رفتن به مطلب

مشکل درایور جدید

Recommended Posts

سلام من rx580 دارم ولی دیگه amd از سال ۲۰۲۴ دیگه درایور جدید نمی‌دهد من باز های جدید رو نمی تونم بازی کنم چون ارر کارت و درایور ابدیت می ده میگه نمی تونه اجرا کنه راه جدیدی هست لطفا کمک کند 🙏

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، ali2424 گفته است:

چند وقتی بود که amd دیگه برای کارتای polaris آپدیت نمیداد و همه فکر کردن به اصلاح legacy شده ... الان عجیبه که 25.5.1 کارتای polaris رو هم ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Ali 123 گفته است:

برای همین هست که amd فن هستم چون انویدیا نمیتونه از پول دست بکشه 

عزیزم انویدیا هنوز مرتب برای سری GTX 700 که سال 2013 اومدن همراه با RTX 50 که امسال اومده آپدیت میده.

ولی کارت 580 شما سال 2017 اومده و نصفه و نیمه آپدیت میگیره چون Legacy شده توی بعضی از آپدیت ها.(سری های قبل rx5000 اکثرا لگسی شدن به جز چندتا که بعضی اوقات براشون درایور میاد)

حداقل قبل "فن" شدن یه تحقیق ریز کنین لطفا.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

عزیزم انویدیا هنوز مرتب برای سری GTX 700 که سال 2013 اومدن همراه با RTX 50 که امسال اومده آپدیت میده

سری 700 که یکسالی هست legacy شده

طبق سایت nvidia آخرین آپدیتی که برای این سری اومده 475.14 هست

برای سری 900 هنوز آپدیت میاد که از این لحاظ باید گفت دم nvidia گرم ... برای کارتای ۵ نسل قبلش هم هنوز داره آپدیت میده

ولی یاد سری 700 بخیر ... یادمه اون سال که این کارتا اومدن بیرون ... crysis 3 هم ریلیز شد و مثل اسمش بحرانی بود برای کارت گرافیکا ...خداوکیلی عجب گرافیکی داشت زمان خودش!

ویرایش شده توسط PERSIAN GRIFFIN
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

سری 700 که یکسالی هست legacy شده

طبق سایت nvidia آخرین آپدیتی که برای این سری اومده 475.14 هست

برای سری 900 هنوز آپدیت میاد که از این لحاظ باید گفت دم nvidia گرم ... برای کارتای ۵ نسل قبلش هم هنوز داره آپدیت میده

ولی یاد سری 700 بخیر ... یادمه اون سال که این کارتا اومدن بیرون ... crysis 3 هم ریلیز شد و مثل اسمش بحرانی بود برای کارت گرافیکا ...خداوکیلی عجب گرافیکی داشت زمان خودش!

نسخه 576.40 که جدیدترین نسخه هست برای سری 700 ریلیز شده عزیزم.(جدیدترین نسخه رسمی درایور که از GTX 700 تا RTX 50 رو پشتیبانی میکنه)
اسکرین از خود سایت انویدیا هستش, یه دور دیگه چک کنین.❤

این سری های GTX خاطرات خیلی خوبی برامون ساختن که هزار تا RTX نمیتونه بسازه.😓

image.thumb.png.7170e595ae086987fba6fc3061809ff2.png

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

سخه 576.40 که جدیدترین نسخه هست برای سری 700 ریلیز شده عزیزم.(جدیدترین نسخه رسمی درایور که از GTX 700 تا RTX 50 رو پشتیبانی میکنه)
اسکرین از خود سایت انویدیا هستش, یه دور دیگه چک کنین.❤

چک کردم که گفتم ولی الان به نکته ی عجیبی برخوردم  ... برای 745 تا 750 ti رو میزنه 576.40 ولی بقیه رو میزنه 475.15
احتمالا باگ سایتشونه و سری 700 کلا legacy شده وگرنه با عقل جور در نمیاد 3 تا کارت درایور بگیرن بقیه ی کارتای سری نگیرن

Screenshot 2025-05-15 181642.png

1636496420_Screenshot2025-05-15181731.thumb.png.f0aef56044e3af0df5673ffad6bfd976.png

32 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

این سری های GTX خاطرات خیلی خوبی برامون ساختن که هزار تا RTX نمیتونه بسازه.😓

بله ... bioshock infinite و battlefield 4 و metro lastlight و dead space 3 و batman arkham origins و crysis 3 و ...
خداوکیلی سال 2013 عجب سال پرباری بوده از لحاظ گیم ... این همه شاهکار تو یه سال !
سری 700 هم که همون سال اومد بیرون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
37 دقیقه قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

