رفتن به مطلب

اتصال پورت TYPE-C جلوی کیس به مادربردی که هدرشو نداره

MAhmoOD Nazari
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

من کیسم icue 7000x هست و مادربردم b550-F wifi. پنل کیس، 4 تا usb 3.0 و usb type c داره، مادربرد هم فقط یک هدر usb3 داره که دو تا از پورت های جلوی کیس رو راه میندازه، دوتا پورت دیگه رو تبدیل هدر نسخه 3 به 2 داشتم و وصل کردم به هدر usb2 مادربرد. ولی برای type c جلوی کیس، چیزی نیافتم که بشه راه اندازیش کرد.

چیزی که نیاز دارم دقیقا چیزیه که توی تصویر پایینه، اما توی فروشگاه های ایرانی چیزی نیافتم.

35fbd88eee5237e9f4a15a8157ac349d.jpg_2200x2200q80.jpg_.thumb.webp.7cf51ae1ad2891833f3a118f414d4212.webp

دوستان راه حلی جز تغییر پلتفرم دارید؟

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
شما یه تبدیل PCI-E به تایپ c نیاز دارین.
فکر نکنم راه حل دیگه ای باشه.
به جز اینکه یکی از اینا تهیه کنین برای اتصال تایپ c به کیس.😁
مبدل Type-C به USB باسئوس مدل CAAOTG-01
واگرنه فکر نکنم بشه به جز این تبدیل های PCI-E پورت کیس رو وصل کرد...

اینو از آمازون دیدم که انگار هدر usb مادربورد رو به هدر تایپ c تبدیل میکنه.(مطمئن نیستم خودتون یه چک کنین)
LINKUP - [Active Chip] USB 3.0 (3.2 Gen 1) Internal IDC 20 Pin Motherboard Header to A-Key (Type-E) 20 Pin Female Converter for Type C Panel Mount Adapter

بنظرم برای اینجور وسایل متفرقه حضوری تهران بگردین راحت تر پیدا میکنین.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظر شخصی منو بخواین یه تایپ سی ارزش هزینه نداره بعدا سیستم عوض کنید و مادربردی که تایپ سی داره تهیه کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
شما یه تبدیل PCI-E به تایپ c نیاز دارین.
فکر نکنم راه حل دیگه ای باشه.
به جز اینکه یکی از اینا تهیه کنین برای اتصال تایپ c به کیس.😁
مبدل Type-C به USB باسئوس مدل CAAOTG-01
واگرنه فکر نکنم بشه به جز این تبدیل های PCI-E پورت کیس رو وصل کرد...

اینو از آمازون دیدم که انگار هدر usb مادربورد رو به هدر تایپ c تبدیل میکنه.(مطمئن نیستم خودتون یه چک کنین)
LINKUP - [Active Chip] USB 3.0 (3.2 Gen 1) Internal IDC 20 Pin Motherboard Header to A-Key (Type-E) 20 Pin Female Converter for Type C Panel Mount Adapter

بنظرم برای اینجور وسایل متفرقه حضوری تهران بگردین راحت تر پیدا میکنین.

درود

بله دقیقا، یه کارت باشه که خروجی 20 پین هدر جلویی بده، چیزایی که توی سایتای ایرانی هست، هیچ کدوم چنین چیزی ندارن. جنسشم فکر نکنم با گشتن پیدا بشه، چون چیز مهم و پر مصرفی نیست.

مادربرد پشتش خروچی تایپ سی داره، ولی خب کیس خیلی بزرگه و میزم هم بزرگه و دسترسی به پشت کیس واقعا سخته،

7 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

نظر شخصی منو بخواین یه تایپ سی ارزش هزینه نداره بعدا سیستم عوض کنید و مادربردی که تایپ سی داره تهیه کنید

بله ظاهرا چاره ای نیست، باید تغییر پلتفرم بدم، روز اولی که داشتم سیستم رو توی این کیس اسمبل میکردم، تعجب کردم دیدم هدر تایپ سی برای جلو نداره، مادربرد های نسل قبلش داشت، عجیبه این یکی نداره.

ظاهرا چاره ای جز تغییر پلتفرم نیست، یکم باید صبر کنم وضعیت بازار اوکی شه، بیام روی سری 800 دیگه.

6 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

این دقیقا چیزی هست که دارم، ولی مادربرد جای اتصالش رو نداره.

3 ساعت قبل، Elderado گفته است:

این چطور؟

fdd862567165267e58f4f1bf821c80f0.jpg

این فقط برای پشت کیس پورت میده، من برای جلوی کیس نیاز دارم.

خب دوستان ظاهرا چاره ای جز تغییر مادربرد یا تغییر پلفترم نیست.

اگر کسی مادربرد b550-E یا B550-xe وایفای داشت، بهم بگه اگه شرایط جور بود موقت مادربرد عوض کنم، بعدا برم سراغ تغییر پلتفرم/:

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

لطفا تمام عکسای آگهی رو ببینید اون چیزی که میخاید رو داره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...