رفتن به مطلب

خرید ups مناسب برای کار با کامپیوتر

mohsencg
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

با قطعی های مکرر برقی که توی منطقه مون داریم تصمیم گرفتم ups بگیرم که موقتا بشه کارها رو در زمان قطعی برق جلو برد

گاهی یک روز در میون و گاهی روزی تا 2 بار قطعی برق داریم!

کارم طراحی با کامپیوتر هست. البته عمده نرم افزارهایی که کار میکنم cpu بیس هستن و کمتر gpu محورن.

2 تا مانیتور هم دارم. پاور سیستم هم گرین 650 پلاتینیوم هست.

میخوام ups در زمان قطعی برق، حدود نیم ساعت یا کمی بیشتر برای برق رو داشته باشه. بیشتر از این نیاز نیست، حتی می تونه کمتر باشه این زمان. چیزی که مهمه اینه که نمیخوام به هیچ عنوان سیستم ریست بشه یا خاموش بشه. ups باید فورا بیاد تو مدار تا قطعی برق اتفاق نیفته و فرصت داشته باشم تا سیستم رو به حالت طبیعی خاموش کنم، این اولویتمه.

هزینه هم نمی تونم زیاد بکنم ولی اگه مجبور بشم تا نهایتا 10 میلیون هزینه می کنم. ولی اگه بشه زیر این قیمت چیز به درد بخوری گرفت بهتره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود. کلی تحقیق کردم و تجربه مو میگم. یدونه اینورتر 2000 وات مارک خوب مثل کارسپا cps 2000 و یه باطری دیپ سایکل 100 آمپر. برای من 41 تومن درومد. البته اینورتر های ارزونتر هم هست ولی یبار خرج کن یه عمر استفاده کن. باطری هم با مصرفت حدود 5 سال عمر میکنه. 3 ساعت رو راحت جواب میده. البته کارت گرافیک رو زیاد استفاده نکنی. من برای یه کامپیوتر و یه پرینتر خریدم الانم راضیم. وقتی هم برق میاد خودش شارژ میکنه و دستگاههارم میبره روی برق و از باطری استفاده نمیکنه. قطعی برقم اصلا متوجه نمیشی چون بلافاصله با قطعی برق میره رو باطری.

اینورتر 2000 وات welion هم هست 5 تومنه. و باطری 100 امپر ماشین حدود 6 تومن. اینم میشه ولی باطریت 2 سال یبار باید تعویض بشه. همون قابلیت شارژ باطری و حالت ups رو هم داره. اینم دارم برا خونه خریدم. خوبه

ویرایش شده توسط RAMIN VAMP
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، mohsencg گفته است:

سلام دوستان

با قطعی های مکرر برقی که توی منطقه مون داریم تصمیم گرفتم ups بگیرم که موقتا بشه کارها رو در زمان قطعی برق جلو برد

گاهی یک روز در میون و گاهی روزی تا 2 بار قطعی برق داریم!

کارم طراحی با کامپیوتر هست. البته عمده نرم افزارهایی که کار میکنم cpu بیس هستن و کمتر gpu محورن.

2 تا مانیتور هم دارم. پاور سیستم هم گرین 650 پلاتینیوم هست.

میخوام ups در زمان قطعی برق، حدود نیم ساعت یا کمی بیشتر برای برق رو داشته باشه. بیشتر از این نیاز نیست، حتی می تونه کمتر باشه این زمان. چیزی که مهمه اینه که نمیخوام به هیچ عنوان سیستم ریست بشه یا خاموش بشه. ups باید فورا بیاد تو مدار تا قطعی برق اتفاق نیفته و فرصت داشته باشم تا سیستم رو به حالت طبیعی خاموش کنم، این اولویتمه.

هزینه هم نمی تونم زیاد بکنم ولی اگه مجبور بشم تا نهایتا 10 میلیون هزینه می کنم. ولی اگه بشه زیر این قیمت چیز به درد بخوری گرفت بهتره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

تجربه خودم استفاده از یو پی اس یورونت بود . لاین اینتر اکتیو هم هستن در صورت افت ولتاژ خروچی رو اصلاح میکنند که عالیه.

مدل 1200 یا 1500 ولت آمپر باتری داخلی.

مناسب کار شماست.

قیمتش هم همین حدود های بودجه ی شماست.

در حدی که کارتون رو جمع کنید باتری هاش پاسخگو هستن.

https://torob.com/p/6d08b67b-b952-490c-8dd7-c20ab1d1857d/یو-پی-اس-یورونت-مدل-افلاین-ظرفیت-1200-ولت-امپر/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...