رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید هارد(فوری)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود به همه رفقا

بنده قصد خرید یه هارد برای سیستمم دارم جهت آرشیو فیلم و سریال و دیتای بازی و حتی گاهی گیم اجرا کردن روی هارد(البته دوتا ssd روی سیستمم هست یکی جهت اجرای گیم و دیگری ویندوز)

حالا خواستم نظر دوستان گرامی را بپرسم کودوم هارد با توجه به قیمت وکارایی بهتر به کارم میاد(البته اگه قیمت مناسب باشه بهتره)و ظرفیت هارد های پیشنهادی حداقل 2 ترا و حداکثر 4 ترا باشه

نظرتون هم درباره ی این هارد ها بگید که آیا مناسب هستن یا نه(هارد اینترنال 3.5 اینچ توشیبا S300 Surveillance 4TB)(هارد اینترنال 3.5 اینچ وسترن دیجیتال Purple 256MB 4TB)

آگه کسی هم هاردی برای فروش داره با توجه به نیاز بنده اعلام کنه

تشکر از همه دوستان و اساتید تاج سر

لینک به دیدگاه

مسلما وسترن دیجیتال برند شناخته شده تر و کمی با کیفیت تری هست ولی مطمئنا هم قیمتش بالاتره

هارد توشیبا هم مشکل خاصی نداشته من که چند سالی استفاده کردم ازشون چیز خاصی ندیدم

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است:

مسلما وسترن دیجیتال برند شناخته شده تر و کمی با کیفیت تری هست ولی مطمئنا هم قیمتش بالاتره

هارد توشیبا هم مشکل خاصی نداشته من که چند سالی استفاده کردم ازشون چیز خاصی ندیدم

حتی همین هارد های بنفش وسترن هم به کار من میاد؟با این اوصاف که میگم جهت آرشیو وحتی گاهی گیم بریزم روش؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

حتی همین هارد های بنفش وسترن هم به کار من میاد؟با این اوصاف که میگم جهت آرشیو وحتی گاهی گیم بریزم روش؟

بله مشکلی نداره عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وسترن بفنش مناسب آرشیو هستن بنده دارم کند هستن و به درد بازی نمیخورن

لینک به دیدگاه

47 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

شما باتوجه به نیاز بنده چی پیشنهاد میدید؟

البته میگم که بازی هام روی ssd نصب میکنم حالا شاید گاهی نیاز شد روی هارد جدید هم نصب کنم کاربریم بیشتر آرشیو فیلم و سریال و دانلود بازی و... هست

49 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

1 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

بله مشکلی نداره عزیز

نظرتون درمورد هارد های سیگیت باراکودا چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
23 دقیقه قبل، mamal.amrikayi گفته است:

شما باتوجه به نیاز بنده چی پیشنهاد میدید؟

البته میگم که بازی هام روی ssd نصب میکنم حالا شاید گاهی نیاز شد روی هارد جدید هم نصب کنم کاربریم بیشتر آرشیو فیلم و سریال و دانلود بازی و... هست

نظرتون درمورد هارد های سیگیت باراکودا چیه؟

وسترن بلو توصیه میکنم
سیگیت بعد مدتی سلامتیشون افت میکنه و دچار ارور و بدسکتور میشن

اگه بتونید کلا روی اس اس دی بازی کنید اکسترنال پیشنهاد میدم وسترن مای پسپورت خوبه

لینک به دیدگاه

وسترن بلک.بلو.رد

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

باسلام.

هارد ۳.۵ اینترنال باعث افزایش نویز کیس میشه و کولینگ رو هم دچار اختلال میکنه.

در اثر لرزش یا ضربه یا نوسان هم به راحتی دچار مشکل میشه.

توصیه من اینه که با یه کم هزینه بیشتر اکسترنال بگیرید. منم سالهاست ارشیوم سیگیت اکسترنال و بعضی وقتا بازی هایی رو هم از رو همون ران میکنم و مشکلی هم نداره.

---=---

این نکته رو اضافه کنم.

مدتی تو بازار چاپ و کاغذ بودم، یکی از سفارش های ثابت برای چاپ، لیبل هارد بود. بیشترینش هم وسترن بود.

سفارش هم یکی دوتا نبود در حد 4 هزارتا اینطورا بود.

یکی از دلایلی که خرید هارد 3.5 اینترنال رو توصیه نمیکنم همینه.

ان قدر دقیق براشون تولید میکردن که منم نمیتونستم تشخیص بدم لیبل فیک هست یا اصلی.

حتی اگر گارانتی دار خریدید حتما شماره سریال گارانتیش رو چک کنید. هرچند کسی که میومد برای سفارش مشخص بود که خیالش از اونطرف هم راحته.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

با سلام، اگر از برند توشیبا بخواید تهیه کنید، از سری N300 تهیه کنید، موجود هم بود سری X300 هم خوبه(اگه موجود باشه و قیمتش معقول باشه). سری N300 در بازار موجوده و کارایی و دوام خوبی هم داره. سری s300 برای دوربینهای مدار بسته هستش و برای سیستم خیلی مناسب نیست.

از وسترن هم بخواید تهیه کنید، برای کار شما مناسبترین مورد وسترن آبی با گارانتی اصلی هستش(نه این گارانتیهای شرکتی). وسترن بنفش هم برای دوربین هستش و برای سیستم خیلی مناسب نیست.

