رفتن به مطلب

نحوه کانورت و رایت DVD

Interia
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من یه فایل ویدئویی به حجم حدودا 7.5 گیگ دارم که کیفیتش full hd هستش. میخوام اینرو روی دیسک dvd رایتش کنم اما نوع رایتش طوری باشه که دستگاههای خانگی پخش بتونن پخشش کنن.

از یه خدمات کامپیوتری سوال کردم ایشون گفتش که باید به فرمت vob تبدیلش کنی بعدش بیاری برات رایتش کنم. من اینرو به فرمت vob تبدیلش کردم اما مشکل این بود که هم سایز ویدئو کوچک شد و هم اینکه افت کیفیت زیادی داشت که در این شرایط نمیتونم کارم رو ارائه بدم.

سوالم اینه که آیا راهی هست که بتونم اینرو با کیفیت اصلی full hd رو دیسک dvd رایتش کنم که دستگاه پخش خانگی هم بازش کنه؟

خودم هم رایتر دارم و میتونم رایتش رو انجام بدم.

لطفا اگه راهکار موثری سراغ دارید راهنماییم کنید چون ضروریه برام.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Interia گفته است:

با سلام من یه فایل ویدئویی به حجم حدودا 7.5 گیگ دارم که کیفیتش full hd هستش. میخوام اینرو روی دیسک dvd رایتش کنم اما نوع رایتش طوری باشه که دستگاههای خانگی پخش بتونن پخشش کنن.

از یه خدمات کامپیوتری سوال کردم ایشون گفتش که باید به فرمت vob تبدیلش کنی بعدش بیاری برات رایتش کنم. من اینرو به فرمت vob تبدیلش کردم اما مشکل این بود که هم سایز ویدئو کوچک شد و هم اینکه افت کیفیت زیادی داشت که در این شرایط نمیتونم کارم رو ارائه بدم.

سوالم اینه که آیا راهی هست که بتونم اینرو با کیفیت اصلی full hd رو دیسک dvd رایتش کنم که دستگاه پخش خانگی هم بازش کنه؟

الان دیگه dvd رایج نیست

اگر گیرنده دیجیتال داری یا تلویزیونت ورودی usb داره ، بریزش روی یه فلش و خودتو خلاص کن

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Interia گفته است:

درود.فکر کنم با DVD 9  و رایت معمولیش کارت راه بیفته.دی وی دی 9 گیگ هم تو بازار زیاده

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، CREATIVE گفته است:

الان دیگه dvd رایج نیست

اگر گیرنده دیجیتال داری یا تلویزیونت ورودی usb داره ، بریزش روی یه فلش و خودتو خلاص کن

بله، اما این یه فایل هستش که برای یک عده باید رایت بشه و تحویل داده بشه و از این بابت تنها راه همینه و باید رو dvd تحویلش بدم.

2 ساعت قبل، lali city گفته است:

درود.فکر کنم با DVD 9  و رایت معمولیش کارت راه بیفته.دی وی دی 9 گیگ هم تو بازار زیاده

بله اینش که هست و حجمهای 8.5 گیگ موجود هستن. مشکل اینه که در رایت معمولی دستگاههای خانگی نمیتونن این فایل رو پخش کنن و باید به نحوی رایت بشه که قابل پخش در دستگاههای خانگی باشه.

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
اگه دستگاه خانگی قدیمی باشه فقط میتونین با فرمت VOB روش اجرا کنین که بخاطر محدودیت فرمت حداکثر کیفیتش 480p میشه.
اگه جدیدتر باشه با MP4 و کدک h264 میتونه بخونه و کیفیتش حفظ میشه.(روی DVD9)

امیدوارم مشکل تون حل بشه.❤

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۲/۲۵ در 18:04، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
اگه دستگاه خانگی قدیمی باشه فقط میتونین با فرمت VOB روش اجرا کنین که بخاطر محدودیت فرمت حداکثر کیفیتش 480p میشه.
اگه جدیدتر باشه با MP4 و کدک h264 میتونه بخونه و کیفیتش حفظ میشه.(روی DVD9)

امیدوارم مشکل تون حل بشه.❤

ممنون از شما. میتونید برای رایت روی dvd9  هم راهنماییم کنید که با چه برنامه ای انجامش بدم که همه شرایطش مناسب باشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...