رفتن به مطلب

آیا ارتقا به 9070 xt ارزش دارد؟

Recommended Posts

7 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

استارتر عزیز شما تا جاییکه میتونین تلاشتون رو بکنین که حتما سری 5 انویدیا بخرین و سمت amd نرین. چون این انویدیا با فریم جن بدجوری جلو افتاده.

مولتی فریم جن تنها در صورتی میتونه کاربردی باشه که رفرش ریت مانیتور شما حداقل 240 هرتز باشه، یعنی فریم واقعی ای که شما بعد استفاده از مولتی فریم جن میگیرین حداقل 60 باشه. در غیر این صورت مولتی فریم جن عملا به کارتون نمیاد.

چند درصد مردم مانیتور 240 هرتز و بالاتر دارن؟ فک میکنم کمتر از 1 درصد

1 ساعت قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

کارتای سری پرایم asus چون تازه وارد بازار شدن هنوز امتحان خودشونو پس ندادن
کلا پایین رده ترین محصولات asus سری پرایم هست ... واسه اینکه ارزونتر در بیاد از سر و تهش میزنن ... مسئله فقط اون یه مقدار فرکانس بالاتر سری تاف و راگ نیست
قاعدتا کیفیت قطعات الکترونیکی مثل خازن و چوک و ماسفت ها که توی سری های تاف و راگ استفاده میشه با پرایم یکسان نیست ...سری تاف و راگ قطعا vrm بهتری دارند ... از لحاظ کولینگ هم که سری تاف و راگ کاملا برتری دارن
من اگر بخوام 9070 xt بخرم با توجه به اختلاف 4-5 تومنی پرایم و تاف قطعا میرم سراغ تاف
یه چیز جالبی که الان متوجه شدم ، asus توی بعضی از کارت های سری 9000 و 5000 به جای خمیر حرارتی از پد حرارتی تغییر فاز دهنده استفاده کرده ... دما که بالا میره و به یک نقطه ی خاصی میرسه ، پد ذوب میشه و حالت مایع پیدا میکنه ... بعد که دما اومد پایین دوباره به حالت جامدش برمیگرده ... طبق چیزایی که میگن رسانایی گرمایی بهتر و عمر بیشتری از خمیر حرارتی داره.

4 5 تومن قابل چشم پوشیه، منم باشم 4 5 بیشتر میدم یه گرافیک بهتر میگیرم ولی بحث اینه که توی سری های بالاتر این لانچ کارتای ایسوس فرقشون 200 300 دلاره که منطقی نیست. شما اونقدری که دارین پول میدین آش نمیخورین.

من باشم یه مدل بهتر از یه برند دیگه که فرق قیمتیش اونقدرا با ارزون ترین مدل نیست میگیرم. هرچندمدل پرایم هم تا اینجای کار به نظر میرسه که خوب بوده، داداش من 5070ti اش رو داره و راضیه.

لینک به دیدگاه

والا فریم جنریشن برای شوتر جالب در نمیاد انگاری که تصویر نسبت به حرکت ماوس دیلی پیدا می کنه به قول معروف فریم فیک هست دیگه، خیلی منتظر نتیجه مذاکرات هستم اگر دلار بیاد پایین به محض اصلاح قیمت ها اقدام می کنم وگرنه که این کارتو میفروشم یه پولی هم جمع می کنم می ذارم روش و احتمالا همون 9070xt یا 7900xtx را خریداری کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

ما که نگران نیستیم با 2-3 ماه صبر کردن میتونستن 50 میلیون سود کنن اونم جنس گارانتی دار بخرن تحویل فوری نه تحویل دو هفته یک ماهه بدون گارانتی ! حالا بدو دنبال 50 میلیون پول مفت !

ایشون آنلاین شوتر پلی میدن لابد میخوان فریم جن بزنن توش ؟

نسخه اشتباهی که برای خودتون پیچیدید برای دیگران تجویز نکنید

همین الان آخرین نسخه فریم جن ای ام دی واسه سری 6000 هم هست لازم نیست واسه یه x4 بری نسل 5000 بخری

کارتهای 5000 از همون اول تو تهران هم موجود بودن نیازی به یک ماه صبر کردن نبود. گارانتی ایرانی فقط یه جوکه بدرد نمیخوره.

