رفتن به مطلب

آیا ارتقا به 9070 xt ارزش دارد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بنده در حال حاضر سیستمم 7800x3d و rtx 3080 ti هست هدفم گیمینگ روان در رزولوشن 1440 با تنظیمات حداکثری هست آبا به نظر شما با ارتقا به 9070 xt تغییر محسوسی حس می کنم؟

یا اصلا ارزش داره این ارتقا؟

لینک به دیدگاه

نهایتا افزایش 15 تا 17 fps در بازیها به نظرم برای بازی در 4k خوبه تفاوت قیمت هم که بالاست

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این کارت در حد 5070ti توی رستر هست در آر تی از 4070 ti سوپر قویتره (نزدیک همین 5070ti)
اگه بودجشو دارید بله ارزش ارتقا داره 

لینک به دیدگاه

حدودا 30 درصد پرفورمنس بهتری میگیرین با 9070 xt

اینکه ارزش داره یا نه هم بستگی داره، بازیایی که انجام میدین با گرافیک فعلی خوب ران میشن؟

اگه آره که هیچی ولی اگه نه که ارتقا بدین.

image.thumb.jpeg.3625abd953ad7938770515f15bc8ebaa.jpeg

لینک به دیدگاه

خیر ارزش نداره، ارتقا از 3080Ti فقط به کارت های پرچم دار منطقی هست یعنی حداقل 4090 

لینک به دیدگاه

صد در صد خوبه من خودم 3080TI دارم روی 1440 مطمعن باش 2025 به بعد به مشکل میخوریم و دیگه باید تنضیمات گرافیک رو بیاریم پایین اما 5070TI  بنظرم بهتره قیمتشم کمی نزدیکه بهش یا در نهایت 4070TI SUPER 

لینک به دیدگاه

توی نسل جدید RT یا همون Path Tracing نسل جدیدهای AMD ضعف دارن

pt-alan-wake-2-2560-1440.png

pt-black-myth-wukong-2560-1440.png

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

حدودا 30 درصد پرفورمنس بهتری میگیرین با 9070 xt

اینکه ارزش داره یا نه هم بستگی داره، بازیایی که انجام میدین با گرافیک فعلی خوب ران میشن؟

اگه آره که هیچی ولی اگه نه که ارتقا بدین.

image.thumb.jpeg.3625abd953ad7938770515f15bc8ebaa.jpeg

توی بلک آپس ۶ رو تنظیمات آخر بین ۷۰ تا ۱۳۰ فریم متوسط ۱۰۰ فریم میده که وقتی از ۱۰۰ میره پایین تر میشه لگ تقریبا، ویچر ۳ نسل جدید بدون rt تقریبا لب مرزه 65 تا ۹۰ تا اینا با rt حدودا متوسط ۴۵ فریم میده dlss هم هرچی بالاتر از performance بذاری فریم زیر ۶۰ می شه تو بازی r6 siege کاملا اوکی هست گاد آف وار راضیم سایبر پانک لب مرزی هست بدون rt حدود ۷۰ ۸۰ فریم هست

14 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

خیر ارزش نداره، ارتقا از 3080Ti فقط به کارت های پرچم دار منطقی هست یعنی حداقل 4090 

البته برای شخصی که پولدار باشه

41 دقیقه قبل، nasir1367 گفته است:

توی نسل جدید RT یا همون Path Tracing نسل جدیدهای AMD ضعف دارن

pt-alan-wake-2-2560-1440.png

pt-black-myth-wukong-2560-1440.png

بیشتر هدفم raster هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارت شما 12 گیگ بازیهای جدید مصرفشون بالاتر میره 16 گیگ کف الان هست

کارت خودتون در حدود 40 میلیون فروش میره با 50 سر کارت قویتر و بروز تهیه میکنید 

اگه 5070ti هم قیمتش بود پیشنهادم انویدیا بود ولی خوب اختلاف قیمت کمی ندارن 

relative-performance-rt-2560-1440.png

بازیهای شوتر هم معمولا ای ام دی فریم بهتری میده

در هر صورت از نظر بنده کسی که بودجشو داره ارتقا همیشه جذابه

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، HosseinTaheri76 گفته است:

توی بلک آپس ۶ رو تنظیمات آخر بین ۷۰ تا ۱۳۰ فریم متوسط ۱۰۰ فریم میده که وقتی از ۱۰۰ میره پایین تر میشه لگ تقریبا، ویچر ۳ نسل جدید بدون rt تقریبا لب مرزه 65 تا ۹۰ تا اینا با rt حدودا متوسط ۴۵ فریم میده dlss هم هرچی بالاتر از performance بذاری فریم زیر ۶۰ می شه تو بازی r6 siege کاملا اوکی هست گاد آف وار راضیم سایبر پانک لب مرزی هست بدون rt حدود ۷۰ ۸۰ فریم هست

البته برای شخصی که پولدار باشه

بیشتر هدفم raster هست

من جای شما باشم ارتقاع نمیدم، نظر شخصیه ولی به نظرم باید ارتقا قابل لمس باشه یعنی حداقل 50 درصد افزایش پرفورمنس داشته باشه.

صحبت 50 تومن پوله، من باشم دلار میخرم 1 2 سال بعد که قیمتا متعادل تر شد و گرافیک های جدیدتر اومدن یچیز بهتر میگیرم.(مثلا 5080 سوپر که شایعه اومدنش با 24 گیگ رم وجود داره)

جایی که نیازه تنظیمات رو یه درجه پایین بیارین، آدم مجبور نیست حتما با حداکثر تنظیمات بازی کنه.

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

من جای شما باشم ارتقاع نمیدم، نظر شخصیه ولی به نظرم باید ارتقا قابل لمس باشه یعنی حداقل 50 درصد افزایش پرفورمنس داشته باشه.

صحبت 50 تومن پوله، من باشم دلار میخرم 1 2 سال بعد که قیمتا متعادل تر شد و گرافیک های جدیدتر اومدن یچیز بهتر میگیرم.(مثلا 5080 سوپر که شایعه اومدنش با 24 گیگ رم وجود داره)

جایی که نیازه تنظیمات رو یه درجه پایین بیارین، آدم مجبور نیست حتما با حداکثر تنظیمات بازی کنه.

کاملا منطقیه

لینک به دیدگاه

درود.

ارتقا در صورتی منطقیه که افزایش پرفورمنس سیستم بین ۳۰ تا ۵۰ درصد باشه.من از rx580 ارتقا دادم به به ۳۰۸۰ که به خاطر ماینی بودن اذیتم کرد و یه ۶۹۰۰xt خریدم. درهرحال انتخاب با شماست اگر محدودیت بودجه ندارین به قول دوستان ارتقا همیشه جذابه و بیشتر به خاطر هیجانش ارتقا میدین تا پرفورمنس.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه موضوعی دوستان دقت نکردن هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری الان میتونن 5080 تهیه کنن و پرفمنس بالاتری برسن اما ارزش هزینه دو برابری نسبت به 9070 داره ؟ مسلما نه اگه نسبت هزینه به کارایی حساب کنی

حالا صبر کنی 5080 سوپر 24 گیگ بیاد قیمت چقدر میخوره ؟ (5080 معمولی که بالای 160 میلیونه ) 4090 یه زمانی زیر 90 تومن بود الان چنده ؟

مورد بعدی افزایش سن ، بی حوصلگی نبودن وقت ، کار و غیره باعث میشه نتونی بازی کنی یا از بازیت لذت ببری خلاصه در لحظه زندگی کن پول برای رفاه و شادی هست به وقتش باید خرج کرد

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

یه موضوعی دوستان دقت نکردن هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری الان میتونن 5080 تهیه کنن و پرفمنس بالاتری برسن اما ارزش هزینه دو برابری نسبت به 9070 داره ؟ مسلما نه اگه نسبت هزینه به کارایی حساب کنی

حالا صبر کنی 5080 سوپر 24 گیگ بیاد قیمت چقدر میخوره ؟ (5080 معمولی که بالای 160 میلیونه ) 4090 یه زمانی زیر 90 تومن بود الان چنده ؟

مورد بعدی افزایش سن ، بی حوصلگی نبودن وقت ، کار و غیره باعث میشه نتونی بازی کنی یا از بازیت لذت ببری خلاصه در لحظه زندگی کن پول برای رفاه و شادی هست به وقتش باید خرج کرد

MSRP گرافیک 5080 1000 دلار هستش و 5080 سوپر هم احتمالا همین حدود باشه. 1000 دلار به نرخ دلار امروز میشه 83 تومن که ما اگه 20 30 درصد مالیات در ایران زندگی کردن رو هم بدیم باز میشه حدود 100 110 تومن (اشاره هم کردم این پول رو دلار بخرن که تورم روش تاثیری نداشته باشه)

