رفتن به مطلب

ارور سیستم هنگام نصب بازی واکسترک کردن فایلها

Recommended Posts

سلام دوستان یه سیستم جمع کردم  مادربرد asus B760A wifai DDR5

رم کورسیر16gig ddr5 5200

Cpu i513400f

هارد ssdسامسونگ 870 

الان هربازی رو می خوام نصب کنم ارور IsDone.dll میده تو یوتویوب یا گوگل سرچ کردم هر کاری گفتن کردم ولی باز هم درست نشد هیچ، وقت اکسترک کردن فایلهای زیپ در winrarهم ارور میده  چند بار پاک کردم winrarرو پاک کردم جدیدش رو دانلود کردم ریختم باز هم ارور میده وقت اکسترک 

ویندوز ۱۱ رو سیستم نصب هستش 

واقعا کلافم کرده اگه راهکاری میدونید ممنون میشم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ویندوز رو از نو نصب کنید

حتما هم از یک ویندوز دیگه استفاده کنید

ممکنه ویندوزی که نصب میکنید اشکال داره

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، 17behrooz گفته است:

ویندوز ۱۱ رو سیستم نصب هستش 

واقعا کلافم کرده اگه راهکاری میدونید ممنون میشم

بنده روی ویندوز ۱۱ نتونستم هیچ بازی از فیت گرل رو نصب کنم، همین خطا رو میده...

برای نصب فیتگرل میرم ویندوز ۱۰

کلا ویندوز ۱۱ خیلی به کرک بازی ها گیر میده

لینک به دیدگاه

دیگه ویندوز ریختنی هم ارور میده😆😆😆😆😆واقعا windows setup windows cannot install required files. network problems may be preventing windows from accessing the file. make sure the computer is connected to the network and restart the installation. error code: 0x80070006

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل شما مربوط به رم هست. این تفاسیر که از ویندوزه و یا از نرم افزار فشرده ساز و غیره هست رو رها کنید. رم سیستم مشکل داره. هنگام اکسترکت یا نصب بازی نهایت فشار روی رم هست و اونجا خودش رو نشون میده. هنگام خواندن و نوشتن بین هارد و رم مشکل ایجاد میشه . رمتون تک کانال هست یا دوکاناله اگه تک هست امکان داره مشکل از اون هم باشه. اکسترکت فشار بار زیادی به رم تحمیل میکنه  ، حالا چه در نصب چه در خارج کردن بازی چون هردوشون اکسترکت کردن هستند.  اکسترکت کردن خودش نوعی تست برای تست سلامت و یا میزان سنجش قدرت سیستم هست. کوچکترین باگ در انجام این عملیات کل چرخه رو معیوب و با خطا مواجه میکنه. چند بار این مشکل رو داشتم. تازه بعضی وقتها حتی خطا هم نمیداد . فقط جلو نمیرفت. یکی با تعویض رم و یکی با کاهش فرکانس رم و دیگری با افزایش ولتاژ حل شد. حالا یا یکی ازچیپهای حافظه رمتون نمیتونه روی فرکانس مورد نظر با ولتاژی که داره پایدار بمونه و یا با پر شدن و رسیدن اطلاعات به قسمت معیوب رم دچار مشکل میشه. رم هم مثل هارد هست.  قسمتی از هارد که بدسکتور داره ، هنگام خواندن و نوشتن اطلاعات وقتی  به  قسمت معیوب برسید سیستم هنگ میکنه یا خطا میزنه. رم هم اگه اطلاعات پر بشه و به چیپ معیوب برسه این مشکل ایجاد میشه. در ضمن به مروز زمان امکان خطا و بیرون پریدن از بازی ها و یا ریست شدن یا صفحه آبی مرگ هم هنگام بازیهای سنگین مثل لاست آف اس پیش خواهد آمد

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

برنامه ای برای تست  رمddr5هستش  چون برنامهPassMark MemTest86از رمddr5 پیشتیبانی نمی کنه ممنون اگه نرم افزاری دقیق برای برسی تست رم برام معرفی کنید

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۲/۱۷ در 23:30، blooder گفته است:

دوست عزیز مشکل شما مربوط به رم هست. این تفاسیر که از ویندوزه و یا از نرم افزار فشرده ساز و غیره هست رو رها کنید. رم سیستم مشکل داره. هنگام اکسترکت یا نصب بازی نهایت فشار روی رم هست و اونجا خودش رو نشون میده. هنگام خواندن و نوشتن بین هارد و رم مشکل ایجاد میشه . رمتون تک کانال هست یا دوکاناله اگه تک هست امکان داره مشکل از اون هم باشه. اکسترکت فشار بار زیادی به رم تحمیل میکنه  ، حالا چه در نصب چه در خارج کردن بازی چون هردوشون اکسترکت کردن هستند.  اکسترکت کردن خودش نوعی تست برای تست سلامت و یا میزان سنجش قدرت سیستم هست. کوچکترین باگ در انجام این عملیات کل چرخه رو معیوب و با خطا مواجه میکنه. چند بار این مشکل رو داشتم. تازه بعضی وقتها حتی خطا هم نمیداد . فقط جلو نمیرفت. یکی با تعویض رم و یکی با کاهش فرکانس رم و دیگری با افزایش ولتاژ حل شد. حالا یا یکی ازچیپهای حافظه رمتون نمیتونه روی فرکانس مورد نظر با ولتاژی که داره پایدار بمونه و یا با پر شدن و رسیدن اطلاعات به قسمت معیوب رم دچار مشکل میشه. رم هم مثل هارد هست.  قسمتی از هارد که بدسکتور داره ، هنگام خواندن و نوشتن اطلاعات وقتی  به اون قست برسی سیستم هنگ میکنه یا خطا میزنه. رم هم اگه اطلاعات پر بشه و به چیپ معیوب برسه این مشکل ایجاد میشه. در ضمن به مروز زمان امکان خطا و بیرون پریدن از بازی ها و یا ریست شدن یا صفحه آبی مرگ هم هنگام بازیهای سنگین مثل لاست آف اس پیش خواهد آمد

صرفاجهت اطلاع وخدای ناکرد دوستان دیگه اگه این مشکل رو داشته باشند می نویسم

تشخیص این دوستمون درست بود وممنونم ازش من این باندل رو چون تازه خریدم وهمگی از جمله رم مادربرد وسی پی یوهمشون نوهستند ودر ظاهر هیچ مشکلی ندارند ولی بعداز تحقیق ومشاوره دوستان به هارد ورم شک کردم بعداز تست معلوم شد که رم داره ارور میده 

مشکلات رو بالا نوشتم مثل درست کار نکردن winrarاروردر زمان اکسترک کردن فایلهای زیپ ناتوان بودن هنگام اجرای چند برنامه همزمان بیرون پریدن از بازی یا کرش کردن پاک شدن بازی ها وفایلها کرش کردن وبیرون پریدن از بازی هنگام استفاده از دسته بوت نشدن وارور هنگام نصب ویندوز وارورهای متعدد که کلا گیج کننده بودند 

حالا باید رم روببرم گارانتی ببینیم اونجا چی می گن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...