هر موقع صاحب نسل 5 شدین اونموقع میتونین نظر بدین که نسخه ای که من پیچیدم اشتباهه یا نه. با خوندن نقدا و شخم زدن اینترنت اطلاعات کامل بدست نمیاد باید عینا تجربه کنی. هیچ مشکلی نداره فریم جن x4 حتی توی شوترهای فوق العاده سریع. اگه نرم افزاری هست بگین نصب کنم نشون بدم . دوره سخت افزار بالا بودن تموم شده.اگه انویدیا صبر میکرد که سخت افزار بالا بده و گیمهارو تو 4k فریم 140 بده حالا حالا ها درست نمیشد.  الان طرف با 5070 داره به 4090 تیکه میندازه فقط وی رمش کمه که فعلا لازم نیس. همونایی که باهام بحث میکردن الان حرف منو تایید میکنن. بعضیا فعلا تو کتشون نمیره زمان مشخص میکنه. یه نصیحتی کردیم هرکسی خودش تصمیم گیرندس لازم به دخالت شما نیست. اون تاپیکی که آخرسر مجبور شدم حرفمو عوض کنم دلیل روانشناسی داشت. الان همون ادم حرفمو تایید میکنه و جبهه نمیگیره.

فریم جن x4 که فقط سری 5 ساپورت میکنه هیچ کارتی حریف 5000 نمیشه چه برسه amd. من تمام کارتای بالا رده رو تست کردم و از روی معده و سرچ تو اینترنت دهنمو باز نمیکنم. تجربه شو داری بیا راهنمایی کن تجربه نکردی نظر نده لطفا. 

ضمنا یه راهنمایی هم بشما بدم که سردردی که دارین همین تایپ کردن و نوشته هارو خوندن یکی از دلایلش هست. چون اینم خودم تجربه شو دارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
16 دقیقه قبل، HosseinTaheri76 گفته است:

والا فریم جنریشن برای شوتر جالب در نمیاد انگاری که تصویر نسبت به حرکت ماوس دیلی پیدا می کنه به قول معروف فریم فیک هست دیگه، خیلی منتظر نتیجه مذاکرات هستم اگر دلار بیاد پایین به محض اصلاح قیمت ها اقدام می کنم وگرنه که این کارتو میفروشم یه پولی هم جمع می کنم می ذارم روش و احتمالا همون 9070xt یا 7900xtx را خریداری کنم

درود. شما کارت 5000 داشتین که میفرمایین دیلی داره تو فریم جن؟ چون منکه چیزی احساس نمیکنم. سری قبل دیلی میدادن ولی 5000 من ندیدم. وقتی از push گیم خارج میشی یک ثانیه لگ میده بلافاصله هوش مصنوعی اوضاع رو درستش میکنه و کوچکترین تاکید میکنم کوچکترین دیلی احساس نمیکنین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

مولتی فریم جن تنها در صورتی میتونه کاربردی باشه که رفرش ریت مانیتور شما حداقل 240 هرتز باشه، یعنی فریم واقعی ای که شما بعد استفاده از مولتی فریم جن میگیرین حداقل 60 باشه. در غیر این صورت مولتی فریم جن عملا به کارتون نمیاد.

چند درصد مردم مانیتور 240 هرتز و بالاتر دارن؟ فک میکنم کمتر از 1 درصد

درود. کاملا مورد تاییده فرمایشتون. لکن کسی که اینهمه پول کارت میده حداقل یه مانیتور 120 هرتزی نباس داشته باشه؟ هدف 60 فریم باشه که همین کارت ایشون هم جوابگو هست.

لینک به دیدگاه

53 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است:

درود. شما کارت 5000 داشتین که میفرمایین دیلی داره تو فریم جن؟ چون منکه چیزی احساس نمیکنم. سری قبل دیلی میدادن ولی 5000 من ندیدم. وقتی از push گیم خارج میشی یک ثانیه لگ میده بلافاصله هوش مصنوعی اوضاع رو درستش میکنه و کوچکترین تاکید میکنم کوچکترین دیلی احساس نمیکنین.