دیگه خودتون بهتر از من میدونین که دلیل قیمت بالای گرافیک در حال حاضر کمبود گرافیکیه که انویدیا از شروع سال جدید میلادی با قطع کردن تولید گرافیک های نسل 40 و عدم توزیع کافی نسل  50 راه انداخت. این حباب قیمتی هم کم کم داره میترکه، من خرده‌فروشی های آمریکایی رو که چک میکنم دارن قیمت هارو میارن پایین و موجودی ها هم داره میره بالا. خلاصه اینکه قیمت دلاری (و نه ریالی) گرافیک بعیده که از این بالاتر بره.

ایشونم کارت گرافیک قوی ای دارن که همه بازیارو تقریبا با حداکثر گرافیک میکشه، لذت بازی کردن روی HIGH به جای ULTRA هم اونقدری کمتر نیست که ارتقاع در حال حاضر رو توجیح کنه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نظرات دوستان اکثرا درست و مفید هست منتها به این نکته توجه کنید که شما هر کارت گرافیکی تهیه کنید باز امکان داره از نظر شما جایی یا در بازی خاصی فرم مطلوب رو نده. دلیلش اینه که همون طور که به قول دوستان هرچی پول بدی آش میخوری ولی از اون طرف هم هرچی پول بدی توقعت از قطعه بالاتر میره و بیشتر روش بار میزاری. مثلا پیش خودت فکر میکنی من که کارت غولی گرفتم  پس چرا مانیتور 4k نگیرم. یا حالا که کارت قدرتمندی دارم چرا با رهگیری پرتو بازی نکنم و کیفیت رو روی حداکثر نزارم و این جا برمیگردید به خونه اول با کلی هزینه انجام شده. عزیز سعی کنید از قطعات فعلی لذت ببرید باز به قول دوست دیگری که فرمودن چه ایرادی داره بعضی بازیها رو روی کیفیت های به جای الترا بازی کنید که اونم زیبا هست. خود بنده 6800xt داشتم با 12400 و 32 گیگ رم از نظر من در رزولوشن 1080 این سیستم همون کاری رو میکرد که الان 580 با i5 4590 و 16 گیگ رم 1600 داره میکنه. Dlss هست fsr هست. خداییش چیزی که من دیدم توی تنظیمات مطلوب حتی کیفیت بازی رو بالاتر هم میبره. تمام بازیهای روز اعم از لاست آف آس و فورزا و کلا هر بازی جدید و گرافیک بالایی میاد سریع میگیرم و بدون مشکل با فرم بالا و مطلوب جواب میده. تعویض قطعات نوعی کرم هست که خودم هم داشتم . 

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
7 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

MSRP گرافیک 5080 1000 دلار هستش و 5080 سوپر هم احتمالا همین حدود باشه. 1000 دلار به نرخ دلار امروز میشه 83 تومن که ما اگه 20 30 درصد مالیات در ایران زندگی کردن رو هم بدیم باز میشه حدود 100 110 تومن (اشاره هم کردم این پول رو دلار بخرن که تورم روش تاثیری نداشته باشه)

دیگه خودتون بهتر از من میدونین که دلیل قیمت بالای گرافیک در حال حاضر کمبود گرافیکیه که انویدیا از شروع سال جدید میلادی با قطع کردن تولید گرافیک های نسل 40 و عدم توزیع کافی نسل  50 راه انداخت. این حباب قیمتی هم کم کم داره میترکه، من خرده‌فروشی های آمریکایی رو که چک میکنم دارن قیمت هارو میارن پایین و موجودی ها هم داره میره بالا. خلاصه اینکه قیمت دلاری (و نه ریالی) گرافیک بعیده که از این بالاتر بره.

ایشونم کارت گرافیک قوی ای دارن که همه بازیارو تقریبا با حداکثر گرافیک میکشه، لذت بازی کردن روی HIGH به جای ULTRA هم اونقدری کمتر نیست که ارتقاع در حال حاضر رو توجیح کنه.

