رفتن به مطلب

کمک سی دی رو نمی خونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من بعد از ظهر داشتم با سیستم کار میکردم که وقتی دیسک رو میزاشتم یا نمیخوند یا دیر میاورد بالا ولی الان دیگه اصلا نمیخونه یعنی وقتی روی درایو کلیک میکنم در dvd رام باز میشه و میگه سی دی داخلش نیست؟مارکشم ال جی هست چیکارش باید بکنم بوت هم نمیکنه یعنی وقتی انتخابش میکنم انگار کاری نکردم و مستقیم وارد ویندوز میشه؟!

ببخشید یکم گفتاری شد متن

کسی میدونه نمایندگی مادیران کجاست؟

ممنون

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست عزیز تمام دیسکهارو ( سی دی و دی وی دی ) همین جوری باز میکنه ؟ با دیسکهای دیگه امتحان کنید

چند وقته ازش استفاده میکنید ؟

امکانش زیاده لنزش ضعیف شده باشه

میتونین به سایت مادیران مراجعه کرده و لیست نمایندگان هر شهر رو پیدا کنین

ویرایش شده توسط ata_se7en
لینک به دیدگاه

بله همرو نمیخونه اصلا انگار دیسک نمیچرخه!

دوماه ولی دست دو خریدمش 122 روز هم از گارانتیش مونده

ممنون

دوستان کسی میدونه چرا وقتی ویندوز را درون فلش میریزم و فلش رو بوت میکنم هیچ اتفاقی نمیافته؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز دی وی دی رام شما فقط نیاز به تعویض داره.احتمال زیاد عمرش تموم شده :(

لینک به دیدگاه

ممنون تا اردیبهشت سال دیگه گارانتی داره ولی ظاهرش خیلی خراب نمیدونم قبول کنه یا نه الان دارم میرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه غیر از مارک plextor بقیه برند ها چنگی به دل نمیزنن.من پایونیر داشتم بعد از سه ماه استفاده معمولی اینجوری شد.سامسونگ گرفتم بجاش الان یکساله دارم واقعا خوبه(گوش شیطون کر :دی )

به نظرم اگه بتونید یه پلکستور بگیرید,بسیار عالیست.من خودم داشتم 6 سال کار کرد برام آخ نگفت!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه غیر از مارک plextor بقیه برند ها چنگی به دل نمیزنن.من پایونیر داشتم بعد از سه ماه استفاده معمولی اینجوری شد.سامسونگ گرفتم بجاش الان یکساله دارم واقعا خوبه(گوش شیطون کر :دی )

به نظرم اگه بتونید یه پلکستور بگیرید,بسیار عالیست.من خودم داشتم 6 سال کار کرد برام آخ نگفت!

آره من تعریفشو شنیدم خودم liteon دارم بعد 9 ماه قاطی کرده خودش باز و بسته میشه یا باید بهش التماس کنی که سی دی یا دی وی دی رو بخونه کچلم کرده ~x(

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

خب دوستان رایتر رو نمایندگی قبول نکرد مجبورم یکی بخرم بودجه هم 40 بیشتر نیست به نظرتون چی بخرم؟کسی دست دو تمیز سراغ نداره؟

درسته خودمم قبلا پلکستور داشتم و خیلی هم خوب بود و کارکرد ولی گارانتی نداشتنش بدترین مورد بود

دوباره lg بخرم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سامسونگ یا asus بگیر برادرم 2 سال ایسوس داره و مثل روز اولش کار میکنه البته قیمتشون کمی بیشتر از 40 تومن هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان که SAMSUNG 24X خیلی کم شده تو بازار فکر کنم 45 بود قیمتش قبل از موج جدید گرونی .ایسوس هم هست اونم کمه و احتمالا گرون تر کیفیت بهتری هم داره که دوستمون هم اشاره کرد.

الان هر جا میری پایونیر دارن مونده رو دستشون هی میگن کیفیتش عالیه! ولی به من مجانی هم بدن نمیگیرم :دی

لینک به دیدگاه

ممنون از تمامی دوستان راستش من بعد از ظهر یک ایسوز خریدم 46 تومن با گارانتی ویستا نو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...