رفتن به مطلب

راهنمایی خرید فن

Recommended Posts

درود دوستان من به تازگی کیسم رو به O11 ویژن لیان لی تغییر دادم و الان سر انتخاب فن ها موندم 

در ابتدا خب فن های خود لیان لی هستن که هم موجودیشون توی ایران واقعا کم و عجیبه ( مثلا سری sl ریورس بلید سفید رو اصلا بنده نتونستم پیدا کنم و فقط یونی فنش به رنگ سفید با تیغه های معکوس بود ) و دوما هم هزینه بالایی دارن به طوری که دو تا پک سه تایی هزینش از خود کیس بیشتر میشه ( تازه سه تا پک نیاز هست از فن ها )

برای جایگزینی مواردی که در نظر دارم 

اوست AVI-120 - لاجیکی F127 و گیم دیاس Aeolus P2-1203

- گیم دیاس یه سری 1203U داره که همراهش کنترلر یو اس بی فن ها هست که متاسفانه اون مورد هم رنگ سفیدش رو نتونستم توی فروشگاه های داخل ایران پیدا کنم 😅😑

- اوست و لاجیکی هر فن سیم های جدای خودشو داره ( گیم دیاس شبیه به لیان لی فن ها با هم جفت میشن و در نهایت هر سه با یه کابل متصل میشن ) همچنین اصلا نتونستم حتی یه ویدیو توی تقریبا هیچکدوم از پلتفرم ها پیدا کنم که این فن هارو بررسی کرده باشه ( یه ویدیو کوتاه از لاجیکی هست اونم برای معرفی یه کیس هست نه خود فن ها )

میخواستم که اگر فنی در نظر دارید بهم پیشنهاد بدید یا از این سری ها فن داشتید راهنماییم کنید برای مثال کنترلر گیم دیاس واقعا اپشن خاصی به فن اضافه میکنه (ارزش داره به خاطرش یه پک مشکیشو تهیه کنم بعد فن هاشو برای فروش بزارم و صرفا کنترلر رو بردارم ؟) 

فقط لطف میکنید فن پیشنهاد میدید لطفا حتما سفید باشه و مدل معمولی و ریورس بلید داشته باشه 🙏

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، Siavash_96 گفته است:

درود دوستان من به تازگی کیسم رو به O11 ویژن لیان لی تغییر دادم و الان سر انتخاب فن ها موندم 

در ابتدا خب فن های خود لیان لی هستن که هم موجودیشون توی ایران واقعا کم و عجیبه ( مثلا سری sl ریورس بلید سفید رو اصلا بنده نتونستم پیدا کنم و فقط یونی فنش به رنگ سفید با تیغه های معکوس بود ) و دوما هم هزینه بالایی دارن به طوری که دو تا پک سه تایی هزینش از خود کیس بیشتر میشه ( تازه سه تا پک نیاز هست از فن ها )

برای جایگزینی مواردی که در نظر دارم 

اوست AVI-120 - لاجیکی F127 و گیم دیاس Aeolus P2-1203

- گیم دیاس یه سری 1203U داره که همراهش کنترلر یو اس بی فن ها هست که متاسفانه اون مورد هم رنگ سفیدش رو نتونستم توی فروشگاه های داخل ایران پیدا کنم 😅😑

- اوست و لاجیکی هر فن سیم های جدای خودشو داره ( گیم دیاس شبیه به لیان لی فن ها با هم جفت میشن و در نهایت هر سه با یه کابل متصل میشن ) همچنین اصلا نتونستم حتی یه ویدیو توی تقریبا هیچکدوم از پلتفرم ها پیدا کنم که این فن هارو بررسی کرده باشه ( یه ویدیو کوتاه از لاجیکی هست اونم برای معرفی یه کیس هست نه خود فن ها )

میخواستم که اگر فنی در نظر دارید بهم پیشنهاد بدید یا از این سری ها فن داشتید راهنماییم کنید برای مثال کنترلر گیم دیاس واقعا اپشن خاصی به فن اضافه میکنه (ارزش داره به خاطرش یه پک مشکیشو تهیه کنم بعد فن هاشو برای فروش بزارم و صرفا کنترلر رو بردارم ؟) 

فقط لطف میکنید فن پیشنهاد میدید لطفا حتما سفید باشه و مدل معمولی و ریورس بلید داشته باشه 🙏

