رفتن به مطلب

بلوتوث HP 8570W

_Shayan_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

من یه لپتاپ HP 8570W گرفتم اما متوجه شدم که بلوتوث نداره ، فهمیدم کلا سوکتی که ماژول بلوتوث به واسطه اون به برد متصل میشه نیست ! موقع خرید به این مورد توجه نکردم . میتونم اینو کاریش کنم ؟

IMG_20250522_230032_876.thumb.jpg.d62a7ac4f8dd24ff08033bc1fb527b77.jpgIMG_20250522_230032_357.thumb.jpg.b36dfde2b8eb1b8fa5af174a3a2dd45c.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چیزی که به نظر میاد، ماژول بلوتوث سر جاشه، ولی سوکت برد کن شده، راه اصولی اینه که برد تعمیر بشه و یه سوکت بهش لحیم بشه و بهش متصل بشه، راه دم دست تر هم اینه که سیم های بلوتوث مستقیم به برد لحیم بشه.

ولی یه راه منطقی تر هست، ماژول وایفای رو با مدل های جدید تر که بلوتوث هم دارن جایگزین کنید، هم وایفای دارید هم بلوتوث روی یک ماژول. این راه رو روی یه لپتاپ خیلی قدیمی ایسر که فکر کنم مال نسل سلرون های قبل از سوکت 775 بود امتحان کردم و جواب داد، ماژول بلوتوث کلا نداشت و اینجوری روش بلوتوث نصب کردم. روی لپتاپ های نسل 1 هم که ماژول وایفای و بلوتوث جدا بود، تست کردم و جواب داد.

میتونید از این محصول استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

چیزی که به نظر میاد، ماژول بلوتوث سر جاشه، ولی سوکت برد کن شده، راه اصولی اینه که برد تعمیر بشه و یه سوکت بهش لحیم بشه و بهش متصل بشه، راه دم دست تر هم اینه که سیم های بلوتوث مستقیم به برد لحیم بشه.

ولی یه راه منطقی تر هست، ماژول وایفای رو با مدل های جدید تر که بلوتوث هم دارن جایگزین کنید، هم وایفای دارید هم بلوتوث روی یک ماژول. این راه رو روی یه لپتاپ خیلی قدیمی ایسر که فکر کنم مال نسل سلرون های قبل از سوکت 775 بود امتحان کردم و جواب داد، ماژول بلوتوث کلا نداشت و اینجوری روش بلوتوث نصب کردم. روی لپتاپ های نسل 1 هم که ماژول وایفای و بلوتوث جدا بود، تست کردم و جواب داد.

میتونید از این محصول استفاده کنید.

فکر نمیکنم تعمیرش از نظر زمان و هزینه بصرفه باشه ، راه حل دوم رو امتحان میکنم ، ممنون.

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

درود
این مدل رو دارم اگر به کارتون میاد

26106282_1724694679_622.thumb.webp.66ee558c16190763697d346ad79ded8b.webp

قیمت رو بی زحمت پ.خ کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...