رفتن به مطلب

خرید خمیر سیلیکون

Recommended Posts

سلام به همه دوستان
در رابطه با خرید خمیر سیلیکون چند تا سوال داشتم.
برای سرویس پردازنده و کارت گرافیک خمیر سیلیکون میخوام بخرم.
قبلا برای پردازنده از این مدل ( Halnziye HY410 ) استفاده میکردم . با ضریب انتقال 1.42W/m-k
دماش هم با فن استوک همیشه زیر 60 درجه بوده
الان میخوام

ARCTIC MX-4

یا

ARCTIC MX-6

4 یا 8 گرمیش رو بخرم. هم برای پردازنده و هم کارت گرافیک و تعویض خمیر PS4 Slim
مشخصات سیستم
i5 4590 +Fan Stock Intel
RX 580 8GB XFX

سوالات :
1- دوستانی که کارشون سرویس کارت هست یا تجربه تعویض خمیر کارت گرافیک  داشتند آیا خمیر با ضریب انتقال 8 کافیه ؟
2- خمیر ارجینال (اصلی) از کدوم سایت تهیه کنم ؟  ( لطفا توی خصوصی بهم پیام بدید )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

برای کارت و پردازنده شما مناسبه ولی این مدل شنیدم فیک زیاد داره به نظرم کولرمستر میکر یا پرو تهیه کنید

لینک به دیدگاه

برا اینا ضریب حرارت ۵ یا ۶ هم کافیه بهتر کولر مستر بگیری

لینک به دیدگاه

سلام

ارادت آقای بهرامن

در مورد خمیر های کولر مستر هیچ گونه اطلاعی ندارم.

نمیخوام بعد یک مدت خشک بشه و کاراییش رو از دست بده.

جسارتا من توی یوتیوف(ّب) و سایت های سخت افزاری که خوندم همه از کیفیت و  عمر زیاد (تقریبا 8 سال )  و قیمت مناسب خمیر Artic MX4 تعریف میکردند.

برای همین من میخواستم یک تیوپ 8 گرمیش رو بخرم که بتونم باقی سیستم های گیم نتمو هم سرویس کنم.

میشه لطفا آدرس سایت معتبر که خمیر Artic MX4 اصلی رو موجود دارند برام داخل پیام خصوصی بفرستید .
سایر دوستان هم اگر سایتی رو میشناسید که معتبره و خمیر Artic MX4 اصلی رو داره لطفا برام پیام خصوصی کنید.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوستان

الان یک سایت (thermalpad.ir ) دیدم که این خمیر  8 گرمیش MX4 رو داره کسی تجربه خرید از این سایت رو داره ؟ آیا مطمن هست ؟

https://thermalpad.ir/product/خمیر-سیلیکون-آرکتیک-arctic-mx-4/

میشه لطفا آدرس سایت معتبر که خمیر Artic MX4 اصلی رو موجود دارند برام داخل پیام خصوصی بفرستید .
سایر دوستان هم اگر سایتی رو میشناسید که معتبره و خمیر Artic MX4 اصلی رو داره لطفا برام پیام خصوصی کنید.

ویرایش شده توسط nemisis6
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

من به شخصه تجربه خوبی از arctic mx-4 ندارم، موندگاری خوبی داره ولی برای من خمیری که روی خنک کننده بادی کولرمستر بود دمای بهتری بهم میداد 

لینک به دیدگاه

درود عزیز
این قطعات که گفتید نیاز به خمیر سلیکون های گرون قیمتی نداره
اگر که کاربریتون گیم هستشو میخوایید گرافیک رو oc نکنین و تهویه کیس مناسب هست DeepCool Z5 میتونه جوابگو باشه 
اگر تهویه کیستون مشخص نیست گرافیکتونم OC میکنین بخاطر دمای بالا به خصوص در تابستون اگر میخوایین خیالتون راحت باشه من DeepCool Z9 -Z10 رو پیشنهاد میدم
در مورد ps4slim چون فن کوچیکی داره و صدای فرودگاه میده اصلا براش z5 پیشنهاد نمیشه و نیاز هست z9 و یا z10 از برند دیپ کول تهیه کنین.

دلیل اینکه اسمی از mx4 نبردم دلیلش وجود محصولات فیک زیاد در بازار هست چه دیجی کالا و چه خرید حضوریتون،برای تشخیصشم بار کدی که رو جعبه mx4 هست رو باید تو سایت خود شرکت سازنده بزنین و اطلاع میده که فیک هست یا اورجینال.

در کل بخاطر دردسری که داره بنده برند DeepCool رو براتون پیشنهاد میدم.

لینک به دیدگاه

سلام

مدل های کولر مستر مخصوصا سری MasterGel Pro V2 از لحاظ انتقال حرارت خیلی خوب هستن ولی عمر کمی دارن در بعضی موارد حتی تو 6 ماه هم کارایی خودشون رو از دست دادن 

در مورد mx4 می تونم به جرات بگم که بهترین در قیمت و کارایی هست واقعا رقیب نداره حتی تو سری کارت ها و قطعات خفن مثلا خودم با 3090 تست کردم از خمیر های خیلی پر اوازه ای مثه ترمال گریزلی کریونات یا نوکتوا با این همه حدود 2 3 درجه تفاوت دمایی داشت ... تو میان رده و پایین رده که عملا فرقی نداره خودم به شخصه برای بیشتر طیف کارم mx4 استفاده میکنم و برای بعضی موارد های اند نوکتوا فقط همونطور که دوستان گفتن تقلبی زیاد داره من از امازون امریکا و از استور خود ارکتیکز می خرم و مشکلی نداشتم قیمتش حتی با این دلار که تازگی خرید زدم 45 گرمیش برام 3900 تمام شد !!!!! 

لینک به دیدگاه

با این قیمتا خودت خمیر بسازی به صرفه تره

لینک به دیدگاه

درود ... arctic تاریخ گذشته و فیکش زیاد تو بازار هست ... اصلش اگر گیر بیاد خوبه 

من دوتا خمیر mastergel pro v2 و dm9 رو خریدم ... امشب تست میکنم و نتیجشون رو میذارم

بهترینای بازار نسبت به قیمت در حال حاضر همینا هستن

thermal grizzly duronaut که تازه وارد بازار جهانی شده خیلی عالیه و جز بهترین هاست ... منتها هنوز وارد بازار داخلی نشده

ویرایش شده توسط PERSIAN GRIFFIN
لینک به دیدگاه

تست دوتا خمیر با کولر ag620 روی 14600k در دمای 25 درجه ی محیط
همونطور که میبینید تقریبا فرقی با هم ندارند
مکس دمای پکیج سی پی یو بعد از 5 بار تست پشت سر هم cinebench r20 با هر دو خمیر 89 هست
با خمیر deepcool dm9 ،مکس دمای هسته ها 1 درجه پایننتر از coolermaster pro v2 هست.
همچنین با خمیر deepcool dm9 یه مقدار امتیاز بالاتری گرفتم توی تست cinebench نسبت به v2 pro
چیزی که میمونه تست gpu و ماندگاری دوتا خمیر و pump out شدنشونه که من نمیتونم تست کنم

ولی به نظرم برای کارت گرافیک هم dm9 یکی دو درجه دمای پایین تری بده نسبت به pro v2

mastergel v2 pro :
2.thumb.png.24e65196a785a693c084b4345f74c6fd.png

deepcool dm9
12.thumb.png.e7903473dcbe07988c2ffdcd035dc094.png

ویرایش شده توسط PERSIAN GRIFFIN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...