رفتن به مطلب

به نظرتون چی کار کنم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها.ببخشید اگر عنوانش بد انتخاب شده چون عنوانی به ذهنم نرسید.راستش بعد از اینکه کیسمو عوض کردم با یک مشکلی برخوردم و اون اینه که: چون هم هارد و هم دی وی دی رایترم IDE هست و مادربردم هم یک ide بیشتر نداره مجبورم هردوتاشون رو با یک کابل بزنم اما مشکل اینجاس که وقتی کابلو به هارد میزنم دیگه به دی وی دی رایترم نمیرسه(یعنی طولش نمیرسه).حتی هارد رو به بالاترین اسلات و دی وی دی رو رو پایینترین اسلات زدم اما باز هم نرسید.به یکی از دوستام گفتم اونم یه کابل IDE داد که طول بین پورت هارد تا دی وی دی بیشتر بود اما باز هم نرسید.پاساژ ایران و ... هم رفتم همشون گفتن کابل ide یه فاصله استاندارد داره ممکن نیست بلند تر باشه. حالا موندم بدون دی وی دی.به نظرتون چی کار کنم؟

لینک به دیدگاه

سلام بچه ها.ببخشید اگر عنوانش بد انتخاب شده چون عنوانی به ذهنم نرسید.راستش بعد از اینکه کیسمو عوض کردم با یک مشکلی برخوردم و اون اینه که: چون هم هارد و هم دی وی دی رایترم IDE هست و مادربردم هم یک ide بیشتر نداره مجبورم هردوتاشون رو با یک کابل بزنم اما مشکل اینجاس که وقتی کابلو به هارد میزنم دیگه به دی وی دی رایترم نمیرسه(یعنی طولش نمیرسه).حتی هارد رو به بالاترین اسلات و دی وی دی رو رو پایینترین اسلات زدم اما باز هم نرسید.به یکی از دوستام گفتم اونم یه کابل IDE داد که طول بین پورت هارد تا دی وی دی بیشتر بود اما باز هم نرسید.پاساژ ایران و ... هم رفتم همشون گفتن کابل ide یه فاصله استاندارد داره ممکن نیست بلند تر باشه. حالا موندم بدون دی وی دی.به نظرتون چی کار کنم؟

با سلام

دوست خوبم شما میتونید یه کاری کنید و یه کارت ide یگیرید که قیمتش هم فکر میکنم 10 تومان باشه که دو تا ide بهتون میده و در مورد کابل چرا که نباشه من خودم العا کابل ide دارم که طولش به 1 متر میرسه و کابلش هم foxcon و فاصله ها هم بسیار زیاده.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

سلام رضا جان.آخه صرف نداره 10 تومن خرج كنم.ميشه ببيني مال شما فاصكه بين دو پرتي كه يكيش به هارد و يكيش به اپتيكاك درايو وصل ميشه چقدره؟و از كجا ميشه تهيه كرد؟

ویرایش شده توسط surpriser
لینک به دیدگاه

سلام رضا جان.آخه صرف نداره 1 تومن خرج كنم.ميشه ببيني مال شما فاصكه بين دو پرتي كه يكيش به هارد و يكيش به اپتيكاك درايو وصل ميشه چقدره؟و از كجا ميشه تهيه كرد؟

با سلام

surpeiser عزیز فاصله بینش حدودا فکر میکنم 25 سانت باشه و لازمش هم ندارم اگه تهران هستید مسیرم خورد میدمش به آقای حسینی شما هم از ایشون بگیرید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام.ممنون از لطفتون.دقیقا اندازه مورد نیازم هست.واقا از لطفتون ممنونم.بله تهرانم.اگر تا آقای حسینی فاصلتون زیاده تو پیغام خصوصی آدرس بدید خدمت برسم.راستی تو پست بالاییم به جای 10 تومن نوشتم 1 تومن!

واقا کارم خیلی راه میفته.چون هر پاساژی رو که بگید(جز پاساژ رضا) گشتم ولی میگفتن اندازش استاندارده و ممکن نیست بلندش رو گیر بیارین.ممنون از لطفتون.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم بنده قراره همین روزها اگر بشه یه سی پی یو بخرم که اون کابل رو هم میدمش به آقای حسینی شما هم از ایشون بگیرید قبلش براتون پیغام خصوصی میذارم .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

ممنون رضا جان.خیلی خیلی لطف کردی.من منتظر میمونم.

دوست خوبم ناراحت نباش میشه این کابلها رو گیر اورد و حدودا 1500 تومانه

لینک به دیدگاه

سلام.نمیدونم چرا تشکر های پست های رضا جان دیده نمیشن که تشکر کنیم!!!

آقای حسینی شما خودتون دارین که مزاحم رضا جان نشیم؟حد اقل فاصله بین 25 سانت که بشه دی وی دی رایتر رو رو پایینترین اسلات بست.

لینک به دیدگاه

سلام.نمیدونم چرا تشکر های پست های رضا جان دیده نمیشن که تشکر کنیم!!!

آقای حسینی شما خودتون دارین که مزاحم رضا جان نشیم؟حد اقل فاصله بین 25 سانت که بشه دی وی دی رایتر رو رو پایینترین اسلات بست.