قیمت جهانی با داخل مقایسه نکنید زمانی که 4090 رنج 90 تومن بود قیمت دلار رنج 50 بود الان دلار 82 هست اما قیمت 4090 چنده ؟ این حباب قیمتی بین 4090 و دلار به نظرتون میشکنه ؟ (ایا تو این مملکت زندگی نمیکنید ؟)

همین 4090 آمازون دیروز چک کردم 3350 دلار بود

اون msrp 1000 دلاری فریبنده هست مثلا قیمت کارخونه ایسوس تاف 5080 1250 دلار هست و مدل rog 1500 دلار که بازار جهانی قیمتها بالاتره
هزار دلار برای کارتهای مثل پرایم هست
فعلا که هوش مصنوعی هر چی کارته میگیره میبره

از اینور انویدیا بیشتر فروشش واسه شرکتهای بزرگ هست یه درایور درست حسابی دست گیمر نمیده فردی مثل ایلان ماسک صد هزار تا کارت میخواد میره تو صف خرید

شما حالا هی صبر کن بعد ارتقائی که 50% کارایی بیشتری میده پول بیشتری هم میخواد

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

دوستان متأسفانه وضع مالی بنده جالب نیست من کارت فعلی رو ۴۰ تا ۵۰ بفروشم بقیه پول رو با سختی می تونم جمع کنم بنابراین بالاتر از ۱۰۰ تومن اصلا آپشن نیست اینو گفتم که به راهنمایی هاتون کمک کرده باشم بعد یه موردی هم که هست اینه که به دلیلی که نمی دونم کارت های amd به طرز محسوسی در سری cod از هم پای انویدیا خودش پرفورمنس بهتری میده

ویرایش شده توسط HosseinTaheri76
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
17 دقیقه قبل، HosseinTaheri76 گفته است:

دوستان متأسفانه وضع مالی بنده جالب نیست من کارت فعلی رو ۴۰ تا ۵۰ بفروشم بقیه پول رو با سختی می تونم جمع کنم بنابراین بالاتر از ۱۰۰ تومن اصلا آپشن نیست اینو گفتم که به راهنمایی هاتون کمک کرده باشم بعد یه موردی هم که هست اینه که به دلیلی که نمی دونم کارت های amd به طرز محسوسی در سری cod از هم پای انویدیا خودش پرفورمنس بهتری میده

همه چی برمیگرده به خودت اگه از شرایط الان راضی هستی پولتو نگه دار حالا به صورت تتر دلار طلا که پس فردا بی ارزش نشه نه میخوای تجربه بهتری از بازیها داشته باشی 

مثلاً فریم بالا تو بازیهای شوتر به درد میخوره به شرطی که مانیتور پشتیبانی بکنه 

یا همون پول بدی اولد بخری 

تو بازیهای شوتر هم بله کارت‌های ای ام دی فریم بهتری میدن

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

قیمت جهانی با داخل مقایسه نکنید زمانی که 4090 رنج 90 تومن بود قیمت دلار رنج 50 بود الان دلار 82 هست اما قیمت 4090 چنده ؟ این حباب قیمتی بین 4090 و دلار به نظرتون میشکنه ؟ (ایا تو این مملکت زندگی نمیکنید ؟)

همین 4090 آمازون دیروز چک کردم 3350 دلار بود

اون msrp 1000 دلاری فریبنده هست مثلا قیمت کارخونه ایسوس تاف 5080 1250 دلار هست و مدل rog 1500 دلار که بازار جهانی قیمتها بالاتره
هزار دلار برای کارتهای مثل پرایم هست
فعلا که هوش مصنوعی هر چی کارته میگیره میبره

از اینور انویدیا بیشتر فروشش واسه شرکتهای بزرگ هست یه درایور درست حسابی دست گیمر نمیده فردی مثل ایلان ماسک صد هزار تا کارت میخواد میره تو صف خرید

شما حالا هی صبر کن بعد ارتقائی که 50% کارایی بیشتری میده پول بیشتری هم میخواد

یعنی شما میگین کمبود جهانی کارت گرافیک روی قیمت های داخل تاثیری نمیذاره؟؟؟

اینکه موقعی دلار 50 بود و 4090 فقط 90 میلیون بود هم یعنی 1800 دلار که شما تو آمریکاشم با این قیمت نمیتونستین چنین گرافیکی تهیه کنین.

