رفتن به مطلب

درخواست قیمت برای هارد اینترنال

Recommended Posts

عرض ادب و احترام خدمت دوستان و بزرگواران.

یکی از دوستانم می خواد هارد ده ترابایت اینترنال بخره، نظرش هم بیشتر روی مدل سیگیت Exos هست. 

خود من خیلی وقت بود که از قیمت هارد خبر نداشتم و پیگیر نبودم. امروز هر چی گشتم بیشتر سردرگم شدم. قیمت از ۱۲ تومن دیدم تا ۲۴ تومن. یک جا بود قیمتش تقریبا دوبرابر فرق می کرد، فقط سر یه گارانتی! 

از دوستان راهنمایی می خوام، در مورد اینکه این اختلاف قیمت بخاطر چی هست؟ جای معتبر برای خرید با قیمت مناسب کجاست؟ و اینکه این مدل ریفر در بازار داره یا نه؟ 

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب

وقت تون بخیر 

هارد حجم بالا خیلی کم و گرون شده، امروز پاساژ ایران بودم هارد ۱۰ ترا بایت قیمت کردم ۱۷ میلیون

یه مسئله هم از قبل شنیده بودم که میتونن ساعت کارکرد هارد رو صفر کنند !

بنابراین از هر جایی نمیشه هارد نو خرید.

در مورد کارکرده هم اولا خیلی کم شده و کسی برای فروش نداره ثانیا اون موارد کمی هم که برای فروش هست ساعت کارکرد بالای ۱۰۰۰۰ ساعت دارند..

لینک به دیدگاه

من خودم اكسترنال سيگيت مدل تاچ هاب رو دارم طبق تحقيقاتى كه كردم همين هاردى كه دارين عرض ميكنيد توش قرار داره (Exos ) تا الان كه باهاش كاركردم بسيار راضى هستم هم سرعتش خوبه هم بى صداست البته مصرف من براى آرشيو هست حتى به فكر افتادم اگه يه مدل حجم بالاتر گير بيارم اينو ردش كنم كه ديدم قيمتها از تخيلى رد شده...

لینک به دیدگاه

بله این مدل سیگیت خیلی خوبه.

قیمت هاردها رو من خیلی وقت بود ندیده بودم.

برای من جالب تر این بود که مثلا یک سایتی هارد رو بدون گارانتی ۱۳ تومن می داد با گارانتی ۲۲ تومن!!! برام سوال پیش اومد که آیا این افزایش قیمت واقعا به خاطر گارانتی هست یا اون هارد بدون گارانتی ریفری چیزی هست؟

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...