ما هم اگه نداشته باشیم توی بازار هستش عزیز .شما اگه مراجعه کنید متونید پیدا کنید و اگریدا نکردید تشریف بیارید اینجا براتون پیدا کنم

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.من پاساژ ایرن رو گشتم ولی همه گفتن کابل ide یه فاصله استاندارد داره که هیچ وقت بلندش گیر نمیاد.یا شایدم هم جاهایی رو که باید میرفتم نرفتم.

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.من پاساژ ایرن رو گشتم ولی همه گفتن کابل ide یه فاصله استاندارد داره که هیچ وقت بلندش گیر نمیاد.یا شایدم هم جاهایی رو که باید میرفتم نرفتم.

تشریف بیارید دفتر من ببنیم چی کار میتونم بکنم . اونها اطلاعات غلط بهتون دادن قبلا همچین چیزی بوده و خودمون میفروختیم

لینک به دیدگاه

سلام.آقای حسینی.هر کاری کردم نرسید:D(:cool:(:D(

حتی محفظه فلاپی رو در آوردم و دی وی دیمو ذاشتم بازم نشد:D(:cool:(

لینک به دیدگاه

سلام.آقای حسینی.هر کاری کردم نرسید:D(:cool:(:D(

حتی محفظه فلاپی رو در آوردم و دی وی دیمو ذاشتم بازم نشد:D(:cool:(

خوب دوست گلم موقع خرید کیس بهت گفتم که بیشتر دقت کن . حالا تنها راهش اینه که هاردتون یا یکی از odd ها رو ساتاش کنید

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.از کیسم راضیم ولی چون هاردم قدیمیه... .از خدامه که ساتاش کنم ولی فعلا نمیتونم چون منابع هاردم رو باید تو یه چیزی ذخیره کنم که چون دی وی دی رایتر هم ندارم نمیتونم.رضا جان ببخشید دوباره مزاحمت میشم.میشه فاصله بین دوتا پورت (از مادر برد تا پرت رو نمیگم ها! منظورم فاصله بین دو پرتیی که به odd و hdd میزنی) رو یه سانت بگیری.چون آخرین امیدم شمایی.

ویرایش شده توسط surpriser
لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.از کیسم راضیم ولی چون هاردم قدیمیه... .از خدامه که ساتاش کنم ولی فعلا نمیتونم چون منابع هاردم رو باید تو یه چیزی ذخیره کنم که چون دی وی دی رایتر هم ندارم نمیتونم.رضا جان ببخشید دوباره مزاحمت میشم.میشه فاصله بین دوتا پورت (از مادر برد تا پرت رو نمیگم ها! منظورم فاصله بین دو پرتیی که به odd و hdd میزنی) رو یه سانت بگیری.چون آخرین امیدم شمایی.

با سلام

surpriser جان امیدوارم که بتونم کارت رو راه بندازم خوب این کابل من امانت دست یکی از دوستانه و فردا میرم براتون میگیرم و اندازه دقیقش رو به شما میگم ولی اندازه کابل از خود مادربرد تا پورتها خیلی زیاده گفتم که شاید طولش به یک متر هم برسه ولی اندازه بینشون برای وصل کردن هارد و دی وی دی دقیقا یادم نیست ولی حدودا بهتون گفتم باید همون باشه چون من از این کابل خیلی وقت پیش استفاده میکردم که مشکلی مثل مشکل شما داشتم راستی کیس شما چیه؟؟؟؟؟

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

ممون رضا جان.دستت درد نكنه.كيسم Cooler Master cm-690 هست كه چون واسه هارد يه محفظه ضد لرزش در نظر گرفتن هارد از طرف بقل ميره تو كه واسه هارد هاي ساتا عالي ميشه ولي چون مال من ide هست...

لینک به دیدگاه

ممون رضا جان.دستت درد نكنه.كيسم Cooler Master cm-690 هست كه چون واسه هارد يه محفظه ضد لرزش در نظر گرفتن هارد از طرف بقل ميره تو كه واسه هارد هاي ساتا عالي ميشه ولي چون مال من ide هست...

surpriser عزیز یکی از دوستان بنده هستش که کارش همین فروش سخت افزاره که یه وقتهایی که به مشکل بر میخورم مثل مشکل شما پیش ایشون میرم و چیزهایی که بازار رو زیرو رو میکنی و پیدا نمیشه ایشون پیدا میکنه

پس پیدا میشه ناراحت نباش :D عجله که ندارید :D

لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...

داداش من چقر سخت میگیری موضوع رو

بابا از شما بعیده ...

مگه نشنیدی که کامپیوتری ها میگن : اگه نخورد ، بهش میخورونیم ؟؟؟

خوب داداشه من میتونی 2 تا کابل ide گیر بیاری و با 39 تا سوزن سر و ته کابل ها رو به هم وصل کنی و یه تیکشون کنی !

اون موقع دوتا کابلت میشه یه کابل بلند که جواب کارت رو میده

فقط یه ذره دقت و ابتکار عمل میخواست عزیز جان

اکلی این همه خودت رو هم اذیت کردی ...

همین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...