آمازون هم معیار خوبی برای چک کردن قیمت ها نیست(مثل دیجی کالا که مارکت پلیسه)، خرده فروشی های تخصصی مثل microcenter قیمتاشون استاندارده. یه اسکرین هم از موجودی 5090 میذارم براتون که کارت ها از 2900 دلار شروع میشه. هر هفته هم قیمتای کارت داره میاد پایین، همین الان که چک کردم حداقل قیمت 9070xt از 800 اومده روی 700 دلار، ایرانم چنین روندی رو داره طی میکنه، توی همین لیون چند هفته پیش 9070xt زیر 100 تومن پیدا نمیشد. واسه همین من باشم پولم رو دلار نگه میدارم.

ضمنا کارتای سری پرایم واقعا کیفیت خوبی دارن، واقعا نیازی به خرید مدل بالاتر که اصلا نمیارزه نیست.

در حال حاضر خرید کارت برای کسی که کارش لنگ نیست منطقی نیست، حباب وجود داره. 5080 سوپر هم صرفا یه مثال بود که احتمالا حدود 70 درصد از 3080ti قویتره.

image.thumb.png.e9e0f74a2149b4995f249da4d236b368.png

4 ساعت قبل، HosseinTaheri76 گفته است:

اون 5080 رو برای مثال گفتم، اگه cod چیزیه که خیلی بازیش میکنین 9070xt یکم قیمتش بیاد پایین حدود 70 75 تومن به نظرم منطقی میشه خریدش

هرچند اینم در نظر داشته باشین که پرفورمنس ری تریسینگ 9070xt کمتره تا کارتای انویدیا

باز اینکه من جای شما بودم پولم رو دلار میخریدم وایمیستادم وضعیت بازار رو میدیدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
46 دقیقه قبل، Cantaver گفته است:

یعنی شما میگین کمبود جهانی کارت گرافیک روی قیمت های داخل تاثیری نمیذاره؟؟؟

اینکه موقعی دلار 50 بود و 4090 فقط 90 میلیون بود هم یعنی 1800 دلار که شما تو آمریکاشم با این قیمت نمیتونستین چنین گرافیکی تهیه کنین.

آمازون هم معیار خوبی برای چک کردن قیمت ها نیست(مثل دیجی کالا که مارکت پلیسه)، خرده فروشی های تخصصی مثل microcenter قیمتاشون استاندارده. یه اسکرین هم از موجودی 5090 میذارم براتون که کارت ها از 2900 دلار شروع میشه. هر هفته هم قیمتای کارت داره میاد پایین، همین الان که چک کردم حداقل قیمت 9070xt از 800 اومده روی 700 دلار، ایرانم چنین روندی رو داره طی میکنه، توی همین لیون چند هفته پیش 9070xt زیر 100 تومن پیدا نمیشد. واسه همین من باشم پولم رو دلار نگه میدارم.

ضمنا کارتای سری پرایم واقعا کیفیت خوبی دارن، واقعا نیازی به خرید مدل بالاتر که اصلا نمیارزه نیست.

در حال حاضر خرید کارت برای کسی که کارش لنگ نیست منطقی نیست، حباب وجود داره. 5080 سوپر هم صرفا یه مثال بود که احتمالا حدود 70 درصد از 3080ti قویتره.

image.thumb.png.e9e0f74a2149b4995f249da4d236b368.png

اون 5080 رو برای مثال گفتم، اگه cod چیزیه که خیلی بازیش میکنین 9070xt یکم قیمتش بیاد پایین حدود 70 75 تومن به نظرم منطقی میشه خریدش

هرچند اینم در نظر داشته باشین که پرفورمنس ری تریسینگ 9070xt کمتره تا کارتای انویدیا

باز اینکه من جای شما بودم پولم رو دلار میخریدم وایمیستادم وضعیت بازار رو میدیدم.

4090 حتی زیر 90 هم تهیه کردن مثلا مدل msi gaming موجود بود 98 تومن مدلهای پالیت رنج 89-92 زوتاک هم همین رنج

میکرو سنتر فقط حضوری میشه خرید کرد ملاک قیمت گذاری فروشنده های داخلی که دیجی کالا هست تو دنیا هم آمازون و نیو اگ (قیمت چین ارزونتره)
اینکه 9070xt زیر صد تومن نبود قیمتش فضایی بود الان نیو اگ 840 دلار نیترو پلاس هست 700 دلار پالس حالا اینا قیمت خرده فروشی هستن و بدترین قیمت گذاری دارن

کارت پرایم همون مدل مرجع هست و بنده که ترجیحش نمیدم حداقل مدل تاف یا مدلهای میان رده