نه والا سری 5 نداشتم ولی توی گیم فریم جنریشن fsr را که روشن کردم خیلی داغون بود از ملت هم چیز جالبی نشنیدم همه میگن فریم فیک جز شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
۱ ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

کارتهای 5000 از همون اول تو تهران هم موجود بودن نیازی به یک ماه صبر کردن نبود. گارانتی ایرانی فقط یه جوکه بدرد نمیخوره.

هر موقع صاحب نسل 5 شدین اونموقع میتونین نظر بدین که نسخه ای که من پیچیدم اشتباهه یا نه. با خوندن نقدا و شخم زدن اینترنت اطلاعات کامل بدست نمیاد باید عینا تجربه کنی. هیچ مشکلی نداره فریم جن x4 حتی توی شوترهای فوق العاده سریع. اگه نرم افزاری هست بگین نصب کنم نشون بدم . دوره سخت افزار بالا بودن تموم شده.اگه انویدیا صبر میکرد که سخت افزار بالا بده و گیمهارو تو 4k فریم 140 بده حالا حالا ها درست نمیشد.  الان طرف با 5070 داره به 4090 تیکه میندازه فقط وی رمش کمه که فعلا لازم نیس. همونایی که باهام بحث میکردن الان حرف منو تایید میکنن. بعضیا فعلا تو کتشون نمیره زمان مشخص میکنه. یه نصیحتی کردیم هرکسی خودش تصمیم گیرندس لازم به دخالت شما نیست. اون تاپیکی که آخرسر مجبور شدم حرفمو عوض کنم دلیل روانشناسی داشت. الان همون ادم حرفمو تایید میکنه و جبهه نمیگیره.

فریم جن x4 که فقط سری 5 ساپورت میکنه هیچ کارتی حریف 5000 نمیشه چه برسه amd. من تمام کارتای بالا رده رو تست کردم و از روی معده و سرچ تو اینترنت دهنمو باز نمیکنم. تجربه شو داری بیا راهنمایی کن تجربه نکردی نظر نده لطفا. 

ضمنا یه راهنمایی هم بشما بدم که سردردی که دارین همین تایپ کردن و نوشته هارو خوندن یکی از دلایلش هست. چون اینم خودم تجربه شو دارم.

علی الحساب گفته های خودتو داشته باش

1185099442_Screenshot2025-05-30153506.thumb.jpg.b16f17c1055951035de9f3688f85943b.jpg578016303_Screenshot2025-05-30153421.thumb.jpg.0fb054bb48c00ccb89a91d01dff6599c.jpg

همینکه 4090 تاف گارانتی دار بفروشی بعد 55 بزاری روش کارت ضعیف تر برداری بدون گارانتی معلومه از رو معده تصمیم نگرفتی صرفا گول حرفهای جنسن خوردی با کت چرمی که 5070 ، 4090 رو میزنه 😅

با کله رفتی ته چاه دنبال رفیقی ؟ واسه همینه  فروم لیون به این وضع دچار شده هر چی کاربر قدیمی و خوب داشتن خداحافظی کردن چون حوصله بحث بیخود ندارن (وقتشون تلف میشه، بنده هم آخرین پستم در این تاپیک هست)

اینم وضعیت vrm پالیت که خریدی ( الکترونیکی سر کوچه کارش تمیز تره)
طرف کلا 90 میلیون بودجه داره میخوای لابد 5070 پیشنهاد بدی با فریم جن که 4090 بزنه🤣

image.thumb.png.6cf4094e515a227d9dcce6edbceb97b2.png

https://www.techpowerup.com/review/palit-geforce-rtx-5080-gamerock-oc/5.html

حالا بیشتر کارتها رو تست کردی وضعیت مشاوره و خریدت خودت اینه 

سردرد بنده هم دلایل دیگه ربطی به تایپ کردن نداره ، لابد واسه اینم نسخه دارید که .... 

