رفتن به مطلب

راهنمایی ارتقا باندل

Recommended Posts

سلام دوستان 

من میخوام که باندل سیستم و رم ها رو ارتقا بدم 

قطعاتی که در حال حاضر روی سیستم هست 

MB:  asus A520m-a / cpu: Ryzen 5 pro 4650g / ram : 48g corsair ddr4

GPU: msi 3060 12g / power: asus ROG Strix 1000G

استفاده اصلی سیستم برای طراحی و رندرینگ هست

بودجه فعلیم 50 هست و نهایتا تا 70 الی 80 میتونم افزایشش بدم 

برای ارتقا کارت گرافیک برنامه ای ندارم ( از اونجایی که برنامه هایی که کار میکنم اغلبا سی پی یو محور هستند در صورت ارتقا نهایتا به 4070ti تغییر میدم گرافیک رو ) 

نکته دیگه اینکه برای رم ها در ابتدا 32 یا 16 گیگ ddr5 کفایت میکنه و بعد یه جفت دیگه بهشون اضافه میکنم 

ترجیحم amd هست اما پیشنهاد اینتل ام بود ممنون میشم بگید 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Siavash_96 گفته است:

سلام دوستان 

درود پیشنهاد میشه 
اولا سراغ اینتل نروید 
------
شما یک برد سری b850 لازم داری
در کنار یک سی پی یو 9700x 
در کنار رم فرکانس 6000 gskill که دارای قابلیت amd expo باشه
اگر خواستی پیشنهاد هم بهت میدم چی ببندی دقیقا ؟ نهایت بودجه گفتی 80 تومنه

3 ساعت قبل، choosenone گفته است:

چرا یه پردازنده رده بالای AM4 نمیندازی با همین قطعات ؟ به صرفه تر و ارزونتره

بردی ک داره به درد نمیخوره و از طرفی موجود نیست تو بازار خیلی کم هستن با قیمتی ک میشه am5 بست

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، choosenone گفته است:

چرا یه پردازنده رده بالای AM4 نمیندازی با همین قطعات ؟ به صرفه تر و ارزونتره

درود ممنونم از پیشنهادتون اما هم قصد دارم به ddr5 ارتقا بدم و هم مادربرد رو چندان دوست ندارم و دوست دارم که تغییرش بدم 🙏🌷

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

نهایت بودجه گفتی 80 تومنه

سلام واقعا ممنون میشم اگر قطعات رو هم به صورت دقیق تر بهم پیشنهاد بدید

بابت بودجه از اونجایی که در حال حاضر سیستم دارم میتونم قطعات رو به صورت پله ای خریداری کنم و بابت هزینه نهایی بیشتر هم شد موردی نیست اما ممنون میشم اگر براتون مقدوره هم با بودجه حدود 60-70 تومن پیشنهاد بدید و هم با بودجه مدنظر خودتون و قطعاتی که به نظرتون اون هارو تهیه کنم بهتره حالا هزینش هم بیشتر شد اوکی هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

image.thumb.png.b8a9c4cc58969c6a85198039f88c0aac.png

https://www.lioncomputer.com/product/l69m1/ADATA-XPG-Lancer-RGB-32GB-16GB-2-6400MHz-CL32-DDR5-Memory

قیمت حدودی 9.5

کولر نمیدونم چی جواب میده رو این اونم در حد 6 الی 10 تومن باید خرج کنید

جمعا زیر 80 میشه اگه براتون مقدور نبود میتونید پردازنده با 9700x عوض کنید به همراه مادربرد b650m tuf که حدود 15 میلیون صرفه جویی میشه اگه از جای مناسب خرید کنید

رمی که پیشنهاد دادم توی لیست مادربرد b650m tuf چک کردم خود رم هم قابلیت expo داره

لینک به دیدگاه

2025-05-11_230101.png

این باندل برای 80 تومنه

این باندل فقط مشکل رمش هست تو لیون مشکیش نبود و فرکانس بالا شما نهایت 6000 کفایت میکنه برات

2025-05-11_230452.thumb.png.e991ce93545337cfff23c24117da4d07.png

این باندل هم همون 70 تومن همه چیزش اوکی هست تقریبا جز کولر توصیه میشه چون رندر میزنی و کارت میکنی با سی پی یو یک AIO مناسب 240 یا 280 اگر به کیست میخوره تهیه کنی
که خنک تر کار کنه

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

چنتا نکته

یک اینکه من باشم مادربرد با چیپست X670E تهیه میکنم، چون لیون موجود نداشت x870 گذاشتم که قیمتی تقریبا مشابهه. البته این چیپستم خوبه ولی X670E بهتره

مادربرد خوب بگیرین چون این سیستم راحت 7 8 سال عمر میکنه(3 4 سال دیگه میتونین سی پی یو نسل بعدی amd رو بندازین روش)

واسه رم هم مدلش زیاد مهم نیست یکی از این دو مشخصات رو باید داشته باشه 6000 cl30 یا 6400 cl32، با توجه به قیمت و ظاهرش انتخاب کنین و 32 گیگ رم باید فعلا کافی باشه.

اونجوری که من متوجه شدم شما رندرینگ انجام میدین و واسه رندر در کل ایرکولر بهتره، واتر رو پیشنهاد نمیکنم اگه رندرینگ های طولانی مدت انجام میدین.

اگه میخواین میتونین AG620 رو تهیه کنین و یکمی پول سیو کنین ولی این خوشگلتره، اساسین 4 هم هست که یه مقدار گرونتره و خنک کنندگی بهتری داره ولی نمایشگر و غیره رو نداره.

در مورد سی پی یو هم میتونین واسه سیو کردن پول 7700x رو تهیه کنین. ولی 9900x برای رندرینگ به مراتب مورد بهتریه.

image.thumb.png.898a48efeeee84033225d872bca52670.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...