قطعه نوبرانه که قیمتش درست نیست نباید خرید کرد مثل کسایی که 5080 بدون گارانتی دوان دوان 200 میلیون خریدن الان 150-160 با گارانتی سه ساله میدن (همینم گرونه)

ولی هی صبر کنی که قطعه تازه میاد یا قیمتها درست میشه اشتباهه

در لحظه باید زندگی کرد اگه نیازی به قطعه ای هست و قیمتش درسته باید خرید کنی از فردات خبر نداری

این نمونه برای بنده هست گیم پلی زیر یک ساعت دلیل بی حوصلگی و میگرن ، اون 17 ساعت هم مال قبل هست

image.thumb.png.1e8a7dd984f30090dc9d27e840eba399.png

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

4090 حتی زیر 90 هم تهیه کردن مثلا مدل msi gaming موجود بود 98 تومن مدلهای پالیت رنج 89-92 زوتاک هم همین رنج

میکرو سنتر فقط حضوری میشه خرید کرد ملاک قیمت گذاری فروشنده های داخلی که دیجی کالا هست تو دنیا هم آمازون و نیو اگ (قیمت چین ارزونتره)
اینکه 9070xt زیر صد تومن نبود قیمتش فضایی بود الان نیو اگ 840 دلار نیترو پلاس هست 700 دلار پالس حالا اینا قیمت خرده فروشی هستن و بدترین قیمت گذاری دارن

کارت پرایم همون مدل مرجع هست و بنده که ترجیحش نمیدم حداقل مدل تاف یا مدلهای میان رده

قطعه نوبرانه که قیمتش درست نیست نباید خرید کرد مثل کسایی که 5080 بدون گارانتی دوان دوان 200 میلیون خریدن الان 150-160 با گارانتی سه ساله میدن (همینم گرونه)

در لحظه باید زندگی کرد اگه نیازی به قطعه ای هست و قیمتش درسته باید خرید کنی از فردات خبر نداری

این نمونه برای بنده هست گیم پلی زیر یک ساعت دلیل بی حوصلگی و میگرن ، اون 17 ساعت هم مال قبل هست

قیمت آمازون واقعا ملاک نیست، اگه ملاک بود پس الان 1070 ti من باید ارزشش 530 دلار باشه.

اینم دقیقا مثل اون 4090 ایه که شما توی آمازون دیدین، هیچ فرد عاقلی 3350 دلار پاش نمیده، فروشنده آمازون صرفا گذاشته که یه از خدا بی خبر بره بخرتش.

نیواگ هم جدیدا کلی کلاهبردار توش اومده و قیمتای اونم قابل استناد نیست.

image.thumb.png.ff668b2e1dee8221301da8da0591bf2f.png

اینکه میگین کارت پرایم رو ترجیح نمیدین هم دیگه نظر شخصیه، منم از اونطرف واسه 2 درصد افزایش پرفورمنس 200 دلار هزینه بیشتر رو منطقی نمیدونم. حالا کار نداریم کلا قیمتای سری TUF و ROG الکی بالاست و میانرده های برندای دیگه قیمتشون منطقی تر و نزدیک تره به MSRP 

خب منم دقیقا همینو میگم، قیمتای فعلی هم هنوز نوبرانه ست. ختی 9070xt هم نباید 80 90 تومن باشه.

در مورد اون حرف آخرتون هم ایشون لنگ کارت گرافیک نیستن، هیچ بازی ای نیست که الان نتونن با یه تنظیمات و فریم ریت قابل قبول انجامش ندن. اگه هیچ سیستمی نداشتن منم میگفتم که همین الان خریدشون رو انجام بدن.

امیدوارم شما هم حال و احوالتون بهتر بشه و حوصله بازی کردنتون برگرده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
13 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

درود عزیز جسارتا جملاتی که بولد کردم اصلا با هم همخوانی ندارن. البته باید عرض کنم هر دوشون درستن ولی کنار هم نه. شما نگران اونایی که دوان دوان رفتن تو قیمت بالا 5080 خریدن نباشین اونا در لحظه حالشون رو بردن. اونی که 5080 با قیمت فضایی میخره پول براش مهم نیس همون لحظه براش مهمه. فردا 5080 خوشش نیاد میره 400 هم میده 5090 میخره. این اقلیت همونان که گوجه سبز رو اول بهار کیلویی 400 میخرن بقیه منتظر میمونن قیمتش منطقی بشه یا اینکه از یه باغی آشنایی مادر بزرگی براشون بیاره. 