متاسفانه توی بخش فن خیلی خیلی وقت هست توی بازار قورباغه پشتک میزنه 
فقط مدل Aeolus P2-1203 پیشنهاد میشه دوست گرامی 
من خودم لاجیکی F443 گرفتم بخاطر هزینه ها شدت باد مناسبی نداره واقعا ولی قشنگه  با این وضعیت زیاد درگیر رنگ نشید اگر مقدوره چون انتخاب ها محدود هست همینجوری و محدودتر هم  میشه 
فقط بخاطر قیمت ها مجبور به انتخاب این مورد شدم 

IMG_2025052323231_201526.jpg

لینک به دیدگاه

ارادت 

با توجه به وضعیت بازار بنده پیشنهادم این فن های تاف ایسوس هستش

متاسفانه طبق مشاهده های من مدل ریورس پک 3 عددیش موجود نبود ولی تکی هم تهیه کنید تفاوت آنچنانی نداره

مدل ریورس سفید - مدل سفید معمولی

لینک به دیدگاه

از لیانلی چطوری به برند اوست رسیدی ؟!

Cooler Master SickleFlow 120 ARGB White Edition

حداقل این مدل رو بخر من دارم بد نیست پک 3 تاییش 2 تمنه حدودا 

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Siavash_96 گفته است:

درود

حتما سفید باشه و مدل معمولی و ریورس بلید داشته باشه 🙏

سلام دوست عزیز. همه چی بستگی به جیب شما داره.

منم تقریبا 1 سال پیش با همین شرایط دنبال فن میگشتم. بعد از یه عالمه سرچ و در نظر گرفتن وضعیت بازار و جیب خودم رسیدم به فن های گیم مکس با قیمت حدود 1.5.

مدل kf300, kf300r دو رنگ مشکی و سفید تو بازار هست و همونطور که معلومه مدل r ریورس هست.

داخلشون کنترلر هم هست با ریموت. مدل های r فاقد کنترلر هستن.

سه پک خریدم دو عدد معمولی که فن های سی پی رو هم از این مدل گذاشتم و یک عدد ریورس.

الان 1 ساله داره برام کار میکنه و مشکلی نداشته. باد دهی خوبی هم داره و کاملا راضیم. نویزش نسبت به فن های ترمال تیک بیشتره ولی از کولرمستر کمتره.

IMG_20241219_190314.thumb.jpg.07e71e11d2bf7d9049d2e015845cb856.jpg

IMG_20241219_190203.thumb.jpg.9c9a54f19c4313c1eac040019d3cf0f3.jpg

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

از لیانلی چطوری به برند اوست رسیدی

به خاطر وضعیت موجودی فن داخل بازار، لیان لی سری TL اش موجوده اما هزینه سه تا پکش تقریبا هم قیمت سی پی یوم میشه 😅

مورد SickleFlow ام که خودتون فرمودید سری ریورس ادیتیشن داره که متاسفانه باز بنده توی بازار داخل ندیدم کسی موجود داشته باشه   

لینک به دیدگاه

چرا فن های لیان لی با بازدهی پایین و قیمت بالا انقدر بولد شدن؟!

فکر کنم بهترین گزینه همون تاف ایسوز باشه.

من دوازده تا سفیدشو رو سیستم دارم و نسبت صدا به خروجی هواشون خوبه و کیفیت ساخت بالایی هم دارن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این گزینه بنظرم خیلی مناسب شما هست
https://toprayan.com/product/61410/gamdias-aeolus-p2-1203-wh-argb-case-fan

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من فن Aeolus P2-1203  خریدم کیفیت و ظاهر خوبی داره. فقط مدل با کنترلر من نتونستم پیدا کنم باید به مادربرد وصل کنید

لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، maximal10 گفته است:

من فن Aeolus P2-1203  خریدم کیفیت و ظاهر خوبی داره.

سلام وقتتون بخیر باشه داخل وبسایت رسمی شرکت زده که دور فن ها ۱۰۰۰ تا ۲۴۰۰ هست اینکه کف سرعت فن ها ۱۰۰۰ هست صداش یه مقداری نویزی و اذیت کننده نیست ؟ سر این مقدار دو دلم روی این مدل 

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، Siavash_96 گفته است:

سلام وقتتون بخیر باشه داخل وبسایت رسمی شرکت زده که دور فن ها ۱۰۰۰ تا ۲۴۰۰ هست اینکه کف سرعت فن ها ۱۰۰۰ هست صداش یه مقداری نویزی و اذیت کننده نیست ؟ سر این مقدار دو دلم روی این مدل 

سلام من هم کمی دودل بودم بابت همبن موضوع. ولی با تنظیمات مادربرد من دورش خیلی پایین اومد . من گذاشتم رو 700. به نظرم کمتر هم میشد. نگران صدا نباشید کم صداست

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...