا میشه اونقد سخت نیست بتونی تر تمیز پیدا کنی یدونه

ممنون بابت راهنمایی
لنزی که گفتی رو سرچ زدم , حدود 30 ت فقط پول لنزشه
اگه با لنزی که روی خود zve10 نمیشه خروجی دلچسب گرفت که هزینه هام خیلی میره بالا
دست دو zve10 رو توی دیوار حدود 50 میدن
واسه همین دوربین هایی که توی پست اول بهشون اشاره کردم نظرمو جلب کرد
چون از نظر قیمتی اختلاف شون کم نیست

توی یوتیوب یکی میگفت دوربین osmo pocket 3 تصویر پس زمینه رو همیشه تار میکنه و تنظیماتی هم نداره که تار نکنه , واسه همین یکم روی این دوربین دو دل شدم
گزینه ی بعدیم dji action 5 pro هست که فقط ندیدم کسی ویدیویی که عمودی گرفته باشه بزاره , همه افقی استفاده میکنن
من واسه فیلمبرداری عمودی میخوام

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، Mr.King گفته است:

دوربین osmo pocket 3 تصویر پس زمینه رو همیشه تار میکنه

خیلی اطلاع ندارم در مورد اکشن کمرا، اما درسته، فک میکنم توی همین اسمو پاکت 3 دیاف لنز دستی نمیتونی تغییر بدی، حالا نمیدونم اتوماتیک تغییر میده خودش یا کلا ثابته دیافش. در کل 90 درصد بررسی های یوتیوب که تو حوزه دوربین و تجهیزات میبینی بقول معروف Biased (مغرضانه) هست خیلی به حرفاشون اتکا نکن. هرکدوم راحت تره گرفتنش برات و بنظر کیفیت بهتری داره انتخاب کن ( روی کاغذ Osmo pocket 3 بنظر بهتره). اگه ویدیو هایی که میخوای بسازی اصطلاحا تاکینگ هد هست و قراره جلوی دوربین صحبت کنی اولویتت میکروفن خوب باشه، صدا خیلی مهمه بعد نورت اکی باشه و در اخر دوربین مهمه.  در کل به من باشه اکشن کم کنسله 😅 اما انتخابم احتمالا اسمو پاکت 3 باشه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۲/۶ در 03:10، rewiecs گفته است:

خیلی اطلاع ندارم در مورد اکشن کمرا، اما درسته، فک میکنم توی همین اسمو پاکت 3 دیاف لنز دستی نمیتونی تغییر بدی، حالا نمیدونم اتوماتیک تغییر میده خودش یا کلا ثابته دیافش. در کل 90 درصد بررسی های یوتیوب که تو حوزه دوربین و تجهیزات میبینی بقول معروف Biased (مغرضانه) هست خیلی به حرفاشون اتکا نکن. هرکدوم راحت تره گرفتنش برات و بنظر کیفیت بهتری داره انتخاب کن ( روی کاغذ Osmo pocket 3 بنظر بهتره). اگه ویدیو هایی که میخوای بسازی اصطلاحا تاکینگ هد هست و قراره جلوی دوربین صحبت کنی اولویتت میکروفن خوب باشه، صدا خیلی مهمه بعد نورت اکی باشه و در اخر دوربین مهمه.  در کل به من باشه اکشن کم کنسله 😅 اما انتخابم احتمالا اسمو پاکت 3 باشه

دم شما گرم
ممنون بابت راهنمایی

لینک به دیدگاه

با درود، میتونید دوربینهای فوجی سری XT 200 و اینها رو هم ببینید،(البته موارد کارکرده که برای اینکار هم به کسی نیاز دارید که واقعا وارد باشه به این کار)برای کار شما گزینه خوبی هستن. پیشنهادم اینه که موردی خریداری کنید که بتونید همه تنظیمات رو به صورت دستی تغییر بدید. به هر حال سنسور بزرگتر در دوربین+امکان تغییرات کاملا دستی میتونن خیلی بهتر باشند براتون. برای شما لنز متغیر گزینه خوبیه که بتونید تغییرات مد نظر خودتون رو اعمال کنید. لنز خیلی بالا رده هم برای شما نیاز نیست، همین لنزهای خود دوربین کار شما رو راه میندازه.

برای نورپردازیش چیکار کردی؟ چون نورپردازی برای تهیه ویدئو از اساسیترین مباحث شروع کاره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...