مطلب آخر هم حد خودتون بدونید قرار نیست با دستور شما کاری بکنم (پست بزارم یا نه) یا نه چشم دیدن منو ندارید خیلی راحت میتونید رد بشید میای ریپلای میزنی بعد دستور هم میدی 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
34 دقیقه قبل، HosseinTaheri76 گفته است:

نه والا سری 5 نداشتم ولی توی گیم فریم جنریشن fsr را که روشن کردم خیلی داغون بود از ملت هم چیز جالبی نشنیدم همه میگن فریم فیک جز شما

همین الان این تست رو گرفتم. ملت رو ول کن فک کنم توی فرم کسی 5080 نداره پس از من بشنو. اینم چت جی پی تی تحلیل کرده. توی گیم تا آخر فقط ماوس رو شدید تکون دادم که تست دقیق باشه

3. 1% Low Average (4.7ms) و 0.1% Low Average (0.8ms):

• این دوتا مهم‌ترین عددها برای تجربه واقعی شما از لگ و دیلی هستن.

• مقدار 4.7 میلی‌ثانیه به این معناست که حتی در سخت‌ترین شرایط، بازی با تأخیر کمتر از 5 میلی‌ثانیه داره رندر میشه.

• مقدار 0.8ms برای 0.1% Low فوق‌العاده‌ست. در واقع، هیچ‌گونه دیلی قابل حس برای انسان نداره.

2.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
37 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

علی الحساب گفته های خودتو داشته باش

1185099442_Screenshot2025-05-30153506.thumb.jpg.b16f17c1055951035de9f3688f85943b.jpg578016303_Screenshot2025-05-30153421.thumb.jpg.0fb054bb48c00ccb89a91d01dff6599c.jpg

همینکه 4090 تاف گارانتی دار بفروشی بعد 55 بزاری روش کارت ضعیف تر برداری بدون گارانتی معلومه از رو معده تصمیم نگرفتی صرفا گول حرفهای جنسن خوردی با کت چرمی که 5070 ، 4090 رو میزنه 😅

با کله رفتی ته چاه دنبال رفیقی ؟ واسه همینه  فروم لیون به این وضع دچار شده هر چی کاربر قدیمی و خوب داشتن خداحافظی کردن چون حوصله بحث بیخود ندارن (وقتشون تلف میشه، بنده هم آخرین پستم در این تاپیک هست)

اینم وضعیت vrm پالیت که خریدی ( الکترونیکی سر کوچه کارش تمیز تره)
طرف کلا 90 میلیون بودجه داره میخوای لابد 5070 پیشنهاد بدی با فریم جن که 4090 بزنه🤣

image.thumb.png.6cf4094e515a227d9dcce6edbceb97b2.png

https://www.techpowerup.com/review/palit-geforce-rtx-5080-gamerock-oc/5.html

حالا بیشتر کارتها رو تست کردی وضعیت مشاوره و خریدت خودت اینه 

سردرد بنده هم دلایل دیگه ربطی به تایپ کردن نداره ، لابد واسه اینم نسخه دارید که .... 

مطلب آخر هم حد خودتون بدونید قرار نیست با دستور شما کاری بکنم (پست بزارم یا نه) یا نه چشم دیدن منو ندارید خیلی راحت میتونید رد بشید میای ریپلای میزنی بعد دستور هم میدی 

همینجوری نقدا 5080 حدود 40 فریم از 4090 قبلی که داشتم سریعتره . فک نکنم با 6800 شما بشه این تست هارو گرفت.  عوض اینکه ازم بخواین تست بگیرم اططلاعاتتون دقیق بره بالا دنبال کوبیدن منین. من نه سهامدار انویدیا هستم نه amd. واقعیت رو میگم حالا خودتون میدونین. 

لینک به دیدگاه

701830_25Screenshot-2025-05-30-210351.pn

@Hassan.SK برادر خودتو اذیت نکن,امیدوارم سردردت هم بهتر بشه.❤

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، HosseinTaheri76 گفته است:

شما فریم جنریشن AMD میگیری منم فعال میکنم 1.5 برابر فریم بیشتر میشه عددش اما واقعا انگار فریم نصف میشه منم اصلا روشن نمیکنم اما وقتی فریم زیره 60 میاد امتحانش کن اونجا درست عمل میکنه اما فریم 70 بیشتر گرفتی اصلا روشن نکن 

لینک به دیدگاه

97 میلیون تومن برای کارت ایسوس 9070 ایکس تی ؟!! 😨 باورم نمیشد که اینقدر قیمتش سرسام آوره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...