درسته سیگیت برند مطرحیه، اما من تو این دو سال اخیر تو دور و بر خودم چند مورد خرابی کامل هارد داشتیم که همشون سیگیت بودن! حالا نمیدونم مشکل از شرکت تولید کنندست یا اینکه سیگیت با گارانتی رسمی موجود نمیشه و شاید اینهایی که تو بازار هستن ریفر هستن و بعد از مدتی به مشکل برمیخورن، در هر صورت خرابیش رو زیاد دیدم.

در نهایت به شما مورد N300 توشیبا و وسترن آبی رو توصیه میکنم.

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

باسلام.

هارد ۳.۵ اینترنال باعث افزایش نویز کیس میشه و کولینگ رو هم دچار اختلال میکنه.

در اثر لرزش یا ضربه یا نوسان هم به راحتی دچار مشکل میشه.

توصیه من اینه که با یه کم هزینه بیشتر اکسترنال بگیرید. منم سالهاست ارشیوم سیگیت اکسترنال و بعضی وقتا بازی هایی رو هم از رو همون ران میکنم و مشکلی هم نداره.

---=---

این نکته رو اضافه کنم.

مدتی تو بازار چاپ و کاغذ بودم، یکی از سفارش های ثابت برای چاپ، لیبل هارد بود. بیشترینش هم وسترن بود.

سفارش هم یکی دوتا نبود در حد 4 هزارتا اینطورا بود.

یکی از دلایلی که خرید هارد 3.5 اینترنال رو توصیه نمیکنم همینه.

ان قدر دقیق براشون تولید میکردن که منم نمیتونستم تشخیص بدم لیبل فیک هست یا اصلی.

حتی اگر گارانتی دار خریدید حتما شماره سریال گارانتیش رو چک کنید. هرچند کسی که میومد برای سفارش مشخص بود که خیالش از اونطرف هم راحته.

ممنون بابت توضیحات و راهنماییت رفیق🙏

8 ساعت قبل، Fido گفته است:

با سلام، اگر از برند توشیبا بخواید تهیه کنید، از سری N300 تهیه کنید، موجود هم بود سری X300 هم خوبه(اگه موجود باشه و قیمتش معقول باشه). سری N300 در بازار موجوده و کارایی و دوام خوبی هم داره. سری s300 برای دوربینهای مدار بسته هستش و برای سیستم خیلی مناسب نیست.

از وسترن هم بخواید تهیه کنید، برای کار شما مناسبترین مورد وسترن آبی با گارانتی اصلی هستش(نه این گارانتیهای شرکتی). وسترن بنفش هم برای دوربین هستش و برای سیستم خیلی مناسب نیست.

درسته سیگیت برند مطرحیه، اما من تو این دو سال اخیر تو دور و بر خودم چند مورد خرابی کامل هارد داشتیم که همشون سیگیت بودن! حالا نمیدونم مشکل از شرکت تولید کنندست یا اینکه سیگیت با گارانتی رسمی موجود نمیشه و شاید اینهایی که تو بازار هستن ریفر هستن و بعد از مدتی به مشکل برمیخورن، در هر صورت خرابیش رو زیاد دیدم.

n300 زیاد موجود نیس که!

وسترن آبی با گارانتی اصلی منظور چه گارانتی ای هس؟

نظرت درمورد وسترن بلک دست دوم چیه؟

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Fido گفته است:

منظورت این هارده؟

هارددیسک اینترنال NAS توشیبا مدل N300 با ظرفیت 4 ترابایت

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، mamal.amrikayi گفته است:

منظورت این هارده؟

هارددیسک اینترنال NAS توشیبا مدل N300 با ظرفیت 4 ترابایت

بله، این مورد خوبیه، با گارانتی 36 ماهه ماتریس داره که اورجیناله و معتبر. من چک کردم موجودیش هم هستش دیگه... میتونید خرید کنید.

21 دقیقه قبل، mamal.amrikayi گفته است:

ممنون بابت توضیحات و راهنماییت رفیق🙏

n300 زیاد موجود نیس که!

وسترن آبی با گارانتی اصلی منظور چه گارانتی ای هس؟

نظرت درمورد وسترن بلک دست دوم چیه؟

یعنی گارانتی اصلی مثل سازگار-الماس-حامی-آواژنگ و یکی از شرکتهای معتبر گارانتی کننده.

برای ریفرها مینویسه گارانتی شرکتی که اینا خریدشون ریسک داره و توسیه نمیشه، قیمتشون هم پایینتره معمولا.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Fido گفته است:

بله، این مورد خوبیه، با گارانتی 36 ماهه ماتریس داره که اورجیناله و معتبر. من چک کردم موجودیش هم هستش دیگه... میتونید خرید کنید.

یعنی گارانتی اصلی مثل سازگار-الماس-حامی-آواژنگ و یکی از شرکتهای معتبر گارانتی کننده.

برای ریفرها مینویسه گارانتی شرکتی که اینا خریدشون ریسک داره و توسیه نمیشه، قیمتشون هم پایینتره معمولا.

یه هارد برای فروش گذاشته بودید اگه موجوده بیزحمت پ خ بهم جواب بدید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...