چک کردم که گفتم ولی الان به نکته ی عجیبی برخوردم  ... برای 745 تا 750 ti رو میزنه 576.40 ولی بقیه رو میزنه 475.15
احتمالا باگ سایتشونه و سری 700 کلا legacy شده وگرنه با عقل جور در نمیاد 3 تا کارت درایور بگیرن بقیه ی کارتای سری نگیرن

Screenshot 2025-05-15 181642.png

1636496420_Screenshot2025-05-15181731.thumb.png.f0aef56044e3af0df5673ffad6bfd976.png

بله ... bioshock infinite و battlefield 4 و metro lastlight و dead space 3 و batman arkham origins و crysis 3 و ...
خداوکیلی سال 2013 عجب سال پرباری بوده از لحاظ گیم ... این همه شاهکار تو یه سال !
سری 700 هم که همون سال اومد بیرون

خیر باگ نیست

دلیلش اینه gtx 750 ti با معماری مکس ول ساخته شده که همون معماری نسل gtx 900 هست

برای همین این معماری هنوز آپدیت میگیره

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، SANAKA گفته است:

دلیلش اینه gtx 750 ti با معماری مکس ول ساخته شده که همون معماری نسل gtx 900 هست

درسته ... دقت نکرده بودم بهش!

لینک به دیدگاه

DLSS چی اون هم برای قیر از rtx ها میاد مثل gt gtx اون چی مثل فریسینکی که رو مانیتور ها هست شرکت ها باید پول بدن که اون قطعه رو برای مانیتور رابخرند 

واما amd فریسنکش رایگانه fsr روی کارت های قدیمی جواب میده درسته از DLSS ضعیف تر هست اما هر نصل داره بهتر میشه 🤑🤑🤑

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Ali 123 گفته است:

DLSS چی اون هم برای قیر از rtx ها میاد مثل gt gtx اون چی مثل فریسینکی که رو مانیتور ها هست شرکت ها باید پول بدن که اون قطعه رو برای مانیتور رابخرند 

واما amd فریسنکش رایگانه fsr روی کارت های قدیمی جواب میده درسته از DLSS ضعیف تر هست اما هر نصل داره بهتر میشه 🤑🤑🤑

سهامدار انویدیا نیستم ولی با حرفتون مخالفم.(لحن صحبت عجیب و غلط املایی های فراوان رو در نظر نمیگیرم)

AMD برای جذب مشتری در زمینه گرافیک مجبوره که یه سری امتیاز هارو بده.
نه در زمینه قدرت خام و نه در زمینه فروش به هیچ وجه به انویدیا نمیرسه.
این نسل هم دیگه از ساخت پرچمدار و High-End دست کشید چون میدونه که برتری با فناوری CUDA و بازاریابی قوی انویدیا هست.(Ray-Tracing پاشنه آشیل AMD هست در کنار FSR که همیشه از DLSS عقب تره)
واگرنه نگران نباشین, AMD عاشق چشم و ابروی شما نیست, همونطور که هیچ شرکتی مشتری براش اهمیتی نداره, صرفا فروش بیشتر هدف هر شرکت موفقی هست.
همونطور که شیائومی بعد از مطرح شدن, سیاست هاش عوض شد و بنظرم مشتری دیگه براش ارزشی نداره, AMD هم بزودی همین سیاست رو در پیش میگیره.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

فعلا که همین تور وضیعت بازار است 

ویرایش شده توسط Ali 123
لینک به دیدگاه

این بنده خدا یه مشکل داشت کلا بحث بریدن یه جا دیگه، به هر حال اخرین اپدیت برای rx580  اپدیت 23.9.2 هستش الکی هم نگید 25.5.1 دانلود  شد پشتیبانی نمی کنه

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، rambo01 گفته است:

این بنده خدا یه مشکل داشت کلا بحث بریدن یه جا دیگه، به هر حال اخرین اپدیت برای rx580  اپدیت 23.9.2 هستش الکی هم نگید 25.5.1 دانلود  شد پشتیبانی نمی کنه

ما نمیگیم سایت amd میگه
منتها اینطور که معلومه 25.5.1 دو نسخه داره ... یک برای سری پولاریس و وگا و یکی دیگه هم برای سری های بالاتر
از این لینک باید درایور سری پولاریس و وگا رو دانلود کنید :
https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-600-500-400/radeon-rx-500-series/radeon-rx-580.html

لینک اگر باز نشد قندشکن یا dns بزنید

amd.thumb.png.e4877a7578b7817b4c2a0bcd2d10c9ad.pngamd.thumb.png.e4877a7578b7817b4c2a0bcd2d10c9ad.png

بعدشم قبل این درایور ، آخرین درایوری که برای سری پولاریس اومد 24.9.1 بود نه 23.9.2 که مال حدود دو سال پیشه!

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، rambo01 گفته است:

آقا ازت خیلی ممنونم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...