استارتر عزیز شما تا جاییکه میتونین تلاشتون رو بکنین که حتما سری 5 انویدیا بخرین و سمت amd نرین. چون این انویدیا با فریم جن بدجوری جلو افتاده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

درود عزیز جسارتا جملاتی که بولد کردم اصلا با هم همخوانی ندارن. البته باید عرض کنم هر دوشون درستن ولی کنار هم نه. شما نگران اونایی که دوان دوان رفتن تو قیمت بالا 5080 خریدن نباشین اونا در لحظه حالشون رو بردن. اونی که 5080 با قیمت فضایی میخره پول براش مهم نیس همون لحظه براش مهمه. فردا 5080 خوشش نیاد میره 400 هم میده 5090 میخره. این اقلیت همونان که گوجه سبز رو اول بهار کیلویی 400 میخرن بقیه منتظر میمونن قیمتش منطقی بشه یا اینکه از یه باغی آشنایی مادر بزرگی براشون بیاره. 

استارتر عزیز شما تا جاییکه میتونین تلاشتون رو بکنین که حتما سری 5 انویدیا بخرین و سمت amd نرین. چون این انویدیا با فریم جن بدجوری جلو افتاده.

ما که نگران نیستیم با 2-3 ماه صبر کردن میتونستن 50 میلیون سود کنن اونم جنس گارانتی دار بخرن تحویل فوری نه تحویل دو هفته یک ماهه بدون گارانتی ! حالا بدو دنبال 50 میلیون پول مفت !

ایشون آنلاین شوتر پلی میدن لابد میخوان فریم جن بزنن توش ؟

نسخه اشتباهی که برای خودتون پیچیدید برای دیگران تجویز نکنید

همین الان آخرین نسخه فریم جن ای ام دی واسه سری 6000 هم هست لازم نیست واسه یه x4 بری نسل 5000 بخری

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

میکرو سنتر فقط حضوری میشه خرید کرد ملاک قیمت گذاری فروشنده های داخلی که دیجی کالا هست تو دنیا 

بقیه صحبت های شما به کنار که البته هیچ کدوم رو هم درست و صحیح نمی‌دونم چون در ایران هنگام کاهش قیمت جهانی،چسبندگی قیمت یکم به درازا می‌کشه ولی همیشه اعمال شده.

ولی اینکه دی جی کالا مرجع قیمت گذاری‌ست رو از کجات درآوردی؟!

فروشنده ها در دی جی کالا اکثرا قیمت های بالاتری از بازار تعیین می‌کنن و این یه امر مشهود و قابل رویته و فکر نکنم کسی باشه که اطلاعی نداشته باشه از این موضوع!

باز می‌گفتی موتور جستجوگر ترب یه چیزی...

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

کارتای سری پرایم asus چون تازه وارد بازار شدن هنوز امتحان خودشونو پس ندادن
کلا پایین رده ترین محصولات asus سری پرایم هست ... واسه اینکه ارزونتر در بیاد از سر و تهش میزنن ... مسئله فقط اون یه مقدار فرکانس بالاتر سری تاف و راگ نیست
قاعدتا کیفیت قطعات الکترونیکی مثل خازن و چوک و ماسفت ها که توی سری های تاف و راگ استفاده میشه با پرایم یکسان نیست ...سری تاف و راگ قطعا vrm بهتری دارند ... از لحاظ کولینگ هم که سری تاف و راگ کاملا برتری دارن
من اگر بخوام 9070 xt بخرم با توجه به اختلاف 4-5 تومنی پرایم و تاف قطعا میرم سراغ تاف
یه چیز جالبی که الان متوجه شدم ، asus توی بعضی از کارت های سری 9000 و 5000 به جای خمیر حرارتی از پد حرارتی تغییر فاز دهنده استفاده کرده ... دما که بالا میره و به یک نقطه ی خاصی میرسه ، پد ذوب میشه و حالت مایع پیدا میکنه ... بعد که دما اومد پایین دوباره به حالت جامدش برمیگرده ... طبق چیزایی که میگن رسانایی گرمایی بهتر و عمر بیشتری از خمیر حرارتی داره.

ویرایش شده توسط PERSIAN GRIFFIN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...